- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.741
hehe ben takacak bişey bulurum , delilik paraylamıbazen doktoruma bu tür şeyler sorunca ya çok komiksin diyor adam anladı beni
güle güle kullan canımgüzelmiş canım güle gülekullanın.ama ben eminönüne gidememki.izmirdeyim.
bende gördüm canım onları hoş duruyolar ama nasıl kalitesş hiç bilmiyorum.Günaydın kızlar..hepsi burada da stylo anne bebek cantalarinda indirim var..kullanan var mi aranızda..Evde dinlediğim için alışverişini netten yapıyorum. Karar veremedim..
Bende aynisini yapiyorum :)Benim bebişte dün çok hareketliydi gece 2'ye kadar uyumadık :) hatta bir 10-15 dk durmaksızın hareket etti göbek attırdı bana göbek şekilden şekile :) Çok komik oluyor görüntü telefondan videoya çekip izliyorum sonra kız kardeşlerime yolluyorum yiğenlerini görsünler diye :)
normal hiç düşünmedim zaten rebook ve adidass ta var.ama tereddüt ettiğim konu büyüklüğü ne kadar olmalı bunun iyi mi mesela
İki raf varsa fazlasıyla yeter bence de, teşekkürler. :)biz magazadan baktık.üst tarafında askılık var alt tarafta iki raf var ben beğendim güzeldi
sert olan cnm,aktardan alıyorum...mikrodalgada ya da petegın ustunde eritip kullanıyorum,bütün gun yumusacık oluyor cnm,bana cildiyeci önerdi,bende lıerac kullanıyorsdum basda,gerek yok en ıyısı budur dıyınce sadece bunu kullanıyorum artık...
Hepinize selam kızlar. Biz oğlumla hala hastane odasındayız. Bugün ciğer geliştirici iğnenin son dozu vuruldu içim bu yüzden bir nebze rahat. Allahıma emanetiz. Sırt üstü yattığımda hafif bel ağrım var bugün ama aklıma kötü bişey getirmiyorum ağırlık merkezi değiştiği içindir diye düşünüyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bugün rahmime bir aparat takılıcak burada halka diyolar. Basit bir işlem olacakmış. Bebeğin rahime baskı yapmasını engelliyormus ve zamanında doğumlar oluyormus. Allahım inşallah bizde de işe yarar. Dualarınızı eksik etmeyin.
Tamam canım ben de lierac kullanıyorum ama eğer bunlar çatlaksa hiç bi etkisi olmamış demektir :)) ben bebe yağı da sürmüştüm belki o da alerji yapmış olabilir diye düşünüyorum. Dediğin gibi en iyisi kakao yağı alayım bi de onu deniyeyim
Aynen bende bakıyordum hala da bakıyorum şu an doğsa bu kadar bebek var yani içimde diye :)
Aslında çok şey var kafamda ama yiyecek içecek konusunda Ramazan Ayında olacağız ondan kafam karışık
Ben aldım memnun kaldım fotoğrafını paylaşmıştım tekrar yüklüyorum fikir olurEki Görüntüle 1506407
Aynen bende bakıyordum hala da bakıyorum şu an doğsa bu kadar bebek var yani içimde diye :)
Aslında çok şey var kafamda ama yiyecek içecek konusunda Ramazan Ayında olacağız ondan kafam karışık
Ben aldım memnun kaldım fotoğrafını paylaşmıştım tekrar yüklüyorum fikir olurEki Görüntüle 1506407
bendede bı kere oldu o,fitili koyarken elıme bişi geldi dıye panıkle aradımm,yok yok bişi değildir,dunden kalan fıtıllerın parcalarıdr dedi gulerek:)))
iyiyim cnm bende sağolsn. benm düşüncmde öyle kısmet bakalm fikir değiştrmzsm hemen almycmçok güzel canım güle güle kullan..
güle güle kullanın canım çok güzel..
