2015 Temmuz Anneleri

Canim benimde enfeksiyon cikti ama bende idrarda hic yanma yok oyle kasik agrimda cok cok az oda oksurukten oluyor ama yine enfeksiyon cikti ben idrarin renginden anliyorum iki gundur bol su icmeme ragmen rengi koyu ne yazikki

bende lokosit çktı ama doktor kültür istedi sonra dediki gerek yok antibiyotiğe çok ciddi bişey değil dedi sadce akıntı için fitil verdi kasık agrısı yok ama gögssümde batma çok var bıırakın batmayı kesik yaraam var sanki orda doktorum geçer dedi karnın biraz daha büyüyünce ama geçicek gibi durmuyoo

Kızlar merhaba, bebek odası için halı, perde , bajur alanlar var mı aranızda? bizim odamız geldi ama bir az renklenmeye dekorasyona ihtiyacı var.. buara onları halledeyim istiyorum.. sizin tavsiye edebileceğiniz markalar falan var mı?

Iki haftadir ayni durumdayim ben de , korkulacak bisey yok kiz .Sadece kuzular daha güclendi, ondan biz daha cok hissediyoruz.Ne güzel hep varligini hissettiriyor iste
Yeterki iyi olsun ben herşeyine katlanırım bebişimin de korktum işte bişeyimi varda çok hareketli diye hareketli olsalar bi dert olmasalar ayrı bi dert annelik işte pipirikli biri oldum çıktım ayy :)

Gunde iki kere sabah aksam ! Bende hem idrar yolu enfeksiyonu hem de grip ates var ustune de cigerden gelen bir oksuruk
canım sana tavsiyem bol bol yat bende de geçen 38 derece ateş vardı ben aşıdan andım minoste kullandım ama ayagı kaldıran şey çok güzel bir çorba oldu aynı çorbadan eşime de yaptım 1 günde kalktı ayaga öksürük içinde siyah turp kullan bir hamileye daha tavsiye etmiştim 3 günde kesti öksürügü

tavuksuyuna 5-6 tane sarımsak at güzel kaynat un yumurta sarısı ve lmon la sos yap koy içinde ister tavuk parçaları ister şehriyeli yap kırmızı biber ve kararbiber de bol ekle sıcak sıcak iç o sarımsak gerçekten kaldırıyo ayaga ben biraz fazla koyuyorum

ayrıcaa bi arkadaşımın çocugu da çok hasta oluyo nerde ise 2 ayda 1 antibiyotik kullanıyodu artık sarımsağı suda aynatıp içiriyoda baya azaldı.

Bende 4 buçuk ay mide bulantısı çektim çok kötüydü ne güzel bikaç aydır rahattım şimdi akşamları başladı eski günler aklıma geliyo

Tecrübeli anneler kızlar sorun yazmadınız ; vajşnasında genital bölgesinde ağrı hisseden yok mu özellikle yürürken

ben gürürüken kzorlanıyom kasıklarım sıkışıyo bazen ama genita bölge de agrı olmuyo

kızlar günaydın.bizde iyiyiz.ya siz bebek çantasını aldınızmı.ben hala alamadım.birde lohusa terliği ve taçı.lütfen yardımcı olurmusunuz.

aslında daha zamanın var diye almadım son günlerede alacak birşeyler bırakmak istiyorum çünkü 40 haftayı bekleriz biz benim bebiş tembell uykuya bayıılıyoo kızımda öleydi ek çıkası yoktu ama arkadaşım bana taç hazırladı
taç alıp yapıştırmak kaldı

Eklentiler

• IMG-20150325-WA0021.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 89
Tsk ederim canim benim.Yok canimm aparati var icine monte ediliyor

iyi günlerde kullan canım bende eski bebek arabamı verdim birine çok ağırdı pusetide içine koyuyodum daha agır oluyodu sadece puseti monte edebilcegim araba istiyorum ama 1000 liradan kapılar açılıyo bi ümit görümcem arabasını veriri diye bekliyorum :)

