2015 Temmuz Anneleri

Aynen yani ilk ay aldik diyelim sadece o ay bile bebegin ihtiyaclarini karsilamaz belki 300 lira neyki keske soyle bebek 2 yasina gelene kadar verselerdi iyilestirme hak tanima budur yani zaten yeterince sikintidayiz

Tamam canım saolasın iyiki varsnz vallaha çok yardmcı oluyosunuz noldu bana bilmiyorum cikamiyrum buara acillerden son aylar zor geciyo rabbm yardmcmiz olsun
Gecmis olsun canim bana da sef 1000 mg antibiyotik verdi doktor 3 doktora da danisip aldim gunde iki adet aliyorum 2000 mg yapiyor agir ilac ama bebisim iyi cok sukur sende gonul rahatligiyla kullan annelik boyle demekki hep onun icin telaslaniyorsun Allah yardimcin olsun

maşallah canım ne güzel. bana da doktorum diyet önerdi ama uygulayamıyorum kilo artışım devam ediyor. dikkat ettikçe daha çok yiyesim geliyor
aslında ilk hafta bıraz zor geliyor ama alışıyorsun karbonhidrattan kesince zaten kilo veriyorsun..
hayırlısı olsun hakkınızda canım..
bununla geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanırsın sorduysan sorun olmaz sanırım ona göre yazıyor doktorlar antibiyorığı

inşallah canım. hafta sonu kontrolüm var bakalım kaç kilo aldım :)

canım çok geçmiş olsun..

Canm devlette imkan daha cok. Ozel sektore de karisamiyolar bu sefer isverenler kadin isci calistirmak istemiyo. Okadar imkan verilince isine gelmiyo haliyle. Kadin alcagima erkek alir calistiririm diyo. Ozamanda bu ayrimlar cikiyo malesef
aynen öyle olyr nie çalştrsn ki mantıken bende işveren olsm öyle düşünrm. devlet bize dioki, çocuk yap evde otr. nasıl bakarsn nasl büyütrsn umrmzda değil.

karbonhidratı kestim canım kilo vermesemde olur bebiş kilo alsın ben kilomu koruyayım yeter

valla ben de kendimi öyle avutuyorum. tv de gördüğüm bisküvileri bile istiyo canım.sonra diyorum ki 3 ay bişey kaldı sonra ben de yerim bol bol...şimdilik bebişler için dayanıyoruz mecbur

cnm doktr kullan dediyse kullan bence

Arkadaşım bana Dr soda yi yasakladı ama nedenini sormadım sadece soda hazır meyva suyu asitli içecek kesinlikle yasak dedi ben soda da mı diyince evet dedi sakin içme daha birsey sormadım nedenini bilmiyorum ama içimiyorum bence sende içme ve Dr sor belki seninki açıklama yapar

Hayırlı o

Hayırlı olsun canım resimlerini at bizde bakalım insan bebek eşyaların a bakınca bile çok mutlu oluyor Rabbim hayırlısı ile giymeyi nasip etsin bütün bebeklerimize
cnm kıyafet değil :) banyo filesi emzik deterjan falan. benmde çok hoşuma gdyr emziği bile sever oldm :)) bir doğsn içime tekrar sokasm gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…