2015 Temmuz Anneleri

Canm cok tatlilar :) masallah sana kostr kostr bide hamile halinle ama insn yaptkca kendini enerjk hissdyr evde otrp dursn psklojn bozlr benm oyle olyr :)
Ay yok
Oturamam ben canim evde hasta olurum vallahi:) tez canliyim ben degistiremiyorum kendimi:):)yavasla dugmesi olsa basacagim iyi olacak!

canım ben bundan aldım sevi bebeninkini aldım aklıma takıldı temizliği yıkaması nasıl oluyo bunun sen nasıl yapmıştın?

Böyle giderse , o seyahatteyjen sen doğum yaparmışsın, uzun seyahat olurmuş,sorarmış çocukları, şu büyük olan olivya sen dermişsin ufak olanda diğer kızın:))
Ay guldurdun beni:) dugun zamanimizda da birde o zamanlar bende surekli yurtdisi seyahatteydim. Dugune bir kac gun kala esim Dubai'de ben Almanya'daydim
Herkes dalga geciyordu bana bakin biz dugunde olicaz da siz olabilecekmisiniz diye:):) simdide temmuz basi bir seyahat varmis birde haziran sonu demis ben gelemem karim doguracak:)

Sunger super canim. Temizlemeside cok kolay. Durulayip sikiveriyorsun suyunu bir yere daya banyoda sabaha kadar kuruyor. Hemde bebegin kaymasina imkan yok. Buyuyuncede ustune oturuyor yumusak yumusak rahat oluyor. File kenara taktin kaydi etti yuksek filan cok rahatsiz geldi bana kullanmadim.

Canim sancin filan cikmamis bak iyi haberlerle geldin:) idrar tolu da herkeste var galiba. Herhalde bende gitsem bende de vardir kesin . Ilaclarini kullan canim gecsin hemen . Ignenizi de olun icin rahatlasin biraz.
şükür canım sancı yokmuş ama yinede magnezyum 3 e çıkardı ,, idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte sürekli olan bişey ama basit bişey değil cnm eğer şüphen varsa git mutlaka , benim erken doğum sebeplerimden biride idrar yolu enfeksiyonuydu bazen belirtisiz çoğalabiliyor .

canım ben bundan aldım sevi bebeninkini aldım aklıma takıldı temizliği yıkaması nasıl oluyo bunun sen nasıl yapmıştın?
Canim temizligi coook kolay . Banyodan sonra duru suyla durula suyunu sikiver bitti. Sonra daya bir koseye banyoda sabaha kadar kupkuru oluyor. Ben hagtada bir kerede biraz sampuanli suda bekletip sonra duruluyordum iste bu kadar. Ya zaten bebekler hergun yikaniyor temizler kirlenmiyor yani hic sunger.

bencede bu sünger daha iyi , filede bebek havada kalıyor suyla temas etmiyor , yüksekte oldugu için üşüyebiliyor , .

Suphem yok canim, hic yasamadim hayatta belirtileri nedir onu bile bilmiyorum ama idrara cikinca yanma ve idrar yapmada sikinti mi oluyor? Benim artik sik sik cisim geliyor ama gelince yapiyorum oyle damla damla filan degil. Bu zamanlarda siklasmasi normal zaten. Kizimda da olmamistim . Aci yanma da yok. Atladigim birsey var mi? Nedir belirtileri bu hastaligin? Canim birde ben her ay doktora gittigimde idrar veriyorum ama ne yapiyorlar o idrar ile bilmiyorum. Idrar yolu enfeksiyonu idrardan mi bakiliyor?

Gule gule kullan canim:) senin yatagi kurmak 5dk surecek istedigin zaman kurabilirsin. Kirmizi iyi yapmissin. Bizim bu erkek olsaydi yanmisti hersey pembeli morlu:):)

benimde çok fazla su tükettiğim için yanma gibi şikayetim yyoktu ,, kasık ağrılarım çoktu adım atamıyordum , sağlık ocagında ki hemşire söyledi idrar tahlili yaptır diye , o demese benimde aklıma gelmemişti , kasık ağrılarımı büüyen karnıma bağlıyordum çünkü. ayrıca tahlilide tam zamanında yapmışız , çok fazla lokosit ve bakteri çıktı doktorumda antibiyotiğe başlattı .. ilacım bitince tekrarlıyacam tahlili.

Gule gule kullan canim. Hemrengi cok guzel hemde en onemlisi cok hafif ve pratik gorunuyor. Bir arabayla buyutursun bebegini:) agir sistemler alanlar mecbur baston da alacak
Aynen canim onun icim agirdan almadim bu her isimi gorur alti aya kadar pusette snra icinde oturur isde kullanisli geldi banada bakalim ins yanilmam

güle güle kullanın canım . eğer müsait yerin varsa kurun açık dursun , bunlar plastiksi koku oluyor biraz, hem havalanır kokusu gider. ama yerin darsa biraz daha bekleyebilirsin

Kizlar burada ikiz kizlari olan bir arkadasim var . Bizde zaten bir tane romer bebek otokoltugu vardi. Onun sapi kirilmisti bizde maxi cosi almistik gecen aylarda yeni simdide arkadasimiz iki tane chicco verdi inanmayacaksiniz bir bebek icin 4 tane otokoltugu oldu:) bereketiyle geliyor kizim:) birde bizde park yatak vardi ama hem iki kademeli degildi hemde alt degistirme aparati yoktu ustunde ondan da verdi bir tane alt kata kuracagim boylece habire ust kata odasina cikmak zorunda kalmayacagiz:) cok iyi oldu. Zaten biz gezentiyiz bize iki park yatak lazimdi iki kiz icin:)birde benim medela'nin buradaki voltajla calismayacagini gorduk onun makinasini ikinci el ariyordum cunku butun diger aksamlarim yedekleriyle var zaten onu buldum yaninda birde supriz cantali kocaman ciftli hastane tipi olani verdiler ve sadece 40
Dolar odedim ikisine. Boyle zamanlarda bu ulkeyi cok seviyorum:):)insallah kuzumun sansi hep boyle acik gider .

Benim haftaya persembe randevum var ueni doktorla tanisacagim:) ona bir sorayim bu durumu ama galiba onlar her ay yapiuorlar zaten her ay idrar veriyorum ben cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…