2015 Temmuz Anneleri

Canim esas ikinci olunca heleki benim gibi iki yasindaysa yorulmaya zamanin yok hadi yoruldun dinlenemiyorsun maalesef ben o yuzden basindan beri diyorum ilk hamileligin bool bol tadini cikarin, simartin kendinizi, kapris yapin, yorulun, dinlenin:) ikincide oyle olmayacak cunku:)

ayy canım çok sağol ya.ne biliyim ya böyle zor olunca insanda bi kaybetme korkusu oluyo Rabbime sığınıyorum artık.İyiki varsınız kızlar

E

ama yaz bebecikleri,hani bir çıtçıtlı atlet bez yeter falan da demdi burda:)
canım daha yeni doğmuş bebegi açmak olmaz ki, ortama göre değişir ancak mesela benim yatak odam serin oluyor üşür çıtçıtlı badiyle , annelik birazda deneme yanılma gibi oluyor alıştıkca rayına oturuyor ,, kızım ocak doğumluydu , temmuz bebeğide benim için ilk tecrübe olacak

Canim sorma bu benim yavaslamis halim iste:) tez canliyim ben nerde hareket orda bereket:):) benimde pil bitiyor gunun sonunda bayagi ama bizim kiz durmazki oyle evde otursun butun gun filan seninki buyuk laf dinliyor ne guzel!
canım dediğin gibi sen hiperaktifliğinden kaynaklanıyor ,, aslında benim kızımda çok inat ama idare etmeye çalışıyorum evde onu kısıtladığım için vicdan azabı çekiyorum ama elden bişey gelmiyor ,,doktorum bile bu sefer yorulma dedi, kızımada anneni yorma olurmu dedi, doktorum benim psikolojiyi 10 yıldır bildiği için bana direk yat kalkma risklisin demiyor dolaylı yollardan ima ediyor

Maşallah
Çamaşır torbası al bence onun içine koyarsın küçük parçaları. Yada bi küçük yastık kılıfının içine koyup ağzını bağlayabilirsin yada ince beyaz bi tülbentin içine koy bağla yıka.

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar
Dün alışverişe gidemedim gene kızım ateşlendi bu çocuklar hasta olmasın diye gözüne bakıyorum gene de hasta oldu. Buna şükür gelip geçici bi hastalık.
Hafta içi de okul var benim alışveriş kaldı bu haftada.

ohhhh çok guzel.ama bende yıkamak ıstıyorum.mobilyası gelmeden yıkayamıyorum.o günü iple cekiyorum...

Yıkamak için erken değil mi? Ben 30. Haftadayım. Kaba bi hesapla 8 hafta yani 2 ay var. 34 de falan yıkarım heralde

Günaydın kızlar bende dün yıkama ve utuleme işini bitirdim baya rahatladım ama dün felaket yoruldum aslında bir gün yıkar ertesi gün ütüler dedim ama sanki bir gece sepette mikrop kapar korkusuyla ütüledim ama şükür rahatladım kaldı sadece uyku seti onuda yikadim bir çarşafa sandım beşiği kurunca ütülerim dedim yoksa tekrar karışır

Gunaydin sekerim :) benim ilk bebis olcak insallah ben erzurumdayim yaza burasi yine serin oluyor ama evim cok sicak oluyor bence agustos sonu eylul gibi biraz biraz acariz bebisleri baktikki usuduler kapariz tekrar :)

Selam herkese epeydir giremedim siteye.aslinda hep takip ediorumda yazmaya firsatim olmuyo pek. 29. Haftanin icindeyim 28+2 bu gun.bebek hareketlerinde yavaslama hisseden var mi bu donemde?
Selam canim senle ayniyiz bende 28+2 deyim , dinlenmeni ve bebegin hareketlerini dinlemeni oneriyorum ayakta olunca surekli benimki uyuyo yatinca uyaniyor azalma degil aksine bu kac gun cok hareketli oglum ama her bebek farklidir seninki sakin belkide azalma degildir o

Kargo ucreti ne kadar ? Birde sen yenidogan islak mendille sampuan aldin mi unibaby almayi dusunuyorum ben aslinda burda da varmis
canım ıslak mendili unibaby yenidoğan aldım onu çok övüyolar 12 paket aldım umarım problem yaşamayız.şampuanı da mayanın tavsiyesi üzerine mustela konak önleyici yenidoğan köpük şampuan aldım.ama burda yok o.kargo ücreti 100 tl ye kadar 5 tl sanırım.100 üstü ücretsiz.ben bi de etimatik çamaşır deterjanı almıştım ordan şoka gelmişti biara kimyasal içermiyo kendim için aldım tabi onu

Azalma derken hareket ediyo surekli bir hareket halinde.ama bole vurmuyo mesela gecen haftaki gibi.daha cok kayiyo yada cok hafif hissettiriyo

Gunaydin sekerim :) benim ilk bebis olcak insallah ben erzurumdayim yaza burasi yine serin oluyor ama evim cok sicak oluyor bence agustos sonu eylul gibi biraz biraz acariz bebisleri baktikki usuduler kapariz tekrar :)
evet canım her bebek farklı olur , ve herkes aynı sıcaklıkta değil duruma göre ayarlanır artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…