- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.801
maşallah bebişe canım kiloyu takma sağlık olsunda kilo doğudan sonra gider..
/QUOTE]
ilk hamileliğimde 28 kg almıştım.... şimdide hızlı gidiyorum :) inş veririrm valla :)
can sıkcak hiçbişi yok bu dakıkadan sonra,yaramazın gelıyorum da dese hiçbişi olmazz,ciğer ıgnende yapılmış kii ohhhh...bak geçen yazdım,doktorum 30 haftalık 3 üz bebek doğurtmustu gıttıgımde...kılolarını sen düşün ufacık ufacıkkk..28 haftada ciğer ıgnelerını vurmustuk dedı...en fazla 1 hafta küvezde kalacaklar,durumları cok ıyı dedı...senın kafan rahat olsunn yat dınlan keyfıne bakk:)
maşallah bebişine canım.. evet iyi bişey bir hafta erken kavusursun bebişineKızlar çoklu alıntı yapamıyorum hepinizden teker teker Allah razı olsun. Bebeğim 1200 gr olmus ve gelişimi bir hafta önde, biraz önce ultrasonda gördüm başınıda dayamış mideme ki anlamıstım zaten gecesen beri mide yanması var :) oğlum dedim sen iyi olda mide yanması bel ağrısı neymiş :)
Bebeğimin bir hafta önden gitmesi şu durumda benim için iyi birşey değil mi? 29 haftalık gözüküyor
Cnm hatta gelince benden hizmet bile bekliyor esım bana sen otur ben getireyim diyor.Allah esımden binlerce kez razı olsun.ailesi ne kadar vıcdansızsa esım bir o kadar vicdanlı.o konuda sanslıyım.hatta kendide konuştu annesiyle.annesi yorulurum yardım edemem demiş.kv de genç ve sağlıklı.Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.ama hayat bu iste hastalık yaşlılık hamilelik oluyor.kendisi elden ayaktan düşse kim bakarkı.diger kızlarına gelınlerınede oyleymıs zamanında.kimsenin saygısı yok ona.bir bayanla anlaşıp 2 güne bölüp evi detaylı temızletıcem.aynı apartmanda olupda elını sürmemesii kadar buyuk bı acizlik olamaz,en bencıl ınsan bıle sevmese bıle sevap kazanıyım dıye yapar...allah aılelerimızı kımseye muthac etmesınn hiçbir zaman..kendı kendıme yetmeyı nasip etsın,sende mayıs ayında al cnm kadını,bı kerelıkden hiçbişi olmaz....mis gibi olursun..
maşallah bebişine canım.. evet iyi bişey bir hafta erken kavusursun bebişine
KıZlar bu arada sonunda bebek arabamızı aldık :)) Aslında tereddütlerimiz vardı bu bebek arabası konusunda ama eşim bunu çok istedi. Ben de mor hastası olduğum için dayanamadık aldık İnşallah bebişimizle sağlıklı huzurlu kullanmak nasip olur. Eki Görüntüle 1491138 Bebek odası olarak da http://www.cilek.com/softy Linkteki odayı beğendik. Görüşlerinizi bekliyorumm :))
evet alttan muayene ile çıkar...rahim ağzının kapalı olduğunu bizede söylüyorlar canım...kızlar aklıma takıldı bu rahim açılması illa vaginal muayene ile mi belli oluyo. ben hiç muayene olmadım. ultrasonda bakıyo bitek. içime kurt düştü şimdi. sadece rahim ağzı kapalı, kanala uzaklığı 32 cm gibi bişey dedi en son
ben 27 deyim ve 13 ilo aldımsen yine 30 haftadasn ben 28 :)
Cnm benıde hep ultrasonla kontrol ediyor.ben 2 kez kahverengi kanama yaşadım.doktorum cinsel ilişkide yasaklamıştı.o yüzden ben bana vajınal muayne yapacağını sanmıyorum.kızlar aklıma takıldı bu rahim açılması illa vaginal muayene ile mi belli oluyo. ben hiç muayene olmadım. ultrasonda bakıyo bitek. içime kurt düştü şimdi. sadece rahim ağzı kapalı, kanala uzaklığı 32 cm gibi bişey dedi en son
kızlar aklıma takıldı bu rahim açılması illa vaginal muayene ile mi belli oluyo. ben hiç muayene olmadım. ultrasonda bakıyo bitek. içime kurt düştü şimdi. sadece rahim ağzı kapalı, kanala uzaklığı 32 cm gibi bişey dedi en son
benimde 3 kez kanama oldu. zaten en baştan beri bize yasak. acaba Allah korusun öyle bişey olsa ultrasonla anlar herhalde doktor dimi?stres oluyo insan ister istemezCnm benıde hep ultrasonla kontrol ediyor.ben 2 kez kahverengi kanama yaşadım.doktorum cinsel ilişkide yasaklamıştı.o yüzden ben bana vajınal muayne yapacağını sanmıyorum.
