2015 Temmuz Anneleri

cnm zamanında doğsunlar inş. aynen cnm şu havlar ısınsa artk daha cabuk gecer zaman dışarı cıkarsz yürüyş yaprsn arkdşlrnla taklrsn anlamazsn nasl geldgnı bende ısınsn die beklyrm hava.

aynen cnm benmkide öyle yalnz dönerse hissedyrm bişey yoktr panklmycm diorm ama düşünmedende edemyr insan olumsz şeyler oldkça hep acabalar kaplyr beynımı sanki. canm kabuslar bendede oly arada nedense çok takyrz belkide ondn olyr

valla biz cok yolculuk ediyoruz diye travel sistem aldım.ama tabi kullanıma bağlı.eğer cok kullanmam denirse seneye yaza da kalabilir

canım benim bile tekmeler azaldı.kayıyo gibi hareketleri oluyo ama önceki gibi tekme atmıyo.stres yapma bence seninki daha da büyük yeri kalmamıştır pek ondandır

Günaydın kızlar..hepsi burada da stylo anne bebek cantalarinda indirim var..kullanan var mi aranızda..Evde dinlediğim için alışverişini netten yapıyorum. Karar veremedim..
cnm ben o markanın sırt çantalrına bakyrm sanrm onlardn alcm bak bu modelindn

Eklentiler

• Oyuncak_3665125.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 94
cnm bendede öyle düşünceler var seneye bakcm bende sanrm araba işini. nasl beşik aldı cnm daynz ben daha alamadmda .okta buyuk bişey istemyrm yatak odasına koycm sonçta daha çok küçük oda yapmycm hemen beğenemyrm birtürlü ben

canım benim bile tekmeler azaldı.kayıyo gibi hareketleri oluyo ama önceki gibi tekme atmıyo.stres yapma bence seninki daha da büyük yeri kalmamıştır pek ondandır
Sanırım dediğin gibi cnm, ahh ilk bebiş olunca ne kadarda gergin oluyor hiçbir şey bilmediğinden dolayı :)
Birde eşime yazık günah, otururken, doğrulurken, ah, uff bile desem hemen koşuyor yanıma, noldu birşeyin mi var, sancı mı var :)) Adam benden de telaşlı. Doğuma koşturacağız hemen ona kalsa :)

Burdan kızlarda benzer şikayetlerle gitti ya doktora ,sonuçları kötü olanlar oldu ondan dedim önemsiz demeyim birde ilk gebelik ya ne normal ne anormal bilemiyorum. 34 lere bir başlasak 3 hafta daha yat geçti mi 37 de bebekler dopuma hazır oluyormuş ya

Dayımın küçük kızının beşiği cnm. Bize yolladılar. İşten bundan:
http://www.globalpiyasa.com/urun/pierre-cardin-pembe-portbebe-besik-babyland/12104
Yatak odama rahat rahat sığıyor. Ki benim evim çok küçük. 6-7.aydan sonrada ya başka beşiğe geçeceğiz, ya da dün ıkea da yataklar gördük, onun gibi bir şey alacağım.

o da iyiymiş.bizimki de tam tersi öyle bi rahat kidoktor olunca doğum sancısı olana kadar bi sıkıntı yok diyo rahatlığa bak yaaa... bi de ben pek bi iş yapmıyorum ya evde oba güveniyo herhalde ama bu işler belli olmaz yani.bence en güzeli senineşinin durumu ilgili işte ne güzel.bizimkide ilk insanda strrs heyecan oluyo ister istemez.

günaydın kızlar hayırlı cumalar..gününüz güzel sağlıkla geçsin..çok düşündükçe taktıkça sorunlar çıkıyo gibi stres yapmayın ( bende yapmayım tabii ) olağan üstü durumlarda tabii ki hemen gidilmeli dr a ama onun dışında hareketleri sürekli olmuyor 10 tekme demişti drum..bırakalım uyusunlar büyüsünler hem sakin bebek olurlar fena mı benim kızım da sürekli hareket etmiyo ama sayıyorum 10 kere ondan sonra akıllı kızım uyu diyorum ..inşallah doğduktan sonra sakin akıllı gazsız bebeklerimiz olur yazı evde geçirmeyiz

çok düşünmemeye çalışın kızlar, panik olunca daha çok etkilenir bebekler. ben de böyle diyorum ama çok da rahat olamadığım zamanlar oluyor. uzun süre hareket etmezse endişeleniyorum, biraz iş yapsam kasıklarım sancılanıyo, durup dururken bacağım uyuşuyo endişeleniyorum ama normalmiş böyle şeyler dr a sormuştum.

hem şöyle düşünelim, şu an bile doğsa (Allah tabii ki zamanında doğurmayı nasip etsin) yaşama ihtimali çok yüksek.
bir ara kafayı bozmuştum internette kendi haftamda doğan bebeklere bakıp duruyodum, hiç olumsuz bir görüntüyle karşılaşmadım. sıpaların hepsi canavar olmuşlar maşallah:)

cnm bende bu tarz beşiklere baktm bide 2 tane almam lazm benm hem kendı evime hem 3 aydn sonra işe başlynca annemde kalcgı için annmin evine lazm hafifler güzel bunlarn tekerlekli olnlarıda vardı hatta taşıması daha kolay olur. oda yapana kadrr ıdare ederz zaten

Şöyle. Canım misal yaz ya, hava çok güzel bunaldık iyiyiz, bebekle markete , fırına , parka , yürüyüşe çıkmakmiçin iyi , bebek için konforlu oluyor , yarım saat bile çıksak yeter, hep evde bunalabilirşz, almaya Alcam kesin. Bari diyorum erken âlim daha çok faydalanim

bizimkide rahattı cnm ama tansyndn sonra biraz pimprklnmeye başldı dikkat et deyp dryr bana ama birgün ona doğryrrrmmm desem dur be daha var der :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…