- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.341
Canm ayni anlattgn sekilde agryr icimi rahatlattn sagol. Evet biri sebi durdrsn topik olrak dur dicez sana :) is yaparken dogrcn boyle giderseCanim karnin diyaframa baski yapiyor artik senin anlattigin siskinlik. Ben yemeklerden sonra hic nefes alamiyorum artik. Ozellikle yemekten sonra tum karnim tas gibi oluyor ve yururken bile tum karnim agriyor. Kizimda da oyleydi o zamanlar doktora gitmistim bunun icin simdi deneyimliyim takmiyorum:) bende boyle takmaya takmaya dogum baslasa onu da aman bosver diyecegim herhalde biraz fazla rahatim bu sefer:) birde ben cok agir kaldiriyorum bugunde butun evi temizledim ki ev 3 katli. Biraz yavaslasam iyi olacak. Beni uyarin arada olur mu:)
Canm ayni anlattgn sekilde agryr icimi rahatlattn sagol. Evet biri sebi durdrsn topik olrak dur dicez sana :) is yaparken dogrcn boyle giderseCanim karnin diyaframa baski yapiyor artik senin anlattigin siskinlik. Ben yemeklerden sonra hic nefes alamiyorum artik. Ozellikle yemekten sonra tum karnim tas gibi oluyor ve yururken bile tum karnim agriyor. Kizimda da oyleydi o zamanlar doktora gitmistim bunun icin simdi deneyimliyim takmiyorum:) bende boyle takmaya takmaya dogum baslasa onu da aman bosver diyecegim herhalde biraz fazla rahatim bu sefer:) birde ben cok agir kaldiriyorum bugunde butun evi temizledim ki ev 3 katli. Biraz yavaslasam iyi olacak. Beni uyarin arada olur mu:)
Sagol cnm denymMaden suyu limon sikiyorum birde her aksam bana cok iyi geliyor siskinlik
Ve tas gibi olmaya. Dene istersen.
Canm cok sagol. Keseler 5lira. Kolonyalar 15lira. Lavanta kolonyasi. Ben bu hafta baby shower yaptim orda dagittim. Mevlutte de yasin ve zikirmatik vermeyi dusunuyorum. Bi dernegimiz var ve baya kalabalik olcak. Onlara hediye dagitmaya kalksam ohoooooÇok güzeller canım kullananlar iyi günlerde kullansın :) mevlütde dağıtacaksın di mi taneleri 10 ar lira var mı
Canım allah razı olsun. Sizleri tedirgin etmek istemiyorum benim durumum çok farklıymış. Ben bebek hareketsiz diye geldim ama bambaşka birşeyle karsılastım. Rahim boyu kısalmış. Çok şükür bebeğim çok sağlıklı ama rahim boynu kısa olduğu için erken doğumu önleme amaçlı tedbirler alınıyor şuan inşallah işe yarayacak. Kasılmarım vardı, geceleri ve sabah uyandığımda karnım sert olurdu, gaz ağrısı gibi hafif ağrırdı. Ufak tefek ağrıları önemseyen biri olmadım ama bazı ağrılar yada kasılmalar önemsenmeliymiş. Meğersem rahime çok baskı oluyomuş. Bugünüme kadar sıkıntısız geldim Allahıma çok şükür ne bir kanamam oldu ne de enfeksiyon derdimAllahım bu günden sonrası içinde üzüntü keder vermesin hiç birimize inşallah. 3 gün boyunca her gün ölçüm yapılacak uzama varmı diye. Dua edin sağ salim çıkayım hastaneden. Gerçekten yürekten dualara ihtiyacım var bebeğim zamanlı gelsin.
:) Cok sagol canim,en guzeli dogum oncesi tasinmak bebisler dogunca zor olur.Simdiden agirlastim zor oluyor :)anladım canım zaten bu kontrolümde doktora baya soru hazırladımtaşınmak benim başımda olacak bakalım ne zaman dogumdan önce olsun bitsin istiyorum.dogumdan sonra olursa cok zorlanıcam.sanada kolay gelsin canım
Oy masaAllah pasaya :) Ah canim sorma benimde sekerle badim dertte.Hala kontrol altina alinamadi sabahlari 200un altina dusmuyo.2-3 gunde bir kontroldeyim.Rabbim cumlemize sifa versin insaAllah tansiyonun buran once duzelir.Masallah canm prenseslere bende iyi olmaya calsyrm cnm.tansynla basm belada simdide bir sancm var ama nedir anlamadm oglsmda sapasaglam masallah 1148 olma benmkide :)
Cok sagol teyzesi :) Buyuyo kuzucuklarimiz masaAllah :)maşallah canım kızçelerin büyümüşş :))
Tamam canim haklisin yazmaliyim arada :) Yavas yavas yapiyorum insaAllah bir haftaya biter isimiz :)Sevindim canim iyi olduguna. Kisacikta olsa bazen yaz iyiyim siye merak ediyoruz sonra seni:) iyi tasinmalar canim yorma kendini aman.
Yakin canim mahalle degistiriyoruz sadece.Daha iyi bir mahalleye tasinalim dedik birde evimiz kucucuktu 2+1,simdi 3+1 genis bir eve tasiniyoruz insaAllah. Bebisler icin :) Amin canim cok sagol.bende seni merak ediyordum nereye aşınıyorsun canım hamileykende zor olur allah kolaylık versin dikkat et kendine
Allah yardım etsin canım bizim yaşadığımızın iki katı zorluk yaşıyorsun kolay değil.Oy masaAllah pasaya :) Ah canim sorma benimde sekerle badim dertte.Hala kontrol altina alinamadi sabahlari 200un altina dusmuyo.2-3 gunde bir kontroldeyim.Rabbim cumlemize sifa versin insaAllah tansiyonun buran once duzelir.
Günaydın hayırlı kandiller sen kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırdın mıHayırlı kandiller kızlar dua edelim birbirimize
Bugün Eminönü'ne gidicektim ama iptal ettim hem kandil hem 23 nisan hem hava serin rüzgârlı Cumartesi sabah gidicem inş.
Eminönü'nde kürkçü Han'ın alt katında mini damla nın ürünlerini satan dükkan varmış uygunmuş ve kaliteliymiş haberiniz olsun. Havuzlu han daha çok biliniyo ama orda kaliteli değil ürünler.
Canım bende o aşamaya geçmeyi çok istiyorum hayatımda ilk defa üyü yapmayı dört gözle bekliyorum :) ama daha erken gibi geliyor bana tabi ne zman ne olcağı belli olmaz ama şimdiden yıkarsam sanki ozmana tekrar kirlenecek gibi geliyorGünaydın herkese.Kandiliniz mübarek olsun!Bol bol dua edelim inşallah rabbim hepimize vaktinde,hayırlı doğumlar versin....Bugün 23 Nisan tatili evdeyim süper!Fırsatı değerlendireyim dedim.Bebiş alışverişi artık bitti kıyafetleri battaniye,çarşaf vs. hepsini yıkayacağım bugün.1. postayı attım makineye :) sonra minnak minnak ütülerim onları inşallah...Çok keyifli değil mi :)
hastane çantalarını hazırlayayım yavaş yavaş dursun köşede diyorum artık hatta arabada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?