- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #39.821
Yapılabilir aslında çokta zor olmaz yardım edecek birileri varsa beraber yaparsınız.Güzelmiş ben beğendim.canım bende düşünyorum ama daha karar veremedik ben hep denizci temalı düşündüğüm için bunu düşünyorum ama bakalım zor olurmu
Bulantılar çok zor hele de çıkarmak.Allah kolaylık versin dr a sordum olabilir dedi anormal bir durum değilmişBende 4 buçuk ay mide bulantısı çektim çok kötüydü ne güzel bikaç aydır rahattım şimdi akşamları başladı eski günler aklıma geliyo
Çocuk dogunca yıkarım falan diyor.çocuk dogunca yıkatmıcam ona sen yorulursun anne dıcem.ondan faydada istemiyorum.doğumdan sonra akrabalarına ayıp olmasın diye gelir hanı onlar onu kınamasın diye.ama esım diyor gelen akrabaların yanında anneme dıcem anne sen hamıleyken gelmedın hayırdır diye.kv el iyisi sevgılıyken biz eşimle öyle ıyidıkı.evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterdi.599 cnm hepsi buradada
599 :)
599 cnm hepsi burada da
cnm kayınvalıden nekadr uyuz ya insan öyle der mi etse eline mi yapşr benolsam hayatta yorlrm yapamam diemem ya. cnm sen kendını sıkma sakın olcgna varır herşey
Sağol canım kilo almasına sevindim 3 ile 3.500 arası doğar dedi doktorum.Zayıf bebek zor oluyor insan tutmaya kıyamıyormaşallah pasaya.kilo olsun iyidir.doğarken ne kadar kilolu olursa o kadar kolay toparlıyor bebekler.
ben nst ye de bağlanmadımValla doktor kendi demeden ben demem.çünkü kanama olunca vajınal kontrol korkutuyır beni.ultrasonla anlarmı bilmiyorum cnm.acaba nst de anlamazmı?
Bende baglanmadım daha.36. Haftada falan giriliyor herhalde.ben nst ye de bağlanmadım
Kızlar hıç iş güç yapamıyorum.hamılelıgımde 2 kere kahverengi kanamam geldiği için iş yapmam yasak.evi supuremıyorum esım supuruyor.halıları koltukları silmek istiyorum.ama yapamıyorum.ağır yogrunluk var ve doktorum her gittiğimde tembıhlıyor.aile binasında yaşıyorum.butün aile burada kv den yüzüne karsı yardım istememe ragmen yapamam yorulurum dedi.kv koca koca patıkler örüyor.bebeğe orermısın dediğimde annen örüyor ya demesin mı? Ama eşimin yanında sanki bebegı çok düşünüyor gibi davranıyor.gecen bize size 50 TL vereyim bebeğe bırseyler alın dedi eşimin yanında.esım sen al anne dedi.insanlar ne kadar kotu.esım isten geliyor Allah bin kez razı olsun direk ise giriyor.ama kv çok kotu.
Güne bomba gibi başlamışsın ne güzel:)Eşinin gelmesi evdeki havayı değiştirmiş Allah daim etsin mutluluğunuzu.Masaj iyi gelirse ne güzek olur sen de bebeğinde rahatlar.Doğuma az kaldı hızlı akıyor zaman eksiklerimizi tamamlayalım.Biz de sizi öptük:)Kizlar gunaydiiiiin:) size de tunaydin. Sabah 6.30 ama
Nese icinde uyandim bugun. Babamiz geldi dun aksam , ben dun biraz rahatsizdim agrim sancim coktu yorulmusum gecen hafta yalniz vucut iflas etti biraz ama babamiz gelir gelmez benim kizlarin ikisininde keyfi yerine geldi. Buyugun oksuruk kesildi, kucuk olanin sancisi agrisi kesildi. Sanirim
Babamiz gidince benim psikolojim kizlara yansiyor:) gelincede hepimiz senleniveriyoruz:) ben dun pazartesi icin kayropraktor ( turkce yazinca bir garip oldu bizde yok cunku:) yani fizik tedavicinin degisik bir versiyonu , randevu aldim. Degisik teknikleri var bebekleri dondurebiliyorlarmis . Doktora sordum hicbir zarari yok gidebikirsin dedi. Zaten degisik masaj gibi birsey yapiyorlar beline ve rahim
Kaslarini gevsetiyorlar. Donduremese bile hic olmasa alt kisimdaki kas agrilari gecer. Birde burada hastanelerde ozel egitimler ve hastane turu yapiyorlar onun icinde rezervasyon yaptirdim 5 mayis 'a . Dogum yaklasiyooooor:):) heyecan dorukta:) komsum dogum yapti ikinciye kocasini gordum adamcagiz ayakta uyuyor.buyuk Kizlari da hep babayla geziyor. Gelecegimizi gordum sanki:) bizden bu kadar teyzeleri. Cok optuk sizi!!!
