- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.521
Ay yokCanm cok tatlilar :) masallah sana kostr kostr bide hamile halinle ama insn yaptkca kendini enerjk hissdyr evde otrp dursn psklojn bozlr benm oyle olyr :)
Iyi yapmissin canim. Bu makas en iyisi:)Canm ben set olandn aldm makasi bununki gibi
canım ben bundan aldım sevi bebeninkini aldım aklıma takıldı temizliği yıkaması nasıl oluyo bunun sen nasıl yapmıştın?Eki Görüntüle 1505985
Canim ben sunu kullandim surekli cok memnundum. Fileler biraz yuksek ondan da vardi cocuk icinden firlayacak gibi oluyor ben kullanamadim cope gittisungeri tavsiye ederim. Hem
Yumusacik hemde cocuk hic kaymiyor. Resim yukarda:):)
günde kaç tane alıyorsun canım , ben sabah akşam alıyorum 1000 oluor .Bana 1000 mg yazdi
Ay guldurdun beni:) dugun zamanimizda da birde o zamanlar bende surekli yurtdisi seyahatteydim. Dugune bir kac gun kala esim Dubai'de ben Almanya'daydimBöyle giderse , o seyahatteyjen sen doğum yaparmışsın, uzun seyahat olurmuş,sorarmış çocukları, şu büyük olan olivya sen dermişsin ufak olanda diğer kızın:))
Sunger super canim. Temizlemeside cok kolay. Durulayip sikiveriyorsun suyunu bir yere daya banyoda sabaha kadar kuruyor. Hemde bebegin kaymasina imkan yok. Buyuyuncede ustune oturuyor yumusak yumusak rahat oluyor. File kenara taktin kaydi etti yuksek filan cok rahatsiz geldi bana kullanmadim.evet ya aynen dediğin gibi kıızım yürüyordu üstünde ayağa kalkıp durduramıyordum daha 5 günlüktü ben de çok kullanmadım şimdi düşündüm de.süngerden memnun kalmışsın ben onu düşüneyim
şükür canım sancı yokmuş ama yinede magnezyum 3 e çıkardı ,, idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte sürekli olan bişey ama basit bişey değil cnm eğer şüphen varsa git mutlaka , benim erken doğum sebeplerimden biride idrar yolu enfeksiyonuydu bazen belirtisiz çoğalabiliyor .Canim sancin filan cikmamis bak iyi haberlerle geldin:) idrar tolu da herkeste var galiba. Herhalde bende gitsem bende de vardir kesin . Ilaclarini kullan canim gecsin hemen . Ignenizi de olun icin rahatlasin biraz.
çok güzelmiş güle güle kullanın canımSlm kizlar bebek arabasini aldim kizimin sizce nasil
Eki Görüntüle 1506005
Canim temizligi coook kolay . Banyodan sonra duru suyla durula suyunu sikiver bitti. Sonra daya bir koseye banyoda sabaha kadar kupkuru oluyor. Ben hagtada bir kerede biraz sampuanli suda bekletip sonra duruluyordum iste bu kadar. Ya zaten bebekler hergun yikaniyor temizler kirlenmiyor yani hic sunger.canım ben bundan aldım sevi bebeninkini aldım aklıma takıldı temizliği yıkaması nasıl oluyo bunun sen nasıl yapmıştın?
bencede bu sünger daha iyi , filede bebek havada kalıyor suyla temas etmiyor , yüksekte oldugu için üşüyebiliyor , .Eki Görüntüle 1505985
Canim ben sunu kullandim surekli cok memnundum. Fileler biraz yuksek ondan da vardi cocuk icinden firlayacak gibi oluyor ben kullanamadim cope gittisungeri tavsiye ederim. Hem
Yumusacik hemde cocuk hic kaymiyor. Resim yukarda:):)
Gule gule kullan canim. Hemrengi cok guzel hemde en onemlisi cok hafif ve pratik gorunuyor. Bir arabayla buyutursun bebegini:) agir sistemler alanlar mecbur baston da alacakSlm kizlar bebek arabasini aldim kizimin sizce nasil
Eki Görüntüle 1506005
Suphem yok canim, hic yasamadim hayatta belirtileri nedir onu bile bilmiyorum ama idrara cikinca yanma ve idrar yapmada sikinti mi oluyor? Benim artik sik sik cisim geliyor ama gelince yapiyorum oyle damla damla filan degil. Bu zamanlarda siklasmasi normal zaten. Kizimda da olmamistim . Aci yanma da yok. Atladigim birsey var mi? Nedir belirtileri bu hastaligin? Canim birde ben her ay doktora gittigimde idrar veriyorum ama ne yapiyorlar o idrar ile bilmiyorum. Idrar yolu enfeksiyonu idrardan mi bakiliyor?şükür canım sancı yokmuş ama yinede magnezyum 3 e çıkardı ,, idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte sürekli olan bişey ama basit bişey değil cnm eğer şüphen varsa git mutlaka , benim erken doğum sebeplerimden biride idrar yolu enfeksiyonuydu bazen belirtisiz çoğalabiliyor .
