- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.621
cnm zamanında doğsunlar inş. aynen cnm şu havlar ısınsa artk daha cabuk gecer zaman dışarı cıkarsz yürüyş yaprsn arkdşlrnla taklrsn anlamazsn nasl geldgnı bende ısınsn die beklyrm hava.inşallah valla.herkes öyle diyo bu günlerin kıymetini bil ne kadar geç doğarsa o kadar iyi diye. ama ben de biran önce temmuz gelsin istiyorum:) insan korkuyo ister istemez.neyse havalar da biraz ısınsa ara ara yürüyüşe çıkarım iyi gelir.
aynen cnm benmkide öyle yalnz dönerse hissedyrm bişey yoktr panklmycm diorm ama düşünmedende edemyr insan olumsz şeyler oldkça hep acabalar kaplyr beynımı sanki. canm kabuslar bendede oly arada nedense çok takyrz belkide ondn olyrBenim kızda birkaç gündür çok hareketli sayılmaz cnm. Tekmemiz hele hiç yok artık. Yeri dar geliyor diye düşünüyorum. Karnımın tüm bölgesinde yayılamadığından, sol tarafıma sıkışmış durumda. Arada yuvarlanıyor. O zaman farkediyorum kızımı. Ona da takılıyorum açıkçası ama kafama takmamaya çalışıyorum. Fazla pimpirikli oldum zaten.
Gece uyandığımda sokaktaki köpek uluyordu. Sanırım ona uyandım, o arada da rüya görüyordum galiba. Bebeğime bir şey oldu endişesi kapladı birden. Nasıl korktum anlatamam. Ardından eşimi uyandırdım, yanıma geldi yattı ama rahatlayamadım bir türlü. Ondan sonrada uyuyamadım. Sabaha karşı dalmışım. Hayırlısıyla şu son zamanlarımızı da atlatalım da inş, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.
valla biz cok yolculuk ediyoruz diye travel sistem aldım.ama tabi kullanıma bağlı.eğer cok kullanmam denirse seneye yaza da kalabilirne bileyim herkes alıyor diye acele ediyorum ben de:) daha odası yok, dolap ya da şifonyer almayı düşünüyordum arabasını erteleyebilirm her an. malum ilk aylarda evden çıkamayacağız, sonra da kış gelicek normal arabalarla gideriz nereye gideceksek. böyle giderse de seneye kalacak araba işi.
Günaydın cnm, hayırlı cumalar.Günaydın güzel annişleerrr, hayırlı cumalar hepinize..
canım benim bile tekmeler azaldı.kayıyo gibi hareketleri oluyo ama önceki gibi tekme atmıyo.stres yapma bence seninki daha da büyük yeri kalmamıştır pek ondandırBenim kızda birkaç gündür çok hareketli sayılmaz cnm. Tekmemiz hele hiç yok artık. Yeri dar geliyor diye düşünüyorum. Karnımın tüm bölgesinde yayılamadığından, sol tarafıma sıkışmış durumda. Arada yuvarlanıyor. O zaman farkediyorum kızımı. Ona da takılıyorum açıkçası ama kafama takmamaya çalışıyorum. Fazla pimpirikli oldum zaten.
Gece uyandığımda sokaktaki köpek uluyordu. Sanırım ona uyandım, o arada da rüya görüyordum galiba. Bebeğime bir şey oldu endişesi kapladı birden. Nasıl korktum anlatamam. Ardından eşimi uyandırdım, yanıma geldi yattı ama rahatlayamadım bir türlü. Ondan sonrada uyuyamadım. Sabaha karşı dalmışım. Hayırlısıyla şu son zamanlarımızı da atlatalım da inş, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.
cnm ben o markanın sırt çantalrına bakyrm sanrm onlardn alcm bak bu modelindnGünaydın kızlar..hepsi burada da stylo anne bebek cantalarinda indirim var..kullanan var mi aranızda..Evde dinlediğim için alışverişini netten yapıyorum. Karar veremedim..
cnm bendede öyle düşünceler var seneye bakcm bende sanrm araba işini. nasl beşik aldı cnm daynz ben daha alamadmda .okta buyuk bişey istemyrm yatak odasına koycm sonçta daha çok küçük oda yapmycm hemen beğenemyrm birtürlü benDediğin gibi düşünüyordum cnm bende, yazın zaten zor çıkarız dışarıya. Kışında mecbur kalmadıkça kıpırdamam herhalde :) Seneye almak daha mantıklı gibi. Birde arabamız var diye rahatım. Bebişimi koyar arabaya gezdiririm :)
Bizimde beşiğimiz dayımdan geldi. Onun yanında beyaz şifonyer aldım. Normal beşiğe geçtiğimizde de beyaz alırız diye düşündüğümüzden, şifonyerle takım yaparız dedik bakalım cnm.
