- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.061
Canim esas ikinci olunca heleki benim gibi iki yasindaysa yorulmaya zamanin yok hadi yoruldun dinlenemiyorsun maalesef ben o yuzden basindan beri diyorum ilk hamileligin bool bol tadini cikarin, simartin kendinizi, kapris yapin, yorulun, dinlenin:) ikincide oyle olmayacak cunku:)maşallahhhh canım enerjine.ben cok çabuk yoruluyorum yaaa.geçenlerde bir çarşıya çıktık bebiş için o kadar yoruldum kii yarım bıraktım eve döndük.benmi cok çabuk yoruluyorum acaba diyorum.üstelik senin kızında var.bende ikinci olsa bittim desene
ayy canım çok sağol ya.ne biliyim ya böyle zor olunca insanda bi kaybetme korkusu oluyoCanim rahatla artik biraz. Bu kadar kafaya takmak ta bebek icin iyi degilben ne kizimda ne de bunda gobek deliginden yukarda bir kere bile birsey hissetmedim. Benimkiler donmedigi icin hersey herzaman sadece asagida hissediliyor ve bebeklerimin ikiside ne asagida nede erken dogum filan riski var. bebegin pozisyon degistirmistir. Asagi tekmeliyordur , dusunme bunlari artik cok fazla:)
canım daha yeni doğmuş bebegi açmak olmaz ki, ortama göre değişir ancak mesela benim yatak odam serin oluyor üşür çıtçıtlı badiyle , annelik birazda deneme yanılma gibi oluyor alıştıkca rayına oturuyor ,, kızım ocak doğumluydu , temmuz bebeğide benim için ilk tecrübe olacakE
ama yaz bebecikleri,hani bir çıtçıtlı atlet bez yeter falan da demdi burda:)
canım dediğin gibi sen hiperaktifliğinden kaynaklanıyor ,, aslında benim kızımda çok inat ama idare etmeye çalışıyorum evde onu kısıtladığım için vicdan azabı çekiyorum ama elden bişey gelmiyor ,,doktorum bile bu sefer yorulma dedi, kızımada anneni yorma olurmu dedi, doktorum benim psikolojiyi 10 yıldır bildiği için bana direk yat kalkma risklisin demiyor dolaylı yollardan ima ediyorCanim sorma bu benim yavaslamis halim iste:) tez canliyim ben nerde hareket orda bereket:):) benimde pil bitiyor gunun sonunda bayagi ama bizim kiz durmazki oyle evde otursun butun gun filan seninki buyuk laf dinliyor ne guzel!
Eki Görüntüle 1508255 Kuzumun ilk çamaşırları yıkanıyor :) Minicik eldiveni de kenara sıkışmış yavrumun giyeceği günleri de göstersin Rabbim biraz daha bekleyeyim diyordum ama dün fotoğrafları görünce gaza geldim bende :)
Maşallah sizeeeeeeeGeçen gün herkes göbüşünü paylaşırken çok heveslenmiştim ama telefondan yapamamıştım bugün bi de diğer tarayıcıyı kullanayım derken bunu da keşfettim
Ah canım hamileliktendir bu ruh hali inşallah yakında geçer bak ne güzel bahar geldi çık yürüyüşe biraz moral olsun üzme kendini boşyere :)
ohhhh çok guzel.ama bende yıkamak ıstıyorum.mobilyası gelmeden yıkayamıyorum.o günü iple cekiyorum...Eki Görüntüle 1508255 Kuzumun ilk çamaşırları yıkanıyor :) Minicik eldiveni de kenara sıkışmış yavrumun giyeceği günleri de göstersin Rabbim biraz daha bekleyeyim diyordum ama dün fotoğrafları görünce gaza geldim bende :)
Gunaydin sekerim :) benim ilk bebis olcak insallah ben erzurumdayim yaza burasi yine serin oluyor ama evim cok sicak oluyor bence agustos sonu eylul gibi biraz biraz acariz bebisleri baktikki usuduler kapariz tekrar :)canım daha yeni doğmuş bebegi açmak olmaz ki, ortama göre değişir ancak mesela benim yatak odam serin oluyor üşür çıtçıtlı badiyle , annelik birazda deneme yanılma gibi oluyor alıştıkca rayına oturuyor ,, kızım ocak doğumluydu , temmuz bebeğide benim için ilk tecrübe olacak
Kargo ucreti ne kadar ? Birde sen yenidogan islak mendille sampuan aldin mi unibaby almayi dusunuyorum ben aslinda burda da varmisdalan roxy ttoz sabunla yıkadım canım bak burdan aldım,bikaç kişi daha sormuş linki atayım
http://www.marketpaketi.com/Dalan-Roxy-Matik-800-gr,PR-2894.html
Selam canim senle ayniyiz bende 28+2 deyim , dinlenmeni ve bebegin hareketlerini dinlemeni oneriyorum ayakta olunca surekli benimki uyuyo yatinca uyaniyor azalma degil aksine bu kac gun cok hareketli oglum ama her bebek farklidir seninki sakin belkide azalma degildir oSelam herkese epeydir giremedim siteye.aslinda hep takip ediorumda yazmaya firsatim olmuyo pek. 29. Haftanin icindeyim 28+2 bu gun.bebek hareketlerinde yavaslama hisseden var mi bu donemde?
canım ıslak mendili unibaby yenidoğan aldım onu çok övüyolar 12 paket aldım umarım problem yaşamayız.şampuanı da mayanın tavsiyesi üzerine mustela konak önleyici yenidoğan köpük şampuan aldım.ama burda yok o.kargo ücreti 100 tl ye kadar 5 tl sanırım.100 üstü ücretsiz.ben bi de etimatik çamaşır deterjanı almıştım ordan şoka gelmişti biara kimyasal içermiyo kendim için aldım tabi onuKargo ucreti ne kadar ? Birde sen yenidogan islak mendille sampuan aldin mi unibaby almayi dusunuyorum ben aslinda burda da varmis
Selam canim senle ayniyiz bende 28+2 deyim , dinlenmeni ve bebegin hareketlerini dinlemeni oneriyorum ayakta olunca surekli benimki uyuyo yatinca uyaniyor azalma degil aksine bu kac gun cok hareketli oglum ama her bebek farklidir seninki sakin belkide azalma degildir o
evet canım her bebek farklı olur , ve herkes aynı sıcaklıkta değil duruma göre ayarlanır artıkGunaydin sekerim :) benim ilk bebis olcak insallah ben erzurumdayim yaza burasi yine serin oluyor ama evim cok sicak oluyor bence agustos sonu eylul gibi biraz biraz acariz bebisleri baktikki usuduler kapariz tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?