- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.401
Aynısı ,doktora mı gitsem protestan aldım beş ane bşraz ağrıyı azalttı dinleniyorum , kendimi dinlemekmistemiyrum, bir yere oturmaya gitcem birazdan kafam dağılsın diyeMerhaba arkadaşlar Kandilimiz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul eylesin.23 Nisan çocuk bayramı da kutlu olsun.
Sormak istediğim bir şey var bebeğimin hareketleri çok sertleşti canımı acıtıyor bir de hareket edince kasıklarım ve belim ağrıyor bu da beni korkutuyor bunu yaşayan var mı??
Aynen canım biz çok aradık araştırdık bu oturduğum yer İstanbul'un kalabalığından uzak orman içerisinde Sarıyer taraflarında. Eşimin işi desen taaa Aksaray'da ama çocuklar için temiz hava rahat ortam olsun şehrin kalabalığından uzak olsun istedik. Hergün 50 km yol çekiyo eşim ama herşey çocuklar için. Bizim site eski bi site. Yeni sitelerde 1+1 daireler 1.750 felan. Hele Taksim Aksaray Fatih uçuyo suriyeliler geldi Arap turistler çok aldı başını gitti. Resmen sömürü işte. Eşime diyorum kalk gidelim senin ailenin yanına orda villa alır kafamıza göre yaşarız. Oda iş güç rayına oturtmuş hemen olmaz diyo. Ama benim niyetim var yani istanbuldan firar etmeye. Kendi elimizle bu metropol yaşamının kölesi olmaya gerek yok imkan varsa.Canım site aidatı içindiyse inan ki cidden çok uygunmuş, istanbulda en kötü evler 1000 den başlıyor , resmen ev sahiplerinin geçim kaynağı olmuş evleri ben bu duruma sinir oluyorum, eşimin kuzeni istanbulda taksim civarında 1+1 de oturuyorlar 1650 imiş kirası gittik gördük evli birde kızları var , işyerleri yakın , uzak olsa 2 kişi vesayet dünya para bu şekilde daha uygun oldu onlara eşi de yazık hemen eve gidip bebeğe bakmak için , 1110 lirada bakıcı bulmuşlar tanıdık , diyorlar kira ve bakıcıya çalışıyoruz diyorlar , İstanbul piyasasına birilerinin dur demesi lazımdaha ısınması faturası, mutfak masrafı var , arada çoluk çocuğu alıp avm ye git, Hamburger yedir bir tın para inş ev alırsınız canım hayırlısıyla
Okumak bile icimi urperttibirde bende mesela 37. Haftada erken dogum baslamis ssk raporu icin hastaneye gitmesem haberim yoktu hic. Nst de deli gibi agri cikiyor ben hicbirsey hissetmedim. 4 cm acilmam da vardi. Hatta inanmadim inlaa kendi doktoruma da gidip o da onaylayinca agri ve acilmayi ancak inandim o derece hissetmedim yani. Allah korusun simdi de olsa hissetmezsem diye korktum yaziyi okuyunca
Hayırlı kandiller ve günaydın sanada canım. Inş o günleri görürüz :) rızkın kısmetin nerdeyse orda olucaksın kimbilir belli mi olur bi bakmışın burdasınArkadaslar gunaydin:) hepimizin kandili kutlu olsun. Bebeklerimiz iceride saglikli mutlu cabucak buyusun. Hepsi zamaninda bir avazda dogsun insallah. Bebeklerimizin ilk
23 Nisan bayrami da kutlu olsun:) cocuklarimiz buyusun 23 Nisan torenlerinde musamerelerde izlemeye gittigimiz gunleri gorelim:) bizimkiler bakalim hangi ulkelerde olurlar buyuyunce ama
Bakarsin doneriz Turkiye'ye belli mi olur:):)
Bende rapunzel oldum bi o takıntım var sanırım
Canım kanın düşük değilse 1 tane yetiyor ama düşükse 2 tane diyor doktorlar,ilaçta yazan değil doktorun ne dediyse o önemli olan,benim kanım normal çıktı tahlilde doktor günde 1 tane dedi sende doktoruna sor istersenKızlar hepinizin kandili mübarek olsunn rabbim bu mübarek aylarda yardımcımız olsun size bişey sorucam ben hamileliğim boyunca sadece 1 kutu vitamin kullandım onun dışında sadece kan hapı kullanıyorum akşamları günde bitane alıyodum gecende doktora gttim ilacım bitmişti yazdırdım fakat günde 2 defa yazıyo kutuda sizdede varmı günde 2 defa kullanan
Hayırlı kandiller canım.Kızlar hepinizin kandili mübarek olsunn rabbim bu mübarek aylarda yardımcımız olsun size bişey sorucam ben hamileliğim boyunca sadece 1 kutu vitamin kullandım onun dışında sadece kan hapı kullanıyorum akşamları günde bitane alıyodum gecende doktora gttim ilacım bitmişti yazdırdım fakat günde 2 defa yazıyo kutuda sizdede varmı günde 2 defa kullanan
cnm o açıklığı biz aynayla baksak anlarmıyız?nasıl anlaşılıyor acaba?
