2015 Temmuz Anneleri

canım yaaa benimde pıhtılaşmam var ozaman bende ne normal doğumda ne sezeryande epidural olamayacakmıyım yaaabu arada nerelerdeydin inşallah bir sorun yoktur canım
Canim pihtililara epidural yapmiolar bildigim kadariyla ama doktorunla bir gorus.İyiyiz canim cok sukur ev tasiyoruz foruma pek giremiyorum

Benimde 28+3'te 1408 çıktı kilosu boyu da 30 hafta 5 gün değerlerinde çıktı.Kilosu normal dedi doktorum.

Bu arada bugün uyandığımda karnımda bir ağrı vardı okulda üstüne birde mervidenden düştüm spor ayakkabı gitmiştim birde rahat olsun diye Tabanı kaydı Allah'tan popo üstü düştüm üstümde de kaban vardı yumuşak bir iniş oldu.Canım yanmadı Allah'a şükür ama öğrencilerim beni öyle görünce ağladı bir kaç tanesi onları öyle görünce bende üzüldüm birşey yok dedim veliler öğretmen Arkadaşlarım hep aradı sağolsunlar neyse sonra kendimi pek iyi hissetmedim midem bulandı başım döndü falan ama düşmeden değil bir önceki gün üşüttüm sanırım eve geldim izin alıp.Eve gelince yattım eşim kahvaltı hazırladı bir kaç lokma aldım zar zor sonra çıkarttım Sonra sıcak su torbası yapıp yine yattım kalkınca yine çıkarttım şimdi yine dinlenmeye geçtim devam ederse serum bağlanacak

Çok geçmiş olsun rabbim korumuş yine daha beterinden korusun . İnşallah seruma gerek kalmadan bulantıların geçer

geçmiş olsun canım

Canim pihtililara epidural yapmiolar bildigim kadariyla ama doktorunla bir gorus.İyiyiz canim cok sukur ev tasiyoruz foruma pek giremiyorum
anladım canım zaten bu kontrolümde doktora baya soru hazırladımtaşınmak benim başımda olacak bakalım ne zamandogumdan önce olsun bitsin istiyorum.dogumdan sonra olursa cok zorlanıcam.sanada kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…