- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.081
Benimkide daha cok kaymaya basladi donmeye basladi arada vuruyor da,bnce normal doktor bebise bakti bu hafta bi sorun yok dediydiAzalma derken hareket ediyo surekli bir hareket halinde.ama bole vurmuyo mesela gecen haftaki gibi.daha cok kayiyo yada cok hafif hissettiriyo
Bnde alacam da 12 paket almwyayim diyorum belki bi sorun cikarsa elimde kalmasin :) az olanlardan alacam unibaby nin yenidogan kopuk sampuani var onu alayim diyorum hem hep onunla devam ederim a101 den almistim ama o yeni dogan degildicanım ıslak mendili unibaby yenidoğan aldım onu çok övüyolar 12 paket aldım umarım problem yaşamayız.şampuanı da mayanın tavsiyesi üzerine mustela konak önleyici yenidoğan köpük şampuan aldım.ama burda yok o.kargo ücreti 100 tl ye kadar 5 tl sanırım.100 üstü ücretsiz.ben bi de etimatik çamaşır deterjanı almıştım ordan şoka gelmişti biara kimyasal içermiyo kendim için aldım tabi onu
Oh ne guzelgünaydn hayırlı sabahlar tatlı annişler nasılsınız bakalım bugün kızımla birgün geçiricez tiyatroya götürücem ordanda bişeyler yemeğe götürürüm sonra posta eve gider herkese bol tepikli mutlu birgün diliyorum :)))
Sen aman zorlama canim kendini, hele bir bebis dogsun ondan sinra bol bol gezersiniz zaten. Kizin da buyuk abla olur. Bakalim biz bebek dogunca gezmel bayagi mesele olacak su ikili pusetlerden almak farz oldu. Kizim kucuk daha simdi bile zor zaptediyorum yollarda bebekle asla yapamayacagim ikili puset olmadan. Haril haril siteleri arastiriyorum simdi:)canım dediğin gibi sen hiperaktifliğinden kaynaklanıyor ,, aslında benim kızımda çok inat ama idare etmeye çalışıyorum evde onu kısıtladığım için vicdan azabı çekiyorum ama elden bişey gelmiyor ,,doktorum bile bu sefer yorulma dedi, kızımada anneni yorma olurmu dedi, doktorum benim psikolojiyi 10 yıldır bildiği için bana direk yat kalkma risklisin demiyor dolaylı yollardan ima ediyor
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar hayırlı pazarlar
Dün alışverişe gidemedim gene kızım ateşlendibu çocuklar hasta olmasın diye gözüne bakıyorum gene de hasta oldu. Buna şükür gelip geçici bi hastalık.
Hafta içi de okul var benim alışveriş kaldı bu haftada.
Benmde canm cekyr :)) ama deterjan daha gelmediEki Görüntüle 1508255 Kuzumun ilk çamaşırları yıkanıyor :) Minicik eldiveni de kenara sıkışmış yavrumun giyeceği günleri de göstersin Rabbim biraz daha bekleyeyim diyordum ama dün fotoğrafları görünce gaza geldim bende :)
Canm gecms olsn olsn alsvers yapilr herturlu kuzun iyi olsn biran onceGünaydın kızlar hayırlı pazarlar
Dün alışverişe gidemedim gene kızım ateşlendibu çocuklar hasta olmasın diye gözüne bakıyorum gene de hasta oldu. Buna şükür gelip geçici bi hastalık.
Bence sikinti yapmayin o kadar, benimkiler ikisi de yaz bebegiydi, ilk iki hafta ince penye tulum giydirdim,sonrasinda sadece atlet giydi.Aksamlari da alissin diye her gece pijamasini giydirirdim.Zamani gelince duruma göre ayarliyorsun zaten.Cok sicaga alistirinca kisin zor oluyor sonra da, daha cabuk üsüyorlar bebisler.Zaten hep ince penye battaniye ye sariliyo bebisler, o da korumak icin yeterli bence.canım daha yeni doğmuş bebegi açmak olmaz ki, ortama göre değişir ancak mesela benim yatak odam serin oluyor üşür çıtçıtlı badiyle , annelik birazda deneme yanılma gibi oluyor alıştıkca rayına oturuyor ,, kızım ocak doğumluydu , temmuz bebeğide benim için ilk tecrübe olacak
Oy masallah, böyle resimler eklendikce biz de hevesleniyoruz ama daha erken degil mi yahu...Eki Görüntüle 1508255 Kuzumun ilk çamaşırları yıkanıyor :) Minicik eldiveni de kenara sıkışmış yavrumun giyeceği günleri de göstersin Rabbim biraz daha bekleyeyim diyordum ama dün fotoğrafları görünce gaza geldim bende :)