Gule gule kullan canim:) senin yatagi kurmak 5dk surecek istedigin zaman kurabilirsin. Kirmizi iyi yapmissin. Bizim bu erkek olsaydi yanmisti hersey pembeli morlu:):)benim de bugün park yatağım ve içine aldığım pamuk yatak geldi kızlar tek eksiğim ateşölçer kaldı ona da acele etmiyorum şu an
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-calipso-oyun-parki-70-120-159053460
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-pamuk-oyun-parki-yatagi-2015-yeni-155045350
ama daha açıp kurmadım unisex olsun diye herşey, kırmızı aldım ben 2. kız olur belki diye inşallah memnun kalırım..
Sizce yatağı ne zaman kurmalı?
benimde çok fazla su tükettiğim için yanma gibi şikayetim yyoktu ,, kasık ağrılarım çoktu adım atamıyordum , sağlık ocagında ki hemşire söyledi idrar tahlili yaptır diye , o demese benimde aklıma gelmemişti , kasık ağrılarımı büüyen karnıma bağlıyordum çünkü. ayrıca tahlilide tam zamanında yapmışız , çok fazla lokosit ve bakteri çıktı doktorumda antibiyotiğe başlattı .. ilacım bitince tekrarlıyacam tahlili.Suphem yok canim, hic yasamadim hayatta belirtileri nedir onu bile bilmiyorum ama idrara cikinca yanma ve idrar yapmada sikinti mi oluyor? Benim artik sik sik cisim geliyor ama gelince yapiyorum oyle damla damla filan degil. Bu zamanlarda siklasmasi normal zaten. Kizimda da olmamistim . Aci yanma da yok. Atladigim birsey var mi? Nedir belirtileri bu hastaligin?
Aynen canim onun icim agirdan almadim bu her isimi gorur alti aya kadar pusette snra icinde oturur isde kullanisli geldi banada bakalim ins yanilmamGule gule kullan canim. Hemrengi cok guzel hemde en onemlisi cok hafif ve pratik gorunuyor. Bir arabayla buyutursun bebegini:) agir sistemler alanlar mecbur baston da alacak
güle güle kullanın canım . eğer müsait yerin varsa kurun açık dursun , bunlar plastiksi koku oluyor biraz, hem havalanır kokusu gider. ama yerin darsa biraz daha bekleyebilirsinbenim de bugün park yatağım ve içine aldığım pamuk yatak geldi kızlar tek eksiğim ateşölçer kaldı ona da acele etmiyorum şu an
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-calipso-oyun-parki-70-120-159053460
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-pamuk-oyun-parki-yatagi-2015-yeni-155045350
ama daha açıp kurmadım unisex olsun diye herşey, kırmızı aldım ben 2. kız olur belki diye inşallah memnun kalırım..
Sizce yatağı ne zaman kurmalı?
Benim haftaya persembe randevum var ueni doktorla tanisacagim:) ona bir sorayim bu durumu ama galiba onlar her ay yapiuorlar zaten her ay idrar veriyorum ben cunku.benimde çok fazla su tükettiğim için yanma gibi şikayetim yyoktu ,, kasık ağrılarım çoktu adım atamıyordum , sağlık ocagında ki hemşire söyledi idrar tahlili yaptır diye , o demese benimde aklıma gelmemişti , kasık ağrılarımı büüyen karnıma bağlıyordum çünkü. ayrıca tahlilide tam zamanında yapmışız , çok fazla lokosit ve bakteri çıktı doktorumda antibiyotiğe başlattı .. ilacım bitince tekrarlıyacam tahlili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?