2015 Temmuz Anneleri

Cnm cok guZel olmslr :)

Canm benm olyr işte gun icinde oyle sag tarafa top gibi ama semsert bisey suanda yemek yedim karnm komple sert oldu tas gibi resmen zor nefes alyrm ve agri var acaba bu sanci mi anlamdm ki uzandm.simdi biraz gecer belki die

Bna calciday d3 verdi cnm.ama kullnmiyom icini okudum korktum acikcasi kan vercm d vitamini eksik cikarsa ki kesin cikacak bnce.doktora tekrar sorup oyle kullncm

ya bende bugün içtim de içinde fazla d3 zarar yazıo ya ondan şüphe duydum aslında biliyorum prospektüslere illa milyonda bir ihtimal bile olsa yazılıo..yine pimpiriklenioz yaa yarım içiniz yazıo bi yerde..benim iştahım hiç açılmadı calsiyum nerdeyse sıfır hiç bişey canım istemio onun için vitamin desteği şart

Canm rabbm sana ve bebgine yadm etsn cnm zamaninda gelsn yavrn ins. Gecicek dinlnince

Canm protein keton negatif dio lökosit ozmn pozitfti cunku enfksyn vardi sonrasndaki teatte gitmsti canm simdi negatf olmalari iyi bisey mi

canım bu hafta beni çıkarablirmisin listeden.üç ayların başlamasından dolayı başka tesbihlerde aldım.o yüzden yetiştiremem.kusura bakma iki gun giremedim yeni gördüm canım
Tamm canm isteyen biri olursa veririz seninkini veya payslrz en son aramzda

Ya kizlar yemek yedim karnm tas gibii sert zor nefes alyrmm uzamdm.simdi sirt ustu ama kabrgmn hemen altnda sanci yapyr nefes alip verirken canim yanyr resmen nedendr bu nder anlamdm midem mi degl mi anlamdm yaa

Çook güzeller canım evin giriş kat mı ? Yerin büyük mü bende çok severim bitki çiçek

B
Ya kizlar yemek yedim karnm tas gibii sert zor nefes alyrmm uzamdm.simdi sirt ustu ama kabrgmn hemen altnda sanci yapyr nefes alip verirken canim yanyr resmen nedendr bu nder anlamdm midem mi degl mi anlamdm yaa
Bende de oluyor bazen kaburga agrisi. Bence bebek oraya baski yapiyor. Biraz hareket edip bulundugu yeri degistironce geciyor. Bazen de orda uyuyor herhalde bir lac saat sürüyor .

canım geçmiş olsun bende de var. hiç bişey kullanmadım. yediklerime dikkat ediyorum. acı baharatlı ve kabız yapcak şeylerden uzak duruyorum. çok şükür şimdilik sıkıntı yok.
Sağol cnm. Ben kabız da değilim, dikkat de ediyorum ama yine de acılı geçiyor, hemoclin diye bir ürün aldım eczaneden hamileler de kullanabiliyornuş. umarım işe yarar.

Canım 1 hafta önce bende de vardı sağ tarafım çok ağrıyordu dün doktora sordum nrmal diyor resmen bıçak saplanıyor gibi oluyordu

Geçmiş olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…