- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.661
Canim benimde enfeksiyon cikti ama bende idrarda hic yanma yok oyle kasik agrimda cok cok az oda oksurukten oluyor ama yine enfeksiyon cikti ben idrarin renginden anliyorum iki gundur bol su icmeme ragmen rengi koyu ne yazikki
amin canım inşallahgünaydın canım..hasret gider bugün oğluşunla inşallah güel haberlerle gelirsin
Yeterki iyi olsun ben herşeyine katlanırım bebişimin de korktum işte bişeyimi varda çok hareketli diye hareketli olsalar bi dert olmasalar ayrı bi dert annelik işte pipirikli biri oldum çıktım ayy :)Iki haftadir ayni durumdayim ben de , korkulacak bisey yok kiz.Sadece kuzular daha güclendi, ondan biz daha cok hissediyoruz.Ne güzel hep varligini hissettiriyor iste
canım sana tavsiyem bol bol yat bende de geçen 38 derece ateş vardı ben aşıdan andım minoste kullandım ama ayagı kaldıran şey çok güzel bir çorba oldu aynı çorbadan eşime de yaptım 1 günde kalktı ayaga öksürük içinde siyah turp kullan bir hamileye daha tavsiye etmiştim 3 günde kesti öksürügüGunde iki kere sabah aksam ! Bende hem idrar yolu enfeksiyonu hem de grip ates var ustune de cigerden gelen bir oksuruk
iyi olsunda başka bişe istemiyorum canımm sadece bişeyimi varda hareketli diye korktum hani erken dogum riski falan aklıma geldi :0 allah korusun bebişlerimiziIyi tabiki canim daha ne istiyorsun:) saglikli
Bebek hareketli demekki arpasi fazla geliyor
Bende 4 buçuk ay mide bulantısı çektim çok kötüydü ne güzel bikaç aydır rahattım şimdi akşamları başladı eski günler aklıma geliyofiyati da çok uygun güle güle kullan.Ben geçenlerden baktım beğendiklerim 2 bin ile 3 bin arası uçmuş fiyatlar.
Bende var canım hatta ordaki kemiğim bile ağrıyor .Bebeklerimiz büyüdü ondan bence yarın dr a gidicem soracağım yazarım buraya.
Benimki de çok hareketli pek durmuyor ellerini,ayaklarını,dirseğini bir de kafasını elleyebiliyorum.Hareketli olması sağlıklı olduğunu gösteriyor kızımda öyleydi kıpır kıpır doğdu aynen öyle hiç durmaz:))Mide bulantısı bende de var 2 haftadır hatta başa döndüm çıkarıyorum da
Tecrübeli anneler kızlar sorun yazmadınız ; vajşnasında genital bölgesinde ağrı hisseden yok mu özellikle yürürken
kızlar günaydın.bizde iyiyiz.ya siz bebek çantasını aldınızmı.ben hala alamadım.birde lohusa terliği ve taçı.lütfen yardımcı olurmusunuz.
Tsk ederim canim benim.Yok canimm aparati var icine monte ediliyor
çok güzel canım güle güle kullan..Slm kizlar bebek arabasini aldim kizimin sizce nasil
Eki Görüntüle 1506005
güle güle kullanın canım çok güzel..benim de bugün park yatağım ve içine aldığım pamuk yatak geldi kızlar tek eksiğim ateşölçer kaldı ona da acele etmiyorum şu an
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-calipso-oyun-parki-70-120-159053460
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/kraft-pamuk-oyun-parki-yatagi-2015-yeni-155045350
ama daha açıp kurmadım unisex olsun diye herşey, kırmızı aldım ben 2. kız olur belki diye inşallah memnun kalırım..
Sizce yatağı ne zaman kurmalı?
benimkide öyle haftalar ilerledikce dahada hareketleniyor bebişler endişe etme..o bulantılardan bendede başladı akşam olunca özellikle daha çok oluyor gene eskiye dönmekten endişe ediyorum akşamları erkenden yatıyorum..Sevgili hamişler bebeği cok hareketli olan varmı aranzda gece gündüz hiç durmadan tekme atıyo bişeler yapiyo karnımin biyerini kaldiriyo havaya falan bide aşağıya dogru baskı hssediyorum bikacgündürde midem bulaniyo aksamlari oluyo yarn doktoruma gtmeyi düşünüyorum bu kadar hareketli olması iyimi deilmi anlamadm
hayırlı cumalar canımgünaydın kızlar.hayırlı cumalar
günaydın canım iyiyim sen nasılsıngünaydn canlar naslsnz ?
ben kızımdada hemen almamıştım bebek arabasını 4-5 aylık oldu sonra almıştım ilk zamanlar dışarı çıkılmıyor ama yaz olacağı içinde lazım olur dersen al.. ben hemen almıcam zaten şu baston gibi olanlardan almayı düşünüyorum daha az yer kaplar..canm bende hemen almayı düşünmyrm bebek arabasını nedense zaten doğdklrnda çok ufaklar hemn dışarıya cıkaramam cıkarsamda bebek arabsyla gitck yerim yok taksıye binmeden olmyr ne bilym kafam karşk belkide gaza gelır alrm :)
bol bol oku canım hatta eşin seni okusun yatmadan önce..Benim kızda birkaç gündür çok hareketli sayılmaz cnm. Tekmemiz hele hiç yok artık. Yeri dar geliyor diye düşünüyorum. Karnımın tüm bölgesinde yayılamadığından, sol tarafıma sıkışmış durumda. Arada yuvarlanıyor. O zaman farkediyorum kızımı. Ona da takılıyorum açıkçası ama kafama takmamaya çalışıyorum. Fazla pimpirikli oldum zaten.
