- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.041
hadi ya ben de onu kullanıyorum canım.unibaby bebeyağını.aslında göbeğime lierac ve mustela sürüyorum bebeyağını da banyodan sonra losyon niyetine vücudumun diğer kısımlarına ama herhangi bişi olmadı.senin tenin hasass mıki beyaz tenli misin?
Anldm canm 5 li olnca dedgn gibi cogalmstr. Aynen bende bakar alrm boyuna posuna gore :)bilmiyorum canım belki de ben fazla aldım.Ben badileri fln 5li aldım hep mothercarein kısa kol,kolsuz,uzun kol derken onlar fazla gösteriyo.Bence yeterlidir aldığın doğduktan sonra kullanmaya başlayınca ihtiyaca göre de alırsın hem tecrübe edip neye gerek olduğunu daha iyi biliyo olursun aslında daha iyi olur belki de
Ben kullaniyorum arkadasim ama normal google uzerinden bir sikinti olmadi takip etmek daha kolay oluyo sanki teldenbi şey sorcam kızlar telefondan kk kullanan var mı? ben telefondan giremiyorum sürekli atıyor. o yüzden sadece pcden giriyorum öyle oluncada baya uzak kalıyorum. kim bilir neler konuşulup paylaşılıyor kaçırıyorum hepsini.
maşallahhhh canım enerjine.ben cok çabuk yoruluyorum yaaa.geçenlerde bir çarşıya çıktık bebiş için o kadar yoruldum kii yarım bıraktım eve döndük.benmi cok çabuk yoruluyorum acaba diyorum.üstelik senin kızında var.bende ikinci olsa bittim deseneKizlar gunaydin herkese bizde simdi kalktik hizlica kahvalti hazirlayacagim sonra bir sogumgunune gidecegiz oradan 23 nisan kutlamasi varmis ona kosacagiz, oradan pazara gidecegim dolap bosaldi gene, sonra yemek yapacagim sonra mobilyaciya gidecegiz ve baska bir bebek magazasina, oradan eve gelecegiz zaten kizin yemek banyo yatma zamani gelmis olacak ondan sonra bende uyuyakalirim zaten galiba. Oy yok hemen uyuyamam, bodrum kat karisti iyice orayi duzenleyecegiz:) bizim planlar boyle:) bende de yorgunluk basladi ama yorulmaya da zaman kalmiyor ki bizde:):)
güle güle giysin inşallah kuzucuk.ne güzel herşeyi bitirmişsin canım.daha benim yıkama işim duruyo.sen ne ile yıkadın canımKızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantayabattaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)
Eki Görüntüle 1507435
kızlar migrosta tansasta var.ben ordan aldımıspartada oturuyorum canım da ben de bulamadım burda .marketpaketi.com du sanırım ordan uyguna buldum 3 tane 800 gr aldım 5 tl de kargo parası verdim nette satılıyo dalan roxy diye yazınca çıkıyo N11 de falan da var
ohh canım ne guzel bıtırmıssın ben daha baslayamadım.güle güle giysin inşallah kuzucuk.ne güzel herşeyi bitirmişsin canım.daha benim yıkama işim duruyo.sen ne ile yıkadın canım
canım bende 28+4 günlüğüm.aksine bu hafalarda daha hareketlı.belkı fark etmıyorsundur.panıkleme.dıkkat et bıraz.Selam herkese epeydir giremedim siteye.aslinda hep takip ediorumda yazmaya firsatim olmuyo pek. 29. Haftanin icindeyim 28+2 bu gun.bebek hareketlerinde yavaslama hisseden var mi bu donemde?
Maşallah ellerine sağlık bende bugün Bebeğin kıyafetlerini yıkayacaktım eşim erken daha dedi ama haftaya falan başlamayı düşünüyorum havalar ısınıncaKızlar bizim ütülerimiz bitti inşallah biz hazırız.Şimdi çekmeceye yerleşecekler kimisi de çantayabattaniyeler,çarşaflar,müslin bezler, ağız bezleri, uzun kol badi,kısa kol badi,kolsuz badi ,takımlar,patikli tek altlar,çorap,şapka,eldiven hepsini ayırdım çok şükür bitti :)
Eki Görüntüle 1507435
Renklerini soldurma, sabun lekesi bırakma olmadı demi? Birde kaç derecede yıkadın canım? Ben mini 30 da yıkasam tekstil tozu gitse diyrm, 50-60 mı yada acaba mikrop ölsün diye kararsız kaldımdalan roxy sabun tozu kullandım canım
dalan roxy ttoz sabunla yıkadım canım bak burdan aldım,bikaç kişi daha sormuş linki atayımgüle güle giysin inşallah kuzucuk.ne güzel herşeyi bitirmişsin canım.daha benim yıkama işim duruyo.sen ne ile yıkadın canım
ama yaz bebecikleri,hani bir çıtçıtlı atlet bez yeter falan da demdi burda:)canım altlar patikli diye çorabı ihmal etme ,, alttan mutlaka giydir corap. onların kanı canı ne, üşürler.
ben 40 derecede yıkadım canım,ütülüyoruz ya sonrasında da mikrobu kırılır inşallah.İlk yıkamada yüksek derecelere gerek yok dediğin gibiRenklerini soldurma, sabun lekesi bırakma olmadı demi? Birde kaç derecede yıkadın canım? Ben mini 30 da yıkasam tekstil tozu gitse diyrm, 50-60 mı yada acaba mikrop ölsün diye kararsız kaldım
tansaş burda yok migros var ama ben içki satılan yerlerden alışveriş yapmamayı tercih ediyorum canım internetten aldım benkızlar migrosta tansasta var.ben ordan aldım
Hahaha guldurdun beni yahu:)Canım babayı falan gören olmuo ki yaaa kendim pişirdim kendim deli gibi yedimbu iştah nereye gitcek bilmiyorum ( daha yemek bitmeden üstüne ne yesem diye düşünüyorum. Yuvarlanmadan bitirsek su kalan günleri
Canim rahatla artik biraz. Bu kadar kafaya takmak ta bebek icin iyi degilinşallah öyledir canım. herşeyden pimpiriklenir oldum yabi rahatlayabilsek....
Ne guzel ve degisik bir ismi varmis ilcenin:)yok canım merkezde 1,5 yıl kadar oturduk aslında eşimin branşı sınıf öğrt. olunca depoda kaldı açık bulamadılar merkezde biz de ilçeleri tercih ettik Gelendost diye minnacık bi ilçesindeyiz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?