- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.481
Canim o kadar kafaya takip takip etme. O da psikilojiyi kotu etkiler gelmeyecek kasilmayi getirir beynimiz cok guclu bir organ kosullandirma kendini. Biliyorum burada kotu tecrubeler yasayan arkadaslarimiz oldu hepimiz etkilendik ama kac hamile icinde bir elin parmaklari kadar yok kotu tecrube yasayan. Hamileligin tadini cikar . Ikincide daha rahat olursun zaten:) rahim kendini doguma hazirliyor bundan sonra yalanci agri veya kasilma cok olur. Adi bile var braxton-hicks kasilmalari deniyor.çok sağol paylaştığın için. bu kasılmalarla kafayı bozdum ben de anlayamıyorum hangisi bebek hareketi hangisi kasılma. geçen muayene sırasında doktor ultrason aletiyle bakarken bak buraya sancı geldi hissettin mi dedi. hiçbişey hissetmemiştim. o zamandan beri daha bir pimpirik oldum. sancım olur da anlamazsam diye. takip etmeye çalışıyorum kaslma çok sık oluyo gibi geliyo ama belki bazıları bebek hareketidir diye not falan alamıyorum
Sagol canim insallahGecmis olsun canim. Umarim
En kisa zamanda iyilesirsin. Hamilelikte hastalik zor, boo bol dinlen yorma kendini!
Amerikanin coraplari da orijinal anacim :)Birde dun kizima corap aldim cok hosuma gitti:) Eki Görüntüle 1505933
Hayatta anlasilmaz. Ben 4 cm acilmayi bile anlamadim ayol:):)Sorunu şimdi gördüm arkadaş cevaplayınca. Bende açılma vardı 1 cm ama öyle anlaşılcak bişey değil ben farketmiyordum aynayla felan anlaşılmaz alttan muayene edip anlaşılıyo
cokk cok gecmiş olsun canım.umarım simdi iyisindir....Bu arada bugün uyandığımda karnımda bir ağrı vardı okulda üstüne birde mervidenden düştüm spor ayakkabı gitmiştim birde rahat olsun diye Tabanı kaydı Allah'tan popo üstü düştüm üstümde de kaban vardı yumuşak bir iniş oldu.Canım yanmadı Allah'a şükür ama öğrencilerim beni öyle görünce ağladı bir kaç tanesi onları öyle görünce bende üzüldüm birşey yok dedim veliler öğretmen Arkadaşlarım hep aradı sağolsunlar neyse sonra kendimi pek iyi hissetmedim midem bulandı başım döndü falan ama düşmeden değil bir önceki gün üşüttüm sanırım eve geldim izin alıp.Eve gelince yattım eşim kahvaltı hazırladı bir kaç lokma aldım zar zor sonra çıkarttımSonra sıcak su torbası yapıp yine yattım kalkınca yine çıkarttım şimdi yine dinlenmeye geçtim devam ederse serum bağlanacak
coookk ciciler güle güle kullanır inşallah...Amerikanin coraplari da orijinal anacim :)
Demek sen de yaşıyorsun canım.Acaba büyüdükleri için mi bilmem kızımda yaşamadım ben bu durumu hatta çok hafif hissediyordum hiç hamile değil gibi oğlumda az kilo aldım toplam 4 kilo daha hafif hissetmem lazım kendimi ama değil hareket ediyor sert bir şekilde kafasını ellerini,ayaklarını hissediyorum o zaman işte kasıklarım belim ağrımaya başlıyor yarın soracam bakalım ne diyecek dr.Benim 3. hamileliğim ilkini kaybettim stres eksik değil hep bir kaybetme korkusu var.Geniş olmak daha iyi canım öyle ol bebeğin de etkilenmezBenimde oyle canim buyuduler artik normaldir herhalde! Bazen karnimdan cikivericek gibi geliyor. Cok mu buyudu acaba bu kiz? Ultrason yokki bilmiyorum hicbiseyBen takilmadim hic sen bahsedene kadar. Kizimda da oyleydi cunku. Cok merak ediyirsan doktoruna sor istersen cunku anladigim kadariyla ben biraz genis hamileyim. Ilkinde cok stres yaptigima karar verdim:)
