2015 Temmuz Anneleri

inşallah temiz çıkar canım

Aa bak vermezse bunu kacirma her rengi var ben 4 aydir nette aramakdan gozlerim cikdi hepsi dedigin gibi 1000 liradn basliyor ben bunu 520 aldim kacmaz bence

cnm çatlak kremıde alerjı yapıyor olabılır,sürme doktora gıdene kadar...çatlaklar içinde kesınlıkle kakao yagı onerıyorum,hala biyerim çatlamadı ki ben ergenlıkde çatladım kılo aldıgım ıcın,yani çatlamay kesın meyıllıyım...

Valla aynen öyle :)

Bende o modeli daha önce çok araştırdım geçen e bebekde bir bayanın sırtında gördüm küçükde değilmiş kullanışlı bir çantaya benziyor
öyle mi canm ben canlı kanlı görmdm hiç :) internetten bakyrm ona içi nasl acaba die merak edyrm bende ama hiç içini gösteren fotosuda yok :)

aynen en büyük şikayetim o. teknolojinin okadar gelişmemiş olmasına çok sinir oluyorum oğluşum iki gündür uykucu sanırım fazla hareket etmiyor meraklanıyorum
cnm dün akşam ıpad uygulamalarına bakyrdm bebeğin kalp atşlarını dinlemeye yarayan ugulama vardı 15 lira civarı eşime diorm alalm bunu ya ona inanma nasl olck öyle bişey dio hapörlr yerini karnına dayoyrmssn olyrms ama inanmadı eşim almadı. cnm benmkide çok yavaş buara okyrm burda çok sert harektler dio bızımkıde tam tersı oldu nedense bende merak edyrm

Kakao yağı sert olandan mi yoksa bildiğimiz yağ şeklinde olandan mı canım 2 türlüsü varmış onun

kızlar hastane odası için organizasyon firmasıyla görüşen var mı ? ya da hastane odası için ne yapmayı düşünüosunuz ? süslücek misiniz ? gelenlere ne dağıtıcaksınız ? ben normal doğum istiyorum şimdilik öyle olucak gibi. o yüzden hastane de çok kalamıycam. Kapı süsü yaptırırım gelenlere de hediye olarak sebilde limonata ya da lohusa şerbeti, kokulu taş , çikolata hediye ederim diye düşündüm. Zaten bi gün kalıp çıkıcam daha fazlasına gerek olmaz heralde normal doğum olursa. siz neler düşünüosunuz ?

selam kızlar biz geldik , ciğer geliştirici iğnemin ilk dozu yapıldı, üstüme sinek ilacı sıkılmış gibiyimm , elim kolum kalkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…