- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.601
ohh cnm ne güzel keyif yap valla ben işteyim yine. ben daha yıkamadm deterjan gelsnde yıkcm.işler yoryr bea insanıgünaydın canım. kayınvalidemle kahvaltı yaptık tv izliyoz. bebişin kıyafetlerinin bi kısmını yıkamıştık bugün ütü işi var evde:) günler işlerle geçiyo işte.gerçi ben pek bişey yapmıyorum ama izlemek bile yoruyo
günydn cnm ben almadm daha ne alcgmıda bılmyrm acıkcası hiçte bakmadmgünaydın anneler! ben de anneciğime gideceğim bugün inşallah. bebek arabası da bakmayı planlıyorum. sanırım chicco liteway alacağım, bir arkadaşta gördüm çok rahat ve kullanımı kolaydı. ama internette araştırınca ön barı olanlar nedense 100 tl daha pahalı, bakıcam yerinde görüp incelemek istiyorum. internetten anlaşılmıyor.
benim gibi hala almayan var mı arabasını dolabını?
ben epey baktım ama hep internetten baktım, sürüşü konforlu mu ağır mı değil mi bunlar önemli. çok da travel tipi bir şey istemiyorum, biraz geliştirilmiş baston olsa yeter. malum minicik bir ilçedeim nereye gideceğim travella, zaten her yer yokuş :))günydn cnm ben almadm daha ne alcgmıda bılmyrm acıkcası hiçte bakmadm
valla ben 3 aydır tatildeyim:) bazen sıkılıyorum ama herşey bebişler için. 2li rakamlara indik artık.inşallah bu zor günlerimiz geçecek sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize. çalışmanın tek iyi yanı zaman çabuk geçiyo.evdeyken geçmiyoohh cnm ne güzel keyif yap valla ben işteyim yine. ben daha yıkamadm deterjan gelsnde yıkcm.işler yoryr bea insanı
canım ben aldım.chicco urban.mobilyasıda haftaya gelicek...günydn cnm ben almadm daha ne alcgmıda bılmyrm acıkcası hiçte bakmadm
canm bende hemen almayı düşünmyrm bebek arabasını nedense zaten doğdklrnda çok ufaklar hemn dışarıya cıkaramam cıkarsamda bebek arabsyla gitck yerim yok taksıye binmeden olmyr ne bilym kafam karşk belkide gaza gelır alrm :)ben epey baktım ama hep internetten baktım, sürüşü konforlu mu ağır mı değil mi bunlar önemli. çok da travel tipi bir şey istemiyorum, biraz geliştirilmiş baston olsa yeter. malum minicik bir ilçedeim nereye gideceğim travella, zaten her yer yokuş :))
canm aynen öyle zaman geçyr işteyken dün öğlenden sonra evdydm ama canım sıkldı ruhum patladı ya. sen kayınvalıdenle mı yasyrsn cnmvalla ben 3 aydır tatildeyim:) bazen sıkılıyorum ama herşey bebişler için. 2li rakamlara indik artık.inşallah bu zor günlerimiz geçecek sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize. çalışmanın tek iyi yanı zaman çabuk geçiyo.evdeyken geçmiyo
Günaydın cnm, Hayırlı cumalar. Rabbim inş dualarımızı kabul eder.günaydınlar , hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin ,, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ...
Günaydın cnm.günaydın kızlar.hayırlı cumalar
Günaydın cnm, iyiyiz çok şükür. Gece uyumadığımızdan sabahta zor kalktık geldik işe :) Bu haftanın son günü inş. 6 günümüz kalıyor ondan sonra :)günaydn canlar naslsnz ?
Ohh maşallah cnm ya :) Benimde yıkayıp ütülemem gerekiyor ama izne çıkmayı bekliyorum inş. Birde dün kızımın kıyafetleri için şifonyer aldık. Bugün o da gelecek. Bundan sonra artık toparlanmaya başlarım inş.günaydın canım. kayınvalidemle kahvaltı yaptık tv izliyoz. bebişin kıyafetlerinin bi kısmını yıkamıştık bugün ütü işi var evde:) günler işlerle geçiyo işte.gerçi ben pek bişey yapmıyorum ama izlemek bile yoruyo
Günaydın cnm. Ben araba almayı düşünmemiştim şimdiye kadar. Bakıyorum herkes alıyor, alsam mı ki bende :)günaydın anneler! ben de anneciğime gideceğim bugün inşallah. bebek arabası da bakmayı planlıyorum. sanırım chicco liteway alacağım, bir arkadaşta gördüm çok rahat ve kullanımı kolaydı. ama internette araştırınca ön barı olanlar nedense 100 tl daha pahalı, bakıcam yerinde görüp incelemek istiyorum. internetten anlaşılmıyor.
benim gibi hala almayan var mı arabasını dolabını?
