- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.381
çok güzel olmuş eline sağlık güle güle kullansın bebişinkızlar merhaba ben nerde ise tamam adım sayılır artık bi şampuan seti kaldı son olarak kızımın eski uyku setin yenilemme çalışmamız oldu onuda paylaşmak istedim sizlerle
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin tez zamanda iyileşirsin inşaallahKizlar dun gece acildeydik serum yedik birde antibiyotik yazdi doktorum sef 1g diye gebelik kategorisi b imis birazdan icecem
Ilk gebeliğin dimi canım ondandırBende de negatif çıkmış doktor yaptır dedi bende anlamadım madem negatif niye yaptırıyor
Merhaba canımMerhaba arkadaşlar Kandilimiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul eylesin.23 Nisan çocuk bayramı da kutlu olsun.
Sormak istediğim bir şey var bebeğimin hareketleri çok sertleşti canımı acıtıyor bir de hareket edince kasıklarım ve belim ağrıyor bu da beni korkutuyor bunu yaşayan var mı??
Ellerine sağlık süper olmuş inankızlar merhaba ben nerde ise tamam adım sayılır artık bi şampuan seti kaldı son olarak kızımın eski uyku setin yenilemme çalışmamız oldu onuda paylaşmak istedim sizlerle
evet aynen öyle karnım bir acayip oluyor peki senin kasık ve bel ağrın oluyor mu bu beni korkutuyorMerhaba canım
Aynen çok sertleşti bazen nefesim kesiliyo bazen karnım köşeli duruyo hareketleri çok sert gerçekten
Tesekkurur ederim amin insallahGeçmiş olsun cnm Allah şifa versin tez zamanda iyileşirsin inşaallah
Sagol canim iciyorum iste mecburenAllah şifa versin çok geçmiş olsun. Ihmal etme ilacını daha kötü olur sonra.
Canm gecms olsn ilacini ic bende kullandm iki tane antbytk benm enfksyn vardi bol su icerek iki gune gitti sukur. Masallah oglusuna ozlem gidersydnz :)Bu arada dun kadin dogum doktorum da gece hastanedeymis beni cagirdi yanina bebege bakalim madem bu kadar hastasin diye o arada oglumu da gormus oldum 1 kilo 135 gram olmusuz :) annesi hasta ama oglum masallah iyiydi icim rahatladi
Belim ağrımıyor çok şükür. Ama kasıklarım ağrıyo hele Yürürkenevet aynen öyle karnım bir acayip oluyor peki senin kasık ve bel ağrın oluyor mu bu beni korkutuyor
Senin kutlu mübarek olsun :)))Kizlar slm nbr naslsnzkandlmz mubarek bayramimiz kutlu olsn ins. Bisey sorcm burun asprtru ates olcer tarak tirnak makasinin bir cantada set yapilms halini gormstm ben bir sitede ama unuttum sizin bildgnz var mi oyle satilan bir site veya boyle set yapan marka oyle almak daha mantikli geldi bana cunku
Canim ikizde sakincasi yok benim hem ikiz hem kan pihtilasmam var.Yazmistim ya :) İkisi birlikte olunca genel anestezi kacinilmaz son :)
Canm ben bir sitede gordm ama.unuttm ya nirmalde hep ekran goruntusu alrm ama yapmamsmSenin kutlu mübarek olsun :)))
Ben tek tek almıştım set görmedim hiç
Canım site aidatı içindiyse inan ki cidden çok uygunmuş, istanbulda en kötü evler 1000 den başlıyor , resmen ev sahiplerinin geçim kaynağı olmuş evleri ben bu duruma sinir oluyorum, eşimin kuzeni istanbulda taksim civarında 1+1 de oturuyorlar 1650 imiş kirası gittik gördük evli birde kızları var , işyerleri yakın , uzak olsa 2 kişi vesayet dünya para bu şekilde daha uygun oldu onlara eşi de yazık hemen eve gidip bebeğe bakmak için , 1110 lirada bakıcı bulmuşlar tanıdık , diyorlar kira ve bakıcıya çalışıyoruz diyorlar , İstanbul piyasasına birilerinin dur demesi lazımEşim esnaf bilgisayar tlf teknik servis işi yapıyor. Zaten inan çok pahalı ev almak hayal geliyo. Kiralar uçuyo. Kiracıyım bu evde içi baya eski yenilememişler. Kendimize göre bakım yaptık 1.350 ye oturuyoruz site aidatı içinde. Çok uygun bulduk buranın piyasasına göre. Aynı sitede aynı değerde daire kiraları 1.500
Bide eşimin git gel benzin parası şuan baya masraflıyızAllah yardım eder inş ay bende ne çok anlattım iyki sordun
Selam kızlar nasıl gidiyor? Bugun miniğimizi görmeye gittik. Haftasına gore kilosu biraz fazla çıktı (1435gr) fakat şükür doktorumuz sağlıklı dedi. Benim gibi böyle bebişi haftasından önde giden var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?