2015 Temmuz Anneleri

canım ağrılar hep oluyor takılma ağrılara , inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına

Aynen bende bakıyordum hala da bakıyorum şu an doğsa bu kadar bebek var yani içimde diye :)

Aslında çok şey var kafamda ama yiyecek içecek konusunda Ramazan Ayında olacağız ondan kafam karışık

Güle güle uyusun minnoş :)
ben sadece dolap alacağım ve hensvik gardırop düşünmüştüm ama içi kullanışlı mı bilmiyorum internette çok fotoğraf yok, yani yeterince raf da var mı içinde?
Ben aldım memnun kaldım fotoğrafını paylaşmıştım tekrar yüklüyorum fikir olur

hahah cıdden nıye taktın bunu şimdi:)))hiç öyle bişi yok,normalde benım 28.haftanın ıcınde yapacaktı,randevumuz 1 hafta sonra oldu dıye 29.hafta oldu ama basından berı 28.haftada yapıcam dıyordu..yanı tam zamanında olmus...için rahat olsunnn...hatta kanamam 25.haftada olunca,eger zorunda kalırsak 26.haftada bıle yaparız demişti çok şükür gereklı olmadı.....

cnm iğnende yapıldıysa korkma bundan sonraa,allahın ıznıyle hiçbişi olmazzz.....sırt üstü ben hiç yatamıyorum zaten,hem agrum oluyor hem nefesım kesılıyor,yan yatamıyormusun?

Allahın izni ile içime hiç kötü birşey doğmuyor canım inşallah yanılmam. Yanda yatabiliyorum ama hastanede çok kaldırmıyolar beni ayağa oyğzden heryerim tutuldu sanki devamlı pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum geçecek inş bu günlerim :)

Benim bebişte dün çok hareketliydi gece 2'ye kadar uyumadık :) hatta bir 10-15 dk durmaksızın hareket etti göbek attırdı bana göbek şekilden şekile :) Çok komik oluyor görüntü telefondan videoya çekip izliyorum sonra kız kardeşlerime yolluyorum yiğenlerini görsünler diye :)

ooo maşallah herşey tamam görünüyo burdan bende kıyafet alımını kestim çok oldu diye ama demekki benden çok olanlarda varmış. çok güzel canım iyi günlerde giysin :)

hehe ben takacak bişey bulurum , delilik paraylamı bazen doktoruma bu tür şeyler sorunca ya çok komiksin diyor adam anladı beni

ooo maşallah herşey tamam görünüyo burdan bende kıyafet alımını kestim çok oldu diye ama demekki benden çok olanlarda varmış. çok güzel canım iyi günlerde giysin :)
Sorma ilk çocuk gazıyla aldım baya ondan sonra da bir o kadar daha aldım ama bazıları 3-6 , 6-9 , 12 ay falan beğendikçe uygun gördükçe fiyatları aldım.

Hmm evet buda guzel aynen bencede ver parasini git al hic agiz acma benimde onceki bole buyuk agirdi cok zorlaniyordum ondan simdide hafife pratigine kacdim.icindeki heves neyse onu yap aklinda olani alman daha iyi

can sıkcak hiçbişi yok bu dakıkadan sonra,yaramazın gelıyorum da dese hiçbişi olmazz,ciğer ıgnende yapılmış kii ohhhh...bak geçen yazdım,doktorum 30 haftalık 3 üz bebek doğurtmustu gıttıgımde...kılolarını sen düşün ufacık ufacıkkk..28 haftada ciğer ıgnelerını vurmustuk dedı...en fazla 1 hafta küvezde kalacaklar,durumları cok ıyı dedı...senın kafan rahat olsunn yat dınlan keyfıne bakk:)

cok guzel olmuş canım.keçedenmi bu.

güzelmiş canım güle gülekullanın.ama ben eminönüne gidememki.izmirdeyim.

Allah yardimciniz olsun canim bugun regaip hem de cuma bu mubarek gunde insallah vakitlice dogurursun bebisini dualarimiz seninle ♡

Hmm evet buda guzel aynen bencede ver parasini git al hic agiz acma benimde onceki bole buyuk agirdi cok zorlaniyordum ondan simdide hafife pratigine kacdim.icindeki heves neyse onu yap aklinda olani alman daha iyi

hamilelikten bilmem ama herkeze sinir oluyorum heralde aradım dedimki kullanıyomusun çünkü onun kide bu bebek arabası ya ben baston aldım ama kışın digerini kullanıyorum dedi sanki bi yere gidiyo altında araba avm de gezmekten başka yaptıgı bişey var peki alabilcekmisin duumun ne dedi sinir oldum bence bekle dedi sonra kullanmam bide sana vermedim diye üzülürüm diyoo sinir bozucuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…