- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.281
canım sen tam beni anlatmişsin yaaKızlar merhabalar, hepimizin sıkıntıları ufacık tefecik olsun ve çabucak geçsin inşallah..
ben birşey anlatıcam size hem çok komik hem garip, son bir kaç haftadır sabahları soluma yatınca bebiş solumda, bel tarafımda vurmaya başlıyor.. rahatsız oldu heralde diye sağıma dönüyorum bu seferde sağ tarafta belime doğru hiç durmadan vuruyor.. sıpa sanki benimle oyun oynuyor yahuu..bazen korkuyorum acaba sıkıştırıyorumda ondan mı böyle yapıyor diye ama gece soluma yattığımda birşey yapmıyor.. sadece sabahları, kalk artık der gibi düz zaten hiç yatamıyorum, anlıyacağınız bizimki sabahları beni ayağa dikmeye başladı bile.. bir de sanırım benim çocuk paralell duruyor, yani kafa üstte değilde yanda gibi.. bunda bir sıkıntı varmıdır acaba? hiç böyle birşey yaşayan varmı aranızda?
yaramaz olacak annesii, şimdiden oyun oynuyo senle ne güzelKızlar merhabalar, hepimizin sıkıntıları ufacık tefecik olsun ve çabucak geçsin inşallah..
ben birşey anlatıcam size hem çok komik hem garip, son bir kaç haftadır sabahları soluma yatınca bebiş solumda, bel tarafımda vurmaya başlıyor.. rahatsız oldu heralde diye sağıma dönüyorum bu seferde sağ tarafta belime doğru hiç durmadan vuruyor.. sıpa sanki benimle oyun oynuyor yahuu..bazen korkuyorum acaba sıkıştırıyorumda ondan mı böyle yapıyor diye ama gece soluma yattığımda birşey yapmıyor.. sadece sabahları, kalk artık der gibi düz zaten hiç yatamıyorum, anlıyacağınız bizimki sabahları beni ayağa dikmeye başladı bile.. bir de sanırım benim çocuk paralell duruyor, yani kafa üstte değilde yanda gibi.. bunda bir sıkıntı varmıdır acaba? hiç böyle birşey yaşayan varmı aranızda?
cnm bence çilek olan :)Kızlar bebek odamıza karar vermiştik ama dün bu takıma baktık . Çok hoşuma gitti ,kararsız kaldım. Pembe pembe aklıma çeldi :)) Sizce hangisi ?
https://caploonba.com/mobilyalar/bebek-odalari/lilya-bebek
http://www.cilek.com/softy
Bunu calismayan annelere de verecekler mi bir de sadece 1 ay alacaz degil mi
mrb cnm :) biz temmuz anneleri çenebazız :)) inş. hepmz hayrl doğumlar :)merhaba temmuz anneleriii :) ağustos annesi olacağım bende Allahın izni ile :) arada sizide takıp ediyorum.doğumlar yaklaşıyor sizlerin inşallah hepiniz hayırla kurtulursunuz güzel annelerbizleride dualarınızda unutmayın inşallahh sağlıklaa kalınn
maşallah canm oğluna. inş. şeker falanda çıkmaz kötü bişey olmsn bebişlerimize.kizlar doktordan geldm simdi bebegm 28 haftalik ve 1000 gr olmus seker yuklemesi yaptirmadi doktorum bebegn midesinde sislik vardi normal boyutuna donmus o sislikte gizli sekerden olabilir diye tahlil istedi yarin sabah ac gibip kan vericm. nst ye bagladilar sancm oluyo deyince sancn var biraz bu yuzden dikkat etmen gerekiyo dedi. cok sukur saglignda bi sknti oglumun :)
insallah cikmaz ablacm yarn ogrenicez bakalm ne oldugunumaşallah canm oğluna. inş. şeker falanda çıkmaz kötü bişey olmsn bebişlerimize.
canım bence beyaz güzel.bende beyaz düşünüyorum.Kızlar bebek odamıza karar vermiştik ama dün bu takıma baktık . Çok hoşuma gitti ,kararsız kaldım. Pembe pembe aklıma çeldi :)) Sizce hangisi ?
https://caploonba.com/mobilyalar/bebek-odalari/lilya-bebek
http://www.cilek.com/softy
HAYIRLI DOĞUMLAR CANIMMMÇrABBİM HEPİMİZİ DÜZ KURTARSIN İNŞALLAHH :)mrb cnm :) biz temmuz anneleri çenebazız :)) inş. hepmz hayrl doğumlar :)
Bunu calismayan annelere de verecekler mi bir de sadece 1 ay alacaz degil mi
evet canım uyuyamasan bile dinlenebiliyosun evde.bende cok özledim yüzüstü yatmayı.eşime diyorum sen benim yerime hep yüzüstü yatCnm uyuyamasam bile hiç değilse yatarım evimde. Daireye gelmek bile yorucu geliyor artık. Ama gece uykusu hasret kaldım.Deliksiz yüz üstü yatıpta uyumak istiyorum :) Yarın atacağım inş fotomuzu.