çok şirinler güle güle giysin prensesin :))Birde dun kizima corap aldim cok hosuma gitti:) Eki Görüntüle 1505933
ne güzel burada hala havalar soğuk,yağmur fırtına şu da var hamileyken sıcak zor oluyor.Ben de az önce tartıldım dediğin gibi 1 kilo fazla çıktım nasıl olur:))çok mu sıvı aldım ondan belkide yarın kontrolüm var kilo takıntısı olan bir doktorum var bir de tartısı fazla tartıyor:))korkarak çıkıyorum tartıyaKizlar burada yaz geldi ya aninda bende odem basladi sicaklarda zorlanacagim galiba azicik burasi yakinda 40 dereceye cikardunden bu gune 1 kilo almisim gorunuyor , tabiki alinmaz bir gunde bir kilo baktim alyans sikiyir ayakkabilar sikiyir hersey sikiyor. Bende kizi biraktiktan sonra okula burada cok buyuk bir park var icindede cok uzun bir yuruyis parkuru hemen kostum oraya 1 saat 15 dakika tempolu yurudum, nasil iyi geldi anlatamam. Birde afedersiniz acayip gaz olmus yururken kendi kendime espri yaptim "motoru taktim gidiyorum" diye sonra sinirlerim bozuldu gulmeye basladim:) millet deli demistir herhalde:):) eve geldim dus aldim simdi birazdan kosup kizi almaya gidicem. Bu aksam babamiz geliyor icim
Icime sigmiyor:) eve gelince yemek yapmam lazim birde! Evet biri beni durdursun lutfen:)
Isıtması da mı sorun ? Temizlik felan işte öyle eve düzenli temizlikçin gelcek yıksa zor olur diye tahmin ediyrmDublexler kullanisli olmuyor bence canim yaabiz triplex ten o kadar yorulduk ki normal eve ciktik. Ne temizligi ne de inip cikmasi kolay.
Ya hemde nasıl canım , ev ufacık bşrde yatak odası kapısı raylı felan yerden tasarruf etmek için düşünSon aylardayız ondan mı acaba.Yarın dr a gidicem bakalım ne diyecek.
oyy İstanbul yaşanacak yer değil hele trafiği 1+1 1650 lira mı.Mecburi olanlara Allah kolaylık versin.Ben Samsun merkezdeyim bizim site denize nazır ve 196 m2 3 senelik sıfır bir site market,restoran,kuaför ne ararsan var kiralar 750 liradan başlıyor.Şükrettim halime eşinin kuzeninin işi zor küçücük eve dünya para bakıcıya da öyle Allah yardım etsin
Dr mu verdi canım progestanı bel ve kasık ağrısı ikisi oldu mu beni endişelendiriyor erken doğum olur diye.Kıızımda böyle şeyler hiç yaşamadım.İyi yaparsın git kafan dağılır ben de gidicektim yağmur vardı kızım üşür hastalanır diye korktum yoksa patlıyorum sıkıntıdan
En güzel kısmı annesi seve seve ütüle hemen biter mini mini zaten hepsi.Ben kızımda hep ütüledim çamaşırlarını çorap da dahil 1,5 yaşından sonra azalttım.Şimdi de ütülerim ama iç çamaşırlarını ütülemiyorum kurutucum var o zaten mikrobunu kırıyor ütülü gibi çıkıyor kıyafetler.
Benimde ssk raporu almaya gittigimde bagladilar ama rapor vermek icin o da 37. Haftada. Yoksa benim doktorum baglayacagim filan dememisti hic. Herhalde dogum zamani gelince baglayacakti.Sağol tatlım .Nst ye ben doğum öncesi bağladığımı hatırlamıyorum yok ya düşündüm hiç bağlamadı dr.Doğum olacağı zaman gece suyum geldi o zaman gittiğimde bağladılar.
