- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.321
Canim onu kilo alma diye soylemistir. Bu bebegin kulosu meselelerine hic takilmayin her bebek farklidir nasil hepimiz birbirimizden farkliysak. Birde mesela benim kizim hep onden giderdi 1 hafta 10 gun sonra donemeyince sikisti icerde buyuyemedi kisacik ve 3.150 dogdu sonra insan irisi oldu:) o ana rahminde boy kilo filan hicbirsey ifade etmiyor sen takma bunlari. Anormal bir kucukluk yada sorun olsa doktorun soylerdi. Bak burda ne guzel biz hicbirsey bilmiyoruz daha iyi oluyor iste:) ozellikle ilk anneler icin:)cnm beslenmeye dıkkat et demşti kilosu nasl die sordm gayet iyi dedi ama nie beslenmene dikkat et deyıp durdu kı
Deme yahu, demekki benim kiz donseydi bayagi rahat doguracakmiskm cok agri olmadan , kismet iste! Ikincide benim artik 8 cm filan acilmam olur ben o zaman hissederim ancak herhalde birincide bile boyle olduysa:) bu arada canim cok sevindim kizinin iyi olmasina. Bir kere koca kadin ben acillik olmustum gaz sancisindan nefes bile alamamistim yazik kuzuna kimbilir ne cok agrisi olmustur ama gecmis gitmis iyiki.Evet dikkatli olmak lazım bu arada 2. 3. Çocuklarda doğum Süreci daha kısalıyo.
Cok gecmis olsun canim bol bol dinlen dikkat et kendine!Kizlar hastaneden geliyorum ....doktrum nts ye bagladi agri cikmadi ...altan muane etti bi cm aciklik var dun yoktu dedi....uc gun yaticam hastanede kontrol halinde olucam...kasilmalariniz coksa ihmal etmeyin ...bana da dua edin dinlenmeyle gecsin bu kasilmalar.. Yoksa bebeim daha cok kucuk..
Canim bunlarin hepsi kasilmadir diye birsey yokki zaten panik yapma sen. Bebek hareket ediyor kafasini dayiyor ayaklarini poposunu dayiyor. Biraz daha buyusun ayaklarini kafasini elinle tutabileceksin o kadar net gorunuyor karnindan. Hemen kotuye yormayin karninizdaki her hareketi. Tedbirli olmak lazim ama surekli endise de psikolojiyi etkiler bebegide etkiler, pozitif olacagiiiiiizzzzz:):)tam olarak nerde olduğuna dikkat etmedim ama dün akşam 3-4 kez oldu(sayıdan tam emin de değilim) bi an bi toplanma sertlik gibi oluyo ama ağrı yok sadece biraz rahatsızlık veriyo 3-4 saniye sonra geçiyo ve bi rahatlama gevşeme oluyo sonrasında,tedirgin oldum şimdi kasılma olduğunun bile farkında değildim
Canim karnin diyaframa baski yapiyor artik senin anlattigin siskinlik. Ben yemeklerden sonra hic nefes alamiyorum artik. Ozellikle yemekten sonra tum karnim tas gibi oluyor ve yururken bile tum karnim agriyor. Kizimda da oyleydi o zamanlar doktora gitmistim bunun icin simdi deneyimliyim takmiyorum:) bende boyle takmaya takmaya dogum baslasa onu da aman bosver diyecegim herhalde biraz fazla rahatim bu sefer:) birde ben cok agir kaldiriyorum bugunde butun evi temizledim ki ev 3 katli. Biraz yavaslasam iyi olacak. Beni uyarin arada olur mu:)Ya kizlar yemek yedim karnm tas gibii sert zor nefes alyrmm uzamdm.simdi sirt ustu ama kabrgmn hemen altnda sanci yapyr nefes alip verirken canim yanyr resmen nedendr bu nder anlamdm midem mi degl mi anlamdm yaa
Cok guzel canim:) begendim
Degil:)Bunlar kasilma veya dogum sancisi gibi bisey degil dimi ?