Gece uyandığımda sokaktaki köpek uluyordu. Sanırım ona uyandım, o arada da rüya görüyordum galiba. Bebeğime bir şey oldu endişesi kapladı birden. Nasıl korktum anlatamam. Ardından eşimi uyandırdım, yanıma geldi yattı ama rahatlayamadım bir türlü. Ondan sonrada uyuyamadım. Sabaha karşı dalmışım. Hayırlısıyla şu son zamanlarımızı da atlatalım da inş, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.
hayırlı cumalar canım..Günaydın güzel annişleerrr, hayırlı cumalar hepinize..
bizde bundan bitane almayı düşünüyoruz birtanede park yatak şimdi yerimiz baya baya dar olduğu olduğu için park yatağı yatak odasına sığdırınca çıkarması çok güç olacak oradan sürekli bitanede böyle küçük alıp oturma odasına koyalım diyoruz dün baktım 100 liraya felanda var bunlardan bir süre bizi idare eder hayırlısıDayımın küçük kızının beşiği cnm. Bize yolladılar. İşten bundan:
http://www.globalpiyasa.com/urun/pierre-cardin-pembe-portbebe-besik-babyland/12104
Yatak odama rahat rahat sığıyor. Ki benim evim çok küçük. 6-7.aydan sonrada ya başka beşiğe geçeceğiz, ya da dün ıkea da yataklar gördük, onun gibi bir şey alacağım.
ay bizimki kadar rAhatı olamaz.bende şeker çıktı ya kv baklava açmıştı test öncesi tabi bende şeker çıkınca yemiyorum.bizimki diyo ki 1 tane ye bişey olmazdiyorum ben mi doktorum sen mi anlamıyom. bu derece rahat yani.
canım yasak olunca da insanın canı neler çekiyor ya bende öyle oldu bu hafta normalde çok tatlı şeyler yemem ama şimdi bu hafta dikkat etmem gerekiyorya canımın çekmediği şey kalmadı yarın inşallah 100 lük şeker yüklemem temiz çıkaray bizde de tam tersi ben kendim dikkat ediyorum.etmesem bana herşey serbest:) benim de 8 yıl sonra oldu kıymetli yani benim için o yüzden şeker yemek için riske atmak istemiyorum hiç ne yalan söyliyim. doğumdan sonra acısını çıkarırım diye teselli ediyorum kendimi
ödem olabilir canım tuzu azaltmaya bakKızlar ayaklarım şişiyor ve hafif kaşınıyor.bu ödem mı?
çok tatlı bunlar yahuu :)) sanada hayırlı cumalar olsun canım eeee şimdiden nöbetlere alıştırıyor seni minikgünaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,face gurubunda paylasmıslar bu resmı çok hosuma gıttı,içimiz açılsın dedimmmmmmmmmmm....hayırlı,bol dualııı,saglıklı cumalar olsun inşşşş..Gece benım oglan hiç uyutmadıı,bi ara ninni bile söledım uyusun dıye o derece yanininni söylerken duruyor,susunca yıne kaldıgı yerden baslıyor tekmeye,kasık agrısıda cabası tabi:)))öyle oluncada sabahdan beri uyuyor beyimizzz..benı uyutmadı kendı alemdeeee
çok tatlı bunlar yahuu :)) sanada hayırlı cumalar olsun canım eeee şimdiden nöbetlere alıştırıyor seni minik
Sagolasin canim bugun biraz daha iyiyim ama oksuruk gecmedi ayni devam siyah turp bulamiyorum burda yoksa aklimdaydi corbayi da yapayim bu aksam hemen teskur ettim :)canım sana tavsiyem bol bol yat bende de geçen 38 derece ateş vardı ben aşıdan andım minoste kullandım ama ayagı kaldıran şey çok güzel bir çorba oldu aynı çorbadan eşime de yaptım 1 günde kalktı ayaga öksürük içinde siyah turp kullan bir hamileye daha tavsiye etmiştim 3 günde kesti öksürügü
tavuksuyuna 5-6 tane sarımsak at güzel kaynat un yumurta sarısı ve lmon la sos yap koy içinde ister tavuk parçaları ister şehriyeli yap kırmızı biber ve kararbiber de bol ekle sıcak sıcak iç o sarımsak gerçekten kaldırıyo ayaga ben biraz fazla koyuyorum
ayrıcaa bi arkadaşımın çocugu da çok hasta oluyo nerde ise 2 ayda 1 antibiyotik kullanıyodu artık sarımsağı suda aynatıp içiriyoda baya azaldı.
:))) cnm bende tam tersi ya cnm cekerse die yiyrm eşim dio zararlı dur :)ay bizimki kadar rAhatı olamaz.bende şeker çıktı ya kv baklava açmıştı test öncesi tabi bende şeker çıkınca yemiyorum.bizimki diyo ki 1 tane ye bişey olmazdiyorum ben mi doktorum sen mi anlamıyom. bu derece rahat yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?