Çok haklısın canım hemde nasıl zor, paran yoksa büyük şehirde eksiğin hiç bitmiyor ki, bir Abi'm Ankara'da şükür durumları iyi, 2 yeğenim var, yengem diyor bunların doğaya dışarı çıkması eğlenmesi oynaması hep para, yoksa anca karnın doyar,ama artık her yer pahalı kiOfff kızlar ne diyosunuz siz yaa İstanbul uçmuş uçmuşşş.Benim evim 3+1 güzel idare eder yani eski değil 350 TL kira veriyoruz burda bakıcı da 400 max 500 TL civarı ama tabi 5000 nüfuslu minicik köy gibi bi ilçe.Her imkan yok hastane bile 80 km.uzak bize malesef eksilerimiz de çok.Biz de karı koca memeuruz biraz birikim yapalım sonra merkeze geçeriz dedik ama biz hep küçük sakin şehirlerde yaşama tarftarıyız.Çocuk yetiştirme açısından büyük şehirler gözümüzü korkutuyo nedense
Ben universitedeyken dubleks evde kaliyorduk :) benim icin kabus gibi 1 seneydi kapi calininca asagi kim inecek diye herkes birbirine bakiyordu :)Isıtması da mı sorun ? Temizlik felan işte öyle eve düzenli temizlikçin gelcek yıksa zor olur diye tahmin ediyrm
Çok şükür iyiyim :)cokk cok gecmiş olsun canım.umarım simdi iyisindir....
Canm cok tatlilar :) masallah sana kostr kostr bide hamile halinle ama insn yaptkca kendini enerjk hissdyr evde otrp dursn psklojn bozlr benm oyle olyr :)Birde dun kizima corap aldim cok hosuma gitti:) Eki Görüntüle 1505933
Canım bende karabükün minicik bir ilçesindeyim,ama burası da çok ucuz değil inan ki,ama siz çok iyi yapmışsınız, Sarıyer çok güzel evet ya şu Arap suriyeliler felan pahalı pahalı kaç aileye toplu kiraya veriliyor, ama taksim civarında inanki bizimkiler çocuk uları sokağa çıkamaz mesela vızır vızır araba ben isterim ki,çocuklarım sokakta oynasın. Çocuklarla ufku gelişsin, psikolojisi rahat olsun tüm gün evde çocuklar tv pc başında çoklukla ve halsizler ya elleme su bile içmeye takatleri yok,dışarda sokakta oynayan çocuklar nasıl hareketli, bizimkiside büyüsün , siteye taşıncaz inş, ama şimdi eski ama kendi evimiz.kira vermiyoruz şükürAynen canım biz çok aradık araştırdık bu oturduğum yer İstanbul'un kalabalığından uzak orman içerisinde Sarıyer taraflarında. Eşimin işi desen taaa Aksaray'da ama çocuklar için temiz hava rahat ortam olsun şehrin kalabalığından uzak olsun istedik. Hergün 50 km yol çekiyo eşim ama herşey çocuklar için. Bizim site eski bi site. Yeni sitelerde 1+1 daireler 1.750 felan. Hele Taksim Aksaray Fatih uçuyo suriyeliler geldi Arap turistler çok aldı başını gitti. Resmen sömürü işte. Eşime diyorum kalk gidelim senin ailenin yanına orda villa alır kafamıza göre yaşarız. Oda iş güç rayına oturtmuş hemen olmaz diyo. Ama benim niyetim var yani istanbuldan firar etmeye. Kendi elimizle bu metropol yaşamının kölesi olmaya gerek yok imkan varsa.
Sen nerdesin şehir olarak?
Şu alttaki çok güzelmiş cankm ben çok beğendim.hem içine fotoda konurhastane için bebek magneti yapmak istiyorum yengem beraber yaparız eğlenceli olur bir gün de biter dedi şu modeller hoşuma gitti.Şu an araştırıyorum işte kese düşündüm kalıcı olmayacağını düşündüm sizden önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?