Gecmis olsun canim, önemli bisey degildir umarim.alisverise bi cikinca bi seferde halledersin canim, dert etme o kadar.Ben de cogu alisverisimi internetten hallettim gidip aramak canimi sikiyor.C&A nin sayfasina bak , oradan begen bi seferde gidip alir gelirsin.Ben direk siparis edip gidip oradan da kartonumu alip eve geliyorum o kadar tembel alistim yani.Günaydın kızlar hayırlı pazarlar
Merak etme canim artik icerde yer azaliyo, o yüzden sana hareket etmiyormus gibi geliyo.Zaman gectikce daha da daralacak ve sen bazi günler hic hareket etmiyo zannediceksin, ama o yerinden memnun merak etmeAzalma derken hareket ediyo surekli bir hareket halinde.ama bole vurmuyo mesela gecen haftaki gibi.daha cok kayiyo yada cok hafif hissettiriyo
Oy o tatli ablasini yesinler, kardes gelince o otomatikmen olgunlasacak görürsün.Arabanin kenarindan tutup yürür sizinle...Sen aman zorlama canim kendini, hele bir bebis dogsun ondan sinra bol bol gezersiniz zaten. Kizin da buyuk abla olur. Bakalim biz bebek dogunca gezmel bayagi mesele olacak su ikili pusetlerden almak farz oldu. Kizim kucuk daha simdi bile zor zaptediyorum yollarda bebekle asla yapamayacagim ikili puset olmadan. Haril haril siteleri arastiriyorum simdi:)
Iyilik, sizde ne var ne yok?Kizlar slm naslsnz ne var ne yok
mrb canım.iyiyiz biz.pazar mlum pinekliyoruz.kızımız ıcın lamba perde bakıyoruz....Kizlar slm naslsnz ne var ne yok
Benimkide daha cok kaymaya basladi donmeye basladi arada vuruyor da,bnce normal doktor bebise bakti bu hafta bi sorun yok dediydi
Bimiyorum ya.bu kalbinde leke var down sendromlu bebeklerde olabilio falan dedikten sonra psikopata bagladim iyice.Bence sikinti yapmayin o kadar, benimkiler ikisi de yaz bebegiydi, ilk iki hafta ince penye tulum giydirdim,sonrasinda sadece atlet giydi.Aksamlari da alissin diye her gece pijamasini giydirirdim.Zamani gelince duruma göre ayarliyorsun zaten.Cok sicaga alistirinca kisin zor oluyor sonra da, daha cabuk üsüyorlar bebisler.Zaten hep ince penye battaniye ye sariliyo bebisler, o da korumak icin yeterli bence.
Oy masallah, böyle resimler eklendikce biz de hevesleniyoruz ama daha erken degil mi yahu...
Gecmis olsun canim, önemli bisey degildir umarim.alisverise bi cikinca bi seferde halledersin canim, dert etme o kadar.Ben de cogu alisverisimi internetten hallettim gidip aramak canimi sikiyor.C&A nin sayfasina bak , oradan begen bi seferde gidip alir gelirsin.Ben direk siparis edip gidip oradan da kartonumu alip eve geliyorum o kadar tembel alistim yani.
Merak etme canim artik icerde yer azaliyo, o yüzden sana hareket etmiyormus gibi geliyo.Zaman gectikce daha da daralacak ve sen bazi günler hic hareket etmiyo zannediceksin, ama o yerinden memnun merak etme
Bizde yats oglmla bolca dinlenmece uyumaca :)) mide yanmasi bendede.olyr canm.ama cok nadirIyilik, sizde ne var ne yok?
Bol bol mide eksimesi ve yanma ile ugrasiyoz ayriyetten
Ne guzel cnm gyle gule.kullanin kizinla.cicilerini :)mrb canım.iyiyiz biz.pazar mlum pinekliyoruz.kızımız ıcın lamba perde bakıyoruz....
Offf çok geçmiş olsun sizedeGecmis olsun canimhemen iyilessin kuzu ! Bizim kizda da polen alerjisi oldugu kesinlesti o yuzden bu oksuruk burun akintisi. Icerdeyken iyi disari cikar cikmaz bogmacali gibi oksurmeye burun akmaya basliyor. Cocuk istanbul'da yesil gormedi tabi hic buraya gelince vucudun alismasi biraz alacak sanirim. Orman gibi burasi!
Aynen iyileşsinde biCanm gecms olsn olsn alsvers yapilr herturlu kuzun iyi olsn biran once
en iyisini yaparsın canım.unibaby yenidoğan alerji yaptı diyen hiç duymadım daha ama belli olmaz bu işler eğer öyle olursa başka ıslak mendile güvenemem bi de şimdilik 2 adet şu pamuklardan aldım baby me nin kaynamış ılımış suya batırıp temizlemek için olmadı ilk haftalar onunla yaparım elimden geldiğince bulunsun dedimBnde alacam da 12 paket almwyayim diyorum belki bi sorun cikarsa elimde kalmasin :) az olanlardan alacam unibaby nin yenidogan kopuk sampuani var onu alayim diyorum hem hep onunla devam ederim a101 den almistim ama o yeni dogan degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?