- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.421
Canm ayri ayri mi yikadn hepsini bide neyle.yikadn ben simdi esimle netten baby me deterjanini aldk yorumlrda iyi bahsetmslr hemde fiyati uygunOfff ya kızlar şaka maka 3 makine çıktı bu eşyalar güya gereksiz alışveriş yapmadım ama çarşaf battaniye,kıyafet,ağız bezi vs. anca.şimdi gözüm korktu nası ütülencek bunlar?en azından ilk kullanımda herşeyi ütülemek gerek değil mi?
Canım ben çok yaptım gayet memnun kaldım tavsiye ederim.Kizlar turuncu kasadan alsveris yapan var mi aranzda guvenlr site mi ya ?
siparişler kaç günde gelyr canm ?Canım ben çok yaptım gayet memnun kaldım tavsiye ederim.
Dalan roxy toz sabunla yıkadım canım öyle erimeme durumu falan da olmadı 40 derecede yıkadım.İyi gibi şimdilik .Makine aldığı kadar attım karışık renkleri biarada atmaya çalıştım en son pek ayırmadım geneli açık renk zatenCanm ayri ayri mi yikadn hepsini bide neyle.yikadn ben simdi esimle netten baby me deterjanini aldk yorumlrda iyi bahsetmslr hemde fiyati uygun
ben de lierac,mustelalarımı ordan aldım.hızlı ve güvenilir bence de hem de fiyatlar çok uygunKizlar turuncu kasadan alsveris yapan var mi aranzda guvenlr site mi ya ?
cnm bende bu aldgımı denym detrjn olrksonra dalan alrm bende .Dalan roxy toz sabunla yıkadım canım öyle erimeme durumu falan da olmadı 40 derecede yıkadım.İyi gibi şimdilik .Makine aldığı kadar attım karışık renkleri biarada atmaya çalıştım en son pek ayırmadım geneli açık renk zaten
aynen cnm fiyatlr diğr siteere göre çok uygun hepsi buradadan alalm dedk turuncu kasada 117 tutan malzemeler hepsi burdada 160 tuttu .ben de lierac,mustelalarımı ordan aldım.hızlı ve güvenilir bence de hem de fiyatlar çok uygun
Son aylardayız ondan mı acaba.Yarın dr a gidicem bakalım ne diyecek.Belim ağrımıyor çok şükür. Ama kasıklarım ağrıyo hele Yürürken
oyy İstanbul yaşanacak yer değil hele trafiği 1+1 1650 lira mı.Mecburi olanlara Allah kolaylık versin.Ben Samsun merkezdeyim bizim site denize nazır ve 196 m2 3 senelik sıfır bir site market,restoran,kuaför ne ararsan var kiralar 750 liradan başlıyor.Şükrettim halime eşinin kuzeninin işi zor küçücük eve dünya para bakıcıya da öyle Allah yardım etsinCanım site aidatı içindiyse inan ki cidden çok uygunmuş, istanbulda en kötü evler 1000 den başlıyor , resmen ev sahiplerinin geçim kaynağı olmuş evleri ben bu duruma sinir oluyorum, eşimin kuzeni istanbulda taksim civarında 1+1 de oturuyorlar 1650 imiş kirası gittik gördük evli birde kızları var , işyerleri yakın , uzak olsa 2 kişi vesayet dünya para bu şekilde daha uygun oldu onlara eşi de yazık hemen eve gidip bebeğe bakmak için , 1110 lirada bakıcı bulmuşlar tanıdık , diyorlar kira ve bakıcıya çalışıyoruz diyorlar , İstanbul piyasasına birilerinin dur demesi lazımdaha ısınması faturası, mutfak masrafı var , arada çoluk çocuğu alıp avm ye git, Hamburger yedir bir tın para inş ev alırsınız canım hayırlısıyla
Dr mu verdi canım progestanı bel ve kasık ağrısı ikisi oldu mu beni endişelendiriyor erken doğum olur diye.Kıızımda böyle şeyler hiç yaşamadım.İyi yaparsın git kafan dağılır ben de gidicektim yağmur vardı kızım üşür hastalanır diye korktum yoksa patlıyorum sıkıntıdanAynısı ,doktora mı gitsem protestan aldım beş ane bşraz ağrıyı azalttı dinleniyorum , kendimi dinlemekmistemiyrum, bir yere oturmaya gitcem birazdan kafam dağılsın diye
En güzel kısmı annesi seve seve ütüle hemen biter mini mini zaten hepsiOfff ya kızlar şaka maka 3 makine çıktı bu eşyalar güya gereksiz alışveriş yapmadım ama çarşaf battaniye,kıyafet,ağız bezi vs. anca.şimdi gözüm korktu nası ütülencek bunlar?en azından ilk kullanımda herşeyi ütülemek gerek değil mi?
ne konforlu fileymiş öyle pofuduk pofuduk güzel bence uyar herhalde.Ben de kızımdan file var iki tane ondan almıyacağımhttp://www.e-bebek.com/babyjem-kopuklu-file_BJE-BJ164-BE
küvet filesi olarak bunu aldm küveti a 101 den almştm hepsine uyuyrmdr bu acaba ?
