2015 Temmuz Anneleri

ohh cnm ne güzel keyif yap valla ben işteyim yine. ben daha yıkamadm deterjan gelsnde yıkcm.işler yoryr bea insanı

günydn cnm ben almadm daha ne alcgmıda bılmyrm acıkcası hiçte bakmadm

günydn cnm ben almadm daha ne alcgmıda bılmyrm acıkcası hiçte bakmadm
ben epey baktım ama hep internetten baktım, sürüşü konforlu mu ağır mı değil mi bunlar önemli. çok da travel tipi bir şey istemiyorum, biraz geliştirilmiş baston olsa yeter. malum minicik bir ilçedeim nereye gideceğim travella, zaten her yer yokuş :))

ohh cnm ne güzel keyif yap valla ben işteyim yine. ben daha yıkamadm deterjan gelsnde yıkcm.işler yoryr bea insanı
valla ben 3 aydır tatildeyim:) bazen sıkılıyorum ama herşey bebişler için. 2li rakamlara indik artık.inşallah bu zor günlerimiz geçecek sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize. çalışmanın tek iyi yanı zaman çabuk geçiyo.evdeyken geçmiyo

canm bende hemen almayı düşünmyrm bebek arabasını nedense zaten doğdklrnda çok ufaklar hemn dışarıya cıkaramam cıkarsamda bebek arabsyla gitck yerim yok taksıye binmeden olmyr ne bilym kafam karşk belkide gaza gelır alrm :)

canm aynen öyle zaman geçyr işteyken dün öğlenden sonra evdydm ama canım sıkldı ruhum patladı ya. sen kayınvalıdenle mı yasyrsn cnm

günaydınlar , hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin ,, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ...
Günaydın cnm, Hayırlı cumalar. Rabbim inş dualarımızı kabul eder.

günaydın kızlar.hayırlı cumalar
Günaydın cnm.

günaydn canlar naslsnz ?
Günaydın cnm, iyiyiz çok şükür. Gece uyumadığımızdan sabahta zor kalktık geldik işe :) Bu haftanın son günü inş. 6 günümüz kalıyor ondan sonra :)

Ohh maşallah cnm ya :) Benimde yıkayıp ütülemem gerekiyor ama izne çıkmayı bekliyorum inş. Birde dün kızımın kıyafetleri için şifonyer aldık. Bugün o da gelecek. Bundan sonra artık toparlanmaya başlarım inş.

Günaydın cnm. Ben araba almayı düşünmemiştim şimdiye kadar. Bakıyorum herkes alıyor, alsam mı ki bende :)

kızlar günaydın.bizde iyiyiz.ya siz bebek çantasını aldınızmı.ben hala alamadım.birde lohusa terliği ve taçı.lütfen yardımcı olurmusunuz.
Günaydın cnm. Ben bundan aldım Eminönünden, 40 tl ye.

Eklentiler

• Adsız.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 105
canm aynen öyle zaman geçyr işteyken dün öğlenden sonra evdydm ama canım sıkldı ruhum patladı ya. sen kayınvalıdenle mı yasyrsn cnm
yok canım annemle dönüşümlü geliyolar.annem gidiyo o geliyo.şimdi ayın sonunda kv gidecek annem gelecek.benim gebelikte sıkıntılar vardı da o yüzden genelde yatış halindeyim.ama insan sıkılıyo dediğin gibi.

neden uyuyamdn canm hayrdr. kız mı çok hareketli :) benmkide ne hıkmetse buaralar pek sessiz endişelenmemeye çalşyrma aslnda ama böyle giderse sanrm acıle gitcm birgece.şafak sayıyrsn cnm seni zorlyr hem iş hem hamıelelk izne çıkınca rahatlarsn bolca zaman gecırrısnz kızınla yapcklarını rahat rahat yaparsn.

anladm cnm olsun bebeğin ve sende iyi olda sıkıntı gecer cnm doğsun hele zamanın olmaz ozamn sıkılmaya.

anladm cnm olsun bebeğin ve sende iyi olda sıkıntı gecer cnm doğsun hele zamanın olmaz ozamn sıkılmaya.
inşallah valla.herkes öyle diyo bu günlerin kıymetini bil ne kadar geç doğarsa o kadar iyi diye. ama ben de biran önce temmuz gelsin istiyorum:) insan korkuyo ister istemez.neyse havalar da biraz ısınsa ara ara yürüyüşe çıkarım iyi gelir.

Günaydın cnm. Ben araba almayı düşünmemiştim şimdiye kadar. Bakıyorum herkes alıyor, alsam mı ki bende :)

ne bileyim herkes alıyor diye acele ediyorum ben de:) daha odası yok, dolap ya da şifonyer almayı düşünüyordum arabasını erteleyebilirm her an. malum ilk aylarda evden çıkamayacağız, sonra da kış gelicek normal arabalarla gideriz nereye gideceksek. böyle giderse de seneye kalacak araba işi.

Benim kızda birkaç gündür çok hareketli sayılmaz cnm. Tekmemiz hele hiç yok artık. Yeri dar geliyor diye düşünüyorum. Karnımın tüm bölgesinde yayılamadığından, sol tarafıma sıkışmış durumda. Arada yuvarlanıyor. O zaman farkediyorum kızımı. Ona da takılıyorum açıkçası ama kafama takmamaya çalışıyorum. Fazla pimpirikli oldum zaten.
Gece uyandığımda sokaktaki köpek uluyordu. Sanırım ona uyandım, o arada da rüya görüyordum galiba. Bebeğime bir şey oldu endişesi kapladı birden. Nasıl korktum anlatamam. Ardından eşimi uyandırdım, yanıma geldi yattı ama rahatlayamadım bir türlü. Ondan sonrada uyuyamadım. Sabaha karşı dalmışım. Hayırlısıyla şu son zamanlarımızı da atlatalım da inş, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.

Günaydın kızlar..hepsi burada da stylo anne bebek cantalarinda indirim var..kullanan var mi aranızda..Evde dinlediğim için alışverişini netten yapıyorum. Karar veremedim..

Dediğin gibi düşünüyordum cnm bende, yazın zaten zor çıkarız dışarıya. Kışında mecbur kalmadıkça kıpırdamam herhalde :) Seneye almak daha mantıklı gibi. Birde arabamız var diye rahatım. Bebişimi koyar arabaya gezdiririm :)
Bizimde beşiğimiz dayımdan geldi. Onun yanında beyaz şifonyer aldım. Normal beşiğe geçtiğimizde de beyaz alırız diye düşündüğümüzden, şifonyerle takım yaparız dedik bakalım cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…