- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.541
Çerkezköy berbat, annemin dayısı orda otururdu yazın Edirne'ye gidince orya uğradık , her taraftan göç, of karmam çorman bir yer
Aynen oyle canm midem.bulanyr oraya gidince hercest insan var sanayiden dolayi öyle. Benm yasadgm yer daha sakin allah'tan ve daha temiz yoksa burda cerkezkoyde yasamaya merakli okdr.insn var ki burda bende aksine orasini hic istemyrdm esimde benmle ayni fikrdydi ordan almadk evimizi.
canm bünyen alşmş tempoya bak ben tatil oldgnda evde kalrsm başım ağryr :) senı anlyrm o yüzden ama sen birazckta ols dikkat et tatlm hamişsn sonçta :))Ay yok
Oturamam ben canim evde hasta olurum vallahi:) tez canliyim ben degistiremiyorum kendimi:):)yavasla dugmesi olsa basacagim iyi olacak!
Canim benimde enfeksiyon cikti ama bende idrarda hic yanma yok oyle kasik agrimda cok cok az oda oksurukten oluyor ama yine enfeksiyon cikti ben idrarin renginden anliyorum iki gundur bol su icmeme ragmen rengi koyu ne yazikkiBenim haftaya persembe randevum var ueni doktorla tanisacagim:) ona bir sorayim bu durumu ama galiba onlar her ay yapiuorlar zaten her ay idrar veriyorum ben cunku.
Yarın soracam bakalım nedenmiş.Kesinlikle her hamilelik faklı o elleri ayakları tutunca çok mutlu oluyorum.dr dan sonra yazarım buraya canım.Yarin dontoruna sor canim icin rahatlasin. Ama
Bende ayni senin anlattigin gibiyim. Kafasini ayaklarini filan tutmaya basladim. Her hamilelik farkli oluyor birbirinden. Daha az kilo aldigin icin tam tersine daha cok hissediyorsundur canim. Arada yag tabakasi yok simdi:) hadi yarin haber verirsin doktordan sonra bana da .
Beni de yüzüklerim rahatsız etmeye başladı takmak istemiyorum.ben su içmeyi çok seviyorum.Mideni bulandırıyorsa zor senin için su tüketmek.Allah kolaylık versin.Canim odem donemi basladi artikkacis yok heleki sicaklarda! Yuruyunce indi sanki biraz yurumek ve hateket iyi geliyor birde cok su icmek odeme birebir ama bende su icmekten nefret eden biriyim . Midemi bukandiriyor su icmek o derece sevmiyorum zorlayacagim kendimi artik.
Ben en iyisi alayım sünger.büyüyünce üstüne yumuşak oturuyor dedin ya hayal ettim tombk popişi tombik elleri oyy ne tatlı yerim onu bıcı bıcı yaparkenSunger super canim. Temizlemeside cok kolay. Durulayip sikiveriyorsun suyunu bir yere daya banyoda sabaha kadar kuruyor. Hemde bebegin kaymasina imkan yok. Buyuyuncede ustune oturuyor yumusak yumusak rahat oluyor. File kenara taktin kaydi etti yuksek filan cok rahatsiz geldi bana kullanmadim.
canm benmde hiç belrtm yoktu mesela şeker verırken doktrm istemş sanrm idrar aldlr enflsyn cıktı acaba doktrm anla mimde usgde ondn mı istmştr bılmyrm bende ne agrı ne yanma hiç bişey olmmştıbenimde çok fazla su tükettiğim için yanma gibi şikayetim yyoktu ,, kasık ağrılarım çoktu adım atamıyordum , sağlık ocagında ki hemşire söyledi idrar tahlili yaptır diye , o demese benimde aklıma gelmemişti , kasık ağrılarımı büüyen karnıma bağlıyordum çünkü. ayrıca tahlilide tam zamanında yapmışız , çok fazla lokosit ve bakteri çıktı doktorumda antibiyotiğe başlattı .. ilacım bitince tekrarlıyacam tahlili.
