2015 Temmuz Anneleri

Canım açık tenliyim ama cildim hassas değildir pek. Aslında benim de bacağımda falan bi sorun yaratmadı ne zamanki belime göbeğime sürdüm o zaman alerji yaptı. Belki o kısımlar daha hassastır.bir de bikaç kişi daha duştan sonra kullandığını yazmış. Sanırım o zaman daha iyi emilio. Ben rastgele sürmüştüm :)) en iyisi lieractan şaşmamak :))

Anldm canm 5 li olnca dedgn gibi cogalmstr. Aynen bende bakar alrm boyuna posuna gore :)

Slm kızlar bu yorgunluk uyku haline en iyi gelen şey yürüyüşş bugun kahvaltıdan sonra uyukluyodum yine hemen kalktı eşimi ikna ettim 5km yürüdük çok iyi geldi bu saat oldu hiç sırt ağrısı yaşamadım magnezyumumu içmedim çok rahatım tavsiye ederim yürüyün

Ben kullaniyorum arkadasim ama normal google uzerinden bir sikinti olmadi takip etmek daha kolay oluyo sanki telden

Selam herkese epeydir giremedim siteye.aslinda hep takip ediorumda yazmaya firsatim olmuyo pek. 29. Haftanin icindeyim 28+2 bu gun.bebek hareketlerinde yavaslama hisseden var mi bu donemde?

maşallahhhh canım enerjine.ben cok çabuk yoruluyorum yaaa.geçenlerde bir çarşıya çıktık bebiş için o kadar yoruldum kii yarım bıraktım eve döndük.benmi cok çabuk yoruluyorum acaba diyorum.üstelik senin kızında var.bende ikinci olsa bittim desene

güle güle giysin inşallah kuzucuk.ne güzel herşeyi bitirmişsin canım.daha benim yıkama işim duruyo.sen ne ile yıkadın canım

Kizlar ben iki gebeligimdede mustela kullandim alerji sikintisi olmadi sukur deneyebilirsiniz

Selam herkese epeydir giremedim siteye.aslinda hep takip ediorumda yazmaya firsatim olmuyo pek. 29. Haftanin icindeyim 28+2 bu gun.bebek hareketlerinde yavaslama hisseden var mi bu donemde?
canım bende 28+4 günlüğüm.aksine bu hafalarda daha hareketlı.belkı fark etmıyorsundur.panıkleme.dıkkat et bıraz.

Maşallah ellerine sağlık bende bugün Bebeğin kıyafetlerini yıkayacaktım eşim erken daha dedi ama haftaya falan başlamayı düşünüyorum havalar ısınınca

Renklerini soldurma, sabun lekesi bırakma olmadı demi? Birde kaç derecede yıkadın canım? Ben mini 30 da yıkasam tekstil tozu gitse diyrm, 50-60 mı yada acaba mikrop ölsün diye kararsız kaldım
ben 40 derecede yıkadım canım,ütülüyoruz ya sonrasında da mikrobu kırılır inşallah.İlk yıkamada yüksek derecelere gerek yok dediğin gibi sabun lekesi kalmamış hiç

inşallah öyledir canım. herşeyden pimpiriklenir oldum ya bi rahatlayabilsek....
Canim rahatla artik biraz. Bu kadar kafaya takmak ta bebek icin iyi degil ben ne kizimda ne de bunda gobek deliginden yukarda bir kere bile birsey hissetmedim. Benimkiler donmedigi icin hersey herzaman sadece asagida hissediliyor ve bebeklerimin ikiside ne asagida nede erken dogum filan riski var. bebegin pozisyon degistirmistir. Asagi tekmeliyordur , dusunme bunlari artik cok fazla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…