- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.721
canım ağrılar hep oluyor takılma ağrılara , inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağınaHepinize selam kızlar. Biz oğlumla hala hastane odasındayız. Bugün ciğer geliştirici iğnenin son dozu vuruldu içim bu yüzden bir nebze rahat. Allahıma emanetiz. Sırt üstü yattığımda hafif bel ağrım var bugün ama aklıma kötü bişey getirmiyorum ağırlık merkezi değiştiği içindir diye düşünüyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bugün rahmime bir aparat takılıcak burada halka diyolar. Basit bir işlem olacakmış. Bebeğin rahime baskı yapmasını engelliyormus ve zamanında doğumlar oluyormus. Allahım inşallah bizde de işe yarar. Dualarınızı eksik etmeyin.
Aynen bende bakıyordum hala da bakıyorum şu an doğsa bu kadar bebek var yani içimde diye :)çok düşünmemeye çalışın kızlar, panik olunca daha çok etkilenir bebekler. ben de böyle diyorum ama çok da rahat olamadığım zamanlar oluyor. uzun süre hareket etmezse endişeleniyorum, biraz iş yapsam kasıklarım sancılanıyo, durup dururken bacağım uyuşuyo endişeleniyorum ama normalmiş böyle şeyler dr a sormuştum.
hem şöyle düşünelim, şu an bile doğsa (Allah tabii ki zamanında doğurmayı nasip etsin) yaşama ihtimali çok yüksek.
bir ara kafayı bozmuştum internette kendi haftamda doğan bebeklere bakıp duruyodum, hiç olumsuz bir görüntüyle karşılaşmadım. sıpaların hepsi canavar olmuşlar maşallah:)
Aslında çok şey var kafamda ama yiyecek içecek konusunda Ramazan Ayında olacağız ondan kafam karışıkkızlar hastane odası için organizasyon firmasıyla görüşen var mı ? ya da hastane odası için ne yapmayı düşünüosunuz ? süslücek misiniz ? gelenlere ne dağıtıcaksınız ? ben normal doğum istiyorum şimdilik öyle olucak gibi. o yüzden hastane de çok kalamıycam. Kapı süsü yaptırırım gelenlere de hediye olarak sebilde limonata ya da lohusa şerbeti, kokulu taş , çikolata hediye ederim diye düşündüm. Zaten bi gün kalıp çıkıcam daha fazlasına gerek olmaz heralde normal doğum olursa. siz neler düşünüosunuz ?
Ben aldım memnun kaldım fotoğrafını paylaşmıştım tekrar yüklüyorum fikir olurGüle güle uyusun minnoş :)
ben sadece dolap alacağım ve hensvik gardırop düşünmüştüm ama içi kullanışlı mı bilmiyorum internette çok fotoğraf yok, yani yeterince raf da var mı içinde?
canım ya bişey sorcam , ben illa kafaya takacak bişey buluyorum ya :)) bugün 27 h5g hamileliğim , 28 hafta doldurmak şartmı diye doktora sormamışm yapılınca farkettim .. kızımdada hatırlamıyorum tam olarak . bu paranoyaklık ne zaman son bulcak bilmiyorum
cnm iğnende yapıldıysa korkma bundan sonraa,allahın ıznıyle hiçbişi olmazzz.....sırt üstü ben hiç yatamıyorum zaten,hem agrum oluyor hem nefesım kesılıyor,yan yatamıyormusun?
aa çok güzelmş buda keçe mi canm bu
canım ağrılar hep oluyor takılma ağrılara , inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına
inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla doğurursun canım, Allah şifa versin.
biz magazadan baktık.üst tarafında askılık var alt tarafta iki raf var ben beğendim güzeldiGüle güle uyusun minnoş :)
ben sadece dolap alacağım ve hensvik gardırop düşünmüştüm ama içi kullanışlı mı bilmiyorum internette çok fotoğraf yok, yani yeterince raf da var mı içinde?
Aynen bende bakıyordum hala da bakıyorum şu an doğsa bu kadar bebek var yani içimde diye :)
Aslında çok şey var kafamda ama yiyecek içecek konusunda Ramazan Ayında olacağız ondan kafam karışık
Ben aldım memnun kaldım fotoğrafını paylaşmıştım tekrar yüklüyorum fikir olurEki Görüntüle 1506407
hehe ben takacak bişey bulurum , delilik paraylamıhahah cıdden nıye taktın bunu şimdi:)))hiç öyle bişi yok,normalde benım 28.haftanın ıcınde yapacaktı,randevumuz 1 hafta sonra oldu dıye 29.hafta oldu ama basından berı 28.haftada yapıcam dıyordu..yanı tam zamanında olmus...için rahat olsunnn...hatta kanamam 25.haftada olunca,eger zorunda kalırsak 26.haftada bıle yaparız demişti çok şükür gereklı olmadı.....