ben begendim güle güle kullan mutlu mutlu gezsin bebişin içinde.Markası ve fiyati nedir??Slm kizlar bebek arabasini aldim kizimin sizce nasil
Eki Görüntüle 1506005
ohh ne güzel olmş canm :) kuzunun şansına bak maşallah hep böyle şansı bahtı açık olsn :)Kizlar burada ikiz kizlari olan bir arkadasim var . Bizde zaten bir tane romer bebek otokoltugu vardi. Onun sapi kirilmisti bizde maxi cosi almistik gecen aylarda yeni simdide arkadasimiz iki tane chicco verdi inanmayacaksiniz bir bebek icin 4 tane otokoltugu oldu:) bereketiyle geliyor kizim:) birde bizde park yatak vardi ama hem iki kademeli degildi hemde alt degistirme aparati yoktu ustunde ondan da verdi bir tane alt kata kuracagim boylece habire ust kata odasina cikmak zorunda kalmayacagiz:) cok iyi oldu. Zaten biz gezentiyiz bize iki park yatak lazimdi iki kiz icin:)birde benim medela'nin buradaki voltajla calismayacagini gorduk onun makinasini ikinci el ariyordum cunku butun diger aksamlarim yedekleriyle var zaten onu buldum yaninda birde supriz cantali kocaman ciftli hastane tipi olani verdiler ve sadece 40
Dolar odedim ikisine. Boyle zamanlarda bu ulkeyi cok seviyorum:):)insallah kuzumun sansi hep boyle acik gider .
Saglikla huzurla kullanin canim bende alali 1 ay oluyor kurmadim daha haziranda kurmayi dusunuyorum insallah :) ben turkuaz gri aldim kizim olursa ilerde o da kullnabilir galibaaa :)benim de bugün park yatağım ve içine aldığım pamuk yatak geldi kızlar tek eksiğim ateşölçer kaldı ona da acele etmiyorum şu an
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-calipso-oyun-parki-70-120-159053460
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-pamuk-oyun-parki-yatagi-2015-yeni-155045350
ama daha açıp kurmadım unisex olsun diye herşey, kırmızı aldım ben 2. kız olur belki diye inşallah memnun kalırım..
Sizce yatağı ne zaman kurmalı?
çerkzköy merkzde olsa bana heryer aynı sevemedm orayı bılmyrm herkeş yaşadıgı yer güzel gelyr alışveriş için bişey yok oysakı nüfs bakımndn kalabalk bir yer çorlu olmasa giyinemycm ben :)o kadarda kötü sayılmaz ya oturulan yere görede değişir :)
biz merkezde oturuyoruz sıkıntı yok :) buraya alışan birinin başka yerde yaşaması imkansız. mesela bende sarayda yaşayamam :)
güzelmş cnm gule gule kullanın :) rahat bişeye benzyrSlm kizlar bebek arabasini aldim kizimin sizce nasil
Eki Görüntüle 1506005
canm güle güle kullanın renklerı bende hep düşünrek alyrm :)benim de bugün park yatağım ve içine aldığım pamuk yatak geldi kızlar tek eksiğim ateşölçer kaldı ona da acele etmiyorum şu an
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-calipso-oyun-parki-70-120-159053460
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-pamuk-oyun-parki-yatagi-2015-yeni-155045350
ama daha açıp kurmadım unisex olsun diye herşey, kırmızı aldım ben 2. kız olur belki diye inşallah memnun kalırım..
Sizce yatağı ne zaman kurmalı?