hiç bişey demedi aslındaCanım benim doktorum vajinal muayene harici sonuclar yanlıs cıkabilir demişti. Mesanenin falan da boş olması gerekiyormuş. Ama doktorun sıkıntı yok dediyse öyledir canım çok takılma
Valla doktor kendi demeden ben demem.çünkü kanama olunca vajınal kontrol korkutuyır beni.ultrasonla anlarmı bilmiyorum cnm.acaba nst de anlamazmı?benimde 3 kez kanama oldu. zaten en baştan beri bize yasak. acaba Allah korusun öyle bişey olsa ultrasonla anlar herhalde doktor dimi?stres oluyo insan ister istemez
599 cnm hepsi buradadaaynen bende böle bişi istiyorum ne kadar canım fiyatı pier cardinin ki hepsi burada.com da 999 dan 699 düşmüş
599 :)Ne kadan buuuuu :)
599 cnm hepsi burada dageçmiş olsun canım inşallah hemen geçer..
güle güle kullan canım çok güzeller..
çok güzel bunlar canım güle güle kullanın
yarasın bebişe sende bol bol dinlen canım..
geçmiş olsun canım inşallah vakti zamanında gelir bebişin aklına kötü şeyler getirme allah yardım eder inşallah..
maallah minik bebişe..
çok güzel güle güle kullanın canım
157 çıktı canım yarın 100 lük yüklemem var hayırlsıı olsun artık..
bunu görmüştüm bunlarda indirime giriyor arada takip etmen gerekiyor indirime grince alırsın..
amin inallah hayırlı cumalar canım
gözünüz aydın canım ooo çok sevindim hepinizin iyi olmasına.. evin direği onlar allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin cümlesininkine içleri sırada bizlerin eşlerine..
hahahhahhaaaa kesin :)))
cnm kayınvalıden nekadr uyuz ya insan öyle der mi etse eline mi yapşr benolsam hayatta yorlrm yapamam diemem ya. cnm sen kendını sıkma sakın olcgna varır herşeyAynen cnm Rabbim görüyor.bende çok az iş yapıyorum.esım hıç yapma diyor.valla eşimle konuscam madıı durumumuz çok iyi degil ama evi temizletmek için kadın tutmayı düşünüyorum.halıları falanda yıkatırım.ona gore 2 güne bolebılır ışı parası tuzlu olur ama ne yapalım.bebek doğduğunda mısaforler gelıcek sonuçta.
maşallah pasaya.kilo olsun iyidir.doğarken ne kadar kilolu olursa o kadar kolay toparlıyor bebekler.Merhaba arkadaşlar doktora gittim bugün çok şükür her şey yolunda.Ben son bir ay hiç kilo almamışım dr un çok hoşuna gitti:))Oğlum güzel kilo almış geçen ay 817 gr dı.Şimdi 1 kilo 517 gr olmuşPlasentam epey yukarı çıkmış kanaman olmaz artık dedi.Çok keyifliydi oğlum dr çok sevdi.Allahıma şükürler olsun.Kasık ve bel ağrılarımın olduğunu söyledim normalmiş bu ayda.İkinci hamilelik daha ağır olur dedi.Babasının oğlu olacak çok benziyor dedi eşim bir mutlu bir mutlu:)))
İşte tombiş oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?