2015 Temmuz Anneleri

selam kızlar biz geldik , ciğer geliştirici iğnemin ilk dozu yapıldı, üstüme sinek ilacı sıkılmış gibiyimm , elim kolum kalkmıyor

Hadi geçmiş olsun canım . Artık bi güzelce dinlen. Bu ciğer geliştirici iğneyi gittiğimde ben de doktorumla konuşucam. sanki vurulsa içim daha rahat olucak gibi gelio. Allah korusun bi erken geliyorum dese önlemi alınmış oluo.

sağol canım , evet doktoruna sor gerek görürse zaten mutlaka yazar, tedbir bizden takdir Allahtan .

normal hiç düşünmedim zaten rebook ve adidass ta var.ama tereddüt ettiğim konu büyüklüğü ne kadar olmalı bunun iyi mi mesela
Valla güzel ama ebatları yazmıyor galiba, orta boy gibi duruyor o yüzden biraz riskli çünkü büyük daha kullanışlı olur malum bir sürü şey konacak içine

Kakao yağı sert olandan mi yoksa bildiğimiz yağ şeklinde olandan mı canım 2 türlüsü varmış onun

sert olan cnm,aktardan alıyorum...mikrodalgada ya da petegın ustunde eritip kullanıyorum,bütün gun yumusacık oluyor cnm,bana cildiyeci önerdi,bende lıerac kullanıyorsdum basda,gerek yok en ıyısı budur dıyınce sadece bunu kullanıyorum artık...

Hepinize selam kızlar. Biz oğlumla hala hastane odasındayız. Bugün ciğer geliştirici iğnenin son dozu vuruldu içim bu yüzden bir nebze rahat. Allahıma emanetiz. Sırt üstü yattığımda hafif bel ağrım var bugün ama aklıma kötü bişey getirmiyorum ağırlık merkezi değiştiği içindir diye düşünüyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bugün rahmime bir aparat takılıcak burada halka diyolar. Basit bir işlem olacakmış. Bebeğin rahime baskı yapmasını engelliyormus ve zamanında doğumlar oluyormus. Allahım inşallah bizde de işe yarar. Dualarınızı eksik etmeyin.

Güle güle uyusun minnoş :)
ben sadece dolap alacağım ve hensvik gardırop düşünmüştüm ama içi kullanışlı mı bilmiyorum internette çok fotoğraf yok, yani yeterince raf da var mı içinde?

inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla doğurursun canım, Allah şifa versin.

benımde plesentam aşagıda oldugu ıcın gecen hafta yapıldı iğne cnm,ama benım doktor bı sıkıntı olmasa da yapıyor butun hastalarına ayrı mevzu:)))
canım ya bişey sorcam , ben illa kafaya takacak bişey buluyorum ya :)) bugün 27 h5g hamileliğim , 28 hafta doldurmak şartmı diye doktora sormamışm yapılınca farkettim .. kızımdada hatırlamıyorum tam olarak . bu paranoyaklık ne zaman son bulcak bilmiyorum

Aa bak vermezse bunu kacirma her rengi var ben 4 aydir nette aramakdan gozlerim cikdi hepsi dedigin gibi 1000 liradn basliyor ben bunu 520 aldim kacmaz bence

canım az önce baktım da ona benim eski arabamın modelinde öle istemiyorum . dayanamadım görümcemi de aradım ama sonrada kendime kızdım neden aradım diye verip parasını almak en iyisi ben bu resimdeki gibi puseti direk bağlamak istiyorum ..

Eklentiler

• zapp-cab-350-x-479.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 66

cnm iğnende yapıldıysa korkma bundan sonraa,allahın ıznıyle hiçbişi olmazzz.....sırt üstü ben hiç yatamıyorum zaten,hem agrum oluyor hem nefesım kesılıyor,yan yatamıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…