- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.281
Bu saatte miOf eve eşimin akrabaları anası danası geliyorçay ıceceklermıs.offf off hamılelıkte cekemıyorum ya aksam akşam
Saol canm instagramdan ella_eventCAnım çok güzeller bayıldıımNerden sipariş verdin ?
Aslında varya universite mezunu bir kadınım ama cinsel eğitim olarak ne kadar gerıyız aslında :) bana deseydın aynayla bakılır bakmaya calısırdım vall:) haha :)
Canim ya uzakmis evet ama sen yaparsın tek başına ayakta kalıyorsun ne güzelErzurumdayim annem babam baska sehirdeler aramizda 9 saatlik yol varen cok hastayken boyle caresiz hissediyorum bide bebek var oksurdukce rahatsiz oluyor mudur diyorum var onu dusunuyorum bir tek ;(
Bende cign cnm maden suyu icsem daha kotu yapr mi acabaCanim bnmde hep.oluyo.oglen hatta oyle tas gbiydi corba ictim halbuki .siskinlik oluyor diyorum.kasiklrimda arada agriyo onu bilmio, nie .insallh onmli degildr canim Gecer dinln.sakiz cignedim biraz midem daha rahtladi sanki.
Anasi danasi :)) miafrlrn dusunceli olrlr cnm.belki sanada bir.cay koyan olur :)Of eve eşimin akrabaları anası danası geliyorçay ıceceklermıs.offf off hamılelıkte cekemıyorum ya aksam akşam
Ama çok güzel telaşlar demi, bende bir panik bir panik çanta biberon kalkan yatak bakıyrm düşünüyorum ama çok mutluyum!Of ya o kadar çok çeşit var ki herşeyde karar vermek çok zor . Benimde en fazla içime sinen bu oldu
Bnm mideme yaramiyor cnm maden suyu iyice sisiyom.sanki.ne yesem gaz oluyo sanrim.belki oyle biseudr ,simdi nasilsinBende cign cnm maden suyu icsem daha kotu yapr mi acaba
Kızlar çok mutsuzum suan. Dualrınıza ihtiyacımız var bebeğimle. Erken doğum tehdidi ile apar topar hastaneye yatırıldım3 gün yatıcam. Acil olarak tedaviye başlandı. Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu vuruldu. eşimide almıyolar yanıma o hastane kapısında ben oda da Allahım güç ver sağlık ver bize
Kızlar dün uyandığında adım atamadım bacaklarımda büyük acı vardı bende soğuk vurmuştur diye düşündüm ama ağrısı çoğalınça açtım baktım her iki bacağım morarmış sebebi ne olabilir hamilelikte normalmi endişelenmelimiyim
Hala ayni canm ya nefes aldkca aci var karnmi ovalyrm yavas yavas gecsn die ama gecer umarmBnm mideme yaramiyor cnm maden suyu iyice sisiyom.sanki.ne yesem gaz oluyo sanrim.belki oyle biseudr ,simdi nasilsin
Canm cok gecms olsn ins. Duzelck sen kendini strese sokma moral ver kendine iyi olcksnzKızlar çok mutsuzum suan. Dualrınıza ihtiyacımız var bebeğimle. Erken doğum tehdidi ile apar topar hastaneye yatırıldım3 gün yatıcam. Acil olarak tedaviye başlandı. Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu vuruldu. eşimide almıyolar yanıma o hastane kapısında ben oda da Allahım güç ver sağlık ver bize
canım morarma hiç yaşamadım olur mu bilmiyorum bi sor dr una bence..alakası yok hamilelikle derse için rahat eder
Insalh gecer cnm yarinda boyle olursan git bi doktora olmadiHala ayni canm ya nefes aldkca aci var karnmi ovalyrm yavas yavas gecsn die ama gecer umarm
canım moralini yüksek tut ,, ciğer iğnelerinde yapılmış tedbirler alınmış bişey olmayacak inşallah yat dinlen keyfine bak...Kızlar çok mutsuzum suan. Dualrınıza ihtiyacımız var bebeğimle. Erken doğum tehdidi ile apar topar hastaneye yatırıldım3 gün yatıcam. Acil olarak tedaviye başlandı. Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu vuruldu. eşimide almıyolar yanıma o hastane kapısında ben oda da Allahım güç ver sağlık ver bize
evet canım öyle oluyo ama kısa süre sonra geçiyo.onlar yalancı kasılmalar işte.baskı oluyo tabi biraz stres yapma normslmiş onlarCanm benm olyr işte gun icinde oyle sag tarafa top gibi ama semsert bisey suanda yemek yedim karnm komple sert oldu tas gibi resmen zor nefes alyrm ve agri var acaba bu sanci mi anlamdm ki uzandm.simdi biraz gecer belki die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?