2015 Temmuz Anneleri

Bunlar bana el kadar geliyordu büyükler mi küvetin altına tam mı yerleşiyor

Kızlar arkadaşlardan birisi yazmıştı rahim açıklığı için genitalöbölgeyi muayene etti , benimde dünden beri vajinamda ağrı var Yürüyünve felan baskı var, tedirgin oldum varmı böyle şikayeti olan

Sevgili hamişler bebeği cok hareketli olan varmı aranzda gece gündüz hiç durmadan tekme atıyo bişeler yapiyo karnımin biyerini kaldiriyo havaya falan bide aşağıya dogru baskı hssediyorum bikacgündürde midem bulaniyo aksamlari oluyo yarn doktoruma gtmeyi düşünüyorum bu kadar hareketli olması iyimi deilmi anlamadm

Benimkide iki gundur cok cok hareketli dun doktordaydim gece hersey normal dedi doktorum rahim agzi uzunlugimda normalmis erken dogum riski yokmus bazi bebekler cok hareketli olabilirmis :) takma kafana benim bazen asagilara baski yapiyor ama alistim artik

kızlar bende o anı dört gözle beklıyorum.haftaya oda takımı geldikten sonra baslıcam.cok guzel bır duygu yaaaa..

Bazen yukari cikiyo bazen kasiklarima iniyo ama cok hareket ediyo geceleri uyutmuyo gündüzleride durmuyo özellikle sag tarafmda toplanip orayi havaya kaldiriyo hep normaldir diye üstünde durmadm ama kafama takildi

Iki haftadir ayni durumdayim ben de , korkulacak bisey yok kiz .Sadece kuzular daha güclendi, ondan biz daha cok hissediyoruz.Ne güzel hep varligini hissettiriyor iste

Kizinla ikinizde ne ballisiniz öyle siz, yarisini bana yollayin giiiii:)).Saka bi yana iyi günlerde kullanin canim

Arkadaslar erken dogum yapan bi arkadas vardi, sayfalar cok ilerlemis okuyamadim hepsini, bebek hakkinda yeni bisey yazdi mi bugün???

Canim benimde enfeksiyon cikti ama bende idrarda hic yanma yok oyle kasik agrimda cok cok az oda oksurukten oluyor ama yine enfeksiyon cikti ben idrarin renginden anliyorum iki gundur bol su icmeme ragmen rengi koyu ne yazikki
Himmm benim koyu degil. Zaten dedigim gibi burada her ay bakiyorlar sanirim. Ultrason yapmiyorlar ama aslinda gerekli herseyi her ay yapiyorlar haberi bile olmadan hamilenin. Aslinda sistem o kadar da kotu degil. Ultrason yapmayincada hicbirsey olmuyor aslinda:) onu anladim birde burda. Fazla ultrasonda anneleri panik yapiyor baksaniza habire her uktrasondan sonra butun anneler kiloydu suyfu buydu birsuru sey takiliyor aklina halbuki benim aklima takilabilecek bir bilgi yok elimde:):)

:)) bende güldüm hakkaten ya demek düğün zamanı da böyleydi.şimdi sende çalışsan çocuklar evde kim bakacak:)
O yuzden calismiyorum canim ya! Cocuklar sefil olur yoksa burada gurbet ellerde. Hadi Turkiye de bakicimiz vardi seyahat olsa annem gelirdi kalirdi vs burada birakamam ajanstan gelen kimdir nedir belli olmayan insanlara cocuklarimi heleki yatili asla

Tecrübeli anneler kızlar sorun yazmadınız ; vajşnasında genital bölgesinde ağrı hisseden yok mu özellikle yürürken

Evet en uygun fiyata buldum kacirmiyayim dedim.yok canim ön şeridi kendim istemedim ilk cocugimda vardi kaldirip koyarken baya zorlaniyordim bunda daha pratik geliyor zaten kemersiz oturtmuyorz onun icin yani gerek gormedim
Evet ya on serit biraz gereksiz bisey. Kemeri takmadan zaten asla olmuyor sonra o on serit hep cocugu sokup cikarirken engel baska biseye de yaramiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…