Sanırım dediğin gibi cnm, ahh ilk bebiş olunca ne kadarda gergin oluyor hiçbir şey bilmediğinden dolayı :)canım benim bile tekmeler azaldı.kayıyo gibi hareketleri oluyo ama önceki gibi tekme atmıyo.stres yapma bence seninki daha da büyük yeri kalmamıştır pek ondandır
Burdan kızlarda benzer şikayetlerle gitti ya doktora ,sonuçları kötü olanlar olduVar canim ben ama gobek buyudukce normal oldugunu dusunuyorum. Hele bugun yuruyus yaptim biraz fazla yapmisim herhalde dunde temizlik yapmistim resmen alttan bicaklar saplanmaya basladi. Kizimi kaldirdim ustune bayagi bir sert agri basladi hemen rahat bir pozisyon aldim dinlendim gecti. . Ama yanlis yonlendirmeyeyim sen cok endise ettiysen doktorunu ara. Vallahi bende burada konusulanlarin hepsi belkide arti fazlasi var ama dusunmemeye calisiyorum pek. Birde kizimda o kadar cok aramistim ve gitmistimki doktora her sey icin surekli normal bunlar cevabini alinca beynime islemis sanki sorun etmiyorum artik. Ama diyorum ya herzaman bu sefer belki bende cok genis davraniyorum.
valla biz cok yolculuk ediyoruz diye travel sistem aldım.ama tabi kullanıma bağlı.eğer cok kullanmam denirse seneye yaza da kalabilir
Dayımın küçük kızının beşiği cnm. Bize yolladılar. İşten bundan:cnm bendede öyle düşünceler var seneye bakcm bende sanrm araba işini. nasl beşik aldı cnm daynz ben daha alamadmda .okta buyuk bişey istemyrm yatak odasına koycm sonçta daha çok küçük oda yapmycm hemen beğenemyrm birtürlü ben
o da iyiymiş.bizimki de tam tersi öyle bi rahat kiSanırım dediğin gibi cnm, ahh ilk bebiş olunca ne kadarda gergin oluyor hiçbir şey bilmediğinden dolayı :)
Birde eşime yazık günah, otururken, doğrulurken, ah, uff bile desem hemen koşuyor yanıma, noldu birşeyin mi var, sancı mı var :)) Adam benden de telaşlı. Doğuma koşturacağız hemen ona kalsa :)
tatilde illaki lazı oluyo.küçük bebek sıcakta kucakta olmuyobilemedim işte, balayı yapamamıştık biz. doğumdan sonra tatile bile gidesim var iyi olursam :) orda lazım olur diye de düşünüyorum :))
Burdan kızlarda benzer şikayetlerle gitti ya doktora ,sonuçları kötü olanlar olduondan dedim önemsiz demeyim birde ilk gebelik ya ne normal ne anormal bilemiyorum. 34 lere bir başlasak 3 hafta daha yat geçti mi 37 de bebekler dopuma hazır oluyormuş ya
o zaman farz oldu artık :)tatilde illaki lazı oluyo.küçük bebek sıcakta kucakta olmuyobebek arabasında o da rahat eder sizde
cnm bende bu tarz beşiklere baktm bide 2 tane almam lazm benm hem kendı evime hem 3 aydn sonra işe başlynca annemde kalcgı için annmin evine lazm hafifler güzel bunlarn tekerlekli olnlarıda vardı hatta taşıması daha kolay olur. oda yapana kadrr ıdare ederz zatenDayımın küçük kızının beşiği cnm. Bize yolladılar. İşten bundan:
http://www.globalpiyasa.com/urun/pierre-cardin-pembe-portbebe-besik-babyland/12104
Yatak odama rahat rahat sığıyor. Ki benim evim çok küçük. 6-7.aydan sonrada ya başka beşiğe geçeceğiz, ya da dün ıkea da yataklar gördük, onun gibi bir şey alacağım.
Şöyle. Canım misal yaz ya, hava çok güzel bunaldık iyiyiz, bebekle markete , fırına , parka , yürüyüşe çıkmakmiçin iyi , bebek için konforlu oluyor , yarım saat bile çıksak yeter, hep evde bunalabilirşz, almaya Alcam kesin. Bari diyorum erken âlim daha çok faydalanimcanm bende hemen almayı düşünmyrm bebek arabasını nedense zaten doğdklrnda çok ufaklar hemn dışarıya cıkaramam cıkarsamda bebek arabsyla gitck yerim yok taksıye binmeden olmyr ne bilym kafam karşk belkide gaza gelır alrm :)
bizimkide rahattı cnm ama tansyndn sonra biraz pimprklnmeye başldı dikkat et deyp dryr bana ama birgün ona doğryrrrmmm desem dur be daha var der :)o da iyiymiş.bizimki de tam tersi öyle bi rahat kidoktor olunca doğum sancısı olana kadar bi sıkıntı yok diyo rahatlığa bak yaaa... bi de ben pek bi iş yapmıyorum ya evde oba güveniyo herhalde ama bu işler belli olmaz yani.bence en güzeli senineşinin durumu ilgili işte ne güzel.bizimkide ilk insanda strrs heyecan oluyo ister istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?