- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.261
Masallah canm prenseslere bende iyi olmaya calsyrm cnm.tansynla basm belada simdide bir sancm var ama nedir anlamadm oglsmda sapasaglam masallah 1148 olma benmkide :)Canim cok sagol :) Kizlar iyi cok sukur bugun kontrolumuz vardi :) Biri 930 biri 1030 gr olmuslar masaAllah :) Bu hafta tasiniyoruz canim o yuzden foruma pek giremedim.Sen nasilsin,kuzu nasil :)
Canm ins. Bjseyn yoktr doktordasn sanrm kusmalarn dusmeyle mi.alakalyms acabaBu arada bugün uyandığımda karnımda bir ağrı vardı okulda üstüne birde mervidenden düştüm spor ayakkabı gitmiştim birde rahat olsun diye Tabanı kaydı Allah'tan popo üstü düştüm üstümde de kaban vardı yumuşak bir iniş oldu.Canım yanmadı Allah'a şükür ama öğrencilerim beni öyle görünce ağladı bir kaç tanesi onları öyle görünce bende üzüldüm birşey yok dedim veliler öğretmen Arkadaşlarım hep aradı sağolsunlar neyse sonra kendimi pek iyi hissetmedim midem bulandı başım döndü falan ama düşmeden değil bir önceki gün üşüttüm sanırım eve geldim izin alıp.Eve gelince yattım eşim kahvaltı hazırladı bir kaç lokma aldım zar zor sonra çıkarttımSonra sıcak su torbası yapıp yine yattım kalkınca yine çıkarttım şimdi yine dinlenmeye geçtim devam ederse serum bağlanacak
Canm anlamdm ki.ama nie tek sag tarafi mi buyuyr yani nefes aldkca batyr orasiSanırım bebek büyüdüğü için rahim baskı uyguluyor
Guzelms canm bencede bende bwgwndimOf ya o kadar çok çeşit var ki herşeyde karar vermek çok zor . Benimde en fazla içime sinen bu oldu
Canım sen terlik ve taçı ne kadara almıştın ben aldım ama senin modeli daha çok beğendim :) sanırım tekrar alıcam
Yok canım üşüttüm ondan.Allah'a şükür düşmem zarar vermedi yavaş düştüm çünkü kontrollü bir yerimi çarpmadım popo üstü oturdum üstümde de kaşe kaban olunca tampon görevi gördü.Canm ins. Bjseyn yoktr doktordasn sanrm kusmalarn dusmeyle mi.alakalyms acaba
İyi camm ozmn. Allah korms dikkt et kendineYok canım üşüttüm ondan.Allah'a şükür düşmem zarar vermedi yavaş düştüm çünkü kontrollü bir yerimi çarpmadım popo üstü oturdum üstümde de kaşe kaban olunca tampon görevi gördü.
çok geçmiş olsun canım dikkat et, nane limon kaynatıp iç mideni rahatlatır..Bu arada bugün uyandığımda karnımda bir ağrı vardı okulda üstüne birde mervidenden düştüm spor ayakkabı gitmiştim birde rahat olsun diye Tabanı kaydı Allah'tan popo üstü düştüm üstümde de kaban vardı yumuşak bir iniş oldu.Canım yanmadı Allah'a şükür ama öğrencilerim beni öyle görünce ağladı bir kaç tanesi onları öyle görünce bende üzüldüm birşey yok dedim veliler öğretmen Arkadaşlarım hep aradı sağolsunlar neyse sonra kendimi pek iyi hissetmedim midem bulandı başım döndü falan ama düşmeden değil bir önceki gün üşüttüm sanırım eve geldim izin alıp.Eve gelince yattım eşim kahvaltı hazırladı bir kaç lokma aldım zar zor sonra çıkarttımSonra sıcak su torbası yapıp yine yattım kalkınca yine çıkarttım şimdi yine dinlenmeye geçtim devam ederse serum bağlanacak
maşallah canım kızçelerin büyümüşş :))Canim cok sagol :) Kizlar iyi cok sukur bugun kontrolumuz vardi :) Biri 930 biri 1030 gr olmuslar masaAllah :) Bu hafta tasiniyoruz canim o yuzden foruma pek giremedim.Sen nasilsin,kuzu nasil :)
evet canım bende şekeri sevmiyorum.sabunda hiç içime sinmiyor.yani karar veremedim hiç.ama bunlar çok hoşmuş canım yaa.ne kadar fiyatıBüyük bir ihtimalle bunu yaptırıcam bebek şekerlerini sevmiyorum hem farklı hemde magnet olarak kullanılacağı için atılmaz en azından
canım üşüttüysen gazdan da dolayı karın sertleşior , yemegide fazla kaçırdıysan baskı yapıyordur ,, takip et ama geçer inşallahYa kizlar yemek yedim karnm tas gibii sert zor nefes alyrmm uzamdm.simdi sirt ustu ama kabrgmn hemen altnda sanci yapyr nefes alip verirken canim yanyr resmen nedendr bu nder anlamdm midem mi degl mi anlamdm yaa
Bnde ondan.korktugum icin icmedim cnm bana doktor 800IU vermis nette cok baktim heo 400 Iul oneriyor dojtrlar.ben haftada 3 kilo yogurt fln yerin peynirimide yerim zaten calsiyum eksikligim yokmus baktrmistim saglik ocaginda.doktr hic tahlil yapmadi verdi.ama sen hoc yiyemiosan canim bosuna calsiyumsuz kalmaya bende bugün içtim de içinde fazla d3 zarar yazıo ya ondan şüphe duydum aslında biliyorum prospektüslere illa milyonda bir ihtimal bile olsa yazılıo..yine pimpiriklenioz yaa yarım içiniz yazıo bi yerde..benim iştahım hiç açılmadı calsiyum nerdeyse sıfır hiç bişey canım istemio onun için vitamin desteği şart
İns canm ya hala ayni gecer die beklyrm ama gecmzse endslnyrmcanım üşüttüysen gazdan da dolayı karın sertleşior , yemegide fazla kaçırdıysan baskı yapıyordur ,, takip et ama geçer inşallah
Aslında varya universite mezunu bir kadınım ama cinsel eğitim olarak ne kadar gerıyız aslında :) bana deseydın aynayla bakılır bakmaya calısırdım vall:) haha :)ayyy canım güldürdün beni...yok sen aynayla ne kadar bakarsanda anlamazsın..nasıl olsa başına gelecek söleyim alttan muayene olarak elle bakılıyo
Canim bnmde hep.oluyo.oglen hatta oyle tas gbiydi corba ictim halbuki .siskinlik oluyor diyorum.kasiklrimda arada agriyo onu bilmio, nie .insallh onmli degildr canim Gecer dinln.sakiz cignedim biraz midem daha rahtladi sanki.İns canm ya hala ayni gecer die beklyrm ama gecmzse endslnyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?