- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.581
Haklısın ya , tacizcisi var manyağı var, aç bırakanı döveni/( ABD de çok oluyor haberlerde izliyor uz ya, büyüsünler öyle çalışabilirsin belki kendi işyerin felanO yuzden calismiyorum canim ya! Cocuklar sefil olur yoksa burada gurbet ellerde. Hadi Turkiye de bakicimiz vardi seyahat olsa annem gelirdi kalirdi vs burada birakamam ajanstan gelen kimdir nedir belli olmayan insanlara cocuklarimi heleki yatili asla
Yok be canim bu kuvetin altini tamamen kapliyor iste. Uzerindeki minikler bebegi yikamak icin kullanilan sunger. alttaki benim bahsettigim.Bunlar bana el kadar geliyordu büyükler mi küvetin altına tam mı yerleşiyor
Aynen öle canim ayaklarini sıkış tepiş sokuyorsun cocugun valla bana iskence gibi geliyor bide hareketlendimi oturtmasi daha zor ondan seritsiz aldim kolay alip oturtayim digeEvet ya on serit biraz gereksiz bisey. Kemeri takmadan zaten asla olmuyor sonra o on serit hep cocugu sokup cikarirken engel baska biseye de yaramiyor.
Var canim ben ama gobek buyudukce normal oldugunu dusunuyorum. Hele bugun yuruyus yaptim biraz fazla yapmisim herhalde dunde temizlik yapmistim resmen alttan bicaklar saplanmaya basladi. Kizimi kaldirdim ustune bayagi bir sert agri basladi hemen rahat bir pozisyon aldim dinlendim gecti. . Ama yanlis yonlendirmeyeyim sen cok endise ettiysen doktorunu ara. Vallahi bende burada konusulanlarin hepsi belkide arti fazlasi var ama dusunmemeye calisiyorum pek. Birde kizimda o kadar cok aramistim ve gitmistimki doktora her sey icin surekli normal bunlar cevabini alinca beynime islemis sanki sorun etmiyorum artik. Ama diyorum ya herzaman bu sefer belki bende cok genis davraniyorum.Kızlar arkadaşlardan birisi yazmıştı rahim açıklığı için genitalöbölgeyi muayene etti , benimde dünden beri vajinamda ağrı var Yürüyünve felan baskı var, tedirgin oldum varmı böyle şikayeti olan
Iyi tabiki canim daha ne istiyorsun:) saglikliSevgili hamişler bebeği cok hareketli olan varmı aranzda gece gündüz hiç durmadan tekme atıyo bişeler yapiyo karnımin biyerini kaldiriyo havaya falan bide aşağıya dogru baskı hssediyorum bikacgündürde midem bulaniyo aksamlari oluyo yarn doktoruma gtmeyi düşünüyorum bu kadar hareketli olması iyimi deilmi anlamadm
Olmaz mı kız bende oluyo ötekilerdede oldu baş ağrısı gibi bi ağrı olarak tarif edeyim. Yanma batma gibi değil bildiğin ağrı.Tecrübeli anneler kızlar sorun yazmadınız ; vajşnasında genital bölgesinde ağrı hisseden yok mu özellikle yürürken
Vallahi burda olsaniz yollayayim. Ne yapicaz 4 tane otokoltugunu:) iki arabaya 4 oto koltugu:):) birde buyuk kizin iki tane koltugu evde 6 tane araba koltugu var. iyiki ev 3 katli yoksa yanmisiz sigmaz hic biyerlere:):)Kizinla ikinizde ne ballisiniz öyle siz, yarisini bana yollayin giiiii:)).Saka bi yana iyi günlerde kullanin canim
fiyati da çok uygun güle güle kullan.Ben geçenlerden baktım beğendiklerim 2 bin ile 3 bin arası uçmuş fiyatlar.BRION markasi canim 520 aldim netten.
