- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.681
inşallah temiz çıkar canımçok güzel canım güle güle kullan..
güle güle kullanın canım çok güzel..
benimkide öyle haftalar ilerledikce dahada hareketleniyor bebişler endişe etme..o bulantılardan bendede başladı akşam olunca özellikle daha çok oluyor gene eskiye dönmekten endişe ediyorum akşamları erkenden yatıyorum..
hayırlı cumalar canım
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
ben kızımdada hemen almamıştım bebek arabasını 4-5 aylık oldu sonra almıştım ilk zamanlar dışarı çıkılmıyor ama yaz olacağı içinde lazım olur dersen al.. ben hemen almıcam zaten şu baston gibi olanlardan almayı düşünüyorum daha az yer kaplar..
bol bol oku canım hatta eşin seni okusun yatmadan önce..
hayırlı cumalar canım..
bizde bundan bitane almayı düşünüyoruz birtanede park yatak şimdi yerimiz baya baya dar olduğu olduğu için park yatağı yatak odasına sığdırınca çıkarması çok güç olacak oradan sürekli bitanede böyle küçük alıp oturma odasına koyalım diyoruz dün baktım 100 liraya felanda var bunlardan bir süre bizi idare eder hayırlısı
canım yasak olunca da insanın canı neler çekiyor ya bende öyle oldu bu hafta normalde çok tatlı şeyler yemem ama şimdi bu hafta dikkat etmem gerekiyorya canımın çekmediği şey kalmadı yarın inşallah 100 lük şeker yüklemem temiz çıkar
Aa bak vermezse bunu kacirma her rengi var ben 4 aydir nette aramakdan gozlerim cikdi hepsi dedigin gibi 1000 liradn basliyor ben bunu 520 aldim kacmaz benceiyi günlerde kullan canım bende eski bebek arabamı verdim birine çok ağırdı pusetide içine koyuyodum daha agır oluyodu sadece puseti monte edebilcegim araba istiyorum ama 1000 liradan kapılar açılıyo bi ümit görümcem arabasını veriri diye bekliyorum :)
aa çok güzelmş buda keçe mi canm bucanım bende düşünyorum ama daha karar veremedik ben hep denizci temalı düşündüğüm için bunu düşünyorum ama bakalım zor olurmu
canm çene düşük zatenn :)) az yazın desende olmyr yani :)günaydın kızlarrr
baya yazıyosunuz çok iyi oluyor yüksek lisans tezimi yazarken molalarda burayı okuyorum bol bol yazın
Kızlar günaydın çok canım sıkkın. Bel tarafımda avcum kadar yerde pütür pütür kırmızılıklar çıktı. 4-5 gündür vardı. ben çatlıyorum sandım çatlak kremini sürmeye devam ediodum ama dün eşim bu gittikçe dağılıo alerjik bişey sanırım dedi. alerjik yada isilik. daha önce başıma gelmediği için bilmiyorum da .Şuan deli gibi kaşınıyorum. krem süremiyorum. cildiyeye randevu aldım. öğleden sonra gidip göstericemBuna şükür diyorum daha kötü bişey olmasın ama elim sürekli belimde. Gece kaşıntıdan uyuyamadım. Umarım kullanabilceğim bi krem vardır da dr verir (
Eki Görüntüle 1506362 Eki Görüntüle 1506363 Tünaydın kızlar hayırlı cumalar. Gecelik ve pijama takımım geldi bu dertten de kurtulmuş oldum:)
ama birinin dur demesi iyi bence can çünkü herşeyi çekiyo:))) cnm bende tam tersi ya cnm cekerse die yiyrm eşim dio zararlı dur :)
öyle mi canm ben canlı kanlı görmdm hiç :) internetten bakyrm ona içi nasl acaba die merak edyrm bende ama hiç içini gösteren fotosuda yok :)Valla aynen öyle :)
Bende o modeli daha önce çok araştırdım geçen e bebekde bir bayanın sırtında gördüm küçükde değilmiş kullanışlı bir çantaya benziyor
Teşekkürler cnm hep birlikte inşallah:)bayıldımm cnmmm kırmızıya ozelıkklıe:)))))iyigunlerde giy inşşşşşşşşşşşş
Hayırlı olsun cnm perdesi çok cici güle güle kullanın :)
teşekkür ederiz daha güzelleri sizin olsunHayırlı olsun cnm perdesi çok cici güle güle kullanın :)
cnm dün akşam ıpad uygulamalarına bakyrdm bebeğin kalp atşlarını dinlemeye yarayan ugulama vardı 15 lira civarı eşime diorm alalm bunu ya ona inanma nasl olck öyle bişey dio hapörlr yerini karnına dayoyrmssn olyrms ama inanmadı eşim almadı. cnm benmkide çok yavaş buara okyrm burda çok sert harektler dio bızımkıde tam tersı oldu nedense bende merak edyrmaynen en büyük şikayetim o. teknolojinin okadar gelişmemiş olmasına çok sinir oluyorumoğluşum iki gündür uykucu sanırım fazla hareket etmiyor meraklanıyorum
cnm çatlak kremıde alerjı yapıyor olabılır,sürme doktora gıdene kadar...çatlaklar içinde kesınlıkle kakao yagı onerıyorum,hala biyerim çatlamadı ki ben ergenlıkde çatladım kılo aldıgım ıcın,yani çatlamay kesın meyıllıyım...
http://www.n11.com/nike-c72-legend-20-m-kadin-canta-spor-ba4653-661-P59622274 şöyle bişey olur mu kiçanta konusunda tavsiye alabir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?