2015 Temmuz Anneleri

Çerkezköy berbat, annemin dayısı orda otururdu yazın Edirne'ye gidince orya uğradık , her taraftan göç, of karmam çorman bir yer

o kadarda kötü sayılmaz ya oturulan yere görede değişir :)
biz merkezde oturuyoruz sıkıntı yok :) buraya alışan birinin başka yerde yaşaması imkansız. mesela bende sarayda yaşayamam :)

Ay yok
Oturamam ben canim evde hasta olurum vallahi:) tez canliyim ben degistiremiyorum kendimi:):)yavasla dugmesi olsa basacagim iyi olacak!
canm bünyen alşmş tempoya bak ben tatil oldgnda evde kalrsm başım ağryr :) senı anlyrm o yüzden ama sen birazckta ols dikkat et tatlm hamişsn sonçta :))

Benim haftaya persembe randevum var ueni doktorla tanisacagim:) ona bir sorayim bu durumu ama galiba onlar her ay yapiuorlar zaten her ay idrar veriyorum ben cunku.
Canim benimde enfeksiyon cikti ama bende idrarda hic yanma yok oyle kasik agrimda cok cok az oda oksurukten oluyor ama yine enfeksiyon cikti ben idrarin renginden anliyorum iki gundur bol su icmeme ragmen rengi koyu ne yazikki

Yarın soracam bakalım nedenmiş.Kesinlikle her hamilelik faklı o elleri ayakları tutunca çok mutlu oluyorum.dr dan sonra yazarım buraya canım.

Beni de yüzüklerim rahatsız etmeye başladı takmak istemiyorum.ben su içmeyi çok seviyorum.Mideni bulandırıyorsa zor senin için su tüketmek.Allah kolaylık versin.
Ben en iyisi alayım sünger.büyüyünce üstüne yumuşak oturuyor dedin ya hayal ettim tombk popişi tombik elleri oyy ne tatlı yerim onu bıcı bıcı yaparken

canm benmde hiç belrtm yoktu mesela şeker verırken doktrm istemş sanrm idrar aldlr enflsyn cıktı acaba doktrm anla mimde usgde ondn mı istmştr bılmyrm bende ne agrı ne yanma hiç bişey olmmştı

ohh ne güzel olmş canm :) kuzunun şansına bak maşallah hep böyle şansı bahtı açık olsn :)

Saglikla huzurla kullanin canim bende alali 1 ay oluyor kurmadim daha haziranda kurmayi dusunuyorum insallah :) ben turkuaz gri aldim kizim olursa ilerde o da kullnabilir galibaaa :)

o kadarda kötü sayılmaz ya oturulan yere görede değişir :)
biz merkezde oturuyoruz sıkıntı yok :) buraya alışan birinin başka yerde yaşaması imkansız. mesela bende sarayda yaşayamam :)
çerkzköy merkzde olsa bana heryer aynı sevemedm orayı bılmyrm herkeş yaşadıgı yer güzel gelyr alışveriş için bişey yok oysakı nüfs bakımndn kalabalk bir yer çorlu olmasa giyinemycm ben :)

canm güle güle kullanın renklerı bende hep düşünrek alyrm :)

canm benmde hiç belrtm yoktu mesela şeker verırken doktrm istemş sanrm idrar aldlr enflsyn cıktı acaba doktrm anla mimde usgde ondn mı istmştr bılmyrm bende ne agrı ne yanma hiç bişey olmmştı

bana da yaptı idrar tahlili canım. bence herkese yapıyor. bende de ne ağrı ne yanma hiçbir şey yoktu ama enfeksiyon çıktı tek kullanımlık suya atılan bi toz verdi onu içtim. hatta 2 gün sonra sağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarımı da götürdüm hemşirede sordu idrarda çok enfeksiyon çıkmış şikayetin var mı diye yok deyince de şaşırdı.

çerkzköy merkzde olsa bana heryer aynı sevemedm orayı bılmyrm herkeş yaşadıgı yer güzel gelyr alışveriş için bişey yok oysakı nüfs bakımndn kalabalk bir yer çorlu olmasa giyinemycm ben :)

bencede herkes oturduğu yeri seviyor. yani ben nereye gidersem gideyim burayı özlüyorum :)
giyime gelince o zaten yok burda demek ki arz talep meselesi herkes çorluya gidince orda daha çok mağaza açılmılş :)

:)) bende güldüm hakkaten ya demek düğün zamanı da böyleydi.şimdi sende çalışsan çocuklar evde kim bakacak:)

demek ki yapyr bana antbytk verdi iki kere içtm sonra acıllk olnca tekrar yaptlr ıdrar tahlılı orda gözkmedı gecmş dediler. gercekten yok gecen düğün vardı kıyafet bulamdm ya okdrda çok gezdm girmdğim mağaza kalmdı geldm kücücük sarayda buldm :) şans meselesi :))

Filede bebekler havada kalıyor ve suda olmadıkları için üşüyorlar yazık ya sünger bencede çok güzel

BRION markasi canim 520 aldim netten.
Ikisi ise çok uygun canım, güzel sağlam bişi daha aşağı yok zaten, oto koltukları Sağlam'ı 250 den başlıyor arabalarda öyle güle güle kullandın ama arabanın ön şeridi var demi? Ben öyle olsun istiyorum da daha güvenli geliyor bana

offff kıyamam canım.bu mubarek gunde dualarımız senınle.acil şifalar dılıyorum.

Evet en uygun fiyata buldum kacirmiyayim dedim.yok canim ön şeridi kendim istemedim ilk cocugimda vardi kaldirip koyarken baya zorlaniyordim bunda daha pratik geliyor zaten kemersiz oturtmuyorz onun icin yani gerek gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…