Günaydın cnm. Ben bundan aldım Eminönünden, 40 tl ye.kızlar günaydın.bizde iyiyiz.ya siz bebek çantasını aldınızmı.ben hala alamadım.birde lohusa terliği ve taçı.lütfen yardımcı olurmusunuz.
güle güle kullanın canm ben pahalı bişey almak istemyrm aslndacanım ben aldım.chicco urban.mobilyasıda haftaya gelicek...
yok canım annemle dönüşümlü geliyolar.annem gidiyo o geliyo.şimdi ayın sonunda kv gidecek annem gelecek.benim gebelikte sıkıntılar vardı da o yüzden genelde yatış halindeyim.ama insan sıkılıyo dediğin gibi.canm aynen öyle zaman geçyr işteyken dün öğlenden sonra evdydm ama canım sıkldı ruhum patladı ya. sen kayınvalıdenle mı yasyrsn cnm
neden uyuyamdn canm hayrdr. kız mı çok hareketli :) benmkide ne hıkmetse buaralar pek sessiz endişelenmemeye çalşyrma aslnda ama böyle giderse sanrm acıle gitcm birgece.şafak sayıyrsn cnm seni zorlyr hem iş hem hamıelelk izne çıkınca rahatlarsn bolca zaman gecırrısnz kızınla yapcklarını rahat rahat yaparsn.Günaydın cnm, Hayırlı cumalar. Rabbim inş dualarımızı kabul eder.
Günaydın cnm.
Günaydın cnm, iyiyiz çok şükür. Gece uyumadığımızdan sabahta zor kalktık geldik işe :) Bu haftanın son günü inş. 6 günümüz kalıyor ondan sonra :)
Ohh maşallah cnm ya :) Benimde yıkayıp ütülemem gerekiyor ama izne çıkmayı bekliyorum inş. Birde dün kızımın kıyafetleri için şifonyer aldık. Bugün o da gelecek. Bundan sonra artık toparlanmaya başlarım inş.
Günaydın cnm. Ben araba almayı düşünmemiştim şimdiye kadar. Bakıyorum herkes alıyor, alsam mı ki bende :)
Günaydın cnm. Ben bundan aldım Eminönünden, 40 tl ye.
güle güle kullan cnm baktım ona da güzelmiş, çift yönlü olması da güzel, benim aklıma gelmedi çift yön bakmak, iyi fikir :)canım ben aldım.chicco urban.mobilyasıda haftaya gelicek...
anladm cnm olsun bebeğin ve sende iyi olda sıkıntı gecer cnm doğsun hele zamanın olmaz ozamn sıkılmaya.yok canım annemle dönüşümlü geliyolar.annem gidiyo o geliyo.şimdi ayın sonunda kv gidecek annem gelecek.benim gebelikte sıkıntılar vardı da o yüzden genelde yatış halindeyim.ama insan sıkılıyo dediğin gibi.
temmuz annesi miydi cnm doğum yapan? her şey yolundadır inş.Arkadaslar erken dogum yapan bi arkadas vardi, sayfalar cok ilerlemis okuyamadim hepsini, bebek hakkinda yeni bisey yazdi mi bugün???
inşallah valla.herkes öyle diyo bu günlerin kıymetini bil ne kadar geç doğarsa o kadar iyi diye. ama ben de biran önce temmuz gelsin istiyorum:) insan korkuyo ister istemez.neyse havalar da biraz ısınsa ara ara yürüyüşe çıkarım iyi gelir.anladm cnm olsun bebeğin ve sende iyi olda sıkıntı gecer cnm doğsun hele zamanın olmaz ozamn sıkılmaya.
Günaydın cnm. Ben araba almayı düşünmemiştim şimdiye kadar. Bakıyorum herkes alıyor, alsam mı ki bende :)
Benim kızda birkaç gündür çok hareketli sayılmaz cnm. Tekmemiz hele hiç yok artık. Yeri dar geliyor diye düşünüyorum. Karnımın tüm bölgesinde yayılamadığından, sol tarafıma sıkışmış durumda. Arada yuvarlanıyor. O zaman farkediyorum kızımı. Ona da takılıyorum açıkçası ama kafama takmamaya çalışıyorum. Fazla pimpirikli oldum zaten.neden uyuyamdn canm hayrdr. kız mı çok hareketli :) benmkide ne hıkmetse buaralar pek sessiz endişelenmemeye çalşyrma aslnda ama böyle giderse sanrm acıle gitcm birgece.şafak sayıyrsn cnm seni zorlyr hem iş hem hamıelelk izne çıkınca rahatlarsn bolca zaman gecırrısnz kızınla yapcklarını rahat rahat yaparsn.
Dediğin gibi düşünüyordum cnm bende, yazın zaten zor çıkarız dışarıya. Kışında mecbur kalmadıkça kıpırdamam herhalde :) Seneye almak daha mantıklı gibi. Birde arabamız var diye rahatım. Bebişimi koyar arabaya gezdiririm :)ne bileyim herkes alıyor diye acele ediyorum ben de:) daha odası yok, dolap ya da şifonyer almayı düşünüyordum arabasını erteleyebilirm her an. malum ilk aylarda evden çıkamayacağız, sonra da kış gelicek normal arabalarla gideriz nereye gideceksek. böyle giderse de seneye kalacak araba işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?