- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.361
en azından çantaya koyacakları hazırlayabiliriz yavaş yavaş canım.Nolur nolmaz çanta hazır bulunsunCanım bende o aşamaya geçmeyi çok istiyorum hayatımda ilk defa üyü yapmayı dört gözle bekliyorum :) ama daha erken gibi geliyor bana tabi ne zman ne olcağı belli olmaz ama şimdiden yıkarsam sanki ozmana tekrar kirlenecek gibi geliyor
Mankenlerin boyu bizden baya uzun oldugundan sitede kisa duruyordur :)Canım aslında kaliteli günlük spor bi çanta alıp Gizemin dediği gibi çanta düzenleyici koysak olur belki. Lacoste un güzel spor büyük çantaları var ben bi onlara bakıcam.
Canım bu düzenleyici fikri hiç aklıma gelmemişti , iyi fikir aslındaGecelik sitedeki fotoğrafta kısa durmuş normalde dizde duruyor :))
Canm hepmzn sorunu farkli iste rabbim yardm etsn saglikli zamaninda dogsn evlatlrmz allaha emanetler.Oy masaAllah pasaya :) Ah canim sorma benimde sekerle badim dertte.Hala kontrol altina alinamadi sabahlari 200un altina dusmuyo.2-3 gunde bir kontroldeyim.Rabbim cumlemize sifa versin insaAllah tansiyonun buran once duzelir.
Yok canım gerek görülmedi zaten doğumdan sonra yapılmıştı. Test sonuçları negatif çıktı çok şükür.Günaydın hayırlı kandiller sen kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırdın mı
en azından çantaya koyacakları hazırlayabiliriz yavaş yavaş canım.Nolur nolmaz çanta hazır bulunsunbebeğin ayrı,kendimizin ayrı
Bende hızlıca bi alış veriş yapaydım iyiydi bana nerden geliyo bu Rahatlık yaGünaydın herkese.Kandiliniz mübarek olsun!Bol bol dua edelim inşallah rabbim hepimize vaktinde,hayırlı doğumlar versin....Bugün 23 Nisan tatili evdeyim süper!Fırsatı değerlendireyim dedim.Bebiş alışverişi artık bitti kıyafetleri battaniye,çarşaf vs. hepsini yıkayacağım bugün.1. postayı attım makineye :) sonra minnak minnak ütülerim onları inşallah...Çok keyifli değil mi :)
hastane çantalarını hazırlayayım yavaş yavaş dursun köşede diyorum artık hatta arabada :)
Vay be hep hayalim dubleksler ev, eşin ne iş yapıyor canım, istanbulda dubleksler çok pahalı çünkü ,bende bayılırım çiçek bahçe yazdık kopar ye:)Yok canım 3 ve 4. Kat ara dublex. 5 metre uzunlukta 2.5 metre ende bi balkonum var baya geniş. Sebzeleri yeşilliği de ekeyim ozaman bostan gibi olucak inş
Şu güzel mübarek günde dua edilmezmi edilir canım , sen sakin ol rahim falan düşünme başka şeyler düşün, başka yere odaklan Gül eğlenCanım allah razı olsun. Sizleri tedirgin etmek istemiyorum benim durumum çok farklıymış. Ben bebek hareketsiz diye geldim ama bambaşka birşeyle karsılastım. Rahim boyu kısalmış. Çok şükür bebeğim çok sağlıklı ama rahim boynu kısa olduğu için erken doğumu önleme amaçlı tedbirler alınıyor şuan inşallah işe yarayacak. Kasılmarım vardı, geceleri ve sabah uyandığımda karnım sert olurdu, gaz ağrısı gibi hafif ağrırdı. Ufak tefek ağrıları önemseyen biri olmadım ama bazı ağrılar yada kasılmalar önemsenmeliymiş. Meğersem rahime çok baskı oluyomuş. Bugünüme kadar sıkıntısız geldim Allahıma çok şükür ne bir kanamam oldu ne de enfeksiyon derdimAllahım bu günden sonrası içinde üzüntü keder vermesin hiç birimize inşallah. 3 gün boyunca her gün ölçüm yapılacak uzama varmı diye. Dua edin sağ salim çıkayım hastaneden. Gerçekten yürekten dualara ihtiyacım var bebeğim zamanlı gelsin.
Canım benim tabi ki tecrübenden geliyo bu rahatlıkBende hızlıca bi alış veriş yapaydım iyiydi bana nerden geliyo bu Rahatlık ya
canım benimde kontrolüm bugündü ama 23 nisandan dolayı yokmuş doktorum tatilmiş.oyuzden benimki ertelendi.seninki tatil değil galibagünaydın annişler . Kandiliniz mübarek olsun . Rabbim dualarımızı kabul etsin ,, cumartesi günü olan kontrolümü bugüne aldım biraz sonra çıkacaz inşallah ,, bir de ben göreyim oğluşumu nasılmış keyfi yerindemiymiş :) anası boşuna stres yapıp onudamı strese sokuyormuymuş bir bakalım doktor amcamız ne diyecek
Eşim esnaf bilgisayar tlf teknik servis işi yapıyor. Zaten inan çok pahalı ev almak hayal geliyo. Kiralar uçuyo. Kiracıyım bu evde içi baya eski yenilememişler. Kendimize göre bakım yaptık 1.350 ye oturuyoruz site aidatı içinde. Çok uygun bulduk buranın piyasasına göre. Aynı sitede aynı değerde daire kiraları 1.500Vay be hep hayalim dubleksler ev, eşin ne iş yapıyor canım, istanbulda dubleksler çok pahalı çünkü ,bende bayılırım çiçek bahçe yazdık kopar ye:)
Canım benim tabi ki tecrübenden geliyo bu rahatlıksenin bu 3. olucak inşallah kocanı koluna taktım mı civile gidicektin sanırım ? Ne alıp ne almıyacağını en iyi sen biliyosun içimizde şak şak şak bitti işte alışverişin.1 gününe bakar yani
Allah şifa versin çok geçmiş olsun. Ihmal etme ilacını daha kötü olur sonra.Kizlar dun gece acildeydik serum yedik birde antibiyotik yazdi doktorum sef 1g diye gebelik kategorisi b imis birazdan icecem
Bende de negatif çıkmış doktor yaptır dedi bende anlamadım madem negatif niye yaptırıyorYok canım gerek görülmedi zaten doğumdan sonra yapılmıştı. Test sonuçları negatif çıktı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?