- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.781
gule gule kullansın canım cok guzelmış....kızlar bu da benim paşanın odasından bi görünüş,yatak örtüsü yapılıyor henüz gelmedi...gardrobunu yerıne göre yaptırdık,tam bitsin bütün odayı yollucam...
canm ben bunu almayı düşnyrdm
Ne kadan buuuuu :)canm ben bunu almayı düşnyrdm
geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer..Kızlar günaydın çok canım sıkkın. Bel tarafımda avcum kadar yerde pütür pütür kırmızılıklar çıktı. 4-5 gündür vardı. ben çatlıyorum sandım çatlak kremini sürmeye devam ediodum ama dün eşim bu gittikçe dağılıo alerjik bişey sanırım dedi. alerjik yada isilik. daha önce başıma gelmediği için bilmiyorum da .Şuan deli gibi kaşınıyorum. krem süremiyorum. cildiyeye randevu aldım. öğleden sonra gidip göstericemBuna şükür diyorum daha kötü bişey olmasın ama elim sürekli belimde. Gece kaşıntıdan uyuyamadım. Umarım kullanabilceğim bi krem vardır da dr verir (
güle güle kullan canım çok güzeller..Eki Görüntüle 1506362 Eki Görüntüle 1506363 Tünaydın kızlar hayırlı cumalar. Gecelik ve pijama takımım geldi bu dertten de kurtulmuş oldum:)
çok güzel bunlar canım güle güle kullanın
yarasın bebişe sende bol bol dinlen canım..selam kızlar biz geldik , ciğer geliştirici iğnemin ilk dozu yapıldı, üstüme sinek ilacı sıkılmış gibiyimm , elim kolum kalkmıyor
geçmiş olsun canım inşallah vakti zamanında gelir bebişin aklına kötü şeyler getirme allah yardım eder inşallah..Hepinize selam kızlar. Biz oğlumla hala hastane odasındayız. Bugün ciğer geliştirici iğnenin son dozu vuruldu içim bu yüzden bir nebze rahat. Allahıma emanetiz. Sırt üstü yattığımda hafif bel ağrım var bugün ama aklıma kötü bişey getirmiyorum ağırlık merkezi değiştiği içindir diye düşünüyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Bugün rahmime bir aparat takılıcak burada halka diyolar. Basit bir işlem olacakmış. Bebeğin rahime baskı yapmasını engelliyormus ve zamanında doğumlar oluyormus. Allahım inşallah bizde de işe yarar. Dualarınızı eksik etmeyin.
maallah minik bebişe..Benim bebişte dün çok hareketliydi gece 2'ye kadar uyumadık :) hatta bir 10-15 dk durmaksızın hareket etti göbek attırdı bana göbek şekilden şekile :) Çok komik oluyor görüntü telefondan videoya çekip izliyorum sonra kız kardeşlerime yolluyorum yiğenlerini görsünler diye :)
çok güzel güle güle kullanın canımkızlar bu da benim paşanın odasından bi görünüş,yatak örtüsü yapılıyor henüz gelmedi...gardrobunu yerıne göre yaptırdık,tam bitsin bütün odayı yollucam...
