2015 Temmuz Anneleri

Canm ayni anlattgn sekilde agryr icimi rahatlattn sagol. Evet biri sebi durdrsn topik olrak dur dicez sana :) is yaparken dogrcn boyle giderse

Canm ayni anlattgn sekilde agryr icimi rahatlattn sagol. Evet biri sebi durdrsn topik olrak dur dicez sana :) is yaparken dogrcn boyle giderse

Hayırlı kandiller kızlar dua edelim birbirimize

Bugün Eminönü'ne gidicektim ama iptal ettim hem kandil hem 23 nisan hem hava serin rüzgârlı Cumartesi sabah gidicem inş.
Eminönü'nde kürkçü Han'ın alt katında mini damla nın ürünlerini satan dükkan varmış uygunmuş ve kaliteliymiş haberiniz olsun. Havuzlu han daha çok biliniyo ama orda kaliteli değil ürünler.

Rabbim hayırlısıyla dualarımızi kabul buyursun mutlu huzurlu günlerde büyütelim bebeklerimizi..
Hastalara da acil şifa,dayanma gücü sabri versin..bol bol dua edelim

Ben daha çok okuyorum msjlari pek yazmıyorum ama her okuduğum da dua ediyorum size kızlar.
Hayirli mutlu kandilllerrrr

Çok güzeller canım kullananlar iyi günlerde kullansın :) mevlütde dağıtacaksın di mi taneleri 10 ar lira var mı
Canm cok sagol. Keseler 5lira. Kolonyalar 15lira. Lavanta kolonyasi. Ben bu hafta baby shower yaptim orda dagittim. Mevlutte de yasin ve zikirmatik vermeyi dusunuyorum. Bi dernegimiz var ve baya kalabalik olcak. Onlara hediye dagitmaya kalksam ohooooo

Insallah ise yarayacak canim, şanslısın ki farkedildi ve önlem alınıyor Tip gercekten ilerledi mutlaka vardır çözüm... Sen sakin kalmaya devam et, burda hepimizin bebekleri icin dua eden bir dolu hamileyiz...

Kızlar günaydınnnn,hayırlııı kandillerr hepinize,bu mübarek gündeee allah evlatlarımıza zamanında saglıkla kavusmayı nasip etsin,ayayy ve yakamoz arkadasarımıza da acil şifalar versın,allahın ıznıyle hiçbişi olmucaktır eminim...Son trimesterde çok daha dıkkattlı olmalıyız,ağrım sızım kanamam yok dıye kendimizi yormamalıyız..Ben evimin camını sildim temizliğimi yaptım oyle doguma gıttım diye ortalarda dolanan ınsanlara kanıpda pehlıvanlık yapmayın nolur..Her bunye ,her hamılelık farklı,ne kadar kontrolden de geçiyor olsak,kapalı kutu sonucdaaa..Hepinizi öpüyorummmmm

anladım canım zaten bu kontrolümde doktora baya soru hazırladımtaşınmak benim başımda olacak bakalım ne zamandogumdan önce olsun bitsin istiyorum.dogumdan sonra olursa cok zorlanıcam.sanada kolay gelsin canım
:) Cok sagol canim,en guzeli dogum oncesi tasinmak bebisler dogunca zor olur.Simdiden agirlastim zor oluyor :)

Masallah canm prenseslere bende iyi olmaya calsyrm cnm.tansynla basm belada simdide bir sancm var ama nedir anlamadm oglsmda sapasaglam masallah 1148 olma benmkide :)
Oy masaAllah pasaya :) Ah canim sorma benimde sekerle badim dertte.Hala kontrol altina alinamadi sabahlari 200un altina dusmuyo.2-3 gunde bir kontroldeyim.Rabbim cumlemize sifa versin insaAllah tansiyonun buran once duzelir.

bende seni merak ediyordum nereye aşınıyorsun canım hamileykende zor olur allah kolaylık versin dikkat et kendine
Yakin canim mahalle degistiriyoruz sadece.Daha iyi bir mahalleye tasinalim dedik birde evimiz kucucuktu 2+1,simdi 3+1 genis bir eve tasiniyoruz insaAllah. Bebisler icin :) Amin canim cok sagol.

Oy masaAllah pasaya :) Ah canim sorma benimde sekerle badim dertte.Hala kontrol altina alinamadi sabahlari 200un altina dusmuyo.2-3 gunde bir kontroldeyim.Rabbim cumlemize sifa versin insaAllah tansiyonun buran once duzelir.
Allah yardım etsin canım bizim yaşadığımızın iki katı zorluk yaşıyorsun kolay değil.

günaydın annişler . Kandiliniz mübarek olsun . Rabbim dualarımızı kabul etsin ,, cumartesi günü olan kontrolümü bugüne aldım biraz sonra çıkacaz inşallah ,, bir de ben göreyim oğluşumu nasılmış keyfi yerindemiymiş :) anası boşuna stres yapıp onudamı strese sokuyormuymuş bir bakalım doktor amcamız ne diyecek

Kızlar günaydın. Kandiliniz mübarek olsun. Sizi genelde okuyorum kaçırmayaya çalışıyorum ama sık sık yazamıyorum. pazartesi şeker yüklemesine gidiyorum yazmıştım ama sadece kan ve idrar tahlillerimi yaptırdım yükleme daha dün yapıldı. ilk saatte 126 ikinci saatte 95 çıktı. kan tahlillerimde bi sorun yok ama idrar tahlillimde iltihap göründü. Kendi doktorumla randevum yarın bakalım onun görüşü ne olacak. ara ara kasıklarımda batmalar ve özellikle yemeklerden sonra çok şişkinliğim ve sertlik oluyor karnımda. Diğer türlü bi problemim yok şimdilik çok şükür. Bu tatil gününde işte olmak dışında

Günaydın herkese.Kandiliniz mübarek olsun!Bol bol dua edelim inşallah rabbim hepimize vaktinde,hayırlı doğumlar versin....Bugün 23 Nisan tatili evdeyim süper!Fırsatı değerlendireyim dedim.Bebiş alışverişi artık bitti kıyafetleri battaniye,çarşaf vs. hepsini yıkayacağım bugün.1. postayı attım makineye :) sonra minnak minnak ütülerim onları inşallah...Çok keyifli değil mi :)
hastane çantalarını hazırlayayım yavaş yavaş dursun köşede diyorum artık hatta arabada :)

Günaydın hayırlı kandiller sen kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırdın mı

Canım bende o aşamaya geçmeyi çok istiyorum hayatımda ilk defa üyü yapmayı dört gözle bekliyorum :) ama daha erken gibi geliyor bana tabi ne zman ne olcağı belli olmaz ama şimdiden yıkarsam sanki ozmana tekrar kirlenecek gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…