- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.301
Allah korusun hepimizi ve bebklerimizi artık erken hbrler almayalım. insan psikolojik olarak etkileniyo. psikoloji de çok önemli rahat olmamız gerekir. Rabbim yar ve yardımcımız olsunKizlar nazar mi degdi topgmzn guzel annelerine ya hergun birimize bisey olyr
Canım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede çıkarsın hastaneden. Stres yapmamaya çalış, bebişin zamanını bekler inş.Kızlar çok mutsuzum suan. Dualrınıza ihtiyacımız var bebeğimle. Erken doğum tehdidi ile apar topar hastaneye yatırıldım3 gün yatıcam. Acil olarak tedaviye başlandı. Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu vuruldu. eşimide almıyolar yanıma o hastane kapısında ben oda da Allahım güç ver sağlık ver bize
Hıç sorma cnm ya uykumda geldiBu saatte mi
:) herkese bakılıyor Dımı açıklık zor bırseymıs yazaten sen aynayla görseydin baya bi ün kazanırdın benimde ilk olsa belki bende bilmezdim belki de biliyodum hatırlamıyorum ama çok hoşuma gitti böle sölemen bayıldım ben güler dururum aynaya baktıkça
nerde gözüme bakıyorlarAnasi danasi :)) miafrlrn dusunceli olrlr cnm.belki sanada bir.cay koyan olur :)
Canım kontrolsüz kaygı ve panik atak durumu olmuş sanırım, şimdi öncelikle sakin ol bu korkuların sana hiç bir faydası olmadığı gibi hormonlara müsaade et, bu tarz durumlar geçiren çok var, ablama da olmuştu inanki, 5 gün kaldı oda, şükür bir sorun olmadı onun kanamasında hatta parça kaybımda olmuştu , Hastanesi'n yapılabilecek herşey yapılıyor,hiç bişi olmayacak gör bak.bebwğe stres verme, güçlü ol,sakin ol,Kızlar çok mutsuzum suan. Dualrınıza ihtiyacımız var bebeğimle. Erken doğum tehdidi ile apar topar hastaneye yatırıldım3 gün yatıcam. Acil olarak tedaviye başlandı. Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu vuruldu. eşimide almıyolar yanıma o hastane kapısında ben oda da Allahım güç ver sağlık ver bize
Gecmiş olsun inşallah atlatırsınız bebişinle sağlıkla bu dönemiKızlar çok mutsuzum suan. Dualrınıza ihtiyacımız var bebeğimle. Erken doğum tehdidi ile apar topar hastaneye yatırıldım3 gün yatıcam. Acil olarak tedaviye başlandı. Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu vuruldu. eşimide almıyolar yanıma o hastane kapısında ben oda da Allahım güç ver sağlık ver bize
Düşündüklerimiz kaderimiz derler sakın ama sakın pes etme, bu krizi yönet, daha kötü bişi yok , olursa o zaman üzülürz ama daha değil, bırakma kendini, millet keyfi kalıyor inan gebeyken hastanede ,yanına yiyecek al bolcana, su al meyve suyu al aç tv keyfine bak uzat ayağını biz kızlarla dua etcez sana ...Kızlar çok mutsuzum suan. Dualrınıza ihtiyacımız var bebeğimle. Erken doğum tehdidi ile apar topar hastaneye yatırıldım3 gün yatıcam. Acil olarak tedaviye başlandı. Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu vuruldu. eşimide almıyolar yanıma o hastane kapısında ben oda da Allahım güç ver sağlık ver bize
Canim ya noldu acaba? Insallah gazdir. Gecmis olsun kizlarimiz sirayla dokuluyorKüçük kızım Ağlayarak güne başladı karnım ağrıyo diye kıvranıyor. Yapılabilecek şeyleri yaptım geçmiyo eşim gelicek doktora gidicez. Kendi doktorumuz büyük ihtimal gaz sıkışmasıdır dedi genede götürelim yawrum bi lokmacık zaten
Demek ki benden olan o suanevet canım öyle oluyo ama kısa süre sonra geçiyo.onlar yalancı kasılmalar işte.baskı oluyo tabi biraz stres yapma normslmiş onlar
Aynen cnm.rabbm.koran hepimizi bisey olmyck ins.Allah korusun hepimizi ve bebklerimizi artık erken hbrler almayalım. insan psikolojik olarak etkileniyo. psikoloji de çok önemli rahat olmamız gerekir. Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Canim bulabilirsen malt kahvesi al kahveye benziyor tadi bira kesiyor insani hemde cok sut yapiyor. Ben kizimda aliyordum sonra birden kestiler getirmeyi yurtdisindan bende Almanya'dan getirttim hep. Belki yine getirmeye baslamislardir. Emzirirken hamilelikten daha zor maalesef . Ne yesen gaz yapiyor bebege sadece makarna hamur yiyebiliyordum ben.Çay kahve hadi yaben ikiside olmadan yapamam filtre kahve demi yasak favoriletimden bunları da not âlim canım sipariş vercem valla,
Düşündüklerimiz kaderimiz derler sakın ama sakın pes etme, bu krizi yönet, daha kötü bişi yok , olursa o zaman üzülürz ama daha değil, bırakma kendini, millet keyfi kalıyor inan gebeyken hastanede ,yanına yiyecek al bolcana, su al meyve suyu al aç tv keyfine bak uzat ayağını biz kızlarla dua etcez sana ...