Gunde iki kere sabah aksam ! Bende hem idrar yolu enfeksiyonu hem de grip ates var ustune de cigerden gelen bir oksurukgünde kaç tane alıyorsun canım , ben sabah akşam alıyorum 1000 oluor .
canm benmde hiç belrtm yoktu mesela şeker verırken doktrm istemş sanrm idrar aldlr enflsyn cıktı acaba doktrm anla mimde usgde ondn mı istmştr bılmyrm bende ne agrı ne yanma hiç bişey olmmştı
çerkzköy merkzde olsa bana heryer aynı sevemedm orayı bılmyrm herkeş yaşadıgı yer güzel gelyr alışveriş için bişey yok oysakı nüfs bakımndn kalabalk bir yer çorlu olmasa giyinemycm ben :)
:)) bende güldüm hakkaten ya demek düğün zamanı da böyleydi.şimdi sende çalışsan çocuklar evde kim bakacak:)Ay guldurdun beni:) dugun zamanimizda da birde o zamanlar bende surekli yurtdisi seyahatteydim. Dugune bir kac gun kala esim Dubai'de ben Almanya'daydim
Herkes dalga geciyordu bana bakin biz dugunde olicaz da siz olabilecekmisiniz diye:):) simdide temmuz basi bir seyahat varmis birde haziran sonu demis ben gelemem karim doguracak:)
demek ki yapyr bana antbytk verdi iki kere içtm sonra acıllk olnca tekrar yaptlr ıdrar tahlılı orda gözkmedı gecmş dediler. gercekten yok gecen düğün vardı kıyafet bulamdm ya okdrda çok gezdm girmdğim mağaza kalmdı geldm kücücük sarayda buldm :) şans meselesi :))bana da yaptı idrar tahlili canım. bence herkese yapıyor. bende de ne ağrı ne yanma hiçbir şey yoktu ama enfeksiyon çıktı tek kullanımlık suya atılan bi toz verdi onu içtim. hatta 2 gün sonra sağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarımı da götürdüm hemşirede sordu idrarda çok enfeksiyon çıkmış şikayetin var mı diye yok deyince de şaşırdı.
bencede herkes oturduğu yeri seviyor. yani ben nereye gidersem gideyim burayı özlüyorum :)
giyime gelince o zaten yok burda demek ki arz talep meselesi herkes çorluya gidince orda daha çok mağaza açılmılş :)
BRION markasi canim 520 aldim netten.ben begendim güle güle kullan mutlu mutlu gezsin bebişin içinde.Markası ve fiyati nedir??
Filede bebekler havada kalıyor ve suda olmadıkları için üşüyorlarCanim temizligi coook kolay . Banyodan sonra duru suyla durula suyunu sikiver bitti. Sonra daya bir koseye banyoda sabaha kadar kupkuru oluyor. Ben hagtada bir kerede biraz sampuanli suda bekletip sonra duruluyordum iste bu kadar. Ya zaten bebekler hergun yikaniyor temizler kirlenmiyor yani hic sunger.
Ikisi ise çok uygun canım, güzel sağlam bişi daha aşağı yok zaten, oto koltukları Sağlam'ı 250 den başlıyor arabalarda öyle güle güle kullandın ama arabanın ön şeridi var demi? Ben öyle olsun istiyorum da daha güvenli geliyor banaBRION markasi canim 520 aldim netten.
offff kıyamam canım.bu mubarek gunde dualarımız senınle.acil şifalar dılıyorum.Kızlar çok mutsuzum suan. Dualrınıza ihtiyacımız var bebeğimle. Erken doğum tehdidi ile apar topar hastaneye yatırıldım3 gün yatıcam. Acil olarak tedaviye başlandı. Ciğer geliştirici iğnenin ilk dozu vuruldu. eşimide almıyolar yanıma o hastane kapısında ben oda da Allahım güç ver sağlık ver bize
Evet en uygun fiyata buldum kacirmiyayim dedim.yok canim ön şeridi kendim istemedim ilk cocugimda vardi kaldirip koyarken baya zorlaniyordim bunda daha pratik geliyor zaten kemersiz oturtmuyorz onun icin yani gerek gormedimIkisi ise çok uygun canım, güzel sağlam bişi daha aşağı yok zaten, oto koltukları Sağlam'ı 250 den başlıyor arabalarda öyle güle güle kullandın ama arabanın ön şeridi var demi? Ben öyle olsun istiyorum da daha güvenli geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?