2015 Temmuz Anneleri

Merhaba canım
Aynen çok sertleşti bazen nefesim kesiliyo bazen karnım köşeli duruyo hareketleri çok sert gerçekten

Bu arada dun kadin dogum doktorum da gece hastanedeymis beni cagirdi yanina bebege bakalim madem bu kadar hastasin diye o arada oglumu da gormus oldum 1 kilo 135 gram olmusuz :) annesi hasta ama oglum masallah iyiydi icim rahatladi

Bu arada dun kadin dogum doktorum da gece hastanedeymis beni cagirdi yanina bebege bakalim madem bu kadar hastasin diye o arada oglumu da gormus oldum 1 kilo 135 gram olmusuz :) annesi hasta ama oglum masallah iyiydi icim rahatladi
Canm gecms olsn ilacini ic bende kullandm iki tane antbytk benm enfksyn vardi bol su icerek iki gune gitti sukur. Masallah oglusuna ozlem gidersydnz :)

Kizlar slm nbr naslsnz kandlmz mubarek bayramimiz kutlu olsn ins. Bisey sorcm burun asprtru ates olcer tarak tirnak makasinin bir cantada set yapilms halini gormstm ben bir sitede ama unuttum sizin bildgnz var mi oyle satilan bir site veya boyle set yapan marka oyle almak daha mantikli geldi bana cunku

Senin kutlu mübarek olsun :)))
Ben tek tek almıştım set görmedim hiç

Canim ikizde sakincasi yok benim hem ikiz hem kan pihtilasmam var.Yazmistim ya :) İkisi birlikte olunca genel anestezi kacinilmaz son :)

anladım canım . teşekkür ediyorum. biz doktora gittik de unuttuk konuşmayı. bebekleri görünce bütün sorcaklarımı unutuyorum :)

Canım site aidatı içindiyse inan ki cidden çok uygunmuş, istanbulda en kötü evler 1000 den başlıyor , resmen ev sahiplerinin geçim kaynağı olmuş evleri ben bu duruma sinir oluyorum, eşimin kuzeni istanbulda taksim civarında 1+1 de oturuyorlar 1650 imiş kirası gittik gördük evli birde kızları var , işyerleri yakın , uzak olsa 2 kişi vesayet dünya para bu şekilde daha uygun oldu onlara eşi de yazık hemen eve gidip bebeğe bakmak için , 1110 lirada bakıcı bulmuşlar tanıdık , diyorlar kira ve bakıcıya çalışıyoruz diyorlar , İstanbul piyasasına birilerinin dur demesi lazım daha ısınması faturası, mutfak masrafı var , arada çoluk çocuğu alıp avm ye git, Hamburger yedir bir tın para inş ev alırsınız canım hayırlısıyla

benim de biri önde çıktı ama doktor muhtemelen alet yanlış ölçmüştür dedi. hata payı oluyo ya ultrason cihazlarının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…