2015 Temmuz Anneleri

canım sen tam beni anlatmişsin yaabende de öyle oluyo.sag sol yapıp duruyorum.sırtustu hiç yatamıyorum boğuluyorum resmen.banada kafası yan duruyo gibi geliyor.yarın kontrolümüz var cok merak ediyorum.bakalım hangi şekilde duruyo

yaramaz olacak annesii, şimdiden oyun oynuyo senle ne güzel . canım benim ki de yan duruyo bence ayakları sağ tarafımda galiba

mrb cnm :) biz temmuz anneleri çenebazız :)) inş. hepmz hayrl doğumlar :)

maşallah canm oğluna. inş. şeker falanda çıkmaz kötü bişey olmsn bebişlerimize.

Kızlar sabah yazmistim acile gttim apar topar serum takildi 3saat kan tahlili yapildi bagrsak enfeksiyonu olmus intaniye bolumune yonlendirdiler yesillik yasakladi portakal suyu lapa yicen dedi bide ornisid diye ilac yazdi ozellkle hamileyim kullanabilmiyim die sordum evet kullanabilirsin dedi kendi doktorumun numarasi yok devlete gttigim icin vermiyolar ayakta duramiyodum sira slip bekleyemezdim oyuzden gdemedim doktoruma ilaci kullansammi bilemedim

Bunu calismayan annelere de verecekler mi bir de sadece 1 ay alacaz degil mi

Cnm bu paralar bı kerelik,adam kandırıyorlar...300-400 lirayla bı evın hangı eksiği,hangi ihtiyacı kapanı rallah askınaa...bebek2-3 yasına gelene kadar her ay verseler anlarımda.bebeğin aylık krem,bez parası bıle dunyaalar tutuyor....kendılerı bolluk ıcınde yüzdüklerınden ufak hesapları bılmıyorlar tabhi...

Cnm uyuyamasam bile hiç değilse yatarım evimde. Daireye gelmek bile yorucu geliyor artık. Ama gece uykusu hasret kaldım.Deliksiz yüz üstü yatıpta uyumak istiyorum :) Yarın atacağım inş fotomuzu.
evet canım uyuyamasan bile dinlenebiliyosun evde.bende cok özledim yüzüstü yatmayı.eşime diyorum sen benim yerime hep yüzüstü yat

canım hanfi boyu var sende burda iki ayrı boy mevcut sanırım ebebekte biri 45 tl biri 69tl

anladm cnm sen erken ayrlcgn için rahat yaparsn. evet maliyeti az olyr netten hesaplamştm annem ayrı ben ayrı mevlt yapcm ve 200 tane kadr olması lazm o yüzden zorlnrm belki die düşnyrm
ben doğumda dağıtmak için 200 yapmıştım... 6 gün sonra mevlütte dağıtmak için kendim ördüm mini patik :) 150 tane zamanın varsa yap bence

Ben ustumu aciyorum esim hastasin diyip ortuyor nasil yandigimi bilmiyorki :)

Çok geçmiş olsun iyi yapmışın acile gitmekle. Kullan o antibiyotik hamilelere veriliyor idrar yolu Bağırsak ve kadın hastalıkları iltihaplanması için bide diş eti rahatsızlıklarında. Zaten hamile olduğunu bildikleri için zarar veren bi ilacı vermezler.

Tamam canım saolasın iyiki varsnz vallaha çok yardmcı oluyosunuz noldu bana bilmiyorum cikamiyrum buara acillerden son aylar zor geciyo rabbm yardmcmiz olsun

ohhh ellerinize sağlık. nasıl güzel olmuştur şimdi odası

geçmiş olsun. vaktinde gelsin inşallah kuzun

kuzuma aldgm ciciler geldi :)

güle güle kullan canım. yerim onun cicilerini

geçmiş olsun canım. aman ihmal etme doktorun dediklerini. dikkat et kendine. bence kullan ilaçlarını oda biliyordur sonuçta. enfeksiyon tehlikeli gebelikte.

Tamam canım saolasın iyiki varsnz vallaha çok yardmcı oluyosunuz noldu bana bilmiyorum cikamiyrum buara acillerden son aylar zor geciyo rabbm yardmcmiz olsun

Canım çok geçmiş olsun, bende idrar yolu enfeksiyonu geçirdim yeni mecbur kullandım antibiyotik falan.. sende gebelik sınıfına netten bak istersen aklında soru işareti kalmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…