- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.201
valla beni bağlamadı gerek yok dedi.sadece hareketleri takip et dedi.kasılmaları da saymak lazımmış.toplanma cift taraflı olacak ama kasılmada.göbek deliğinin iki yanı. ordan farkedersin kasılma olduğunu.ben de bebek toplanıyo sanıyodum biyere ya demekki benimkiler de kasılma ama kaç kez oluyo hiç dikkat etmedim 4ü geçiyo mu geçmiyo muhaftaya dr.a söyliyim bari kontorlde.artık her kontrolde bizi NST ye bağlarla heralde değil mi
Çay kahve hadi yaben ikiside olmadan yapamam filtre kahve demi yasak favoriletimden bunları da not âlim canım sipariş vercem valla,
Bende rapunzel oldum bi o takıntım var sanırımKizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela halarapunzel oldum.
Benim baska taktigim yoksizde var mi?
Bende rapunzel oldum bi o takıntım var sanırımKizlar gebelikle ilgili batil inanclariniz var mi
Bende hiiic takilmam batil inanclara aslinda ama icime kurt dusuyo iste
Saclarimi kestirmedim mesela halarapunzel oldum.
Benim baska taktigim yoksizde var mi?
Canim turdugunda mi dark ediyosun onu.bm sirt ustu yatinca hobegimin solu semsert oluyo.sagimda oyle sertlik olmuyo ama gecn gun iki tarafta sertti.bnde sorayim sali gunu doktora ne dicek.insallh erken dogum fln olmz yavalla beni bağlamadı gerek yok dedi.sadece hareketleri takip et dedi.kasılmaları da saymak lazımmış.toplanma cift taraflı olacak ama kasılmada.göbek deliğinin iki yanı. ordan farkedersin kasılma olduğunu.
Bu arada kızım iyi uyandı hiçbişeyi yok genede götürdük gaz dır büyük ihtimal dedi doktoru bişeyi çıkmadı çok şükür. Tahlil yaptırcam her ihtimale karşı kan ve idrar tahlili.
tam olarak nerde olduğuna dikkat etmedim ama dün akşam 3-4 kez oldu(sayıdan tam emin de değilim) bi an bi toplanma sertlik gibi oluyo ama ağrı yok sadece biraz rahatsızlık veriyo 3-4 saniye sonra geçiyo ve bi rahatlama gevşeme oluyo sonrasında,tedirgin oldum şimdi kasılma olduğunun bile farkında değildimvalla beni bağlamadı gerek yok dedi.sadece hareketleri takip et dedi.kasılmaları da saymak lazımmış.toplanma cift taraflı olacak ama kasılmada.göbek deliğinin iki yanı. ordan farkedersin kasılma olduğunu.
aynen kızlar bende aynı durumdayım.saçlarımı kestiremiyorum batıl inanctan dolayı.offfffcanım ben varım malesefbenimde saçım okadar uzadı ki sinir olmaya başladım ama kestiremiyorum malesef
genelde otururken oluyo canım. erken doğumla ilgisi yokmuş tabi sıklığı fazla değilse. doğum için rahim hazırlık yapıyomuş. normalmiş yaniCanim turdugunda mi dark ediyosun onu.bm sirt ustu yatinca hobegimin solu semsert oluyo.sagimda oyle sertlik olmuyo ama gecn gun iki tarafta sertti.bnde sorayim sali gunu doktora ne dicek.insallh erken dogum fln olmz ya
evet işte o kasılmaymış. yalancı kasılma dedi doktorum. 30dan sonra sıklığınbiraz daha artacak korkacak bişey yok dedi.5ve fazla olmuyosa gündetam olarak nerde olduğuna dikkat etmedim ama dün akşam 3-4 kez oldu bi an bi toplanma sertlik gibi oluyo ama ağrı yok sadece biraz rahatsızlık veriyo 3-4 saniye sonra geçiyo ve bi rahatlama gevşeme oluyo sonrasında,tedirgin oldum şimdi kasılma olduğunun bile farkında değildim
hah bu iyiymiş! inşallah öyle bişeydirgenelde otururken oluyo canım. erken doğumla ilgisi yokmuş tabi sıklığı fazla değilse. doğum için rahim hazırlık yapıyomuş. normalmiş yani
Anladim cnm bn otururken pek hareketlerinide hissetmiom anca sirt ustu yaticam oyle.sirt ustu yatinca hmn bi taraf sert oluyo.hemsire kalp atisini dinlemisti o zmn derinden geliodu dedim bu sertlik ne totosu demisti.iceri donmus dayamis bnmki dotunu kalp atisi derinden geliodu o zmn.bnde cok yoruyom.kndimi .dikkat edeyim genedegenelde otururken oluyo canım. erken doğumla ilgisi yokmuş tabi sıklığı fazla değilse. doğum için rahim hazırlık yapıyomuş. normalmiş yani
Doktora ulaşmaya çalısıyor eşim şimdi. Dua edin bizim için iyi olsun yavrum. Kalbim yerinden çıkıcak çok stres oldum suan
Kizlar hastaneden geliyorum ....doktrum nts ye bagladi agri cikmadi ...altan muane etti bi cm aciklik var dun yoktu dedi....uc gun yaticam hastanede kontrol halinde olucam...kasilmalariniz coksa ihmal etmeyin ...bana da dua edin dinlenmeyle gecsin bu kasilmalar.. Yoksa bebeim daha cok kucuk..
cnm o açıklığı biz aynayla baksak anlarmıyız?nasıl anlaşılıyor acaba?Canım ama böyle yaparsan bebeğinde stres olur panik yapma hemen. Git bi görün ama bak güzel haberlerle dönüceksin dönem dönem farklılıklar olur sen git görün rahatla.
Canım dinlen bol bol stres yapıp kendini yorma. Benimde ilk kızımda 1 cm Açıklık vardı 1.5 ay sonra Doğdu. Bişey olmaz inş
cnm o açıklığı biz aynayla baksak anlarmıyız?nasıl anlaşılıyor acaba?
Bna calciday d3 verdi cnm.ama kullnmiyom icini okudum korktum acikcasi kan vercm d vitamini eksik cikarsa ki kesin cikacak bnce.doktora tekrar sorup oyle kullncmarkadaşlar calcimax-d3 kullanan var mı ?
Ne bilym canm ya birden zayf geldi bana arkdsn bebegnin yanindaCanım hayvansal protein yemiyorsan, bitkisel proteinlere dikkat edebilirsin, bakliyatta- badem de bile varmış protein. sen zaten boşuna kafana takıyorsun kilo konusunu bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?