Sevindim canim iyi olduguna. Kisacikta olsa bazen yaz iyiyim siye merak ediyoruz sonra seni:) iyi tasinmalar canim yorma kendini aman.Canim tasiniyoruz nete pek giremiyorumCok sukur hersey yolunda :)
Cok gecmis olsun canim! Bir doktora gorundun mu? Enfeksiyon filan olmasin aman dikkat et kendine canim.Bu arada bugün uyandığımda karnımda bir ağrı vardı okulda üstüne birde mervidenden düştüm spor ayakkabı gitmiştim birde rahat olsun diye Tabanı kaydı Allah'tan popo üstü düştüm üstümde de kaban vardı yumuşak bir iniş oldu.Canım yanmadı Allah'a şükür ama öğrencilerim beni öyle görünce ağladı bir kaç tanesi onları öyle görünce bende üzüldüm birşey yok dedim veliler öğretmen Arkadaşlarım hep aradı sağolsunlar neyse sonra kendimi pek iyi hissetmedim midem bulandı başım döndü falan ama düşmeden değil bir önceki gün üşüttüm sanırım eve geldim izin alıp.Eve gelince yattım eşim kahvaltı hazırladı bir kaç lokma aldım zar zor sonra çıkarttımSonra sıcak su torbası yapıp yine yattım kalkınca yine çıkarttım şimdi yine dinlenmeye geçtim devam ederse serum bağlanacak
Maden suyu limon sikiyorum birde her aksam bana cok iyi geliyor siskinlikBende cign cnm maden suyu icsem daha kotu yapr mi acaba
Canim cok gecmis olsunKızlar çok mutsuzum suan. Dualrınıza ihtiyacımız var bebeğimle. Erken doğum tehdidi ile apar topar hastaneye yatırıldım3 gün yatıcam. Acil olarak tedaviye başlandı. Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu vuruldu. eşimide almıyolar yanıma o hastane kapısında ben oda da Allahım güç ver sağlık ver bize
Canim moralini yuksek tut iyiyi dusun hep, insallah 3 gun sonra cikacaksin ve zamaninda bebegini kucagima alacaksin. Dua ediyorum sizin icin!Canım allah razı olsun. Sizleri tedirgin etmek istemiyorum benim durumum çok farklıymış. Ben bebek hareketsiz diye geldim ama bambaşka birşeyle karsılastım. Rahim boyu kısalmış. Çok şükür bebeğim çok sağlıklı ama rahim boynu kısa olduğu için erken doğumu önleme amaçlı tedbirler alınıyor şuan inşallah işe yarayacak. Kasılmarım vardı, geceleri ve sabah uyandığımda karnım sert olurdu, gaz ağrısı gibi hafif ağrırdı. Ufak tefek ağrıları önemseyen biri olmadım ama bazı ağrılar yada kasılmalar önemsenmeliymiş. Meğersem rahime çok baskı oluyomuş. Bugünüme kadar sıkıntısız geldim Allahıma çok şükür ne bir kanamam oldu ne de enfeksiyon derdimAllahım bu günden sonrası içinde üzüntü keder vermesin hiç birimize inşallah. 3 gün boyunca her gün ölçüm yapılacak uzama varmı diye. Dua edin sağ salim çıkayım hastaneden. Gerçekten yürekten dualara ihtiyacım var bebeğim zamanlı gelsin.
Yok canım 3 ve 4. Kat ara dublex. 5 metre uzunlukta 2.5 metre ende bi balkonum var baya geniş. Sebzeleri yeşilliği de ekeyim ozaman bostan gibi olucak inşÇook güzeller canım evin giriş kat mı ? Yerin büyük mü bende çok severim bitki çiçek
Rahat ol canım benim ablamda seninle aynı haftalardayken yattı hastaneye aynı riskten. 36. Haftası dolana kadar ertrleyebildiler Doğumu. Senin psikolajin çok önemli iyi düşün hep.Kızlar coklu alıntı yapmayı beceremedim. Hepinizden Allah razı olsun dularınızı esirgemeyin. Geceyi rahat geçirdim bebeğim arada bir yine toplansada aklıma köyü birşey getirmiyorum. Soran bir arkdasım olmustu daha önce anlayamadılarmı diye?
Daha önceki ölçümlerim çok iyiydi risk yoktu ve çok rahattım hep bugüne kdar. Uzun yürüyüşlerim oldu evimin işini yemeğimi alışverişimi yaptım, yeri geldi hafif ağırlıkta şeyler tasıdım ama hiç problem olmadı. Bu kısalık birden olmuş sanırım. Bunu öğrenmemiz bir mucize. Bakalım bugün doktor ne diyecek. Hayırlı haberlerle inşllah...
Bugün gideceğim dün geçer dedim ama sabah su içerken bile zorlandımCok gecmis olsun canim! Bir doktora gorundun mu? Enfeksiyon filan olmasin aman dikkat et kendine canim.
Git canım bi görün ihmal etmeBugün gideceğim dün geçer dedim ama sabah su içerken bile zorlandım
bende seni merak ediyordum nereye aşınıyorsun canım hamileykende zor olur allah kolaylık versin dikkat et kendineCanim tasiniyoruz nete pek giremiyorumCok sukur hersey yolunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?