- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.641
günydn cnm ben saymayı unutyrm bazen işe dalıp iş yerınde sonrada az hareket ednce ya acaba diorm ama kendımıde çok panık etmek istrmyrm böyle gdyrz işte. inş sorunsz bebkler olurlr.günaydın kızlar hayırlı cumalar..gününüz güzel sağlıkla geçsin..çok düşündükçe taktıkça sorunlar çıkıyo gibi stres yapmayın ( bende yapmayım tabii) olağan üstü durumlarda tabii ki hemen gidilmeli dr a ama onun dışında hareketleri sürekli olmuyor 10 tekme demişti drum..bırakalım uyusunlar büyüsünler hem sakin bebek olurlar fena mı benim kızım da sürekli hareket etmiyo ama sayıyorum 10 kere ondan sonra akıllı kızım uyu diyorum ..inşallah doğduktan sonra sakin akıllı gazsız bebeklerimiz olur yazı evde geçirmeyiz
ay bizimki kadar rAhatı olamaz.bende şeker çıktı ya kv baklava açmıştı test öncesi tabi bende şeker çıkınca yemiyorum.bizimki diyo ki 1 tane ye bişey olmazbizimkide rahattı cnm ama tansyndn sonra biraz pimprklnmeye başldı dikkat et deyp dryr bana ama birgün ona doğryrrrmmm desem dur be daha var der :)
canım işe dalınca belki hareket etse de hissedemeyebilirsin işe konsantre olmuşken.bi günleri bi günlerini tutmuyo iştegünydn cnm ben saymayı unutyrm bazen işe dalıp iş yerınde sonrada az hareket ednce ya acaba diorm ama kendımıde çok panık etmek istrmyrm böyle gdyrz işte. inş sorunsz bebkler olurlr.
Hafifler cnm evet, tekerlekleri sayesinde odan odaya da rahat taşıyabiliyorsun. Sorma işe başlayınca nasıl olacak hiçbir fikrim yokcnm bende bu tarz beşiklere baktm bide 2 tane almam lazm benm hem kendı evime hem 3 aydn sonra işe başlynca annemde kalcgı için annmin evine lazm hafifler güzel bunlarn tekerlekli olnlarıda vardı hatta taşıması daha kolay olur. oda yapana kadrr ıdare ederz zaten
Maşallah cnm seninkine de. Bende de şeker çıktığından beri doktorun tüm yasakladıklarını harfiyen evde uyguluyor. Ağır denetim altındayım. Geçenlerde bir kaşık makarna yiyeyim dedim, sen ne yapıyorsun diye gürledi bana :)ay bizimki kadar rAhatı olamaz.bende şeker çıktı ya kv baklava açmıştı test öncesi tabi bende şeker çıkınca yemiyorum.bizimki diyo ki 1 tane ye bişey olmazdiyorum ben mi doktorum sen mi anlamıyom. bu derece rahat yani.
cnm ben tek başıma cıkmam büyük ihtmal çıkcksm eşim olr bide evde yalnz kalmam ben ya annem ya kayıncvldem gelırler kesın. biz bide arabamızı sattık bulundgm yerdede öyle alşverş merkezi yok cnm yanı araca bınıp gitmen gerekyr arabamzda olmdgndn bebeğimi dolmşlra bindrp biryerlere götrmem okadr küçükken.Şöyle. Canım misal yaz ya, hava çok güzel bunaldık iyiyiz, bebekle markete , fırına , parka , yürüyüşe çıkmakmiçin iyi , bebek için konforlu oluyor , yarım saat bile çıksak yeter, hep evde bunalabilirşz, almaya Alcam kesin. Bari diyorum erken âlim daha çok faydalanim
cnm güzel haberlerle gel inş. bende çok özlyrm oğlumu eve ulstyn mu alsak ne :))Günaydın kızlar nasılsınız? bugün randevum ama taa 6 da işte olduğum için geç alıyorum hep. oğlumu özledim vallane yapıyor nasıl merak ediyorum inşallah güzel haberler alırım
ay bizde de tam tersi ben kendim dikkat ediyorum.etmesem bana herşey serbest:) benim de 8 yıl sonra oldu kıymetli yani benim için o yüzden şeker yemek için riske atmak istemiyorum hiç ne yalan söyliyim. doğumdan sonra acısını çıkarırım diye teselli ediyorum kendimiMaşallah cnm seninkine de. Bende de şeker çıktığından beri doktorun tüm yasakladıklarını harfiyen evde uyguluyor. Ağır denetim altındayım. Geçenlerde bir kaşık makarna yiyeyim dedim, sen ne yapıyorsun diye gürledi bana :)
Birde dun kizima corap aldim cok hosuma gitti:) Eki Görüntüle 1505933
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm inş bebişini :) Şuan bile her şey onların sağlığı için. Doğumdan sonraya saklıyorum bende kendimi. Kaşık kaşık, külah külah yiyeceğim tatlılar var :)ay bizde de tam tersi ben kendim dikkat ediyorum.etmesem bana herşey serbest:) benim de 8 yıl sonra oldu kıymetli yani benim için o yüzden şeker yemek için riske atmak istemiyorum hiç ne yalan söyliyim. doğumdan sonra acısını çıkarırım diye teselli ediyorum kendimi
hastane için bebek magneti yapmak istiyorum yengem beraber yaparız eğlenceli olur bir gün de biter dedi şu modeller hoşuma gitti.Şu an araştırıyorum işte kese düşündüm kalıcı olmayacağını düşündüm sizden önerisi olan var mı
Sabah sabah guldurdun beni :) o paranoyaklarin basini cekiyorum bu aralaraynen temmuz bebelerinin yanii yengeç burçlarının neden bu kadar duygusal oldugu anlaşıldı :))) analar paranoyak
Slm kizlar bebek arabasini aldim kizimin sizce nasil
Eki Görüntüle 1506005
Günaydın kızlar nasılsınız? bugün randevum ama taa 6 da işte olduğum için geç alıyorum hep. oğlumu özledim vallane yapıyor nasıl merak ediyorum inşallah güzel haberler alırım
Tsk ederim canim benim.Yok canimm aparati var icine monte ediliyorcanım bu puset bebek arabasına digeri çıkarılıp mı takılıyo yoksa üzerine mi oturtuyoosun çok güüzelmiş güle güle kullan
ay bizimki kadar rAhatı olamaz.bende şeker çıktı ya kv baklava açmıştı test öncesi tabi bende şeker çıkınca yemiyorum.bizimki diyo ki 1 tane ye bişey olmazdiyorum ben mi doktorum sen mi anlamıyom. bu derece rahat yani.
napsalar bizi memnun edemiyorlar
cnm ben o markanın sırt çantalrına bakyrm sanrm onlardn alcm bak bu modelindn
aynen en büyük şikayetim o. teknolojinin okadar gelişmemiş olmasına çok sinir oluyorumcnm güzel haberlerle gel inş. bende çok özlyrm oğlumu eve ulstyn mu alsak ne :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?