2015 Temmuz Anneleri

cnm ben aldm ama artk bilmyrm iyimdr kötümdr. yıkarken zaten başında ısıtıcı çalştrrm cnm üşür ne olrsa olsn ki.

selam kızlar , biz geldik. ağrılarımın sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuş , ve haliyle büyüdüğü için normal dedi .. yine de nst ye bağladı gerçekten sancı varmı diye , magnezumu günde 3 e çıkardı , ciğer geliştirici iğnemi yazdı , yarın ilk 2 doz yapılcak , 24 saat sonrada diğer 2 doz. kendini yorma dikkat et dedi , bir sonraki kontrolümüz 3 hafta sonra..

Kızlarr bugün temizlik yaptım dip köşe baya yoruldum bide kandil diye helva kavurdum allah kabul etsin şuan çok yorgunum yemek neyapıcam bilemiyorum bana basit atıştırmalık tarzı yapılcak bi tarif verirmisinz aklınızda varsa sizler neler yaptınız

Enfksyn icin ilac yqzd mi canm bol su ic

Maşallah sana
Valla ben bugün tatil ilan ettim çok kasılmam var ya canım bişey yapmak istemedi. Hazır sipariş verdim çocuklara Bayram olsun bugün :))
Pratik malzemen ne var ki ona göre bişeyler söyleyelim

Aman dikkat et bol bol su iç aynen yorma kendini. Zamanında doğum yapar inş herkes

Vay be hep hayalim dubleksler ev, eşin ne iş yapıyor canım, istanbulda dubleksler çok pahalı çünkü ,bende bayılırım çiçek bahçe yazdık kopar ye:)
Dublexler kullanisli olmuyor bence canim yaa biz triplex ten o kadar yorulduk ki normal eve ciktik. Ne temizligi ne de inip cikmasi kolay.

hayırlı olsun canım ben bunları daha almadım .evimizde tadilat bitmedi odası tam yerleşmedği için eksikleri göremiyoruz file hiç kullanmadım ben ama arkadaşlarım gerek yok dedi ben içine plastik bişey aldım yatıyodu içinde tek küveti ayaklı alıcam çünkü eğilip kalkmak zor oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…