2015 Temmuz Anneleri

Kizlar nazar mi degdi topgmzn guzel annelerine ya hergun birimize bisey olyr
Allah korusun hepimizi ve bebklerimizi artık erken hbrler almayalım. insan psikolojik olarak etkileniyo. psikoloji de çok önemli rahat olmamız gerekir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Canım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede çıkarsın hastaneden. Stres yapmamaya çalış, bebişin zamanını bekler inş.

Hıç sorma cnm ya uykumda geldi
zaten sen aynayla görseydin baya bi ün kazanırdın benimde ilk olsa belki bende bilmezdim belki de biliyodum hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitti böle sölemen bayıldım ben güler dururum aynaya baktıkça
:) herkese bakılıyor Dımı açıklık zor bırseymıs ya
Anasi danasi :)) miafrlrn dusunceli olrlr cnm.belki sanada bir.cay koyan olur :)
nerde gözüme bakıyorlar

Canım kontrolsüz kaygı ve panik atak durumu olmuş sanırım, şimdi öncelikle sakin ol bu korkuların sana hiç bir faydası olmadığı gibi hormonlara müsaade et, bu tarz durumlar geçiren çok var, ablama da olmuştu inanki, 5 gün kaldı oda, şükür bir sorun olmadı onun kanamasında hatta parça kaybımda olmuştu , Hastanesi'n yapılabilecek herşey yapılıyor,hiç bişi olmayacak gör bak.bebwğe stres verme, güçlü ol,sakin ol,

Gecmiş olsun inşallah atlatırsınız bebişinle sağlıkla bu dönemi

Düşündüklerimiz kaderimiz derler sakın ama sakın pes etme, bu krizi yönet, daha kötü bişi yok , olursa o zaman üzülürz ama daha değil, bırakma kendini, millet keyfi kalıyor inan gebeyken hastanede ,yanına yiyecek al bolcana, su al meyve suyu al aç tv keyfine bak uzat ayağını biz kızlarla dua etcez sana ...

Canim ya noldu acaba? Insallah gazdir. Gecmis olsun kizlarimiz sirayla dokuluyor noluyor yahu bu kizlara???

Çay kahve hadi ya ben ikiside olmadan yapamam filtre kahve demi yasak favoriletimden bunları da not âlim canım sipariş vercem valla,
Canim bulabilirsen malt kahvesi al kahveye benziyor tadi bira kesiyor insani hemde cok sut yapiyor. Ben kizimda aliyordum sonra birden kestiler getirmeyi yurtdisindan bende Almanya'dan getirttim hep. Belki yine getirmeye baslamislardir. Emzirirken hamilelikten daha zor maalesef . Ne yesen gaz yapiyor bebege sadece makarna hamur yiyebiliyordum ben.

Canım allah razı olsun. Sizleri tedirgin etmek istemiyorum benim durumum çok farklıymış. Ben bebek hareketsiz diye geldim ama bambaşka birşeyle karsılastım. Rahim boyu kısalmış. Çok şükür bebeğim çok sağlıklı ama rahim boynu kısa olduğu için erken doğumu önleme amaçlı tedbirler alınıyor şuan inşallah işe yarayacak. Kasılmarım vardı, geceleri ve sabah uyandığımda karnım sert olurdu, gaz ağrısı gibi hafif ağrırdı. Ufak tefek ağrıları önemseyen biri olmadım ama bazı ağrılar yada kasılmalar önemsenmeliymiş. Meğersem rahime çok baskı oluyomuş. Bugünüme kadar sıkıntısız geldim Allahıma çok şükür ne bir kanamam oldu ne de enfeksiyon derdim Allahım bu günden sonrası içinde üzüntü keder vermesin hiç birimize inşallah. 3 gün boyunca her gün ölçüm yapılacak uzama varmı diye. Dua edin sağ salim çıkayım hastaneden. Gerçekten yürekten dualara ihtiyacım var bebeğim zamanlı gelsin.

Canım çok çok geçmiş olsun çok şükür bebeğin iyi inşallah 3 gün içinde sıkıntı olmadan taburcu olup zamanında doğum yapıcaksın . İyi ki gitmişsin hastaneye anlamadığım daha önce ki kontrollerinde doktor rahiminin kısa olduğunu anlamadı

Ama çok güzel telaşlar demi, bende bir panik bir panik çanta biberon kalkan yatak bakıyrm düşünüyorum ama çok mutluyum!
Aynen öyle herşeyin en güzeli olsun diye kararsız kalıyorum . Bi şu odada hazır olsa artık kendimi orada oyalayacağım yengenin aldığı çanta nasıl bir ara fotosunu paylaşsana

Canım çok geçmiş olsun?Nasıl koydular bu teşhisi? sadece bebeğin hareketleri mi yavaşlamıştı?Hastanede müdahele ederler cnm mrk etme iyi ki farketmişsin

[QU
muayne ücreti ne kadar acaba? rahatca soru sorulabılınıyor mu doktora bazılar çok gergin sinirli oluyo

92 tl muayene ücreti. Doğum 2000 tl. Her türlü soru sorabilirsin sorduğunda fazlasını bile açıklıyor. Ve istediğin zaman ulaşabiliyoruz. Çok ilgili bir doktor. Bi soru yaşadığım zamanoolmuştu hastanedeki nobetci doktora kadar ayarlayıp bana donus yaptı sonrasında durum hakkında yine konuştuk. çok da güler yüzlü. Esprili. O kadar çok doktor tanıdım ve değişimtimki koru ya gitme sebebim sadece bu doktor. gönül rahatlığıyla tavsiye ederim aşkın beyi.

Erzurumdayim annem babam baska sehirdeler aramizda 9 saatlik yol var en cok hastayken boyle caresiz hissediyorum bide bebek var oksurdukce rahatsiz oluyor mudur diyorum var onu dusunuyorum bir tek ;(
Canim yalnizlik cok zor anliyorum seni cok iyi ozellikle insan hasta olunca daha cok koyuyor ama biyle zamanlarda beni dusun beterin beteri var de:) cok gecmis olsun! Bebek oksurmektem rahatsiz olmaz canim onlar kucuk balonlarinin icinde gayet rahatlar:)

ayyy ne güzel yapmışsınız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…