İyi haberlerle dönmene sevindim.Bebeğin gelişiminin önden gitmesi doğum süresini etkilemiyor için rahat olsun maşallah kilosu yeriinde.Kızlar çoklu alıntı yapamıyorum hepinizden teker teker Allah razı olsun. Bebeğim 1200 gr olmus ve gelişimi bir hafta önde, biraz önce ultrasonda gördüm başınıda dayamış mideme ki anlamıstım zaten gecesen beri mide yanması var :) oğlum dedim sen iyi olda mide yanması bel ağrısı neymiş :)
Bebeğimin bir hafta önden gitmesi şu durumda benim için iyi birşey değil mi? 29 haftalık gözüküyor
Canım benim kızımda 36. haftada yapmıştı çatı muaynesini.kızlar bu çatı muayenesi kaçncı haftada olyr ? ben birdaha ki randevmda 33 haftalk olyrmda.
maşallah tosuncuğaMerhaba arkadaşlar doktora gittim bugün çok şükür her şey yolunda.Ben son bir ay hiç kilo almamışım dr un çok hoşuna gitti:))Oğlum güzel kilo almış geçen ay 817 gr dı.Şimdi 1 kilo 517 gr olmuşPlasentam epey yukarı çıkmış kanaman olmaz artık dedi.Çok keyifliydi oğlum dr çok sevdi.Allahıma şükürler olsun.Kasık ve bel ağrılarımın olduğunu söyledim normalmiş bu ayda.İkinci hamilelik daha ağır olur dedi.Babasının oğlu olacak çok benziyor dedi eşim bir mutlu bir mutlu:)))
İşte tombiş oğlum
Merhaba arkadaşlar doktora gittim bugün çok şükür her şey yolunda.Ben son bir ay hiç kilo almamışım dr un çok hoşuna gitti:))Oğlum güzel kilo almış geçen ay 817 gr dı.Şimdi 1 kilo 517 gr olmuşPlasentam epey yukarı çıkmış kanaman olmaz artık dedi.Çok keyifliydi oğlum dr çok sevdi.Allahıma şükürler olsun.Kasık ve bel ağrılarımın olduğunu söyledim normalmiş bu ayda.İkinci hamilelik daha ağır olur dedi.Babasının oğlu olacak çok benziyor dedi eşim bir mutlu bir mutlu:)))
İşte tombiş oğlum
Sağol cnm.Doktora gittin mi yakında o ne diyor bebeğin kilosu konusunda illaki alıyordur bebişin kilomaşallah tosuncuğa.. ya ben kendim kilo alıyorum ama bebeğim alıyo mu bilmiyorum yaa
sağol canım.İkincilerde daha ağır daha zor hamilelik dönemi az kaldı çoğu gitti azı kaldı heyecanlıyım :))maşallah canım kilosuna da maşallahevt ikinciler daha ağır oluyor bence de bakalım az kaldı hayırlısıyla
evet canım inşallah vakti zamanında gelir minik bebiş.. benim bebişimde 1 hafta geriden gidiyordu geç döllenme nedeniyle hatta benim son adet tarihim 8 ekmdi 15 ekim olarak hesapladı doktor geçen seferki kontrolümde 3 gün önden gittiğini söyledi doktor.. hayırlısıyşa sağlıkla 38 haftayı görsünlerde gelsinler bebişlerCanım erken doğum riskim olduğu için sevinmiştim bir hafta önden gitmesine :) bu demek oluyor ki şuan da 29 haftalık bebeğin gelişimine sahip, dimi?
