2015 Temmuz Anneleri

Azalma derken hareket ediyo surekli bir hareket halinde.ama bole vurmuyo mesela gecen haftaki gibi.daha cok kayiyo yada cok hafif hissettiriyo
Benimkide daha cok kaymaya basladi donmeye basladi arada vuruyor da,bnce normal doktor bebise bakti bu hafta bi sorun yok dediydi

Bnde alacam da 12 paket almwyayim diyorum belki bi sorun cikarsa elimde kalmasin :) az olanlardan alacam unibaby nin yenidogan kopuk sampuani var onu alayim diyorum hem hep onunla devam ederim a101 den almistim ama o yeni dogan degildi

Oh ne guzel
Iyi gezmeler canim size:) sana da bol tekmeli gunler canim:)

Sen aman zorlama canim kendini, hele bir bebis dogsun ondan sinra bol bol gezersiniz zaten. Kizin da buyuk abla olur. Bakalim biz bebek dogunca gezmel bayagi mesele olacak su ikili pusetlerden almak farz oldu. Kizim kucuk daha simdi bile zor zaptediyorum yollarda bebekle asla yapamayacagim ikili puset olmadan. Haril haril siteleri arastiriyorum simdi:)

Gecmis olsun canim hemen iyilessin kuzu ! Bizim kizda da polen alerjisi oldugu kesinlesti o yuzden bu oksuruk burun akintisi. Icerdeyken iyi disari cikar cikmaz bogmacali gibi oksurmeye burun akmaya basliyor. Cocuk istanbul'da yesil gormedi tabi hic buraya gelince vucudun alismasi biraz alacak sanirim. Orman gibi burasi!

Canm gecms olsn olsn alsvers yapilr herturlu kuzun iyi olsn biran once

Bence sikinti yapmayin o kadar, benimkiler ikisi de yaz bebegiydi, ilk iki hafta ince penye tulum giydirdim,sonrasinda sadece atlet giydi.Aksamlari da alissin diye her gece pijamasini giydirirdim.Zamani gelince duruma göre ayarliyorsun zaten.Cok sicaga alistirinca kisin zor oluyor sonra da, daha cabuk üsüyorlar bebisler.Zaten hep ince penye battaniye ye sariliyo bebisler, o da korumak icin yeterli bence.
Oy masallah, böyle resimler eklendikce biz de hevesleniyoruz ama daha erken degil mi yahu...
Gecmis olsun canim, önemli bisey degildir umarim.alisverise bi cikinca bi seferde halledersin canim, dert etme o kadar.Ben de cogu alisverisimi internetten hallettim gidip aramak canimi sikiyor.C&A nin sayfasina bak , oradan begen bi seferde gidip alir gelirsin.Ben direk siparis edip gidip oradan da kartonumu alip eve geliyorum o kadar tembel alistim yani.
Azalma derken hareket ediyo surekli bir hareket halinde.ama bole vurmuyo mesela gecen haftaki gibi.daha cok kayiyo yada cok hafif hissettiriyo
Merak etme canim artik icerde yer azaliyo, o yüzden sana hareket etmiyormus gibi geliyo.Zaman gectikce daha da daralacak ve sen bazi günler hic hareket etmiyo zannediceksin, ama o yerinden memnun merak etme

Oy o tatli ablasini yesinler, kardes gelince o otomatikmen olgunlasacak görürsün.Arabanin kenarindan tutup yürür sizinle...
Bi de arka tekerlerin arasina takilan bi aparat var tekerli, cocuk oraya cikiyor ve sen arabayi sürerken o senin kollarinin arasinda duruyo, cok ise yarayan bi aparat.dur bi resim bulup ekliyim sana..

Benimkide daha cok kaymaya basladi donmeye basladi arada vuruyor da,bnce normal doktor bebise bakti bu hafta bi sorun yok dediydi

Bimiyorum ya.bu kalbinde leke var down sendromlu bebeklerde olabilio falan dedikten sonra psikopata bagladim iyice.

Offf çok geçmiş olsun sizede

Bnde alacam da 12 paket almwyayim diyorum belki bi sorun cikarsa elimde kalmasin :) az olanlardan alacam unibaby nin yenidogan kopuk sampuani var onu alayim diyorum hem hep onunla devam ederim a101 den almistim ama o yeni dogan degildi
en iyisini yaparsın canım.unibaby yenidoğan alerji yaptı diyen hiç duymadım daha ama belli olmaz bu işler eğer öyle olursa başka ıslak mendile güvenemem bi de şimdilik 2 adet şu pamuklardan aldım baby me nin kaynamış ılımış suya batırıp temizlemek için olmadı ilk haftalar onunla yaparım elimden geldiğince bulunsun dedim
http://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizlik-pamugu_BAE-20017

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…