2015 Temmuz Anneleri

günydn cnm ben saymayı unutyrm bazen işe dalıp iş yerınde sonrada az hareket ednce ya acaba diorm ama kendımıde çok panık etmek istrmyrm böyle gdyrz işte. inş sorunsz bebkler olurlr.

bizimkide rahattı cnm ama tansyndn sonra biraz pimprklnmeye başldı dikkat et deyp dryr bana ama birgün ona doğryrrrmmm desem dur be daha var der :)
ay bizimki kadar rAhatı olamaz.bende şeker çıktı ya kv baklava açmıştı test öncesi tabi bende şeker çıkınca yemiyorum.bizimki diyo ki 1 tane ye bişey olmazdiyorum ben mi doktorum sen mi anlamıyom. bu derece rahat yani.

günydn cnm ben saymayı unutyrm bazen işe dalıp iş yerınde sonrada az hareket ednce ya acaba diorm ama kendımıde çok panık etmek istrmyrm böyle gdyrz işte. inş sorunsz bebkler olurlr.
canım işe dalınca belki hareket etse de hissedemeyebilirsin işe konsantre olmuşken.bi günleri bi günlerini tutmuyo işte

Hafifler cnm evet, tekerlekleri sayesinde odan odaya da rahat taşıyabiliyorsun. Sorma işe başlayınca nasıl olacak hiçbir fikrim yok O kısmını hiç düşünmek bile istemiyorum. Babamız çözüm bulsun ona da.

Maşallah cnm seninkine de. Bende de şeker çıktığından beri doktorun tüm yasakladıklarını harfiyen evde uyguluyor. Ağır denetim altındayım. Geçenlerde bir kaşık makarna yiyeyim dedim, sen ne yapıyorsun diye gürledi bana :)

cnm ben tek başıma cıkmam büyük ihtmal çıkcksm eşim olr bide evde yalnz kalmam ben ya annem ya kayıncvldem gelırler kesın. biz bide arabamızı sattık bulundgm yerdede öyle alşverş merkezi yok cnm yanı araca bınıp gitmen gerekyr arabamzda olmdgndn bebeğimi dolmşlra bindrp biryerlere götrmem okadr küçükken.

ay bizde de tam tersi ben kendim dikkat ediyorum.etmesem bana herşey serbest:) benim de 8 yıl sonra oldu kıymetli yani benim için o yüzden şeker yemek için riske atmak istemiyorum hiç ne yalan söyliyim. doğumdan sonra acısını çıkarırım diye teselli ediyorum kendimi

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm inş bebişini :) Şuan bile her şey onların sağlığı için. Doğumdan sonraya saklıyorum bende kendimi. Kaşık kaşık, külah külah yiyeceğim tatlılar var :)

canım bende düşünyorum ama daha karar veremedik ben hep denizci temalı düşündüğüm için bunu düşünyorum ama bakalım zor olurmu

Eklentiler

• IMG-20150406-WA0031.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 83
Günaydın kızlar nasılsınız? bugün randevum ama taa 6 da işte olduğum için geç alıyorum hep. oğlumu özledim valla ne yapıyor nasıl merak ediyorum inşallah güzel haberler alırım

günaydın canım..hasret gider bugün oğluşunla inşallah güel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…