2015 Temmuz Anneleri

en azından çantaya koyacakları hazırlayabiliriz yavaş yavaş canım.Nolur nolmaz çanta hazır bulunsun bebeğin ayrı,kendimizin ayrı

Mankenlerin boyu bizden baya uzun oldugundan sitede kisa duruyordur :)

Oy masaAllah pasaya :) Ah canim sorma benimde sekerle badim dertte.Hala kontrol altina alinamadi sabahlari 200un altina dusmuyo.2-3 gunde bir kontroldeyim.Rabbim cumlemize sifa versin insaAllah tansiyonun buran once duzelir.
Canm hepmzn sorunu farkli iste rabbim yardm etsn saglikli zamaninda dogsn evlatlrmz allaha emanetler.

Bende hızlıca bi alış veriş yapaydım iyiydi bana nerden geliyo bu Rahatlık ya

Yok canım 3 ve 4. Kat ara dublex. 5 metre uzunlukta 2.5 metre ende bi balkonum var baya geniş. Sebzeleri yeşilliği de ekeyim ozaman bostan gibi olucak inş
Vay be hep hayalim dubleksler ev, eşin ne iş yapıyor canım, istanbulda dubleksler çok pahalı çünkü ,bende bayılırım çiçek bahçe yazdık kopar ye:)

Şu güzel mübarek günde dua edilmezmi edilir canım , sen sakin ol rahim falan düşünme başka şeyler düşün, başka yere odaklan Gül eğlen

Bende hızlıca bi alış veriş yapaydım iyiydi bana nerden geliyo bu Rahatlık ya
Canım benim tabi ki tecrübenden geliyo bu rahatlık senin bu 3. olucak inşallah kocanı koluna taktım mı civile gidicektin sanırım ? Ne alıp ne almıyacağını en iyi sen biliyosun içimizde şak şak şak bitti işte alışverişin.1 gününe bakar yani

canım benimde kontrolüm bugündü ama 23 nisandan dolayı yokmuş doktorum tatilmiş.oyuzden benimki ertelendi.seninki tatil değil galiba

Vay be hep hayalim dubleksler ev, eşin ne iş yapıyor canım, istanbulda dubleksler çok pahalı çünkü ,bende bayılırım çiçek bahçe yazdık kopar ye:)
Eşim esnaf bilgisayar tlf teknik servis işi yapıyor. Zaten inan çok pahalı ev almak hayal geliyo. Kiralar uçuyo. Kiracıyım bu evde içi baya eski yenilememişler. Kendimize göre bakım yaptık 1.350 ye oturuyoruz site aidatı içinde. Çok uygun bulduk buranın piyasasına göre. Aynı sitede aynı değerde daire kiraları 1.500
Bide eşimin git gel benzin parası şuan baya masraflıyız Allah yardım eder inş ay bende ne çok anlattım iyki sordun

Kizlar dun gece acildeydik serum yedik birde antibiyotik yazdi doktorum sef 1g diye gebelik kategorisi b imis birazdan icecem

koluma takabilsem bi dediğin gibi olucak
Civilden vazgeçtim ya çok kalitesiz geldi. Cumartesi gidebilirsem minidamlanınkilerden alıcam ordada beğenmezsen c&a H&M ye gidicem artık

kızlar merhaba ben nerde ise tamam adım sayılır artık bi şampuan seti kaldı son olarak kızımın eski uyku setin yenilemme çalışmamız oldu onuda paylaşmak istedim sizlerle

Eklentiler

• 11158048_10206636495576916_1758279326_n.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 104
  • 11118986_10206636496136930_327827364_n.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba arkadaşlar Kandilimiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul eylesin.23 Nisan çocuk bayramı da kutlu olsun.
Sormak istediğim bir şey var bebeğimin hareketleri çok sertleşti canımı acıtıyor bir de hareket edince kasıklarım ve belim ağrıyor bu da beni korkutuyor bunu yaşayan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…