- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.341
cnm ben sırt cantası istegm için onu aldm bide ben mustela aldm malzemeleri onlrda gelck inş çantayla beraber hepsiburadadan.http://www.n11.com/chicco-bebegimin-bakim-cantasi-P12841843
BUNU TAVSİYE EDEEİM KIZLAR...BEN ALDIM ÇANTA ÇOK GÜZEL
Bende mustela kullanıcam inşallah... Hangi ürünlerini aldın?cnm ben sırt cantası istegm için onu aldm bide ben mustela aldm malzemeleri onlrda gelck inş çantayla beraber hepsiburadadan.
Kızlar sabah yazmistim acile gttim apar topar serum takildi 3saat kan tahlili yapildi bagrsak enfeksiyonu olmus intaniye bolumune yonlendirdiler yesillik yasakladi portakal suyu lapa yicen dedi bide ornisid diye ilac yazdi ozellkle hamileyim kullanabilmiyim die sordum evet kullanabilirsin dedi kendi doktorumun numarasi yok devlete gttigim icin vermiyolar ayakta duramiyodum sira slip bekleyemezdim oyuzden gdemedim doktoruma ilaci kullansammi bilemedim
Aynen cnm ya nedir yani 300 tl, birde nasıl alıcaz nereden alıcaz o bile belli değil... Ama bırakmıycam paramı, o parayı alıp oğlumla benzer dönemde doğmuş ihtiyacı olan bir bebeğin ailesine vermeye niyet ettim... Bir de üçüncü çocukta 1200 tl mi ne demişler sanki tek seferde veriyorlar gibi, oysa 3 çocuğun toplamıymış o tutarda... Düşünsene 1200 tl gelecek diye o paraya bel bağlayan aileler vardır bi gidecekler 500 tl mi neymiş 3.çocuğun parası onu alacaklar... Tüm hesaplar bozulacak...
pişik kremını konak onlyıcı sampuan sac vücut sampuanı vücut yağını bukadrBende mustela kullanıcam inşallah... Hangi ürünlerini aldın?
Yeterli zaten... Daha ne olsun:) sağlıklı günlerde kullanaın inşallahpişik kremını konak onlyıcı sampuan sac vücut sampuanı vücut yağını bukadr
inş. cnm :)Yeterli zaten... Daha ne olsun:) sağlıklı günlerde kullanaın inşallah
hayırlı olsun canım güle güle kullanhttp://www.hepsiburada.com/liste/st...3&SKU=AILESTYTURT-SYH&propertyname=Renk#ileri
kızlar bunu sipariş ettm bugün nasıl sizce ?
kullanıcam canım kullanmazsam daha cok ilerlicek rabbim korusun yavrularımızı allahıma emanet 0lsunlarGecmis olsun canim bana da sef 1000 mg antibiyotik verdi doktor 3 doktora da danisip aldim gunde iki adet aliyorum 2000 mg yapiyor agir ilac ama bebisim iyi cok sukur sende gonul rahatligiyla kullan annelik boyle demekki hep onun icin telaslaniyorsun Allah yardimcin olsun
ben prima almayı düşünüyorum canım.Annelerrrrrr.... Bebek bezi ne düşünüyosunuz??? Bebek hemşiresi kuzenim ya prima ya molfix kullan dedi. Hangisini almalıyım acaba karar veremedimki
saolasın sordum canım hamile olduğumuda biliyor kac haftalık diyede sordu saten ama işte gönlüm rahat değil siz rahatlattınız baya allah razı olsunaslında ilk hafta bıraz zor geliyor ama alışıyorsun karbonhidrattan kesince zaten kilo veriyorsun..
hayırlısı olsun hakkınızda canım..
bununla geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanırsın sorduysan sorun olmaz sanırım ona göre yazıyor doktorlar antibiyorığı
saolasın canımmcanım çok geçmiş olsun..
kullan dedi canım ama hani kadın doğum doktoru deil ya ondan tedirgin oldum ama oda doktor hamile oldumu biliyo vardr bi bildiği kullanmaya başlicam yoksa ilerlemesinden korkuyorumcnm doktr kullan dediyse kullan bence
saolasn cnm eşim aldı ilacımı sormamış ama doktor bile bile verdi vardr bi bildiği öyle avutuyorum kendimiÇok geçmiş olsun canım, hamile olduğunu bile bile verdiyse kullanılıyordur heralde yine de alırken eczacıyada bir danış... Onlarda bilgililer ilaçlar konusunda...
amin canm inş.hayırlı olsun canım güle güle kullan
kendi doktorumla görüşme imkanım yokki şuan hala daha agrılarımda var cok özür dilerim ama ishalimde devam ediyo tek carem kullanmak gibi görünüyorcnm geçmiş olsunnnn,cnm kendı doktrounla görüşmeden kullanma derim bence..
cnm inan o parayı alabilmek için 3 gün evrak içinde ugrastırırlar...evet parayı tek sefer gıbı gosterıyorlar oysaki ilk çocukda 300-ikincide 400-üçüncüde 600 tl verıyor..halkımızda detaylıca okuma alıskanlıgı olmadıgı ıcın atlayacak ınsan cok...bende elbette hayatta bırakmam..devlet bizi sömürmeyi biliyor,paramızı neden bırakalım allah aşkına...
aynen cnm enfksyn önemli bişey blyrsn o yüzden ilacını iç ve dedğini yap derm benkullan dedi canım ama hani kadın doğum doktoru deil ya ondan tedirgin oldum ama oda doktor hamile oldumu biliyo vardr bi bildiği kullanmaya başlicam yoksa ilerlemesinden korkuyorum
aynen ilk molfx alym göbek oyuntulu die bir paket baktm iyi alrm sonrasında primaya geçiş yaparzda geçiş yapıncada sorun olmaz umarmBez konusu geçmiş kızlar ben hep ilk başta prima aldım ama bi paketten sonra molfixe geçtim benim kızlara iyi gelmedi yani siz ne alıcaksanız bi paket alın bi sorun olmazsa aynı beze devam edersiniz.
Güzel canım çantan iyi günlerde kullan bebişinle.amin canm inş.
Bez iyi geliyorsa hiç değişme bi sorun yaşamazsan değişmekte bazen iyi olmuyo.aynen ilk molfx alym göbek oyuntulu die bir paket baktm iyi alrm sonrasında primaya geçiş yaparzda geçiş yapıncada sorun olmaz umarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?