2015 Temmuz Anneleri

O yuzden calismiyorum canim ya! Cocuklar sefil olur yoksa burada gurbet ellerde. Hadi Turkiye de bakicimiz vardi seyahat olsa annem gelirdi kalirdi vs burada birakamam ajanstan gelen kimdir nedir belli olmayan insanlara cocuklarimi heleki yatili asla
Haklısın ya , tacizcisi var manyağı var, aç bırakanı döveni/( ABD de çok oluyor haberlerde izliyor uz ya, büyüsünler öyle çalışabilirsin belki kendi işyerin felan

Evet ya on serit biraz gereksiz bisey. Kemeri takmadan zaten asla olmuyor sonra o on serit hep cocugu sokup cikarirken engel baska biseye de yaramiyor.
Aynen öle canim ayaklarini sıkış tepiş sokuyorsun cocugun valla bana iskence gibi geliyor bide hareketlendimi oturtmasi daha zor ondan seritsiz aldim kolay alip oturtayim dige

Var canim ben ama gobek buyudukce normal oldugunu dusunuyorum. Hele bugun yuruyus yaptim biraz fazla yapmisim herhalde dunde temizlik yapmistim resmen alttan bicaklar saplanmaya basladi. Kizimi kaldirdim ustune bayagi bir sert agri basladi hemen rahat bir pozisyon aldim dinlendim gecti. . Ama yanlis yonlendirmeyeyim sen cok endise ettiysen doktorunu ara. Vallahi bende burada konusulanlarin hepsi belkide arti fazlasi var ama dusunmemeye calisiyorum pek. Birde kizimda o kadar cok aramistim ve gitmistimki doktora her sey icin surekli normal bunlar cevabini alinca beynime islemis sanki sorun etmiyorum artik. Ama diyorum ya herzaman bu sefer belki bende cok genis davraniyorum.

Iyi tabiki canim daha ne istiyorsun:) saglikli
Bebek hareketli demekki arpasi fazla geliyor

Tecrübeli anneler kızlar sorun yazmadınız ; vajşnasında genital bölgesinde ağrı hisseden yok mu özellikle yürürken
Olmaz mı kız bende oluyo ötekilerdede oldu baş ağrısı gibi bi ağrı olarak tarif edeyim. Yanma batma gibi değil bildiğin ağrı.

Kizinla ikinizde ne ballisiniz öyle siz, yarisini bana yollayin giiiii:)).Saka bi yana iyi günlerde kullanin canim
Vallahi burda olsaniz yollayayim. Ne yapicaz 4 tane otokoltugunu:) iki arabaya 4 oto koltugu:):) birde buyuk kizin iki tane koltugu evde 6 tane araba koltugu var. iyiki ev 3 katli yoksa yanmisiz sigmaz hic biyerlere:):)

BRION markasi canim 520 aldim netten.
fiyati da çok uygun güle güle kullan.Ben geçenlerden baktım beğendiklerim 2 bin ile 3 bin arası uçmuş fiyatlar.
Bende var canım hatta ordaki kemiğim bile ağrıyor .Bebeklerimiz büyüdü ondan bence yarın dr a gidicem soracağım yazarım buraya.
Benimki de çok hareketli pek durmuyor ellerini,ayaklarını,dirseğini bir de kafasını elleyebiliyorum.Hareketli olması sağlıklı olduğunu gösteriyor kızımda öyleydi kıpır kıpır doğdu aynen öyle hiç durmaz:))Mide bulantısı bende de var 2 haftadır hatta başa döndüm çıkarıyorum da

Sizin oralarda çok güzel canım sakindir. Haklısın çocuk dediğin azcık toprakla Kumla oynamalı enerjisini dışarda atmalı. İnş gönlüne göre verir Allah. Kendi evinya gerisini boşver eski olsun küçük olsun toparlanıp daha güzelini alırsınız sonra.

Kızlar bazen yazdıklarınıza çok gülüyorum iyki varsınız :))
Biriniz hareket etmiyo biriniz çok hareket ediyo diye endişeleniyo. İnş sağlıkla zamanında kucaklarız bebişleri.
Aynen öyle onlardan da bir tanesi de benim :)) bugün karşıya gittik geldik trafik felan derken arabadan hiç inmeden 5 saate gittik geldik çok yoruldum hiç hissetmedim hareketlerini eve geldim yine tık yok korkmaya başladım gece sanki bir ara kalktım üstünde uyumuşum ödüm koptu harektte etmeyince küçük küçük pıt pıtlar sadece kesin birşey oldu dedim neyse korka korka dinlendim 2 3 saat sonra başladı hareket etmeye bu seferde çok oynamaya başladı eee dedim şimdi ne oluyor çok hareketlendi :) birşey mi oldu.

napsalar bizi memnun edemiyorlar

günaydn canlar naslsnz ?
günaydın canım. kayınvalidemle kahvaltı yaptık tv izliyoz. bebişin kıyafetlerinin bi kısmını yıkamıştık bugün ütü işi var evde:) günler işlerle geçiyo işte.gerçi ben pek bişey yapmıyorum ama izlemek bile yoruyo

günaydın anneler! ben de anneciğime gideceğim bugün inşallah. bebek arabası da bakmayı planlıyorum. sanırım chicco liteway alacağım, bir arkadaşta gördüm çok rahat ve kullanımı kolaydı. ama internette araştırınca ön barı olanlar nedense 100 tl daha pahalı, bakıcam yerinde görüp incelemek istiyorum. internetten anlaşılmıyor.

benim gibi hala almayan var mı arabasını dolabını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…