- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.301
Aynen yani ilk ay aldik diyelim sadece o ay bile bebegin ihtiyaclarini karsilamaz belki 300 lira neykiCnm bu paralar bı kerelik,adam kandırıyorlar...300-400 lirayla bı evın hangı eksiği,hangi ihtiyacı kapanı rallah askınaa...bebek2-3 yasına gelene kadar her ay verseler anlarımda.bebeğin aylık krem,bez parası bıle dunyaalar tutuyor....kendılerı bolluk ıcınde yüzdüklerınden ufak hesapları bılmıyorlar tabhi...
Gecmis olsun canim bana da sef 1000 mg antibiyotik verdi doktor 3 doktora da danisip aldim gunde iki adet aliyorum 2000 mg yapiyor agir ilac ama bebisim iyi cok sukur sende gonul rahatligiyla kullan annelik boyle demekki hep onun icin telaslaniyorsun Allah yardimcin olsunTamam canım saolasın iyiki varsnz vallaha çok yardmcı oluyosunuz noldu bana bilmiyorum cikamiyrum buara acillerden son aylar zor geciyo rabbm yardmcmiz olsun
aslında ilk hafta bıraz zor geliyor ama alışıyorsun karbonhidrattan kesince zaten kilo veriyorsun..maşallah canım ne güzel. bana da doktorum diyet önerdi ama uygulayamıyorum kilo artışım devam ediyor. dikkat ettikçe daha çok yiyesim geliyor
hayırlısı olsun hakkınızda canım..Bulantılarla hala zaman geçiriyoruz.
Birde artık akşamları çok uyuyamıyorum.
Sıcak basmaları, çocuğun tekmeleri derken sabah yataktan sürünerek kalkıyorum.
SAnırım böyle giderse 37. haftaya kadar çalışamayacağım. Hala evin satılmasını bekliyoruz.
Taşınmayı beklerken bebeğin eşyalarını da bekletiyoruz. İnşallah iyi olur hakkımızda
bununla geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanırsın sorduysan sorun olmaz sanırım ona göre yazıyor doktorlar antibiyorığıKızlar sabah yazmistim acile gttim apar topar serum takildi 3saat kan tahlili yapildi bagrsak enfeksiyonu olmus intaniye bolumune yonlendirdiler yesillik yasakladi portakal suyu lapa yicen dedi bide ornisid diye ilac yazdi ozellkle hamileyim kullanabilmiyim die sordum evet kullanabilirsin dedi kendi doktorumun numarasi yok devlete gttigim icin vermiyolar ayakta duramiyodum sira slip bekleyemezdim oyuzden gdemedim doktoruma ilaci kullansammi bilemedim
inşallah canım. hafta sonu kontrolüm var bakalım kaç kilo aldım :)Cnm yemek yemeyi düşünme. Bebeğinin ve kendi sağlığın için verilen diyet nasılsa. Kıstıklarından taviz vermezsen inan ki alışıyorsun. Ben 1buçuk ay olacak neredeyse diyetteyim. Bu süre içinde 2 kilo aldım ama karnım iyice büyüdü. Bebeğim büyüyor sanırım. Yani inş öyledir :) Sende biraz daha sabret. Doğumdan sonra bol bol yiyeceksin nasılsa, öyle düşün :)
canım çok geçmiş olsun..Kızlar sabah yazmistim acile gttim apar topar serum takildi 3saat kan tahlili yapildi bagrsak enfeksiyonu olmus intaniye bolumune yonlendirdiler yesillik yasakladi portakal suyu lapa yicen dedi bide ornisid diye ilac yazdi ozellkle hamileyim kullanabilmiyim die sordum evet kullanabilirsin dedi kendi doktorumun numarasi yok devlete gttigim icin vermiyolar ayakta duramiyodum sira slip bekleyemezdim oyuzden gdemedim doktoruma ilaci kullansammi bilemedim
canm birmax die bir site var orda satlyr mazlemeler ben şeker değilde lavanta koycmNetten nasıl yapıyorsunuz cnm mevlüt şekerlerini?
aynen öyle olyr nie çalştrsn ki mantıken bende işveren olsm öyle düşünrm. devlet bize dioki, çocuk yap evde otr. nasıl bakarsn nasl büyütrsn umrmzda değil.Canm devlette imkan daha cok. Ozel sektore de karisamiyolar bu sefer isverenler kadin isci calistirmak istemiyo. Okadar imkan verilince isine gelmiyo haliyle. Kadin alcagima erkek alir calistiririm diyo. Ozamanda bu ayrimlar cikiyo malesef
karbonhidratı kestim canım kilo vermesemde olur bebiş kilo alsın ben kilomu koruyayım yeteraslında ilk hafta bıraz zor geliyor ama alışıyorsun karbonhidrattan kesince zaten kilo veriyorsun..