157 çıktı canım yarın 100 lük yüklemem var hayırlsıı olsun artık..canım aynen ben de normalde tatlı şekerli çok canım çekmez ama kaç gündür nasıl canım çekiyooo anlatamam. senin kaç çıkmıştı 50 lik yüklemede? benim 148
bunu görmüştüm bunlarda indirime giriyor arada takip etmen gerekiyor indirime grince alırsın..canm ben bunu almayı düşnyrdm
amin inallah hayırlı cumalar canımHayirli cumalar hamisler Allah dualarimizi kabul etsin minik kalplerimize saglikla sihhatle kavustursun bizleri hayirli anne onlari hayirli evlat etsin
gözünüz aydın canım ooo çok sevindim hepinizin iyi olmasına.. evin direği onlar allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin cümlesininkine içleri sırada bizlerin eşlerine..Kizlar gunaydiiiiin:) size de tunaydin. Sabah 6.30 ama
Nese icinde uyandim bugun. Babamiz geldi dun aksam , ben dun biraz rahatsizdim agrim sancim coktu yorulmusum gecen hafta yalniz vucut iflas etti biraz ama babamiz gelir gelmez benim kizlarin ikisininde keyfi yerine geldi. Buyugun oksuruk kesildi, kucuk olanin sancisi agrisi kesildi. Sanirim
Babamiz gidince benim psikolojim kizlara yansiyor:) gelincede hepimiz senleniveriyoruz:) ben dun pazartesi icin kayropraktor ( turkce yazinca bir garip oldu bizde yok cunku:) yani fizik tedavicinin degisik bir versiyonu , randevu aldim. Degisik teknikleri var bebekleri dondurebiliyorlarmis . Doktora sordum hicbir zarari yok gidebikirsin dedi. Zaten degisik masaj gibi birsey yapiyorlar beline ve rahim
Kaslarini gevsetiyorlar. Donduremese bile hic olmasa alt kisimdaki kas agrilari gecer. Birde burada hastanelerde ozel egitimler ve hastane turu yapiyorlar onun icinde rezervasyon yaptirdim 5 mayis 'a . Dogum yaklasiyooooor:):) heyecan dorukta:) komsum dogum yapti ikinciye kocasini gordum adamcagiz ayakta uyuyor.buyuk Kizlari da hep babayla geziyor. Gelecegimizi gordum sanki:) bizden bu kadar teyzeleri. Cok optuk sizi!!!
hahahhahhaaaa kesin :)))Eki Görüntüle 1506580 kızlar doğum zamanı böyle olur muyuz ki
Kızlar hıç iş güç yapamıyorum.hamılelıgımde 2 kere kahverengi kanamam geldiği için iş yapmam yasak.evi supuremıyorum esım supuruyor.halıları koltukları silmek istiyorum.ama yapamıyorum.ağır yogrunluk var ve doktorum her gittiğimde tembıhlıyor.aile binasında yaşıyorum.butün aile burada kv den yüzüne karsı yardım istememe ragmen yapamam yorulurum dedi.kv koca koca patıkler örüyor.bebeğe orermısın dediğimde annen örüyor ya demesin mı? Ama eşimin yanında sanki bebegı çok düşünüyor gibi davranıyor.gecen bize size 50 TL vereyim bebeğe bırseyler alın dedi eşimin yanında.esım sen al anne dedi.insanlar ne kadar kotu.esım isten geliyor Allah bin kez razı olsun direk ise giriyor.ama kv çok kotu.
Teşekkürler cnm :)geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer..
güle güle kullan canım çok güzeller..
çok güzel bunlar canım güle güle kullanın
yarasın bebişe sende bol bol dinlen canım..
geçmiş olsun canım inşallah vakti zamanında gelir bebişin aklına kötü şeyler getirme allah yardım eder inşallah..
maallah minik bebişe..
çok güzel güle güle kullanın canım
157 çıktı canım yarın 100 lük yüklemem var hayırlsıı olsun artık..
bunu görmüştüm bunlarda indirime giriyor arada takip etmen gerekiyor indirime grince alırsın..
amin inallah hayırlı cumalar canım
gözünüz aydın canım ooo çok sevindim hepinizin iyi olmasına.. evin direği onlar allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin cümlesininkine içleri sırada bizlerin eşlerine..
hahahhahhaaaa kesin :)))
selam kızlar ...nasılsınız? günlerdir yoğunluktan gelemedim...
salı kontolüm vardı...şeker yüklemesi ve idrar tahlili verdim...sonuçlar iyi bebişim 1 kg olmuş maşaallah ama bende 10 kg almışım tam(
Çok güzel bayıldım sağlıkla büyüsün inşallah Odasındakızlar bu da benim paşanın odasından bi görünüş,yatak örtüsü yapılıyor henüz gelmedi...gardrobunu yerıne göre yaptırdık,tam bitsin bütün odayı yollucam...
