- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.241
Canm protein keton negatif dio lökosit ozmn pozitfti cunku enfksyn vardi sonrasndaki teatte gitmsti canm simdi negatf olmalari iyi bisey mi
İyi canm icim.rahatladi biraz sagolsn onlar vitamnler mi olyrEvet canım negatif olması iyi . Sen hiç kafanı takma bebişin kilosu iyi annesii :))
Canim tasiniyoruz nete pek giremiyorumNerelerdesin sesin çıkmıyo herşey yolundadır inş
Canim cok sukur biz iyiyiz :) Ev tasiyoruz o yuzden forumu biraz ihmal ettim :)Nerelerdesin Busracim bende seni dusunuyordum dun yazacaktim hayirdir iyimisin diye:)
Canm seni merak ettk ya iyimssn sukur maj atcktm hatta bugn kizlar nasllr :)Canim tasiniyoruz nete pek giremiyorumCok sukur hersey yolunda :)
İyi canm icim.rahatladi biraz sagolsn onlar vitamnler mi olyr
Canim pihtililara epidural yapmiolar bildigim kadariyla ama doktorunla bir gorus.İyiyiz canim cok sukur ev tasiyoruz foruma pek giremiyorumcanım yaaa benimde pıhtılaşmam var ozaman bende ne normal doğumda ne sezeryande epidural olamayacakmıyım yaaabu arada nerelerdeydin inşallah bir sorun yoktur canım
Benimde 28+3'te 1408 çıktı kilosu boyu da 30 hafta 5 gün değerlerinde çıktı.Kilosu normal dedi doktorum.Selam kızlar nasıl gidiyor? Bugun miniğimizi görmeye gittik. Haftasına gore kilosu biraz fazla çıktı (1435gr) fakat şükür doktorumuz sağlıklı dedi. Benim gibi böyle bebişi haftasından önde giden var mi acaba?
Canim ikizde sakincasi yok benim hem ikiz hem kan pihtilasmam var.Yazmistim ya :) İkisi birlikte olunca genel anestezi kacinilmaz son :)Benim de ikiz. Bi süredir bı konuyu düşünüyorum. İkizlerde belden uyuşyurmanın ne sakıncası varmış ki.
Canim cok sagol :) Kizlar iyi cok sukur bugun kontrolumuz vardi :) Biri 930 biri 1030 gr olmuslar masaAllah :) Bu hafta tasiniyoruz canim o yuzden foruma pek giremedim.Sen nasilsin,kuzu nasil :)Canm seni merak ettk ya iyimssn sukur maj atcktm hatta bugn kizlar nasllr :)
Sanırım bebek büyüdüğü için rahim baskı uyguluyorAynen canm suan benm sag tarafmdn saplanyr acyr ya nedeni neyms ki
Çok geçmiş olsun rabbim korumuş yine daha beterinden korusun . İnşallah seruma gerek kalmadan bulantıların geçerBu arada bugün uyandığımda karnımda bir ağrı vardı okulda üstüne birde mervidenden düştüm spor ayakkabı gitmiştim birde rahat olsun diye Tabanı kaydı Allah'tan popo üstü düştüm üstümde de kaban vardı yumuşak bir iniş oldu.Canım yanmadı Allah'a şükür ama öğrencilerim beni öyle görünce ağladı bir kaç tanesi onları öyle görünce bende üzüldüm birşey yok dedim veliler öğretmen Arkadaşlarım hep aradı sağolsunlar neyse sonra kendimi pek iyi hissetmedim midem bulandı başım döndü falan ama düşmeden değil bir önceki gün üşüttüm sanırım eve geldim izin alıp.Eve gelince yattım eşim kahvaltı hazırladı bir kaç lokma aldım zar zor sonra çıkarttımSonra sıcak su torbası yapıp yine yattım kalkınca yine çıkarttım şimdi yine dinlenmeye geçtim devam ederse serum bağlanacak
cok güzel canım.bunlardan mı yaptıracaksın.ben daha karar veremedim yaaa
Of ya o kadar çok çeşit var ki herşeyde karar vermek çok zor . Benimde en fazla içime sinen bu olduCok şekerlerrr :)
Maşallah kuzulara aman dikkat et kendine yorma sakınCanim cok sagol :) Kizlar iyi cok sukur bugun kontrolumuz vardi :) Biri 930 biri 1030 gr olmuslar masaAllah :) Bu hafta tasiniyoruz canim o yuzden foruma pek giremedim.Sen nasilsin,kuzu nasil :)
Bu arada bugün uyandığımda karnımda bir ağrı vardı okulda üstüne birde mervidenden düştüm spor ayakkabı gitmiştim birde rahat olsun diye Tabanı kaydı Allah'tan popo üstü düştüm üstümde de kaban vardı yumuşak bir iniş oldu.Canım yanmadı Allah'a şükür ama öğrencilerim beni öyle görünce ağladı bir kaç tanesi onları öyle görünce bende üzüldüm birşey yok dedim veliler öğretmen Arkadaşlarım hep aradı sağolsunlar neyse sonra kendimi pek iyi hissetmedim midem bulandı başım döndü falan ama düşmeden değil bir önceki gün üşüttüm sanırım eve geldim izin alıp.Eve gelince yattım eşim kahvaltı hazırladı bir kaç lokma aldım zar zor sonra çıkarttımSonra sıcak su torbası yapıp yine yattım kalkınca yine çıkarttım şimdi yine dinlenmeye geçtim devam ederse serum bağlanacak
anladım canım zaten bu kontrolümde doktora baya soru hazırladımCanim pihtililara epidural yapmiolar bildigim kadariyla ama doktorunla bir gorus.İyiyiz canim cok sukur ev tasiyoruz foruma pek giremiyorum
Büyük bir ihtimalle bunu yaptırıcam bebek şekerlerini sevmiyorum hem farklı hemde magnet olarak kullanılacağı için atılmaz en azındancok güzel canım.bunlardan mı yaptıracaksın.ben daha karar veremedim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?