2015 Temmuz Anneleri

kızlar cok soru soruyom kusura bakmayım ama bebeğim hareketlenmeye başladı ama şimdi de çok aşağıda. tam kasıklarımda. önceden kasılma göbek deliği çevresinde olurdu şimdi kasıklarımda. neden olabilir ki?

Canm her hamilelik farkli demek ki dinlene dinlene yasycz az kaldi zatn

Masallah cnm sana halletmsan ne guzel ben bukadr sey almdm ya cok mu az almsm ne bende yikaym utuleym bakim ekskler varsa alrm :)

Ben gryrm cnm suanda tlfndn yazyrm iste pcden evde tlfndn

Canım sorma baya kötü alerji olmuşum ben. Bildiğin yara yaptı bel kısmımı. Bundan sonra hayatta kullanmam. Unibabydi markası. Beni böyle yapan bebeği nasıl yapar düşünemiyorum.

Canim ne guzel iste enerjiksin hep boyle gitsin :) babaniz ne seviyorsa onu pisir canim

Canım babayı falan gören olmuo ki yaaa kendim pişirdim kendim deli gibi yedim bu iştah nereye gitcek bilmiyorum ( daha yemek bitmeden üstüne ne yesem diye düşünüyorum. Yuvarlanmadan bitirsek su kalan günleri

Geçen gün herkes göbüşünü paylaşırken çok heveslenmiştim ama telefondan yapamamıştım bugün bi de diğer tarayıcıyı kullanayım derken bunu da keşfettim
Aaa tesadufe bak ben de bugun tam da ayni tisortu aldim :)) yandan baktim gobege nasil da cikti diye resmi gorunce bir an kendim sandim:))))

Canm bebiş dönmüş olmasın. Belki kasılma dediğin de kafasıdır. Çünkü benimki başından beri hep doğum pozisyonunda, başı aşağıda. Ben de hep kasıklarımda hissediyorum.

Masallah cnm sana halletmsan ne guzel ben bukadr sey almdm ya cok mu az almsm ne bende yikaym utuleym bakim ekskler varsa alrm :)
bilmiyorum canım belki de ben fazla aldım.Ben badileri fln 5li aldım hep mothercarein kısa kol,kolsuz,uzun kol derken onlar fazla gösteriyo.Bence yeterlidir aldığın doğduktan sonra kullanmaya başlayınca ihtiyaca göre de alırsın hem tecrübe edip neye gerek olduğunu daha iyi biliyo olursun aslında daha iyi olur belki de

canım altlar patikli diye çorabı ihmal etme ,, alttan mutlaka giydir corap. onların kanı canı ne, üşürler.

Canım sorma baya kötü alerji olmuşum ben. Bildiğin yara yaptı bel kısmımı. Bundan sonra hayatta kullanmam. Unibabydi markası. Beni böyle yapan bebeği nasıl yapar düşünemiyorum.
hadi ya ben de onu kullanıyorum canım.unibaby bebeyağını.aslında göbeğime lierac ve mustela sürüyorum bebeyağını da banyodan sonra losyon niyetine vücudumun diğer kısımlarına ama herhangi bişi olmadı.senin tenin hasass mıki beyaz tenli misin?

patikli pantolonun altına giydireyim di mi çorap ? Ay hayali bile ne hoş o minnak ayaklara çorap giydirmek ne güzel olur!
ewet canım giydir mutlaka ,, onlar anne karnında en az 35 derece sıcaklıkta duruyorlar ,, dışarı çıktıklarında bir anda ortama ayak uyduramıyorlar ,, yine duruma göre değişir ama , bir süre giydirilir o şekilde. evin çok sıcaksa zamanla ayarlarsın zaten ne giydireceğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…