- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.561
Bunlar bana el kadar geliyordu büyükler mi küvetin altına tam mı yerleşiyorEki Görüntüle 1505985
Canim ben sunu kullandim surekli cok memnundum. Fileler biraz yuksek ondan da vardi cocuk icinden firlayacak gibi oluyor ben kullanamadim cope gittisungeri tavsiye ederim. Hem
Yumusacik hemde cocuk hic kaymiyor. Resim yukarda:):)
Bende ayniyim :) Liste yapiyorum,sende liste yap :) Her gidisimde carsaf gibi liste cikariyorum :))) Estagfurullah canim,ben dun ne yedigimi unutur oldum normal :)anladım canım . teşekkür ediyorum. biz doktora gittik de unuttuk konuşmayı. bebekleri görünce bütün sorcaklarımı unutuyorum :)
efet canım ya bu aralar cok dıkkat etmelıyız.bugun doktor kontrolumuz vardı.doktorum erken dogumlar cogaldı.dıkkat edın kendınıze dedı.Kizlar nazar mi degdi topgmzn guzel annelerine ya hergun birimize bisey olyr
Amin canim cok sagol.Yeni evinizde saglikla,huzurla oturun insaAllah :)ahhhhhh.bizde gecen hafta taşındık.allah kolaylık versin.cok zor oluyo bu halde...
Hemde ne soruuun. Dogalgaz faturasi 2 ev kadar geliyordu. Ama tek kat daireler forever:) baska ev alsam da katli istemem.Isıtması da mı sorun ? Temizlik felan işte öyle eve düzenli temizlikçin gelcek yıksa zor olur diye tahmin ediyrm
Benimkide iki gundur cok cok hareketli dun doktordaydim gece hersey normal dedi doktorum rahim agzi uzunlugimda normalmis erken dogum riski yokmus bazi bebekler cok hareketli olabilirmis :) takma kafana benim bazen asagilara baski yapiyor ama alistim artikSevgili hamişler bebeği cok hareketli olan varmı aranzda gece gündüz hiç durmadan tekme atıyo bişeler yapiyo karnımin biyerini kaldiriyo havaya falan bide aşağıya dogru baskı hssediyorum bikacgündürde midem bulaniyo aksamlari oluyo yarn doktoruma gtmeyi düşünüyorum bu kadar hareketli olması iyimi deilmi anlamadm
kızlar bende o anı dört gözle beklıyorum.haftaya oda takımı geldikten sonra baslıcam.cok guzel bır duygu yaaaa..Canım bende o aşamaya geçmeyi çok istiyorum hayatımda ilk defa üyü yapmayı dört gözle bekliyorum :) ama daha erken gibi geliyor bana tabi ne zman ne olcağı belli olmaz ama şimdiden yıkarsam sanki ozmana tekrar kirlenecek gibi geliyor
benım bu hafta yapılacak canım.Yok canım gerek görülmedi zaten doğumdan sonra yapılmıştı. Test sonuçları negatif çıktı çok şükür.
Bazen yukari cikiyo bazen kasiklarima iniyo ama cok hareket ediyo geceleri uyutmuyo gündüzleride durmuyo özellikle sag tarafmda toplanip orayi havaya kaldiriyo hep normaldir diye üstünde durmadm ama kafama takildiBenimkide iki gundur cok cok hareketli dun doktordaydim gece hersey normal dedi doktorum rahim agzi uzunlugimda normalmis erken dogum riski yokmus bazi bebekler cok hareketli olabilirmis :) takma kafana benim bazen asagilara baski yapiyor ama alistim artik
kullan canım doktorun gerek görmese vermezzdi , düzenli kullanki bir an önce geçsinGunde iki kere sabah aksam ! Bende hem idrar yolu enfeksiyonu hem de grip ates var ustune de cigerden gelen bir oksuruk
takip ediliyorsa sorun yoktur cnm , benim ikinci idrar tahlilim bu.Benim haftaya persembe randevum var ueni doktorla tanisacagim:) ona bir sorayim bu durumu ama galiba onlar her ay yapiuorlar zaten her ay idrar veriyorum ben cunku.
Iki haftadir ayni durumdayim ben de , korkulacak bisey yok kizSevgili hamişler bebeği cok hareketli olan varmı aranzda gece gündüz hiç durmadan tekme atıyo bişeler yapiyo karnımin biyerini kaldiriyo havaya falan bide aşağıya dogru baskı hssediyorum bikacgündürde midem bulaniyo aksamlari oluyo yarn doktoruma gtmeyi düşünüyorum bu kadar hareketli olması iyimi deilmi anlamadm
Kizinla ikinizde ne ballisiniz öyle sizKizlar burada ikiz kizlari olan bir arkadasim var . Bizde zaten bir tane romer bebek otokoltugu vardi. Onun sapi kirilmisti bizde maxi cosi almistik gecen aylarda yeni simdide arkadasimiz iki tane chicco verdi inanmayacaksiniz bir bebek icin 4 tane otokoltugu oldu:) bereketiyle geliyor kizim:) birde bizde park yatak vardi ama hem iki kademeli degildi hemde alt degistirme aparati yoktu ustunde ondan da verdi bir tane alt kata kuracagim boylece habire ust kata odasina cikmak zorunda kalmayacagiz:) cok iyi oldu. Zaten biz gezentiyiz bize iki park yatak lazimdi iki kiz icin:)birde benim medela'nin buradaki voltajla calismayacagini gorduk onun makinasini ikinci el ariyordum cunku butun diger aksamlarim yedekleriyle var zaten onu buldum yaninda birde supriz cantali kocaman ciftli hastane tipi olani verdiler ve sadece 40
Dolar odedim ikisine. Boyle zamanlarda bu ulkeyi cok seviyorum:):)insallah kuzumun sansi hep boyle acik gider .
Himmm benim koyu degil. Zaten dedigim gibi burada her ay bakiyorlar sanirim. Ultrason yapmiyorlar ama aslinda gerekli herseyi her ay yapiyorlar haberi bile olmadan hamilenin. Aslinda sistem o kadar da kotu degil. Ultrason yapmayincada hicbirsey olmuyor aslinda:) onu anladim birde burda. Fazla ultrasonda anneleri panik yapiyor baksaniza habire her uktrasondan sonra butun anneler kiloydu suyfu buydu birsuru sey takiliyor aklina halbuki benim aklima takilabilecek bir bilgi yok elimde:):)Canim benimde enfeksiyon cikti ama bende idrarda hic yanma yok oyle kasik agrimda cok cok az oda oksurukten oluyor ama yine enfeksiyon cikti ben idrarin renginden anliyorum iki gundur bol su icmeme ragmen rengi koyu ne yazikki
O yuzden calismiyorum canim ya! Cocuklar sefil olur yoksa burada gurbet ellerde. Hadi Turkiye de bakicimiz vardi seyahat olsa annem gelirdi kalirdi vs burada birakamam ajanstan gelen kimdir nedir belli olmayan insanlara cocuklarimi heleki yatili asla:)) bende güldüm hakkaten ya demek düğün zamanı da böyleydi.şimdi sende çalışsan çocuklar evde kim bakacak:)
Evet ya on serit biraz gereksiz bisey. Kemeri takmadan zaten asla olmuyor sonra o on serit hep cocugu sokup cikarirken engel baska biseye de yaramiyor.Evet en uygun fiyata buldum kacirmiyayim dedim.yok canim ön şeridi kendim istemedim ilk cocugimda vardi kaldirip koyarken baya zorlaniyordim bunda daha pratik geliyor zaten kemersiz oturtmuyorz onun icin yani gerek gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?