2015 Temmuz Anneleri

Canim o kadar kafaya takip takip etme. O da psikilojiyi kotu etkiler gelmeyecek kasilmayi getirir beynimiz cok guclu bir organ kosullandirma kendini. Biliyorum burada kotu tecrubeler yasayan arkadaslarimiz oldu hepimiz etkilendik ama kac hamile icinde bir elin parmaklari kadar yok kotu tecrube yasayan. Hamileligin tadini cikar . Ikincide daha rahat olursun zaten:) rahim kendini doguma hazirliyor bundan sonra yalanci agri veya kasilma cok olur. Adi bile var braxton-hicks kasilmalari deniyor.

cokk cok gecmiş olsun canım.umarım simdi iyisindir....

Demek sen de yaşıyorsun canım.Acaba büyüdükleri için mi bilmem kızımda yaşamadım ben bu durumu hatta çok hafif hissediyordum hiç hamile değil gibi oğlumda az kilo aldım toplam 4 kilo daha hafif hissetmem lazım kendimi ama değil hareket ediyor sert bir şekilde kafasını ellerini,ayaklarını hissediyorum o zaman işte kasıklarım belim ağrımaya başlıyor yarın soracam bakalım ne diyecek dr.Benim 3. hamileliğim ilkini kaybettim stres eksik değil hep bir kaybetme korkusu var.Geniş olmak daha iyi canım öyle ol bebeğin de etkilenmez

hastane için bebek magneti yapmak istiyorum yengem beraber yaparız eğlenceli olur bir gün de biter dedi şu modeller hoşuma gitti.Şu an araştırıyorum işte kese düşündüm kalıcı olmayacağını düşündüm sizden önerisi olan var mı

Eklentiler

• blogger-image--977103573.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 2a963c587b97f8bef0fbbcc08ccdda9e.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 88
ne güzel burada hala havalar soğuk,yağmur fırtına şu da var hamileyken sıcak zor oluyor.Ben de az önce tartıldım dediğin gibi 1 kilo fazla çıktım nasıl olur:))çok mu sıvı aldım ondan belkide yarın kontrolüm var kilo takıntısı olan bir doktorum var bir de tartısı fazla tartıyor:))korkarak çıkıyorum tartıya
Eşin geliyormuş gözün aydın.Sevdiği yemeklerden yaparsın artık

Dublexler kullanisli olmuyor bence canim yaa biz triplex ten o kadar yorulduk ki normal eve ciktik. Ne temizligi ne de inip cikmasi kolay.
Isıtması da mı sorun ? Temizlik felan işte öyle eve düzenli temizlikçin gelcek yıksa zor olur diye tahmin ediyrm

Ya hemde nasıl canım , ev ufacık bşrde yatak odası kapısı raylı felan yerden tasarruf etmek için düşün geçim derdi işte , büyük eve çıksalar kombisi ısıtması e çocuk çok ufak herşeyi hesap ediyorlar kuruş kuruş

İyi akşamlar kızlarrr.... Baby&me yenidoğan ıslak mendili uni baby nin yeni doğan ıslak mendiliyle synı özellikte gibi. Çevrenizde baby&me kullanan varmı

Sağol tatlım .Nst ye ben doğum öncesi bağladığımı hatırlamıyorum yok ya düşündüm hiç bağlamadı dr.Doğum olacağı zaman gece suyum geldi o zaman gittiğimde bağladılar.
Benimde ssk raporu almaya gittigimde bagladilar ama rapor vermek icin o da 37. Haftada. Yoksa benim doktorum baglayacagim filan dememisti hic. Herhalde dogum zamani gelince baglayacakti.

Çok haklısın canım hemde nasıl zor, paran yoksa büyük şehirde eksiğin hiç bitmiyor ki, bir Abi'm Ankara'da şükür durumları iyi, 2 yeğenim var, yengem diyor bunların doğaya dışarı çıkması eğlenmesi oynaması hep para, yoksa anca karnın doyar,ama artık her yer pahalı ki adım at para , ailecek 5 kişi geZmeye çık hiç bişi alma birer su 5 tl, Allah yardımcımız olsun

Canım bende karabükün minicik bir ilçesindeyim,ama burası da çok ucuz değil inan ki,ama siz çok iyi yapmışsınız, Sarıyer çok güzel evet ya şu Arap suriyeliler felan pahalı pahalı kaç aileye toplu kiraya veriliyor, ama taksim civarında inanki bizimkiler çocuk uları sokağa çıkamaz mesela vızır vızır araba ben isterim ki,çocuklarım sokakta oynasın. Çocuklarla ufku gelişsin, psikolojisi rahat olsun tüm gün evde çocuklar tv pc başında çoklukla ve halsizler ya elleme su bile içmeye takatleri yok,dışarda sokakta oynayan çocuklar nasıl hareketli, bizimkiside büyüsün , siteye taşıncaz inş, ama şimdi eski ama kendi evimiz.kira vermiyoruz şükür

Şu alttaki çok güzelmiş cankm ben çok beğendim.hem içine fotoda konur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…