2015 Temmuz Anneleri

aslm cnm. hadi canm inş sorun olmaz sağ sağlm cıkarsnz hastaneden dualarmz senınle

canım aynen ben de normalde tatlı şekerli çok canım çekmez ama kaç gündür nasıl canım çekiyooo anlatamam. senin kaç çıkmıştı 50 lik yüklemede? benim 148

Canim kotu dusunme hic. Cok endisen varsa ara doktorunu icin rahatlasin. Sonucta doktorun bir iside hamileyi rahatlatmak degil mi:) bende dun cok yormusum kendimi cok agrim oldu korktum biraz cunku kasilmalarimda coktu ama duzensiz oldugu icin braxton hicks olanlardandi. Simdi sabah kalktim biseycik kalmamis:) sevindim:)

canm ben bunu almayı düşnyrdm

Eklentiler

• 22012.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 95
canım çok geçmiş olsun. doktor ne dicek bakalım, inş önemli bişey yoktur

Kizlar gunaydiiiiin:) size de tunaydin. Sabah 6.30 ama
Nese icinde uyandim bugun. Babamiz geldi dun aksam , ben dun biraz rahatsizdim agrim sancim coktu yorulmusum gecen hafta yalniz vucut iflas etti biraz ama babamiz gelir gelmez benim kizlarin ikisininde keyfi yerine geldi. Buyugun oksuruk kesildi, kucuk olanin sancisi agrisi kesildi. Sanirim
Babamiz gidince benim psikolojim kizlara yansiyor:) gelincede hepimiz senleniveriyoruz:) ben dun pazartesi icin kayropraktor ( turkce yazinca bir garip oldu bizde yok cunku:) yani fizik tedavicinin degisik bir versiyonu , randevu aldim. Degisik teknikleri var bebekleri dondurebiliyorlarmis . Doktora sordum hicbir zarari yok gidebikirsin dedi. Zaten degisik masaj gibi birsey yapiyorlar beline ve rahim
Kaslarini gevsetiyorlar. Donduremese bile hic olmasa alt kisimdaki kas agrilari gecer. Birde burada hastanelerde ozel egitimler ve hastane turu yapiyorlar onun icinde rezervasyon yaptirdim 5 mayis 'a . Dogum yaklasiyooooor:):) heyecan dorukta:) komsum dogum yapti ikinciye kocasini gordum adamcagiz ayakta uyuyor.buyuk Kizlari da hep babayla geziyor. Gelecegimizi gordum sanki:) bizden bu kadar teyzeleri. Cok optuk sizi!!!

Rabbim şifa versin canım, dualarımız seninle.. hahhh şöyle hiç stres yapma moralini yüksek tut canım. Allah ın izniyle herşey yoluna girer inşallah

Hadi inşşşş faydasını görürsünüzzz,sizde baba sensörü var anlaşıldıı:)))gidince ayarlar bozuluyorrr topluca:))bende 5 mayısdakı kontrolu sabırsızlıkla beklıyorum 32.haftamda olucammm ınanamıyorumgeldı gelıyor derkenn dogumlara bişi kalmadı,ben zaten basından beri diyorum 32-33.haftadan ıtıbaren beklıyorum dogum haberlerını...

Insallah sende zamaninda doguracaksin canim. Butin onlemlerin aliniyor gerisi beklemek artik.

Yani ne oyaliyorsun kesin bsy de bende ona gore hareket edeyim bak simdi bende sinir oldum

Sorma ilk çocuk gazıyla aldım baya ondan sonra da bir o kadar daha aldım ama bazıları 3-6 , 6-9 , 12 ay falan beğendikçe uygun gördükçe fiyatları aldım.

benim çok moralim bozuk bi arkadaaşım var saolsun ondan başka bana destek olan yok alıyorum acele ediyosun diyolar ilk çocugum değil ama ilkinde bi çok şeyi yapamadım şimdi herşeyi en iyi yapıcaam

Yani ne oyaliyorsun kesin bsy de bende ona gore hareket edeyim bak simdi bende sinir oldum

ya böle uyu işte alırsın bişey der almazsın kızar sana sonra istemekten beter eder. ben kızımın salıncagını falan verdim hiç kullanmadan poşeti ile geri gönderdi eltim sankii şimddi oğlum olcak onun çocuklarının pabucu dama atılcak diye zaten uyuz oluyoo bana

:) sinyaller ayarlar hepsi bozuluyor bizde:) ben dogum haberlerini 36'dan once duymayalim diyorum:) bebisler sabirsiz olmayin rahat rahat oturun oturdugunuz yerde:) goz acip kapayincaya kadar geciyor zaman iste! Basinda nasil gececek simdi 9 ay diyordum birde ikinci olunca basina gelecekleri bikiyorsun ya hamilelik zor bayagi gozumde buyumustu bu sefer tersine daha hizli bile gecti bizim bidik kizin pesinde kosmaktan:) bu arada dun kizimin sinif arkadaslarindan iki anne gecen ay dogum yapmisti daha aylari bile cikmadi igne iplige donmusler. Nasil verdiniz kilolari noldu size dedim, gorursun sende dediler gulduler bana:):) iki yasinda cocugun pesinde kosarken bebek eklenince acliktan oluyoruz yemek
Yemeye zaman yok dediler:) bakalim bende gorecegim neler olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…