2015 Temmuz Anneleri

Kızlar çoklu alıntı yapamıyorum hepinizden teker teker Allah razı olsun. Bebeğim 1200 gr olmus ve gelişimi bir hafta önde, biraz önce ultrasonda gördüm başınıda dayamış mideme ki anlamıstım zaten gecesen beri mide yanması var :) oğlum dedim sen iyi olda mide yanması bel ağrısı neymiş :)
Bebeğimin bir hafta önden gitmesi şu durumda benim için iyi birşey değil mi? 29 haftalık gözüküyor

Ay canım benim ağzından bal damlıyor valla. Böyle şeyler duymak okada iyi geliyor ki anlatamam :)

maşallah bebişine canım.. evet iyi bişey bir hafta erken kavusursun bebişine

Cnm hatta gelince benden hizmet bile bekliyor esım bana sen otur ben getireyim diyor.Allah esımden binlerce kez razı olsun.ailesi ne kadar vıcdansızsa esım bir o kadar vicdanlı.o konuda sanslıyım.hatta kendide konuştu annesiyle.annesi yorulurum yardım edemem demiş.kv de genç ve sağlıklı.Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.ama hayat bu iste hastalık yaşlılık hamilelik oluyor.kendisi elden ayaktan düşse kim bakarkı.diger kızlarına gelınlerınede oyleymıs zamanında.kimsenin saygısı yok ona.bir bayanla anlaşıp 2 güne bölüp evi detaylı temızletıcem.

kızlar aklıma takıldı bu rahim açılması illa vaginal muayene ile mi belli oluyo. ben hiç muayene olmadım. ultrasonda bakıyo bitek. içime kurt düştü şimdi. sadece rahim ağzı kapalı, kanala uzaklığı 32 cm gibi bişey dedi en son

evet alttan muayene ile çıkar...rahim ağzının kapalı olduğunu bizede söylüyorlar canım...

Cnm benıde hep ultrasonla kontrol ediyor.ben 2 kez kahverengi kanama yaşadım.doktorum cinsel ilişkide yasaklamıştı.o yüzden ben bana vajınal muayne yapacağını sanmıyorum.

Canım benim doktorum vajinal muayene harici sonuclar yanlıs cıkabilir demişti. Mesanenin falan da boş olması gerekiyormuş. Ama doktorun sıkıntı yok dediyse öyledir canım çok takılma

Cnm benıde hep ultrasonla kontrol ediyor.ben 2 kez kahverengi kanama yaşadım.doktorum cinsel ilişkide yasaklamıştı.o yüzden ben bana vajınal muayne yapacağını sanmıyorum.
benimde 3 kez kanama oldu. zaten en baştan beri bize yasak. acaba Allah korusun öyle bişey olsa ultrasonla anlar herhalde doktor dimi?stres oluyo insan ister istemez

Merhaba arkadaşlar doktora gittim bugün çok şükür her şey yolunda.Ben son bir ay hiç kilo almamışım dr un çok hoşuna gitti:))Oğlum güzel kilo almış geçen ay 817 gr dı.Şimdi 1 kilo 517 gr olmuşPlasentam epey yukarı çıkmış kanaman olmaz artık dedi.Çok keyifliydi oğlum dr çok sevdi.Allahıma şükürler olsun.Kasık ve bel ağrılarımın olduğunu söyledim normalmiş bu ayda.İkinci hamilelik daha ağır olur dedi.Babasının oğlu olacak çok benziyor dedi eşim bir mutlu bir mutlu:)))
İşte tombiş oğlum

Eklentiler

• IMG_20150424_164525.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20150424_164542.webp
    20 KB · Görüntüleme: 132
benimde 3 kez kanama oldu. zaten en baştan beri bize yasak. acaba Allah korusun öyle bişey olsa ultrasonla anlar herhalde doktor dimi?stres oluyo insan ister istemez
Valla doktor kendi demeden ben demem.çünkü kanama olunca vajınal kontrol korkutuyır beni.ultrasonla anlarmı bilmiyorum cnm.acaba nst de anlamazmı?

aynen bende böle bişi istiyorum ne kadar canım fiyatı pier cardinin ki hepsi burada.com da 999 dan 699 düşmüş
599 cnm hepsi buradada
Ne kadan buuuuu :)
599 :)
599 cnm hepsi burada da
cnm kayınvalıden nekadr uyuz ya insan öyle der mi etse eline mi yapşr benolsam hayatta yorlrm yapamam diemem ya. cnm sen kendını sıkma sakın olcgna varır herşey

maşallah pasaya.kilo olsun iyidir.doğarken ne kadar kilolu olursa o kadar kolay toparlıyor bebekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…