- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.221
Cnm cok guZel olmslr :)Kızlar ilk bitkilerim
Yarında fidanlığa gidicez sebzeler için bugün toprak aldık çuvallarla bide şimdilik bu sardunyaları aldık bi tanede cam güzeli beyaz. Bunlar serada yeşermiş o yüzden şok yaşayabilirlermiş 1 hafta sonra gidip başka çeşitlerde alıcaz çiçek olarak.
Canm benm olyr işte gun icinde oyle sag tarafa top gibi ama semsert bisey suanda yemek yedim karnm komple sert oldu tas gibi resmen zor nefes alyrm ve agri var acaba bu sanci mi anlamdm ki uzandm.simdi biraz gecer belki diekızlar doktordan geldim.o top gibi olma kasılmaymış. günde 5 ve üzeri olursa sıkıntı olabilir dedi.3-4 normal dedi.30.haftadan sonra daha da sıklaşır dedi.kasılmayla birlikte bel ağrısımolursa ara dedi. diyetimi de aldım geldim:) biraz ac kalacak gibiyim:)
Bna calciday d3 verdi cnm.ama kullnmiyom icini okudum korktum acikcasi kan vercm d vitamini eksik cikarsa ki kesin cikacak bnce.doktora tekrar sorup oyle kullncm
Canm rabbm sana ve bebgine yadm etsn cnm zamaninda gelsn yavrn ins. Gecicek dinlninceKizlar hastaneden geliyorum ....doktrum nts ye bagladi agri cikmadi ...altan muane etti bi cm aciklik var dun yoktu dedi....uc gun yaticam hastanede kontrol halinde olucam...kasilmalariniz coksa ihmal etmeyin ...bana da dua edin dinlenmeyle gecsin bu kasilmalar.. Yoksa bebeim daha cok kucuk..
Canm protein keton negatif dio lökosit ozmn pozitfti cunku enfksyn vardi sonrasndaki teatte gitmsti canm simdi negatf olmalari iyi bisey mievet canım normal idrar tahlilinde çıkıyor. protein keton lökosit değerlerinin olduğu yerde. zaten ya pozitif ya negatif
çıkıyor.
Canım dur stres yapma. bi doktoruna görün bakalım. bu stres bebişi daha çok etkiler.
Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. İnşallah dinlenmeyle geçer kasılmaların. şuan hastanede kontrol altında olman çok iyi bişey. Bizi de habersiz bırakma.
Tamm canm isteyen biri olursa veririz seninkini veya payslrz en son aramzdacanım bu hafta beni çıkarablirmisin listeden.üç ayların başlamasından dolayı başka tesbihlerde aldım.o yüzden yetiştiremem.kusura bakma iki gun giremedim yeni gördüm canım
Canm ne bilym ya vicdn yaptm birden az mi dieCanm niye dusuk olsun ya. 4kilo dogurmazsinda 3 kilo dogurursun. Olcumlere takilmayin bu kadar.
Canım sen terlik ve taçı ne kadara almıştın ben aldım ama senin modeli daha çok beğendim :) sanırım tekrar alıcamBende rapunzel oldum bi o takıntım var sanırım
Canm ne bilym ya vicdn yaptm birden az mi die
İns canm.canım ben dr uma kilosunu sorduğumda önemli deil benim için gelişimi iyiyse demişti..sıkma canını zaten bundan sonra daha çok kilo alacaklar
Çook güzeller canım evin giriş kat mı ? Yerin büyük mü bende çok severim bitki çiçekKızlar ilk bitkilerim
Yarında fidanlığa gidicez sebzeler için bugün toprak aldık çuvallarla bide şimdilik bu sardunyaları aldık bi tanede cam güzeli beyaz. Bunlar serada yeşermiş o yüzden şok yaşayabilirlermiş 1 hafta sonra gidip başka çeşitlerde alıcaz çiçek olarak.
Bende de oluyor bazen kaburga agrisi. Bence bebek oraya baski yapiyor. Biraz hareket edip bulundugu yeri degistironce geciyor. Bazen de orda uyuyor herhalde bir lac saat sürüyor .Ya kizlar yemek yedim karnm tas gibii sert zor nefes alyrmm uzamdm.simdi sirt ustu ama kabrgmn hemen altnda sanci yapyr nefes alip verirken canim yanyr resmen nedendr bu nder anlamdm midem mi degl mi anlamdm yaa
Sağol cnm. Ben kabız da değilim, dikkat de ediyorum ama yine de acılı geçiyor, hemoclin diye bir ürün aldım eczaneden hamileler de kullanabiliyornuş. umarım işe yarar.canım geçmiş olsun bende de var. hiç bişey kullanmadım. yediklerime dikkat ediyorum. acı baharatlı ve kabız yapcak şeylerden uzak duruyorum. çok şükür şimdilik sıkıntı yok.
Canım 1 hafta önce bende de vardı sağ tarafım çok ağrıyordu dün doktora sordum nrmal diyor resmen bıçak saplanıyor gibi oluyorduYa kizlar yemek yedim karnm tas gibii sert zor nefes alyrmm uzamdm.simdi sirt ustu ama kabrgmn hemen altnda sanci yapyr nefes alip verirken canim yanyr resmen nedendr bu nder anlamdm midem mi degl mi anlamdm yaa
Geçmiş olsun ...Kizlar hastaneden geliyorum ....doktrum nts ye bagladi agri cikmadi ...altan muane etti bi cm aciklik var dun yoktu dedi....uc gun yaticam hastanede kontrol halinde olucam...kasilmalariniz coksa ihmal etmeyin ...bana da dua edin dinlenmeyle gecsin bu kasilmalar.. Yoksa bebeim daha cok kucuk..
Kızlar bu hediyelikler nasıl kokulu taş magnetli
Aynen canm suan benm sag tarafmdn saplanyr acyr ya nedeni neyms kiCanım 1 hafta önce bende de vardı sağ tarafım çok ağrıyordu dün doktora sordum nrmal diyor resmen bıçak saplanıyor gibi oluyordu
Cok şekerlerrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?