2015 Temmuz Anneleri

Canim cok sagol :) Kizlar iyi cok sukur bugun kontrolumuz vardi :) Biri 930 biri 1030 gr olmuslar masaAllah :) Bu hafta tasiniyoruz canim o yuzden foruma pek giremedim.Sen nasilsin,kuzu nasil :)
Masallah canm prenseslere bende iyi olmaya calsyrm cnm.tansynla basm belada simdide bir sancm var ama nedir anlamadm oglsmda sapasaglam masallah 1148 olma benmkide :)

Canm ins. Bjseyn yoktr doktordasn sanrm kusmalarn dusmeyle mi.alakalyms acaba

Canm ins. Bjseyn yoktr doktordasn sanrm kusmalarn dusmeyle mi.alakalyms acaba
Yok canım üşüttüm ondan.Allah'a şükür düşmem zarar vermedi yavaş düştüm çünkü kontrollü bir yerimi çarpmadım popo üstü oturdum üstümde de kaşe kaban olunca tampon görevi gördü.

selam annişler , bugün kan sonuçlarımı aldım , kanım biraz düşük demir ilacına devam dedi ,, PLT düşük dedi , bunu doktoruna göster gerekirse tahlil tekrarlanır dedi ,, PLT denildiğinde aklıma iyi şeyler gelmiyor sizce neden düşük. özellikle kan sulandırıcı kullananlarda durum nasıl ??

çok geçmiş olsun canım dikkat et, nane limon kaynatıp iç mideni rahatlatır..

Ya kizlar yemek yedim karnm tas gibii sert zor nefes alyrmm uzamdm.simdi sirt ustu ama kabrgmn hemen altnda sanci yapyr nefes alip verirken canim yanyr resmen nedendr bu nder anlamdm midem mi degl mi anlamdm yaa
canım üşüttüysen gazdan da dolayı karın sertleşior , yemegide fazla kaçırdıysan baskı yapıyordur ,, takip et ama geçer inşallah

Bnde ondan.korktugum icin icmedim cnm bana doktor 800IU vermis nette cok baktim heo 400 Iul oneriyor dojtrlar.ben haftada 3 kilo yogurt fln yerin peynirimide yerim zaten calsiyum eksikligim yokmus baktrmistim saglik ocaginda.doktr hic tahlil yapmadi verdi.ama sen hoc yiyemiosan canim bosuna calsiyumsuz kalma

ayyy canım güldürdün beni...yok sen aynayla ne kadar bakarsanda anlamazsın..nasıl olsa başına gelecek söleyim alttan muayene olarak elle bakılıyo
Aslında varya universite mezunu bir kadınım ama cinsel eğitim olarak ne kadar gerıyız aslında :) bana deseydın aynayla bakılır bakmaya calısırdım vall:) haha :)

İns canm ya hala ayni gecer die beklyrm ama gecmzse endslnyrm
Canim bnmde hep.oluyo.oglen hatta oyle tas gbiydi corba ictim halbuki .siskinlik oluyor diyorum.kasiklrimda arada agriyo onu bilmio, nie .insallh onmli degildr canim Gecer dinln.sakiz cignedim biraz midem daha rahtladi sanki.

İyi akşamlar kızlar bu toplanıp taş gibi sert olmanın kasılma oldugunu bilmiyodum safsaf takılıyodum ama dün alt tarafımda yanma acı hissedince bide 3saat boyunca karnım taş gibiydi aradım doktoru anlattım
Kasılma değil onlar dedi istersen gel bakalım yarın dedi
Ama çok yoğunum bu aralar yüksek lisans tezimi yetiştirmeye çalışıyorum
Antalyadan ıspartaya gidiyorum felan
Bugunde okudum yazdıklarınızı günde 5den fazla oluyor taş gibi sertleşmeler
Vakit bulunca gideyim bari
Bide doktor kanama olmadıgı sürece sıkıntı yok diyo zaten kanama olunca iş işten geçiyo uyuz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…