2015 Temmuz Anneleri

Canm bunu icinede koyablyrsn sunger niyetine o yuZden bunu sectm bende ayakli olan bana cok saglm guvenlr gelmedi ayak almdm kuvete ama baktm cok zorlanyrm alrm sadece ayaklgini

Maşallah sana
Valla ben bugün tatil ilan ettim çok kasılmam var ya canım bişey yapmak istemedi. Hazır sipariş verdim çocuklara Bayram olsun bugün :))
Pratik malzemen ne var ki ona göre bişeyler söyleyelim
Menemen yapmaya karar verdim canım yanınada kahvaltılık bişeler bugünlük böyle olsun hergün yemek derdi bitmiyo hamile olmasam sorun değilde artık ayakta durmaya halim yok benim son aylar zor aylarmış valla

Kızlarr çalışan bayan olmak zor,evhanımı olmak zor kısaca kadın olmak zor.Bugün tatil kaç gündür bugünün hayalini kuruyorum ama evde pert oldum daha çok yordu beni işler yav bi de yorgunluk halsizlik geri geldi bittim bugün

Canm rabbm sana ve bebgine yadm etsn cnm zamaninda gelsn yavrn ins. Gecicek dinlnince[/QUO
B

Bende de oluyor bazen kaburga agrisi. Bence bebek oraya baski yapiyor. Biraz hareket edip bulundugu yeri degistironce geciyor. Bazen de orda uyuyor herhalde bir lac saat sürüyor .
canım bende de oluyor.bebişimiz oraya doğru geldiğinde oluyormuş.artık sıgamıyorlar yerlerine.......

Kizlar burada yaz geldi ya aninda bende odem basladi sicaklarda zorlanacagim galiba azicik burasi yakinda 40 dereceye cikar dunden bu gune 1 kilo almisim gorunuyor , tabiki alinmaz bir gunde bir kilo baktim alyans sikiyir ayakkabilar sikiyir hersey sikiyor. Bende kizi biraktiktan sonra okula burada cok buyuk bir park var icindede cok uzun bir yuruyis parkuru hemen kostum oraya 1 saat 15 dakika tempolu yurudum, nasil iyi geldi anlatamam. Birde afedersiniz acayip gaz olmus yururken kendi kendime espri yaptim "motoru taktim gidiyorum" diye sonra sinirlerim bozuldu gulmeye basladim:) millet deli demistir herhalde:):) eve geldim dus aldim simdi birazdan kosup kizi almaya gidicem. Bu aksam babamiz geliyor icim
Icime sigmiyor:) eve gelince yemek yapmam lazim birde! Evet biri beni durdursun lutfen:)

Benimde oyle canim buyuduler artik normaldir herhalde! Bazen karnimdan cikivericek gibi geliyor. Cok mu buyudu acaba bu kiz? Ultrason yokki bilmiyorum hicbisey Ben takilmadim hic sen bahsedene kadar. Kizimda da oyleydi cunku. Cok merak ediyirsan doktoruna sor istersen cunku anladigim kadariyla ben biraz genis hamileyim. Ilkinde cok stres yaptigima karar verdim:)

Birde dun kizima corap aldim cok hosuma gitti:) Eki Görüntüle 1505933
ama bunlarrr çok tatlııı :) güle güle giysin inşallah minnak ayaklarına...Kendini çok yorma canım.bu arada bu seferki ayrılığınız kısa sürdü gibi sevindim eşinin dönüyo olmasına.Gerçi bir de sana sormak lazım o zamanlar nasıl geçiyo onsuz :)

Canim chicco var galiba birde mothercare. Yalniz tavsiyem tirnak makasini bizim makaslarin kucugu gibi olani alma nirmal kucuk makas seklinde olani al. Ben hala onu kullaniyorum kizimda. Etini hic kesmiyorsun cocugun cok guzel ve rahat. Benimki sundan ben cok memnunum.

Aslinda oldu canim yine 6 gun:) ama digerlerine gore kisa tabi:) buna da sukur:):) yalniz onumuzdeki 4 hafta icinde iki seyahati daha var hadi hayirlisi, Allah gucunu verir bende bayagi agirlasmaya basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…