- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.501
Böyle giderse , o seyahatteyjen sen doğum yaparmışsın, uzun seyahat olurmuş,sorarmış çocukları, şu büyük olan olivya sen dermişsin ufak olanda diğer kızın:))Aslinda oldu canim yine 6 gun:) ama digerlerine gore kisa tabi:) buna da sukur:):) yalniz onumuzdeki 4 hafta icinde iki seyahati daha varhadi hayirlisi, Allah gucunu verir bende bayagi agirlasmaya basladim.
Allah kolaylık versin geçim derdi zorYa hemde nasıl canım , ev ufacık bşrde yatak odası kapısı raylı felan yerden tasarruf etmek için düşüngeçim derdi işte , büyük eve çıksalar kombisi ısıtması e çocuk çok ufak herşeyi hesap ediyorlar kuruş kuruş
onu da beğendim kıyafetli olan da güzel ikisinden de yaptırsam mı acabaŞu alttaki çok güzelmiş cankm ben çok beğendim.hem içine fotoda konur
Canm ben set olandn aldm makasi bununki gibiCanim chicco var galiba birde mothercare. Yalniz tavsiyem tirnak makasini bizim makaslarin kucugu gibi olani alma nirmal kucuk makas seklinde olani al. Ben hala onu kullaniyorum kizimda. Etini hic kesmiyorsun cocugun cok guzel ve rahat. Benimki sundan ben cok memnunum. Eki Görüntüle 1505934
Olsn canm ilacini ic doktrn bildgi vardr onu yazmstr sakin ihmal etmeBana 1000 mg yazdi
Cok guzeller cnm :)hastane için bebek magneti yapmak istiyorum yengem beraber yaparız eğlenceli olur bir gün de biter dedi şu modeller hoşuma gitti.Şu an araştırıyorum işte kese düşündüm kalıcı olmayacağını düşündüm sizden önerisi olan var mı
Canim bebisin filesi buyuk ihtimalle olur çünkü bantlarin sonunda tutacakları oluyor galiba bunda da öyle bizi var güle güle kullansin pasanGizemm: 40647371 .!.:http://www.e-bebek.com/babyjem-kopuklu-file_BJE-BJ164-BE
http://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-kulak-cubugu-56-adet_BAE-20016
http://www.e-bebek.com/baby-me-sivi-camasir-deterjani-750-ml_BAE-20020
http://www.e-bebek.com/baby-me-likit-emzik-biberon-temizleyici-500-ml_BAE-20035
http://www.e-bebek.com/philips-avent-scf170-68-0-6-ay-emzik-2li-asortili_PAV-SCF170-68
http://www.e-bebek.com/sevi-bebe-7li-bebek-bakim-seti_SEV-30385
KIZLAR OĞLŞUMA BUGÜN BUNLARI ALDM BİRTEK ŞAMPUANLARI KALDI.UFAK TEFEK ŞEYLER İÇİ. BEŞİK ALCZ DAHA BİRDE BİBERONU KALDI.
Hangi site kızlar?bende kararsız kaldım bizim deterjanlamyıkasam ne olur persil omo felancnm bende bu aldgımı denym detrjn olrksonra dalan alrm bende .
aynen cnm fiyatlr diğr siteere göre çok uygun hepsi buradadan alalm dedk turuncu kasada 117 tutan malzemeler hepsi burdada 160 tuttu .
