2015 Temmuz Anneleri

Aslında varya universite mezunu bir kadınım ama cinsel eğitim olarak ne kadar gerıyız aslında :) bana deseydın aynayla bakılır bakmaya calısırdım vall:) haha :)

zaten sen aynayla görseydin baya bi ün kazanırdın benimde ilk olsa belki bende bilmezdim belki de biliyodum hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitti böle sölemen bayıldım ben güler dururum aynaya baktıkça

Erzurumdayim annem babam baska sehirdeler aramizda 9 saatlik yol var en cok hastayken boyle caresiz hissediyorum bide bebek var oksurdukce rahatsiz oluyor mudur diyorum var onu dusunuyorum bir tek ;(
Canim ya uzakmis evet ama sen yaparsın tek başına ayakta kalıyorsun ne güzel
Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin zaten.
Yok bebek neden rahatsız olsun keyiflerinin en iyi olduğu yerdeler. .azcik ziplayiverir

Canim bnmde hep.oluyo.oglen hatta oyle tas gbiydi corba ictim halbuki .siskinlik oluyor diyorum.kasiklrimda arada agriyo onu bilmio, nie .insallh onmli degildr canim Gecer dinln.sakiz cignedim biraz midem daha rahtladi sanki.
Bende cign cnm maden suyu icsem daha kotu yapr mi acaba

Kızlar dün uyandığında adım atamadım bacaklarımda büyük acı vardı bende soğuk vurmuştur diye düşündüm ama ağrısı çoğalınça açtım baktım her iki bacağım morarmış sebebi ne olabilir hamilelikte normalmi endişelenmelimiyim

Kızlar çok mutsuzum suan. Dualrınıza ihtiyacımız var bebeğimle. Erken doğum tehdidi ile apar topar hastaneye yatırıldım 3 gün yatıcam. Acil olarak tedaviye başlandı. Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu vuruldu. eşimide almıyolar yanıma o hastane kapısında ben oda da Allahım güç ver sağlık ver bize

ay canım üzme kendini 'ya musavvir ' çek ...açılman mı varmış bebeğin hareketleri yavaşladı diyodun ondan mı?

kızlar son dönem biraz zorlu geçio böyle herkes dikkat etsin kuzularımız zamanında sağlıkla gelsin.yormayın kendinizi , üzmeyin , hiç bişeyi takmayın..

canım morarma hiç yaşamadım olur mu bilmiyorum bi sor dr una bence..alakası yok hamilelikle derse için rahat eder

Canm cok gecms olsn ins. Duzelck sen kendini strese sokma moral ver kendine iyi olcksnz

canım moralini yüksek tut ,, ciğer iğnelerinde yapılmış tedbirler alınmış bişey olmayacak inşallah yat dinlen keyfine bak...

Canm benm olyr işte gun icinde oyle sag tarafa top gibi ama semsert bisey suanda yemek yedim karnm komple sert oldu tas gibi resmen zor nefes alyrm ve agri var acaba bu sanci mi anlamdm ki uzandm.simdi biraz gecer belki die
evet canım öyle oluyo ama kısa süre sonra geçiyo.onlar yalancı kasılmalar işte.baskı oluyo tabi biraz stres yapma normslmiş onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…