2015 Temmuz Anneleri

valla beni bağlamadı gerek yok dedi.sadece hareketleri takip et dedi.kasılmaları da saymak lazımmış.toplanma cift taraflı olacak ama kasılmada.göbek deliğinin iki yanı. ordan farkedersin kasılma olduğunu.

Çay kahve hadi ya ben ikiside olmadan yapamam filtre kahve demi yasak favoriletimden bunları da not âlim canım sipariş vercem valla,

Hamile kaldığımı öğrendiğimde evdeki kahve makinasını kaldırdım bende sabah evden çıkarken filtre kahvemsiz çıkmazdım şimdi yoğurt koyuyorum o bardağıma

valla beni bağlamadı gerek yok dedi.sadece hareketleri takip et dedi.kasılmaları da saymak lazımmış.toplanma cift taraflı olacak ama kasılmada.göbek deliğinin iki yanı. ordan farkedersin kasılma olduğunu.
Canim turdugunda mi dark ediyosun onu.bm sirt ustu yatinca hobegimin solu semsert oluyo.sagimda oyle sertlik olmuyo ama gecn gun iki tarafta sertti.bnde sorayim sali gunu doktora ne dicek.insallh erken dogum fln olmz ya

tam olarak nerde olduğuna dikkat etmedim ama dün akşam 3-4 kez oldu(sayıdan tam emin de değilim) bi an bi toplanma sertlik gibi oluyo ama ağrı yok sadece biraz rahatsızlık veriyo 3-4 saniye sonra geçiyo ve bi rahatlama gevşeme oluyo sonrasında,tedirgin oldum şimdi kasılma olduğunun bile farkında değildim

Son düzenleme:
Canim turdugunda mi dark ediyosun onu.bm sirt ustu yatinca hobegimin solu semsert oluyo.sagimda oyle sertlik olmuyo ama gecn gun iki tarafta sertti.bnde sorayim sali gunu doktora ne dicek.insallh erken dogum fln olmz ya
genelde otururken oluyo canım. erken doğumla ilgisi yokmuş tabi sıklığı fazla değilse. doğum için rahim hazırlık yapıyomuş. normalmiş yani

evet işte o kasılmaymış. yalancı kasılma dedi doktorum. 30dan sonra sıklığınbiraz daha artacak korkacak bişey yok dedi.5ve fazla olmuyosa günde

genelde otururken oluyo canım. erken doğumla ilgisi yokmuş tabi sıklığı fazla değilse. doğum için rahim hazırlık yapıyomuş. normalmiş yani
Anladim cnm bn otururken pek hareketlerinide hissetmiom anca sirt ustu yaticam oyle.sirt ustu yatinca hmn bi taraf sert oluyo.hemsire kalp atisini dinlemisti o zmn derinden geliodu dedim bu sertlik ne totosu demisti.iceri donmus dayamis bnmki dotunu kalp atisi derinden geliodu o zmn.bnde cok yoruyom.kndimi .dikkat edeyim genede

Doktora ulaşmaya çalısıyor eşim şimdi. Dua edin bizim için iyi olsun yavrum. Kalbim yerinden çıkıcak çok stres oldum suan

Birşey çıkmaz inşallah. Bizede haber ver mutlaka

İnşallah geçer canım. Sakın kendini yorma.

ayy kızlar ya bugün arkadaşa gittim oturduk güzel ama çok kasılıyorum bugün magvitali bugün aldım daha..ayy kızımda da oluyodu ama bilemedim bi yarına kadar bekleyim..erken doğumlardan etkilendi galiba daha çok bugün araba kullanırken oldu şimdi rahatım bakalım muz magnezyum fayda eder..

Kizlar belki bu konuda bilginiz vardir diye soruyorum . rahim acikligi dinlenerek kapanir mi yoksa daha fazla acilmasi mi engellenir bu yolla?

cnm o açıklığı biz aynayla baksak anlarmıyız?nasıl anlaşılıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…