hmm iyi fiyatı sanırım böyle üçlü olanlar pahalı oluyor 1.000 tl nin üstünde oluyor fiyatları599 cnm hepsi buradada
599 :)
599 cnm hepsi burada da
cnm kayınvalıden nekadr uyuz ya insan öyle der mi etse eline mi yapşr benolsam hayatta yorlrm yapamam diemem ya. cnm sen kendını sıkma sakın olcgna varır herşey
ayyy cok sevindim canım.ne güzel.bizde dün gittik herşey normalde benimde kızım kocaman olmuş.maşallahh bebişlerimzeMerhaba arkadaşlar doktora gittim bugün çok şükür her şey yolunda.Ben son bir ay hiç kilo almamışım dr un çok hoşuna gitti:))Oğlum güzel kilo almış geçen ay 817 gr dı.Şimdi 1 kilo 517 gr olmuşPlasentam epey yukarı çıkmış kanaman olmaz artık dedi.Çok keyifliydi oğlum dr çok sevdi.Allahıma şükürler olsun.Kasık ve bel ağrılarımın olduğunu söyledim normalmiş bu ayda.İkinci hamilelik daha ağır olur dedi.Babasının oğlu olacak çok benziyor dedi eşim bir mutlu bir mutlu:)))
İşte tombiş oğlum
oyy oyy ne güzel hepimizin bebişleri sağlıklı güzel büyüyüp doğsunlarayyy cok sevindim canım.ne güzel.bizde dün gittik herşey normalde benimde kızım kocaman olmuş.maşallahh bebişlerimze
evet canım elle muyayenede belli oluyor ama doktor zaten şüphelenirse çatı muayenesi yaparkızlar aklıma takıldı bu rahim açılması illa vaginal muayene ile mi belli oluyo. ben hiç muayene olmadım. ultrasonda bakıyo bitek. içime kurt düştü şimdi. sadece rahim ağzı kapalı, kanala uzaklığı 32 cm gibi bişey dedi en son
canım beni kızımda 38 haftalıkken muayene etti zaten o zamanda doğum başladı dedi nst de sancı çoğalınca bakıyorlar zamanı gelincekızlar bu çatı muayenesi kaçncı haftada olyr ? ben birdaha ki randevmda 33 haftalk olyrmda.
maşallah size canım zaten babalara sana benziyor de yeter ama ne tuhaftırkı bende oğluşu babasına benzettim onunda çok hoşuna gidiyor bu durum..Merhaba arkadaşlar doktora gittim bugün çok şükür her şey yolunda.Ben son bir ay hiç kilo almamışım dr un çok hoşuna gitti:))Oğlum güzel kilo almış geçen ay 817 gr dı.Şimdi 1 kilo 517 gr olmuşPlasentam epey yukarı çıkmış kanaman olmaz artık dedi.Çok keyifliydi oğlum dr çok sevdi.Allahıma şükürler olsun.Kasık ve bel ağrılarımın olduğunu söyledim normalmiş bu ayda.İkinci hamilelik daha ağır olur dedi.Babasının oğlu olacak çok benziyor dedi eşim bir mutlu bir mutlu:)))
İşte tombiş oğlum
çok güzel canım babymall da indirim vardı beşiklerde orayada bi bak derim belki istediğin model indirimdedir oradaBeşik olarak bunu düşündüm 339 tl uyku seti ve yatağıyla 570 tl ye mal oluyor nasıl sizce??
Benim annemlerde uzakta oturyor üstüne engelli bir abım var ona bakıyor annecım.Allah sıfasını versin.aynı binada olunca sağlıklı olup gelemem yorulurum deyince insanın agrına gidiyor.birde eve gelip akıl veriyor onu oraya koyma falan diye.gecen esım ağzına tıktı lafı.artık kv nın yüzüne bakamıyorum.midem bulanıyor resmen.eşime çok yük oluyorumayy yok canım ya kimseden bişey bekleme boşver eşin destekmiş ne güzel..bizde aynı şehirdeyiz geçen ay çok hastaydım aradı bi kere yapcak bişey var mı gerçi ne yapabiliriz ki dedi içimden gelip yemek yapabilirsin dedim ama olmadı annem annesini ziyarete gitmişti şehir dışınaa kalktı geldi 6 saatlik yoldan..kv ler düşünemiyo genelde arada istisnalar çıkıyo ama benim ki onlardan deil..bende çok tınmıyorum aartık hatta hiç tınmıyorum napimm öyle değiştiremem kızı yok anlamıyo diyorum..8 sene dir küçük bi tartışmamızda olmadı çok şükür ama anne kız gibi deiliz idare edioz işte..amann boşver sen kendin takıl tınmaa..mutlu anne mutlu bebek
güzel canım, ben seviyorum park beşikleriBeşik olarak bunu düşündüm 339 tl uyku seti ve yatağıyla 570 tl ye mal oluyor nasıl sizce??
Cok guzel canim, sultan odasi gibi olmus perdeler filan:) gule gule kullanin!!!kızlar bu da benim paşanın odasından bi görünüş,yatak örtüsü yapılıyor henüz gelmedi...gardrobunu yerıne göre yaptırdık,tam bitsin bütün odayı yollucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?