2015 Temmuz Anneleri

Annelerrrrrr.... Bebek bezi ne düşünüyosunuz??? Bebek hemşiresi kuzenim ya prima ya molfix kullan dedi. Hangisini almalıyım acaba karar veremedimki

Annelerrrrrr.... Bebek bezi ne düşünüyosunuz??? Bebek hemşiresi kuzenim ya prima ya molfix kullan dedi. Hangisini almalıyım acaba karar veremedimki
CANIM İLK ETAPTA GÖBEĞ BAĞI OYUNTULU MOLFİX TAVSİYE EDERİM. A 101 DE İNDİRİMLİ 2 KAKET ALDIM. GÖBEK BAĞI DÜŞÜNCEDE PRİMA ALCAM KESİNLİKLE...
OĞLUMDA BÖYLE YAPMIŞTIM.MOLFİX VE DİĞERLERİ ÇOK KALIN ÇOCUK RAHATSIZ OLUYO.PRİMA ÇOK İNCE VE RAHAT ÇOCUKLAR İÇİN

Hımmm kalınsa sıkıntılı gerçekten... Yazın çok rahatsız eder o incecik tenlerini... Teşekkür ederim:)

Hımmm kalınsa sıkıntılı gerçekten... Yazın çok rahatsız eder o incecik tenlerini... Teşekkür ederim:)
OĞLUMA BÜTÜN MARKALARI DENEDİM EVY BABY E KADAR...HEPSİ ÇÖPE... EN İYİ PRİMA GELDİ...BEYAZ PAKETLİ OLANI SAKIN ALMAYIN...KÜÇÜK BEBEKLERİN KAKASI CIVIK OLUYO İÇİNE ÇEKMİYOR VE HEMEN PİŞİK YAPIYOR ODA...KLASİK PRİMA ALIN CNM

Çok geçmiş olsun canım, hamile olduğunu bile bile verdiyse kullanılıyordur heralde yine de alırken eczacıyada bir danış... Onlarda bilgililer ilaçlar konusunda...

NETTE İNCELEDİM DE KEÇEDEN YAPMAYA KARAR VERDİM...
KEÇEDEN KUZU YAPCAM...
ARKASINA TÜLLE LAVANTA MI YAPSAM YOKSA DİREK MAGNET Mİ YAPSAM KARAR VEREMEDİM
cnm keceyi kalıpla mı çızcksn ben o olayı anlamyrm ben magnet gibi ucuz bişey alcm cnm çükü birsüre sonra yağ olyr buzdlobı üstünde atlyr zaten. güzel magnetlerde var bakablrsn asnlnda

cnm molfx pişik falan yapmaz mı ilk zamnlarda çok hassas olrlar bide kalın diosn ya o sıcakta pişerse

cnm keceyi kalıpla mı çızcksn ben o olayı anlamyrm ben magnet gibi ucuz bişey alcm cnm çükü birsüre sonra yağ olyr buzdlobı üstünde atlyr zaten. güzel magnetlerde var bakablrsn asnlnda
KENDİM KALIP ÇIKARIRIM CANIM ÇOK KOLAY... KESİP YAPIŞTIRCAM... ARKASINA MAGNET YAPIŞTIRSAM DAHA KOLAY OLCAK EVET AMA TÜLLÜ MÜ YAPSAM ÇOK MU BASİT OLUR... GÜZEL MAGNETLER VARDA İÇİME SİNEN BİŞEY YOK :)

Bende gidip gelip Buna bakıyorum. Güle güle kullan. Kulkanışlı duruyor ve ekonomik. 200tl vermek istemiyorum bende
aynen cnm bende vermk istmyrm büyük çantada alrm diorm şık biryere gidilcgi zamn olur biter. bunun içini gösteren bir foto yok ama artk ben şansa aldm içini çekerm size gelsınde :)

cnm molfx pişik falan yapmaz mı ilk zamnlarda çok hassas olrlar bide kalın diosn ya o sıcakta pişerse
YENİ DOĞANI ÇOK KALIN DEĞİL...NUMARA BÜYÜDÜKÇE KALINLAŞIYOR... YENİ DOĞANIN SARI PAKETİ GÖBEK BAĞI OYUNTULU...
BU GÖBEK BAĞI OLAYI BAŞKA MARKDA YOK VE GERÇEKTEN İYİ BİR DETAY. BEBEĞİN GÖBEK BAĞI DÜŞENE KADAR KORUMASI ZOR OLUYOR YOKSA

Aynen cnm ya nedir yani 300 tl, birde nasıl alıcaz nereden alıcaz o bile belli değil... Ama bırakmıycam paramı, o parayı alıp oğlumla benzer dönemde doğmuş ihtiyacı olan bir bebeğin ailesine vermeye niyet ettim... Bir de üçüncü çocukta 1200 tl mi ne demişler sanki tek seferde veriyorlar gibi, oysa 3 çocuğun toplamıymış o tutarda... Düşünsene 1200 tl gelecek diye o paraya bel bağlayan aileler vardır bi gidecekler 500 tl mi neymiş 3.çocuğun parası onu alacaklar... Tüm hesaplar bozulacak...

:))) şimdi ona bakıyodum netten bende premiummu alsam normalmi diye.. İyi oldu yorumun teşekkürler:)

lavanta falan koymyckmsn ? site açlmyr ya birmaxta ucu bişeylerde var ben onlardn alrm diorm alrsm

cnm ondn alym ozmn bende ilk zamn ama primanında sarı gibi olan paketınden kullanyr ben cevrmdkler çok memnunuz kesn onu al falan diorlrdı hep şimdi molfxten sonra onu alrm diorm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…