benimkide öyle haftalar ilerledikce dahada hareketleniyor bebişler endişe etme..o bulantılardan bendede başladı akşam olunca özellikle daha çok oluyor gene eskiye dönmekten endişe ediyorum akşamları erkenden yatıyorum..
hayırlı cumalar canım
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
ben kızımdada hemen almamıştım bebek arabasını 4-5 aylık oldu sonra almıştım ilk zamanlar dışarı çıkılmıyor ama yaz olacağı içinde lazım olur dersen al.. ben hemen almıcam zaten şu baston gibi olanlardan almayı düşünüyorum daha az yer kaplar..
bol bol oku canım hatta eşin seni okusun yatmadan önce..
hayırlı cumalar canım..
bizde bundan bitane almayı düşünüyoruz birtanede park yatak şimdi yerimiz baya baya dar olduğu olduğu için park yatağı yatak odasına sığdırınca çıkarması çok güç olacak oradan sürekli bitanede böyle küçük alıp oturma odasına koyalım diyoruz dün baktım 100 liraya felanda var bunlardan bir süre bizi idare eder hayırlısı
canım yasak olunca da insanın canı neler çekiyor ya bende öyle oldu bu hafta normalde çok tatlı şeyler yemem ama şimdi bu hafta dikkat etmem gerekiyorya canımın çekmediği şey kalmadı yarın inşallah 100 lük şeker yüklemem temiz çıkar
ohhh daha şimdiden çektrmye başlamş annesne :)) dokunma annesi uyusnda büyüsün :)))günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,face gurubunda paylasmıslar bu resmı çok hosuma gıttı,içimiz açılsın dedimmmmmmmmmmm....hayırlı,bol dualııı,saglıklı cumalar olsun inşşşş..Gece benım oglan hiç uyutmadıı,bi ara ninni bile söledım uyusun dıye o derece yanininni söylerken duruyor,susunca yıne kaldıgı yerden baslıyor tekmeye,kasık agrısıda cabası tabi:)))öyle oluncada sabahdan beri uyuyor beyimizzz..benı uyutmadı kendı alemdeeee
Hepinize selam kızlar. Biz oğlumla hala hastane odasındayız. Bugün ciğer geliştirici iğnenin son dozu vuruldu içim bu yüzden bir nebze rahat. Allahıma emanetiz. Sırt üstü yattığımda hafif bel ağrım var bugün ama aklıma kötü bişey getirmiyorum ağırlık merkezi değiştiği içindir diye düşünüyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bugün rahmime bir aparat takılıcak burada halka diyolar. Basit bir işlem olacakmış. Bebeğin rahime baskı yapmasını engelliyormus ve zamanında doğumlar oluyormus. Allahım inşallah bizde de işe yarar. Dualarınızı eksik etmeyin.
benim bu halime çok sakinsin diyor hemşiresi daha neler var neler sen fitile devam ediyormusun halen daha ..
Çok şık canım güle güle kullanın oğluşunuzla inşallah:)kızlar bu da benim paşanın odasından bi görünüş,yatak örtüsü yapılıyor henüz gelmedi...gardrobunu yerıne göre yaptırdık,tam bitsin bütün odayı yollucam...
ben hiç anlaşmdm cnm öyle bende çok durmycgm için gerek görmyrmkızlar hastane odası için organizasyon firmasıyla görüşen var mı ? ya da hastane odası için ne yapmayı düşünüosunuz ? süslücek misiniz ? gelenlere ne dağıtıcaksınız ? ben normal doğum istiyorum şimdilik öyle olucak gibi. o yüzden hastane de çok kalamıycam. Kapı süsü yaptırırım gelenlere de hediye olarak sebilde limonata ya da lohusa şerbeti, kokulu taş , çikolata hediye ederim diye düşündüm. Zaten bi gün kalıp çıkıcam daha fazlasına gerek olmaz heralde normal doğum olursa. siz neler düşünüosunuz ?
ben hiç anlaşmdm cnm öyle bende çok durmycgm için gerek görmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?