2015 Temmuz Anneleri

Aslinda oldu canim yine 6 gun:) ama digerlerine gore kisa tabi:) buna da sukur:):) yalniz onumuzdeki 4 hafta icinde iki seyahati daha var hadi hayirlisi, Allah gucunu verir bende bayagi agirlasmaya basladim.
Böyle giderse , o seyahatteyjen sen doğum yaparmışsın, uzun seyahat olurmuş,sorarmış çocukları, şu büyük olan olivya sen dermişsin ufak olanda diğer kızın:))

Allah kolaylık versin geçim derdi zor

Şu alttaki çok güzelmiş cankm ben çok beğendim.hem içine fotoda konur
onu da beğendim kıyafetli olan da güzel ikisinden de yaptırsam mı acaba

Canm ben set olandn aldm makasi bununki gibi

Canim bebisin filesi buyuk ihtimalle olur çünkü bantlarin sonunda tutacakları oluyor galiba bunda da öyle bizi var güle güle kullansin pasan

cnm bende bu aldgımı denym detrjn olrksonra dalan alrm bende .

aynen cnm fiyatlr diğr siteere göre çok uygun hepsi buradadan alalm dedk turuncu kasada 117 tutan malzemeler hepsi burdada 160 tuttu .
Hangi site kızlar?bende kararsız kaldım bizim deterjanlamyıkasam ne olur persil omo felan

Hangi site kızlar?bende kararsız kaldım bizim deterjanlamyıkasam ne olur persil omo felan
Canm baby me nin deterjanini aldm ben ucuz hem bizimkilerde cok.kimyasal var canm ya yazik bebislermze. Dalan roxy lede yikadi arkdslr memnun kalmslr ben henuz kullanmdm yeni sipars verdm gelsin yikym yazarm burdan yorumumu :)

Çerkezköy berbat, annemin dayısı orda otururdu yazın Edirne'ye gidince orya uğradık , her taraftan göç, of karmam çorman bir yer

Canim ben sunu kullandim surekli cok memnundum. Fileler biraz yuksek ondan da vardi cocuk icinden firlayacak gibi oluyor ben kullanamadim cope gitti sungeri tavsiye ederim. Hem
Yumusacik hemde cocuk hic kaymiyor. Resim yukarda:):)

Çerkezköy berbat, annemin dayısı orda otururdu yazın Edirne'ye gidince orya uğradık , her taraftan göç, of karmam çorman bir yer
Aynen oyle canm midem.bulanyr oraya gidince hercest insan var sanayiden dolayi öyle. Benm yasadgm yer daha sakin allah'tan ve daha temiz yoksa burda cerkezkoyde yasamaya merakli okdr.insn var ki burda bende aksine orasini hic istemyrdm esimde benmle ayni fikrdydi ordan almadk evimizi.

Cok guzeller cnm :)
bakalım karar verip malzemeleri alıcam

Onlarla olmaz canım bize bile dokunuyor sonucta.Ben kızımda dalinin sıvı bebek deterjanını kullandım memnum kaldım ama o bile kızıma alerji yaptı sabun tozu kullanmamı söyledi dr rum.

Canim sancin filan cikmamis bak iyi haberlerle geldin:) idrar tolu da herkeste var galiba. Herhalde bende gitsem bende de vardir kesin . Ilaclarini kullan canim gecsin hemen . Ignenizi de olun icin rahatlasin biraz.

evet ya aynen dediğin gibi kıızım yürüyordu üstünde ayağa kalkıp durduramıyordum daha 5 günlüktü ben de çok kullanmadım şimdi düşündüm de.süngerden memnun kalmışsın ben onu düşüneyim

Yarin dontoruna sor canim icin rahatlasin. Ama
Bende ayni senin anlattigin gibiyim. Kafasini ayaklarini filan tutmaya basladim. Her hamilelik farkli oluyor birbirinden. Daha az kilo aldigin icin tam tersine daha cok hissediyorsundur canim. Arada yag tabakasi yok simdi:) hadi yarin haber verirsin doktordan sonra bana da .

Canim odem donemi basladi artik kacis yok heleki sicaklarda! Yuruyunce indi sanki biraz yurumek ve hateket iyi geliyor birde cok su icmek odeme birebir ama bende su icmekten nefret eden biriyim . Midemi bukandiriyor su icmek o derece sevmiyorum zorlayacagim kendimi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…