Slm kizlar bebek arabasini aldim kizimin sizce nasil
Eki Görüntüle 1506005
çok güzel canım güle güle kullan..
güle güle kullanın canım çok güzel..
benimkide öyle haftalar ilerledikce dahada hareketleniyor bebişler endişe etme..o bulantılardan bendede başladı akşam olunca özellikle daha çok oluyor gene eskiye dönmekten endişe ediyorum akşamları erkenden yatıyorum..
günaydın kızlar.hayırlı cumalar
hayırlı cumalar canım
günaydn canlar naslsnz ?
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
ben kızımdada hemen almamıştım bebek arabasını 4-5 aylık oldu sonra almıştım ilk zamanlar dışarı çıkılmıyor ama yaz olacağı içinde lazım olur dersen al.. ben hemen almıcam zaten şu baston gibi olanlardan almayı düşünüyorum daha az yer kaplar..
bol bol oku canım hatta eşin seni okusun yatmadan önce..
Günaydın güzel annişleerrr, hayırlı cumalar hepinize..
hayırlı cumalar canım..
bizde bundan bitane almayı düşünüyoruz birtanede park yatak şimdi yerimiz baya baya dar olduğu olduğu için park yatağı yatak odasına sığdırınca çıkarması çok güç olacak oradan sürekli bitanede böyle küçük alıp oturma odasına koyalım diyoruz dün baktım 100 liraya felanda var bunlardan bir süre bizi idare eder hayırlısı

canım yasak olunca da insanın canı neler çekiyor ya bende öyle oldu bu hafta normalde çok tatlı şeyler yemem ama şimdi bu hafta dikkat etmem gerekiyorya canımın çekmediği şey kalmadı yarın inşallah 100 lük şeker yüklemem temiz çıkar

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,face gurubunda paylasmıslar bu resmı çok hosuma gıttı,içimiz açılsın dedimmmmmmmmmmm....hayırlı,bol dualııı,saglıklı cumalar olsun inşşşş..Gece benım oglan hiç uyutmadıı,bi ara ninni bile söledım uyusun dıye o derece yanininni söylerken duruyor,susunca yıne kaldıgı yerden baslıyor tekmeye,kasık agrısıda cabası tabi:)))öyle oluncada sabahdan beri uyuyor beyimizzz..benı uyutmadı kendı alemdeeee

çok tatlı bunlar yahuu :)) sanada hayırlı cumalar olsun canım eeee şimdiden nöbetlere alıştırıyor seni minik

çok tatlı bunlar yahuu :)) sanada hayırlı cumalar olsun canım eeee şimdiden nöbetlere alıştırıyor seni minik

hep böyle hareketlı masallah ılknurcum,hareketsız olsa sanırım daha zor olurdu,meraklanırdım,hiç şikayet etmıyorum....inşşş dogunca sakin olur tabi:))temennimiz bu

Sagolasin canim bugun biraz daha iyiyim ama oksuruk gecmedi ayni devam siyah turp bulamiyorum burda yoksa aklimdaydi corbayi da yapayim bu aksam hemen teskur ettim :)

Kızlar günaydın çok canım sıkkın. Bel tarafımda avcum kadar yerde pütür pütür kırmızılıklar çıktı. 4-5 gündür vardı. ben çatlıyorum sandım çatlak kremini sürmeye devam ediodum ama dün eşim bu gittikçe dağılıo alerjik bişey sanırım dedi. alerjik yada isilik. daha önce başıma gelmediği için bilmiyorum da .Şuan deli gibi kaşınıyorum. krem süremiyorum. cildiyeye randevu aldım. öğleden sonra gidip göstericem Buna şükür diyorum daha kötü bişey olmasın ama elim sürekli belimde. Gece kaşıntıdan uyuyamadım. Umarım kullanabilceğim bi krem vardır da dr verir (

:))) cnm bende tam tersi ya cnm cekerse die yiyrm eşim dio zararlı dur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…