2015 Temmuz Anneleri

cnm beslenmeye dıkkat et demşti kilosu nasl die sordm gayet iyi dedi ama nie beslenmene dikkat et deyıp durdu kı
Canim onu kilo alma diye soylemistir. Bu bebegin kulosu meselelerine hic takilmayin her bebek farklidir nasil hepimiz birbirimizden farkliysak. Birde mesela benim kizim hep onden giderdi 1 hafta 10 gun sonra donemeyince sikisti icerde buyuyemedi kisacik ve 3.150 dogdu sonra insan irisi oldu:) o ana rahminde boy kilo filan hicbirsey ifade etmiyor sen takma bunlari. Anormal bir kucukluk yada sorun olsa doktorun soylerdi. Bak burda ne guzel biz hicbirsey bilmiyoruz daha iyi oluyor iste:) ozellikle ilk anneler icin:)

Evet dikkatli olmak lazım bu arada 2. 3. Çocuklarda doğum Süreci daha kısalıyo.
Deme yahu, demekki benim kiz donseydi bayagi rahat doguracakmiskm cok agri olmadan , kismet iste! Ikincide benim artik 8 cm filan acilmam olur ben o zaman hissederim ancak herhalde birincide bile boyle olduysa:) bu arada canim cok sevindim kizinin iyi olmasina. Bir kere koca kadin ben acillik olmustum gaz sancisindan nefes bile alamamistim yazik kuzuna kimbilir ne cok agrisi olmustur ama gecmis gitmis iyiki.

Cok gecmis olsun canim bol bol dinlen dikkat et kendine!

Canim bunlarin hepsi kasilmadir diye birsey yokki zaten panik yapma sen. Bebek hareket ediyor kafasini dayiyor ayaklarini poposunu dayiyor. Biraz daha buyusun ayaklarini kafasini elinle tutabileceksin o kadar net gorunuyor karnindan. Hemen kotuye yormayin karninizdaki her hareketi. Tedbirli olmak lazim ama surekli endise de psikolojiyi etkiler bebegide etkiler, pozitif olacagiiiiiizzzzz:):)

Ya kizlar yemek yedim karnm tas gibii sert zor nefes alyrmm uzamdm.simdi sirt ustu ama kabrgmn hemen altnda sanci yapyr nefes alip verirken canim yanyr resmen nedendr bu nder anlamdm midem mi degl mi anlamdm yaa
Canim karnin diyaframa baski yapiyor artik senin anlattigin siskinlik. Ben yemeklerden sonra hic nefes alamiyorum artik. Ozellikle yemekten sonra tum karnim tas gibi oluyor ve yururken bile tum karnim agriyor. Kizimda da oyleydi o zamanlar doktora gitmistim bunun icin simdi deneyimliyim takmiyorum:) bende boyle takmaya takmaya dogum baslasa onu da aman bosver diyecegim herhalde biraz fazla rahatim bu sefer:) birde ben cok agir kaldiriyorum bugunde butun evi temizledim ki ev 3 katli. Biraz yavaslasam iyi olacak. Beni uyarin arada olur mu:)

Cok gecmis olsun canim! Bir doktora gorundun mu? Enfeksiyon filan olmasin aman dikkat et kendine canim.

Canim cok gecmis olsun insallah hersey yolunda gider ilaclar ise yarar. Dualarim seninle ve bebeginle! Kasilma mi cikti? Neden erken dogum tehditi dediler, acilma mi var canim?

Son düzenleme:
Canim moralini yuksek tut iyiyi dusun hep, insallah 3 gun sonra cikacaksin ve zamaninda bebegini kucagima alacaksin. Dua ediyorum sizin icin!

Kızlar coklu alıntı yapmayı beceremedim. Hepinizden Allah razı olsun dularınızı esirgemeyin. Geceyi rahat geçirdim bebeğim arada bir yine toplansada aklıma köyü birşey getirmiyorum. Soran bir arkdasım olmustu daha önce anlayamadılarmı diye?
Daha önceki ölçümlerim çok iyiydi risk yoktu ve çok rahattım hep bugüne kdar. Uzun yürüyüşlerim oldu evimin işini yemeğimi alışverişimi yaptım, yeri geldi hafif ağırlıkta şeyler tasıdım ama hiç problem olmadı. Bu kısalık birden olmuş sanırım. Bunu öğrenmemiz bir mucize. Bakalım bugün doktor ne diyecek. Hayırlı haberlerle inşllah...

Rahat ol canım benim ablamda seninle aynı haftalardayken yattı hastaneye aynı riskten. 36. Haftası dolana kadar ertrleyebildiler Doğumu. Senin psikolajin çok önemli iyi düşün hep.

kızlar iyi kandiller hepinize.rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın erken doğumlar vermesin inş.erken doğum yapanlarında bebeklerine alah onlara bağışlasın dua edelim kızlar hepinizi opüyorum.

herkese hayırlı kandiller dualarımızda birbirimizi sıkıntısı olan arkadaşlarımızı unutmayalım...Allah a emanet olun sağlıklı huzurlu mutlu bir gün geçiririz inşallah..ben anneme gideyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…