canım hanfi boyu var sende burda iki ayrı boy mevcut sanırım ebebekte biri 45 tl biri 69tlBende aynısı var :) görüntüsünü kullanımını çok beğendiğim için mutfağa almıştım ama baktım poşet dayanmıyor mutfağımda görüntü olarak duruyor. Bebiş için saklıyorum yedek poşetleriyle evet biraz pahalı poşetleri normal çöp poşetleri gibi küçük yada büyük boy değil çekip bağlayıp istediğin kadar kullanıp kesip atabiliyorsun gerçekten normal çöplerdede koku yapmıyordu
Gizem kız ev hanımlarıda alıcak mı o devletin verdiği parayı. Hep onlar mı bizden alıcak birazda biz alalım devlettenmaşallah canm oğluna. inş. şeker falanda çıkmaz kötü bişey olmsn bebişlerimize.
ben doğumda dağıtmak için 200 yapmıştım... 6 gün sonra mevlütte dağıtmak için kendim ördüm mini patik :) 150 tane zamanın varsa yap benceanladm cnm sen erken ayrlcgn için rahat yaparsn. evet maliyeti az olyr netten hesaplamştm annem ayrı ben ayrı mevlt yapcm ve 200 tane kadr olması lazm o yüzden zorlnrm belki die düşnyrm
Ben ustumu aciyorum esim hastasin diyip ortuyor nasil yandigimi bilmiyorki :)Hastalıkta sana sıkıntı yapıyordur cnm ama sanırım hamilelikten dolayı da oluyordur. Aynen bende gece kaç kere kalkıpta üstümü değiştiriyorum. Hani havalar biraz daha açmış olsa sere serpe yatacağım ama bu havalarda da hastalanacağım diye korkuyorum.
Çok geçmiş olsun iyi yapmışın acile gitmekle. Kullan o antibiyotik hamilelere veriliyor idrar yolu Bağırsak ve kadın hastalıkları iltihaplanması için bide diş eti rahatsızlıklarında. Zaten hamile olduğunu bildikleri için zarar veren bi ilacı vermezler.Kızlar sabah yazmistim acile gttim apar topar serum takildi 3saat kan tahlili yapildi bagrsak enfeksiyonu olmus intaniye bolumune yonlendirdiler yesillik yasakladi portakal suyu lapa yicen dedi bide ornisid diye ilac yazdi ozellkle hamileyim kullanabilmiyim die sordum evet kullanabilirsin dedi kendi doktorumun numarasi yok devlete gttigim icin vermiyolar ayakta duramiyodum sira slip bekleyemezdim oyuzden gdemedim doktoruma ilaci kullansammi bilemedim
Tamam canım saolasın iyiki varsnz vallaha çok yardmcı oluyosunuz noldu bana bilmiyorum cikamiyrum buara acillerden son aylar zor geciyo rabbm yardmcmiz olsunÇok geçmiş olsun iyi yapmışın acile gitmekle. Kullan o antibiyotik hamilelere veriliyor idrar yolu Bağırsak ve kadın hastalıkları iltihaplanması için bide diş eti rahatsızlıklarında. Zaten hamile olduğunu bildikleri için zarar veren bi ilacı vermezler.
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Yeni bir haftaya güneşli bir günle başlayınca insanda enerjik oluyor :)
Son 6 günümüz inş. Ondan sonra bol bol sabahları uyumaya çalışacağım bakalım.
Tabi uyuyabilirsem :)
Sizlerden naber? Tüm hafta sonu dönktürmüşsünüz ama dönüp bakamadım hepsine.
Bizim temizliğimiz bitti sayılır. Perdelerim yıkanacak o kadar. Onun içinde annemi bekleyeceğim.
Kızımın odasını da yerleştirdik dün. Çok güzel oldu :) Durup durup bakıyorum.
Çok heyecanlanıyorum inş kızım yakında gelecek diye :) Bugün içim kıpır kıpır.
Günaydın kızlarrr. Biz bugün çok daha iyiyiz. Rahim girişine halka takıldı kısa süreli bir işlem ama biraz acılıydı. İleride çatı muayenesi falan hakgetire yani hiç korkum yok hepsini yaşadım sayılır :)Artık doğuma kadar bu halka benimle olacak, bebeğim artık daha yukarıda bu sayede :) çok ama çok rahatladım tehlikem geçti Allaha çok şükür. Yüzde 90 işe yararmış çünkü :)
kuzuma aldgm ciciler geldi :)
Kızlar sabah yazmistim acile gttim apar topar serum takildi 3saat kan tahlili yapildi bagrsak enfeksiyonu olmus intaniye bolumune yonlendirdiler yesillik yasakladi portakal suyu lapa yicen dedi bide ornisid diye ilac yazdi ozellkle hamileyim kullanabilmiyim die sordum evet kullanabilirsin dedi kendi doktorumun numarasi yok devlete gttigim icin vermiyolar ayakta duramiyodum sira slip bekleyemezdim oyuzden gdemedim doktoruma ilaci kullansammi bilemedim
Tamam canım saolasın iyiki varsnz vallaha çok yardmcı oluyosunuz noldu bana bilmiyorum cikamiyrum buara acillerden son aylar zor geciyo rabbm yardmcmiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?