Canım çok çok geçmiş olsun çok şükür bebeğin iyi inşallah 3 gün içinde sıkıntı olmadan taburcu olup zamanında doğum yapıcaksın . İyi ki gitmişsin hastaneye anlamadığım daha önce ki kontrollerinde doktor rahiminin kısa olduğunu anlamadıCanım allah razı olsun. Sizleri tedirgin etmek istemiyorum benim durumum çok farklıymış. Ben bebek hareketsiz diye geldim ama bambaşka birşeyle karsılastım. Rahim boyu kısalmış. Çok şükür bebeğim çok sağlıklı ama rahim boynu kısa olduğu için erken doğumu önleme amaçlı tedbirler alınıyor şuan inşallah işe yarayacak. Kasılmarım vardı, geceleri ve sabah uyandığımda karnım sert olurdu, gaz ağrısı gibi hafif ağrırdı. Ufak tefek ağrıları önemseyen biri olmadım ama bazı ağrılar yada kasılmalar önemsenmeliymiş. Meğersem rahime çok baskı oluyomuş. Bugünüme kadar sıkıntısız geldim Allahıma çok şükür ne bir kanamam oldu ne de enfeksiyon derdimAllahım bu günden sonrası içinde üzüntü keder vermesin hiç birimize inşallah. 3 gün boyunca her gün ölçüm yapılacak uzama varmı diye. Dua edin sağ salim çıkayım hastaneden. Gerçekten yürekten dualara ihtiyacım var bebeğim zamanlı gelsin.
Aynen öyle herşeyin en güzeli olsun diye kararsız kalıyorum . Bi şu odada hazır olsa artık kendimi orada oyalayacağım yengenin aldığı çanta nasıl bir ara fotosunu paylaşsanaAma çok güzel telaşlar demi, bende bir panik bir panik çanta biberon kalkan yatak bakıyrm düşünüyorum ama çok mutluyum!
Çok güzeller canım kullananlar iyi günlerde kullansın :) mevlütde dağıtacaksın di mi taneleri 10 ar lira var mı
Bende sevmiyorum sabunu bunun tanesi beş liraevet canım bende şekeri sevmiyorum.sabunda hiç içime sinmiyor.yani karar veremedim hiç.ama bunlar çok hoşmuş canım yaa.ne kadar fiyatı
O kadar uçmuşlar ki en iyisini yapıyprsun sanki maliyeti ne kadar bakıyım o zaman bende bulabilirsem kndim yapıyımBana 120 demişti ben o taşlı kelebekten buldum onlardan satın aldım kendim yapıcam kurdele sltığstü çünkü düz saten terliğimde vardı zaten
Canım çok geçmiş olsun?Nasıl koydular bu teşhisi? sadece bebeğin hareketleri mi yavaşlamıştı?Hastanede müdahele ederler cnm mrk etme iyi ki farketmişsinKızlar çok mutsuzum suan. Dualrınıza ihtiyacımız var bebeğimle. Erken doğum tehdidi ile apar topar hastaneye yatırıldım3 gün yatıcam. Acil olarak tedaviye başlandı. Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu vuruldu. eşimide almıyolar yanıma o hastane kapısında ben oda da Allahım güç ver sağlık ver bize
muayne ücreti ne kadar acaba? rahatca soru sorulabılınıyor mu doktora bazılar çok gergin sinirli oluyo
Canim yalnizlik cok zor anliyorum seni cok iyi ozellikle insan hasta olunca daha cok koyuyor ama biyle zamanlarda beni dusun beterin beteri var de:) cok gecmis olsun! Bebek oksurmektem rahatsiz olmaz canim onlar kucuk balonlarinin icinde gayet rahatlar:)Erzurumdayim annem babam baska sehirdeler aramizda 9 saatlik yol varen cok hastayken boyle caresiz hissediyorum bide bebek var oksurdukce rahatsiz oluyor mudur diyorum var onu dusunuyorum bir tek ;(
ayyy ne güzel yapmışsınız:)))Eki Görüntüle 1485150 Eki Görüntüle 1485151 Eki Görüntüle 1485152
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2015
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Ayrıca;
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?