Sorma ilk çocuk gazıyla aldım baya ondan sonra da bir o kadar daha aldım ama bazıları 3-6 , 6-9 , 12 ay falan beğendikçe uygun gördükçe fiyatları aldım.ooo maşallah herşey tamam görünüyo burdan bende kıyafet alımını kestim çok oldu diye ama demekki benden çok olanlarda varmış. çok güzel canım iyi günlerde giysin :)
Hmm evet buda guzel aynen bencede ver parasini git al hic agiz acma benimde onceki bole buyuk agirdi cok zorlaniyordum ondan simdide hafife pratigine kacdim.icindeki heves neyse onu yap aklinda olani alman daha iyicanım az önce baktım da ona benim eski arabamın modelinde öle istemiyorum . dayanamadım görümcemi de aradım ama sonrada kendime kızdım neden aradım diye verip parasını almak en iyisi ben bu resimdeki gibi puseti direk bağlamak istiyorum ..
Allahın izni ile içime hiç kötü birşey doğmuyor canım inşallah yanılmam. Yanda yatabiliyorum ama hastanede çok kaldırmıyolar beni ayağa oyğzden heryerim tutuldu sanki devamlı pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorumgeçecek inş bu günlerim :)
cok guzel olmuş canım.keçedenmi bu.aslında daha zamanın var diye almadım son günlerede alacak birşeyler bırakmak istiyorum çünkü 40 haftayı bekleriz biz benim bebiş tembell uykuya bayıılıyoo kızımda öleydi ek çıkası yoktu ama arkadaşım bana taç hazırladı
taç alıp yapıştırmak kaldı
biz cok araştırdık.kalite olarak kullnım olarak en sonunda urbanda karar kıldık.güle güle kullan cnm baktım ona da güzelmiş, çift yönlü olması da güzel, benim aklıma gelmedi çift yön bakmak, iyi fikir :)
keçe canım bu begendiğimiz model daha yapmadık ama buna karar verdim en soncok guzel olmuş canım.keçedenmi bu.
güzelmiş canım güle gülekullanın.ama ben eminönüne gidememki.izmirdeyim.Günaydın cnm, Hayırlı cumalar. Rabbim inş dualarımızı kabul eder.
Günaydın cnm.
Günaydın cnm, iyiyiz çok şükür. Gece uyumadığımızdan sabahta zor kalktık geldik işe :) Bu haftanın son günü inş. 6 günümüz kalıyor ondan sonra :)
Ohh maşallah cnm ya :) Benimde yıkayıp ütülemem gerekiyor ama izne çıkmayı bekliyorum inş. Birde dün kızımın kıyafetleri için şifonyer aldık. Bugün o da gelecek. Bundan sonra artık toparlanmaya başlarım inş.
Günaydın cnm. Ben araba almayı düşünmemiştim şimdiye kadar. Bakıyorum herkes alıyor, alsam mı ki bende :)
Günaydın cnm. Ben bundan aldım Eminönünden, 40 tl ye.
Allah yardimciniz olsun canim bugun regaip hem de cuma bu mubarek gunde insallah vakitlice dogurursun bebisini dualarimiz seninle ♡Hepinize selam kızlar. Biz oğlumla hala hastane odasındayız. Bugün ciğer geliştirici iğnenin son dozu vuruldu içim bu yüzden bir nebze rahat. Allahıma emanetiz. Sırt üstü yattığımda hafif bel ağrım var bugün ama aklıma kötü bişey getirmiyorum ağırlık merkezi değiştiği içindir diye düşünüyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bugün rahmime bir aparat takılıcak burada halka diyolar. Basit bir işlem olacakmış. Bebeğin rahime baskı yapmasını engelliyormus ve zamanında doğumlar oluyormus. Allahım inşallah bizde de işe yarar. Dualarınızı eksik etmeyin.
Hmm evet buda guzel aynen bencede ver parasini git al hic agiz acma benimde onceki bole buyuk agirdi cok zorlaniyordum ondan simdide hafife pratigine kacdim.icindeki heves neyse onu yap aklinda olani alman daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?