Bende var canım hatta ordaki kemiğim bile ağrıyor .Bebeklerimiz büyüdü ondan bence yarın dr a gidicem soracağım yazarım buraya.Kızlar arkadaşlardan birisi yazmıştı rahim açıklığı için genitalöbölgeyi muayene etti , benimde dünden beri vajinamda ağrı var Yürüyünve felan baskı var, tedirgin oldum varmı böyle şikayeti olan
Benimki de çok hareketli pek durmuyor ellerini,ayaklarını,dirseğini bir de kafasını elleyebiliyorum.Hareketli olması sağlıklı olduğunu gösteriyor kızımda öyleydi kıpır kıpır doğdu aynen öyle hiç durmaz:))Mide bulantısı bende de var 2 haftadır hatta başa döndüm çıkarıyorum daSevgili hamişler bebeği cok hareketli olan varmı aranzda gece gündüz hiç durmadan tekme atıyo bişeler yapiyo karnımin biyerini kaldiriyo havaya falan bide aşağıya dogru baskı hssediyorum bikacgündürde midem bulaniyo aksamlari oluyo yarn doktoruma gtmeyi düşünüyorum bu kadar hareketli olması iyimi deilmi anlamadm
Sizin oralarda çok güzel canım sakindir. Haklısın çocuk dediğin azcık toprakla Kumla oynamalı enerjisini dışarda atmalı. İnş gönlüne göre verir Allah. Kendi evinya gerisini boşver eski olsun küçük olsun toparlanıp daha güzelini alırsınız sonra.Canım bende karabükün minicik bir ilçesindeyim,ama burası da çok ucuz değil inan ki,ama siz çok iyi yapmışsınız, Sarıyer çok güzel evet ya şu Arap suriyeliler felan pahalı pahalı kaç aileye toplu kiraya veriliyor, ama taksim civarında inanki bizimkiler çocuk uları sokağa çıkamaz mesela vızır vızır araba ben isterim ki,çocuklarım sokakta oynasın. Çocuklarla ufku gelişsin, psikolojisi rahat olsun tüm gün evde çocuklar tv pc başında çoklukla ve halsizler ya elleme su bile içmeye takatleri yok,dışarda sokakta oynayan çocuklar nasıl hareketli, bizimkiside büyüsün , siteye taşıncaz inş, ama şimdi eski ama kendi evimiz.kira vermiyoruz şükür
Aynen öyle onlardan da bir tanesi de benim :)) bugün karşıya gittik geldik trafik felan derken arabadan hiç inmeden 5 saate gittik geldik çok yoruldum hiç hissetmedim hareketlerini eve geldim yine tık yok korkmaya başladım gece sanki bir ara kalktım üstünde uyumuşum ödüm koptu harektte etmeyince küçük küçük pıt pıtlar sadece kesin birşey oldu dedim neyse korka korka dinlendim 2 3 saat sonra başladı hareket etmeye bu seferde çok oynamaya başladı eee dedim şimdi ne oluyor çok hareketlendi :) birşey mi oldu.Kızlar bazen yazdıklarınıza çok gülüyorum iyki varsınız :))
Biriniz hareket etmiyo biriniz çok hareket ediyo diye endişeleniyo. İnş sağlıkla zamanında kucaklarız bebişleri.
Aynen öyle onlardan da bir tanesi de benim :)) bugün karşıya gittik geldik trafik felan derken arabadan hiç inmeden 5 saate gittik geldik çok yoruldum hiç hissetmedim hareketlerini eve geldim yine tık yok korkmaya başladım gece sanki bir ara kalktım üstünde uyumuşum ödüm koptu harektte etmeyince küçük küçük pıt pıtlar sadece kesin birşey oldu dedim neyse korka korka dinlendim 2 3 saat sonra başladı hareket etmeye bu seferde çok oynamaya başladı eee dedim şimdi ne oluyor çok hareketlendi :) birşey mi oldu.
aynen temmuz bebelerinin yanii yengeç burçlarının neden bu kadar duygusal oldugu anlaşıldı :))) analar paranoyaknapsalar bizi memnun edemiyorlar
günaydın. aminn canım sağlıkla zamanı gelince kavuşalaım bebeklerimize.....günaydınlar , hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin ,, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ...
günaydın canım. kayınvalidemle kahvaltı yaptık tv izliyoz. bebişin kıyafetlerinin bi kısmını yıkamıştık bugün ütü işi var evde:) günler işlerle geçiyo işte.gerçi ben pek bişey yapmıyorum ama izlemek bile yoruyogünaydn canlar naslsnz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?