Güzel haberlerle git gel canım. Nst ye kaçıncı haftada bağlıyorlardı hiç hatırlamıyorumSon aylardayız ondan mı acaba.Yarın dr a gidicem bakalım ne diyecek.
oyy İstanbul yaşanacak yer değil hele trafiği 1+1 1650 lira mı.Mecburi olanlara Allah kolaylık versin.Ben Samsun merkezdeyim bizim site denize nazır ve 196 m2 3 senelik sıfır bir site market,restoran,kuaför ne ararsan var kiralar 750 liradan başlıyor.Şükrettim halime eşinin kuzeninin işi zor küçücük eve dünya para bakıcıya da öyle Allah yardım etsin
Dr mu verdi canım progestanı bel ve kasık ağrısı ikisi oldu mu beni endişelendiriyor erken doğum olur diye.Kıızımda böyle şeyler hiç yaşamadım.İyi yaparsın git kafan dağılır ben de gidicektim yağmur vardı kızım üşür hastalanır diye korktum yoksa patlıyorum sıkıntıdan
En güzel kısmı annesi seve seve ütüle hemen biter mini mini zaten hepsi.Ben kızımda hep ütüledim çamaşırlarını çorap da dahil 1,5 yaşından sonra azalttım.Şimdi de ütülerim ama iç çamaşırlarını ütülemiyorum kurutucum var o zaten mikrobunu kırıyor ütülü gibi çıkıyor kıyafetler.
Hayırlı kandiller canım. Amin inş. Evlat sahibi olmak isteyen herkese Rabbim güzel duyguyu yaşatsınSelam hamisler kandilimiz kutlu ve mubarek olsun Rabbim b daha ki regaibleri evlatlarimizla karsilamayi nasip etsin
Sağol tatlım .Nst ye ben doğum öncesi bağladığımı hatırlamıyorum yok ya düşündüm hiç bağlamadı dr.Doğum olacağı zaman gece suyum geldi o zaman gittiğimde bağladılar.Güzel haberlerle git gel canım. Nst ye kaçıncı haftada bağlıyorlardı hiç hatırlamıyorum
Hayırdır canım bir sorun mu var Allah sağlık sıhhat versin yavruna sağlıkla doğsunMustafamin hamis teyzeleeriiii ogluma dua edinn nolur Rabbim butun cigeri yanan annelerle beraber bwnimde gonlume gerahlik versin ogluma saglikla kavustursun insaallah
Bende bunları merak ediyorum acaba nasıl bende normal file vardı ama çocuk üşüyo diye tedirgin oluyo insan. Bu nasıl acaba? Küvetin içine koyulanlar suyla temas ediyo çocuk onlara mı baksam hiç bilmiyom. Maya bu konuda deneyimin ne fikir ver mjı görürsenhttp://www.e-bebek.com/babyjem-kopuklu-file_BJE-BJ164-BE
küvet filesi olarak bunu aldm küveti a 101 den almştm hepsine uyuyrmdr bu acaba ?
Ciddimisin niye ki belli bi haftadan sonra sık sık sokuyorlardı.Sağol tatlım .Nst ye ben doğum öncesi bağladığımı hatırlamıyorum yok ya düşündüm hiç bağlamadı dr.Doğum olacağı zaman gece suyum geldi o zaman gittiğimde bağladılar.
yorumları okuyrk aldm cnm ordkılerde çok rahat demşler :) kuruması sıkıntı olur belkı dedm ama onuda kolay kuryr demşlerde birtek her kuvete olyr mu onu yazmamşlr ama alsm bende :) rahat olsn paşamne konforlu fileymiş öyle pofuduk pofuduk güzel bence uyar herhalde.Ben de kızımdan file var iki tane ondan almıyacağım
İnş canım dualarım seninle sen güzel düşün güzel olucak inş herşeyMustafamin hamis teyzeleeriiii ogluma dua edinn nolur Rabbim butun cigeri yanan annelerle beraber bwnimde gonlume gerahlik versin ogluma saglikla kavustursun insaallah
yazın kuruma sıkıntısı olmaz kışın da her yıkama sonrası makineye atarsın zaten o zaman peteğin üstünde de kurur.rahat etsin minik adam bıcı bıcı yaparken.yorumları okuyrk aldm cnm ordkılerde çok rahat demşler :) kuruması sıkıntı olur belkı dedm ama onuda kolay kuryr demşlerde birtek her kuvete olyr mu onu yazmamşlr ama alsm bende :) rahat olsn paşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?