2015 Temmuz Anneleri

canım bende düşünyorum ama daha karar veremedik ben hep denizci temalı düşündüğüm için bunu düşünyorum ama bakalım zor olurmu
Yapılabilir aslında çokta zor olmaz yardım edecek birileri varsa beraber yaparsınız.Güzelmiş ben beğendim.

Bende 4 buçuk ay mide bulantısı çektim çok kötüydü ne güzel bikaç aydır rahattım şimdi akşamları başladı eski günler aklıma geliyo
Bulantılar çok zor hele de çıkarmak.Allah kolaylık versin dr a sordum olabilir dedi anormal bir durum değilmiş
Canım benim inşaallah Rabbim cuma günü ve üç aylar hürmetine yavruna sağlık sıhhat versin.Doktorlar yanılırlar inşaallah

599 cnm hepsi buradada

599 :)

599 cnm hepsi burada da

cnm kayınvalıden nekadr uyuz ya insan öyle der mi etse eline mi yapşr benolsam hayatta yorlrm yapamam diemem ya. cnm sen kendını sıkma sakın olcgna varır herşey
Çocuk dogunca yıkarım falan diyor.çocuk dogunca yıkatmıcam ona sen yorulursun anne dıcem.ondan faydada istemiyorum.doğumdan sonra akrabalarına ayıp olmasın diye gelir hanı onlar onu kınamasın diye.ama esım diyor gelen akrabaların yanında anneme dıcem anne sen hamıleyken gelmedın hayırdır diye.kv el iyisi sevgılıyken biz eşimle öyle ıyidıkı.evlendikten sonra gerçek yüzünü gösterdi.

ayy yok canım ya kimseden bişey bekleme boşver eşin destekmiş ne güzel..bizde aynı şehirdeyiz geçen ay çok hastaydım aradı bi kere yapcak bişey var mı gerçi ne yapabiliriz ki dedi içimden gelip yemek yapabilirsin dedim ama olmadı annem annesini ziyarete gitmişti şehir dışınaa kalktı geldi 6 saatlik yoldan..kv ler düşünemiyo genelde arada istisnalar çıkıyo ama benim ki onlardan deil..bende çok tınmıyorum aartık hatta hiç tınmıyorum napimm öyle değiştiremem kızı yok anlamıyo diyorum..8 sene dir küçük bi tartışmamızda olmadı çok şükür ama anne kız gibi deiliz idare edioz işte..amann boşver sen kendin takıl tınmaa..mutlu anne mutlu bebek

Güne bomba gibi başlamışsın ne güzel:)Eşinin gelmesi evdeki havayı değiştirmiş Allah daim etsin mutluluğunuzu.Masaj iyi gelirse ne güzek olur sen de bebeğinde rahatlar.Doğuma az kaldı hızlı akıyor zaman eksiklerimizi tamamlayalım.Biz de sizi öptük:)
İyi haberlerle dönmene sevindim.Bebeğin gelişiminin önden gitmesi doğum süresini etkilemiyor için rahat olsun maşallah kilosu yeriinde.

kızlar bu çatı muayenesi kaçncı haftada olyr ? ben birdaha ki randevmda 33 haftalk olyrmda.
Canım benim kızımda 36. haftada yapmıştı çatı muaynesini.

maşallah tosuncuğa .. ya ben kendim kilo alıyorum ama bebeğim alıyo mu bilmiyorum yaa

maşallah canım kilosuna da maşallah evt ikinciler daha ağır oluyor bence de bakalım az kaldı hayırlısıyla

Canım erken doğum riskim olduğu için sevinmiştim bir hafta önden gitmesine :) bu demek oluyor ki şuan da 29 haftalık bebeğin gelişimine sahip, dimi?
evet canım inşallah vakti zamanında gelir minik bebiş.. benim bebişimde 1 hafta geriden gidiyordu geç döllenme nedeniyle hatta benim son adet tarihim 8 ekmdi 15 ekim olarak hesapladı doktor geçen seferki kontrolümde 3 gün önden gittiğini söyledi doktor.. hayırlısıyşa sağlıkla 38 haftayı görsünlerde gelsinler bebişler
599 cnm hepsi buradada

599 :)

599 cnm hepsi burada da

cnm kayınvalıden nekadr uyuz ya insan öyle der mi etse eline mi yapşr benolsam hayatta yorlrm yapamam diemem ya. cnm sen kendını sıkma sakın olcgna varır herşey
hmm iyi fiyatı sanırım böyle üçlü olanlar pahalı oluyor 1.000 tl nin üstünde oluyor fiyatları

ayyy cok sevindim canım.ne güzel.bizde dün gittik herşey normalde benimde kızım kocaman olmuş.maşallahh bebişlerimze

evet canım elle muyayenede belli oluyor ama doktor zaten şüphelenirse çatı muayenesi yapar
kızlar bu çatı muayenesi kaçncı haftada olyr ? ben birdaha ki randevmda 33 haftalk olyrmda.
canım beni kızımda 38 haftalıkken muayene etti zaten o zamanda doğum başladı dedi nst de sancı çoğalınca bakıyorlar zamanı gelince
maşallah size canım zaten babalara sana benziyor de yeter ama ne tuhaftırkı bende oğluşu babasına benzettim onunda çok hoşuna gidiyor bu durum..
Beşik olarak bunu düşündüm 339 tl uyku seti ve yatağıyla 570 tl ye mal oluyor nasıl sizce??
çok güzel canım babymall da indirim vardı beşiklerde orayada bi bak derim belki istediğin model indirimdedir orada

Benim annemlerde uzakta oturyor üstüne engelli bir abım var ona bakıyor annecım.Allah sıfasını versin.aynı binada olunca sağlıklı olup gelemem yorulurum deyince insanın agrına gidiyor.birde eve gelip akıl veriyor onu oraya koyma falan diye.gecen esım ağzına tıktı lafı.artık kv nın yüzüne bakamıyorum.midem bulanıyor resmen.eşime çok yük oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…