hayırlısı olsun hakkınızda canım..
bununla geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanırsın sorduysan sorun olmaz sanırım ona göre yazıyor doktorlar antibiyorığı
valla ben de kendimi öyle avutuyorum. tv de gördüğüm bisküvileri bile istiyo canım.sonra diyorum ki 3 ay bişey kaldı sonra ben de yerim bol bol...şimdilik bebişler için dayanıyoruz mecburCnm yemek yemeyi düşünme. Bebeğinin ve kendi sağlığın için verilen diyet nasılsa. Kıstıklarından taviz vermezsen inan ki alışıyorsun. Ben 1buçuk ay olacak neredeyse diyetteyim. Bu süre içinde 2 kilo aldım ama karnım iyice büyüdü. Bebeğim büyüyor sanırım. Yani inş öyledir :) Sende biraz daha sabret. Doğumdan sonra bol bol yiyeceksin nasılsa, öyle düşün :)
canm birkereye mahsus verılcktr cnm tc vatandaşı olmak yeterli dio çalşan veya çalşmyn die ayrım yok.Bunu calismayan annelere de verecekler mi bir de sadece 1 ay alacaz degil mi
cnm nik değişnce sen oldugunu untyrm :)insallah cikmaz ablacm yarn ogrenicez bakalm ne oldugunu
amin cnmHAYIRLI DOĞUMLAR CANIMMMÇrABBİM HEPİMİZİ DÜZ KURTARSIN İNŞALLAHH :)
cnm doktr kullan dediyse kullan benceKızlar sabah yazmistim acile gttim apar topar serum takildi 3saat kan tahlili yapildi bagrsak enfeksiyonu olmus intaniye bolumune yonlendirdiler yesillik yasakladi portakal suyu lapa yicen dedi bide ornisid diye ilac yazdi ozellkle hamileyim kullanabilmiyim die sordum evet kullanabilirsin dedi kendi doktorumun numarasi yok devlete gttigim icin vermiyolar ayakta duramiyodum sira slip bekleyemezdim oyuzden gdemedim doktoruma ilaci kullansammi bilemedim
bence alck cnm benm anldgm kadaryla çünkü tc vatandaşı olunca yazmşlr. alalm tabıı az bile bu verdkleri aslndaGizem kız ev hanımlarıda alıcak mı o devletin verdiği parayı. Hep onlar mı bizden alıcak birazda biz alalım devletten
alıyımda yapım cnm akşmdn aksama yaparmben doğumda dağıtmak için 200 yapmıştım... 6 gün sonra mevlütte dağıtmak için kendim ördüm mini patik :) 150 tane zamanın varsa yap bence
iki gündür bende mide açısından sıkıntılıyım. sanırım bebek büyüdükçe bu problem artıyor. dün sabah akşam ve gece 2de mide yanması ve ağrısından duramadım ve sade soda içerek kendime geldim acaba bukadar soda zararlı mı onuda bilmiyorum fakat ilaç içmektense soda daha iyi gibime geliyor.. yediklerimize dikkat etsek durum değişebilir belki biraz azalır
Arkadaşım bana Dr soda yi yasakladı ama nedenini sormadım sadece soda hazır meyva suyu asitli içecek kesinlikle yasak dedi ben soda da mı diyince evet dedi sakin içme daha birsey sormadım nedenini bilmiyorum ama içimiyorum bence sende içme ve Dr sor belki seninki açıklama yapariki gündür bende mide açısından sıkıntılıyım. sanırım bebek büyüdükçe bu problem artıyor. dün sabah akşam ve gece 2de mide yanması ve ağrısından duramadım ve sade soda içerek kendime geldim acaba bukadar soda zararlı mı onuda bilmiyorum fakat ilaç içmektense soda daha iyi gibime geliyor.. yediklerimize dikkat etsek durum değişebilir belki biraz azalır
Hayırlı olsun canım resimlerini at bizde bakalım insan bebek eşyaların a bakınca bile çok mutlu oluyor Rabbim hayırlısı ile giymeyi nasip etsin bütün bebeklerimizekuzuma aldgm ciciler geldi :)
cnm kıyafet değil :) banyo filesi emzik deterjan falan. benmde çok hoşuma gdyr emziği bile sever oldm :)) bir doğsn içime tekrar sokasm gelir :)Hayırlı o
Hayırlı olsun canım resimlerini at bizde bakalım insan bebek eşyaların a bakınca bile çok mutlu oluyor Rabbim hayırlısı ile giymeyi nasip etsin bütün bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?