Offf kızlar ne diyosunuz siz yaa İstanbul uçmuş uçmuşşş.Benim evim 3+1 güzel idare eder yani eski değil 350 TL kira veriyoruz burda bakıcı da 400 max 500 TL civarı ama tabi 5000 nüfuslu minicik köy gibi bi ilçe.Her imkan yok hastane bile 80 km.uzak bize malesef eksilerimiz de çok.Biz de karı koca memeuruz biraz birikim yapalım sonra merkeze geçeriz dedik ama biz hep küçük sakin şehirlerde yaşama tarftarıyız.Çocuk yetiştirme açısından büyük şehirler gözümüzü korkutuyo nedenseCanım site aidatı içindiyse inan ki cidden çok uygunmuş, istanbulda en kötü evler 1000 den başlıyor , resmen ev sahiplerinin geçim kaynağı olmuş evleri ben bu duruma sinir oluyorum, eşimin kuzeni istanbulda taksim civarında 1+1 de oturuyorlar 1650 imiş kirası gittik gördük evli birde kızları var , işyerleri yakın , uzak olsa 2 kişi vesayet dünya para bu şekilde daha uygun oldu onlara eşi de yazık hemen eve gidip bebeğe bakmak için , 1110 lirada bakıcı bulmuşlar tanıdık , diyorlar kira ve bakıcıya çalışıyoruz diyorlar , İstanbul piyasasına birilerinin dur demesi lazımdaha ısınması faturası, mutfak masrafı var , arada çoluk çocuğu alıp avm ye git, Hamburger yedir bir tın para inş ev alırsınız canım hayırlısıyla
Bende gunde bir tane aliyodum canim kan degerlerim dusuk cikti son gittigimde sabah aksam aliyorum testte dusuk cikmis olabilir seninde ..Kızlar hepinizin kandili mübarek olsunn rabbim bu mübarek aylarda yardımcımız olsun size bişey sorucam ben hamileliğim boyunca sadece 1 kutu vitamin kullandım onun dışında sadece kan hapı kullanıyorum akşamları günde bitane alıyodum gecende doktora gttim ilacım bitmişti yazdırdım fakat günde 2 defa yazıyo kutuda sizdede varmı günde 2 defa kullanan
Sorunu şimdi gördüm arkadaş cevaplayınca. Bende açılma vardı 1 cm ama öyle anlaşılcak bişey değil ben farketmiyordum aynayla felan anlaşılmaz alttan muayene edip anlaşılıyocnm o açıklığı biz aynayla baksak anlarmıyız?nasıl anlaşılıyor acaba?
Imkansiz canim kum doktugumde doktorum tedbir amacli bakmisti genital bolgenin ustune bastrmisti asagi dogru o sekilde bakti alttan bakilck bsey degil rahim agzi acikligicnm o açıklığı biz aynayla baksak anlarmıyız?nasıl anlaşılıyor acaba?
Imkansiz canim kum doktugumde doktorum tedbir amacli bakmisti genital bolgenin ustune bastrmisti asagi dogru o sekilde bakti alttan bakilck bsey degil rahim agzi acikligi sanki
Valla en güzelini düşünmüşünüz. Canım orda hastane 80 km olsun sonuçta yol boş bas gaza gidersin. Burda 15 dk yolu 1.5 saatte gidiyorsun trafiğin stresi gürültüsüde ayrı bi dert çocukların içi dışına çıkıyo dur kalk yapmaktan. Hele Ege taraflarına çıksa tayininiz felan oralar tam yaşanılcak yerler. Çanakkale'nin Köylerini görmüştüm deniz kenarında miss gibi toprak hava.Offf kızlar ne diyosunuz siz yaa İstanbul uçmuş uçmuşşş.Benim evim 3+1 güzel idare eder yani eski değil 350 TL kira veriyoruz burda bakıcı da 400 max 500 TL civarı ama tabi 5000 nüfuslu minicik köy gibi bi ilçe.Her imkan yok hastane bile 80 km.uzak bize malesef eksilerimiz de çok.Biz de karı koca memeuruz biraz birikim yapalım sonra merkeze geçeriz dedik ama biz hep küçük sakin şehirlerde yaşama tarftarıyız.Çocuk yetiştirme açısından büyük şehirler gözümüzü korkutuyo nedense
Canakkale super bir sehir benm iki yilim gecti kizlar orda tertemiz havasi var sanayi yok gibi memur olsm bir dk durmam burda ben cerkezkoy igren nefes alnmyrValla en güzelini düşünmüşünüz. Canım orda hastane 80 km olsun sonuçta yol boş bas gaza gidersin. Burda 15 dk yolu 1.5 saatte gidiyorsun trafiğin stresi gürültüsüde ayrı bi dert çocukların içi dışına çıkıyo dur kalk yapmaktan. Hele Ege taraflarına çıksa tayininiz felan oralar tam yaşanılcak yerler. Çanakkale'nin Köylerini görmüştüm deniz kenarında miss gibi toprak hava.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?