Ya o tarz insanlara gıcık oluyorum bende insanın hevesini kursağında bırakıyorlar kulağımı tıkıyorum o tarz insanlara keyfimce alırım kime ne :)benim çok moralim bozuk bi arkadaaşım var saolsun ondan başka bana destek olan yok alıyorum acele ediyosun diyolar ilk çocugum değil ama ilkinde bi çok şeyi yapamadım şimdi herşeyi en iyi yapıcaam
Aynen cnm Rabbim görüyor.bende çok az iş yapıyorum.esım hıç yapma diyor.valla eşimle konuscam madıı durumumuz çok iyi degil ama evi temizletmek için kadın tutmayı düşünüyorum.halıları falanda yıkatırım.ona gore 2 güne bolebılır ışı parası tuzlu olur ama ne yapalım.bebek doğduğunda mısaforler gelıcek sonuçta.kilo konusunda sıkıntın olmaz senın zaten:))ama hepmızden zor işleri ıkıncı üçüncü cocuklarını doguranlar...birde eşin sehır dısına cıkıyorr,allah kolaylıgını verır mutlaka,
canım ben birinden kötülük gördüğümde hep allahım sana havale edıyorum vardır bi bildiğin diyorum,sende allaha havale et gerısınıde takma nolyr kafana,insanların kötülüklerini kendılerıne gerı döner ,rabbım kımsenın ustunde bırakmaz kımsenın hakkını...sabır et sonunda kazanan sen olursun....benımde kanamam oldu ,şimdi ufak ufak bişiler yapıyorum ama bende abartamıyorum,çok az kaldı zatenn,biraz daha sabırrr..
sen yine 30 haftadasn ben 28 :)slm cnm masallah bebişineee,bende 11 kılo aldımm:))olsun 15 le falan tamamlarsak ıyıdır bence....
alttan muayene etti bide bende...rahimde açılma vs varmı diye... erken doğum riskine karşıKızlar nasılsınız seker yuklemem 1 ay önce oldu bu haftalarda tahlil var mi bilen gideniniz var mi pazartesi randevum var ona gore acmi gitsem acaba dedim sorayim sizlere
Aynen cnm Rabbim görüyor.bende çok az iş yapıyorum.esım hıç yapma diyor.valla eşimle konuscam madıı durumumuz çok iyi degil ama evi temizletmek için kadın tutmayı düşünüyorum.halıları falanda yıkatırım.ona gore 2 güne bolebılır ışı parası tuzlu olur ama ne yapalım.bebek doğduğunda mısaforler gelıcek sonuçta.
sen yine 30 haftadasn ben 28 :)
diyetin nasıl peki? ben hiç dikkat etmiyorum yediklerime...abur cubur çok yiyorumheheh ben o kıloyu ama 4-5,5ay arası aldım:))))ayagımı kırmıstım:))sonraada kanamam olunca dedım boyle olmucak dıyetısyene basladım...1.5 aydır hiç kılo artısım olmadı,hiç bozmadan yapıyorum dıyetımı ama karnımdakı yaramaz koptu gıdıyor en son 1400 e yakındı...:))))))))
maşallah bebişe canım kiloyu takma sağlık olsunda kilo doğudan sonra gider..selam kızlar ...nasılsınız? günlerdir yoğunluktan gelemedim...
salı kontolüm vardı...şeker yüklemesi ve idrar tahlili verdim...sonuçlar iyi bebişim 1 kg olmuş maşaallah ama bende 10 kg almışım tam(
canım doktoruna arayıp sor ona göre gidersinKızlar nasılsınız seker yuklemem 1 ay önce oldu bu haftalarda tahlil var mi bilen gideniniz var mi pazartesi randevum var ona gore acmi gitsem acaba dedim sorayim sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?