2015 Temmuz Anneleri

Bende aynisini yapiyorum :)

Tamam canım ben de lierac kullanıyorum ama eğer bunlar çatlaksa hiç bi etkisi olmamış demektir :)) ben bebe yağı da sürmüştüm belki o da alerji yapmış olabilir diye düşünüyorum. Dediğin gibi en iyisi kakao yağı alayım bi de onu deniyeyim

Canım çok geçmiş olsun. Bak ne güzel en azından önlemlerin alınabiliyor. İyi ki gitmişsin hastaneye. Güzel haberlerini bekliyoruz.

cnm bebeyağıyla alerjı olan bikaç arkadas da olmustu burda,mesela en basda zeytınyagı denedım ben,jıletlı yerlerımı tahriş etti,sonra lıeraca geçmiştim..lıeracı göğüs ucuna falanda süremıyorsun..kakao yagını heryerıne sürebilirsinnn,göğüs ucunda dahil...

baya kullanışlıymış dolap canım çok sağol tekrar paylaştığın için. çocuğumun her şeyi valizde tıkılı kaldı bu dolapsızlık yüzünden. yıkayıp yerleştiresim var hemen benim de :)
güle güle giysin o cicileri inşallah :)

iyiyim cnm bende sağolsn. benm düşüncmde öyle kısmet bakalm fikir değiştrmzsm hemen almycm

ohhh daha şimdiden çektrmye başlamş annesne :)) dokunma annesi uyusnda büyüsün :)))

canım inşallah zamanında gelir bebeğin sağlıkla..

benim bu halime çok sakinsin diyor hemşiresi daha neler var neler sen fitile devam ediyormusun halen daha ..

evet edıyorum cnm,5 mayısdakı kontrolde bıraktırırım demişti,sanırım bırakıcaz,zaten 1 ay kalcak doguma:))senın sıkıntıların oldu normal evham yapmann...hepımız aynıyız aslında...ıcınde bı can tasımak buyuk sorumluluk..o kadarcıkda evhamımız olsun..

ben hiç anlaşmdm cnm öyle bende çok durmycgm için gerek görmyrm

Evet canim mâlesef hidrosefali diyolar insaallah Rabbim yaniltir saglikla kavusuruM evladima su mubarek gunler ve dualariniz hurmetine

ben hiç anlaşmdm cnm öyle bende çok durmycgm için gerek görmyrm

bende gerek görmüyorumm cnm hiç,hedıyelıklerımız ,şerbet,isimli çikolatalar olcak yeter,mısafır kısmındakı odaya bıkac balon belkiii,birde odasında kullanmak ıcın üstünde ismi yazılı bunner yapıtrıyorum,onu yatak basıma asarım,sonra odası ıcın yapıldı zaten,oraya geçerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…