Evet canm takmak icin kuvete var umarm olur.aldk artk olmazsa sunger niyetine kuvetnnicine koyrda yikarm :)Canim bebisin filesi buyuk ihtimalle olur çünkü bantlarin sonunda tutacakları oluyor galiba bunda da öyle bizi var güle güle kullansin pasan
Canm baby me nin deterjanini aldm ben ucuz hem bizimkilerde cok.kimyasal var canm ya yazik bebislermze. Dalan roxy lede yikadi arkdslr memnun kalmslr ben henuz kullanmdm yeni sipars verdm gelsin yikym yazarm burdan yorumumu :)Hangi site kızlar?bende kararsız kaldım bizim deterjanlamyıkasam ne olur persil omo felan
Çerkezköy berbat, annemin dayısı orda otururdu yazın Edirne'ye gidince orya uğradık , her taraftan göç, of karmam çorman bir yerCanakkale super bir sehir benm iki yilim gecti kizlar orda tertemiz havasi var sanayi yok gibi memur olsm bir dk durmam burda ben cerkezkoy igren nefes alnmyrben sarayda otyrm daha yesile yakin yer ama koyume gotrikce daha batiya buraya gelesm gelmyr
Canim ben sunu kullandim surekli cok memnundum. Fileler biraz yuksek ondan da vardi cocuk icinden firlayacak gibi oluyor ben kullanamadim cope gittiBende bunları merak ediyorum acaba nasıl bende normal file vardı ama çocuk üşüyo diye tedirgin oluyo insan. Bu nasıl acaba? Küvetin içine koyulanlar suyla temas ediyo çocuk onlara mı baksam hiç bilmiyom. Maya bu konuda deneyimin ne fikir ver mjı görürsen
Aynen oyle canm midem.bulanyr oraya gidince hercest insan var sanayiden dolayi öyle. Benm yasadgm yer daha sakin allah'tan ve daha temiz yoksa burda cerkezkoyde yasamaya merakli okdr.insn var ki burda bende aksine orasini hic istemyrdm esimde benmle ayni fikrdydi ordan almadk evimizi.Çerkezköy berbat, annemin dayısı orda otururdu yazın Edirne'ye gidince orya uğradık , her taraftan göç, of karmam çorman bir yer
Cok guzeller cnm :)
Onlarla olmaz canım bize bile dokunuyor sonucta.Ben kızımda dalinin sıvı bebek deterjanını kullandım memnum kaldım ama o bile kızıma alerji yaptı sabun tozu kullanmamı söyledi dr rum.Hangi site kızlar?bende kararsız kaldım bizim deterjanlamyıkasam ne olur persil omo felan
Canim sancin filan cikmamis bak iyi haberlerle geldin:) idrar tolu da herkeste var galiba. Herhalde bende gitsem bende de vardir kesin . Ilaclarini kullan canim gecsin hemen . Ignenizi de olun icin rahatlasin biraz.selam kızlar , biz geldik. ağrılarımın sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuş , ve haliyle büyüdüğü için normal dedi .. yine de nst ye bağladı gerçekten sancı varmı diye , magnezumu günde 3 e çıkardı , ciğer geliştirici iğnemi yazdı , yarın ilk 2 doz yapılcak , 24 saat sonrada diğer 2 doz. kendini yorma dikkat et dedi , bir sonraki kontrolümüz 3 hafta sonra..
evet ya aynen dediğin gibi kıızım yürüyordu üstünde ayağa kalkıp durduramıyordum daha 5 günlüktü ben de çok kullanmadım şimdi düşündüm de.süngerden memnun kalmışsın ben onu düşüneyimEki Görüntüle 1505985
Canim ben sunu kullandim surekli cok memnundum. Fileler biraz yuksek ondan da vardi cocuk icinden firlayacak gibi oluyor ben kullanamadim cope gittisungeri tavsiye ederim. Hem
Yumusacik hemde cocuk hic kaymiyor. Resim yukarda:):)
İyi aksamlar canm seninde mubarek olsunhayırlı akşamalar kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun..
Yarin dontoruna sor canim icin rahatlasin. AmaDemek sen de yaşıyorsun canım.Acaba büyüdükleri için mi bilmem kızımda yaşamadım ben bu durumu hatta çok hafif hissediyordum hiç hamile değil gibi oğlumda az kilo aldım toplam 4 kilo daha hafif hissetmem lazım kendimi ama değil hareket ediyor sert bir şekilde kafasını ellerini,ayaklarını hissediyorum o zaman işte kasıklarım belim ağrımaya başlıyor yarın soracam bakalım ne diyecek dr.Benim 3. hamileliğim ilkini kaybettim stres eksik değil hep bir kaybetme korkusu var.Geniş olmak daha iyi canım öyle ol bebeğin de etkilenmez
Canim odem donemi basladi artikne güzel burada hala havalar soğuk,yağmur fırtına şu da var hamileyken sıcak zor oluyor.Ben de az önce tartıldım dediğin gibi 1 kilo fazla çıktım nasıl olur:))çok mu sıvı aldım ondan belkide yarın kontrolüm var kilo takıntısı olan bir doktorum var bir de tartısı fazla tartıyor:))korkarak çıkıyorum tartıya
Eşin geliyormuş gözün aydın.Sevdiği yemeklerden yaparsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?