2015 Temmuz Anneleri

canm düşcksn tabii hakkın sonçta herkes alsn hakkını bende bılmyrm cnm ama bence ssk ya müraacat edlr.

cnm keceyi kalıpla mı çızcksn ben o olayı anlamyrm ben magnet gibi ucuz bişey alcm cnm çükü birsüre sonra yağ olyr buzdlobı üstünde atlyr zaten. güzel magnetlerde var bakablrsn asnlnda
canım bende kararsızım buzdolabı üstünde yag kir oluyo atılıyo onu istemiyorum ama kararda veremiyorum.sen ne yapacaksın karar verdinmi

aynen cnm enfksyn önemli bişey blyrsn o yüzden ilacını iç ve dedğini yap derm ben
Canm deminden ilac cekmecrsine bakarken doktoru yazdigi ilactan gördüm daha önce kendi doktorum vermisto yine iltihap icin ozamnlar 4 aylk hamileydim unutmusum icim rahatladi biraz smdi ictim ilacimi cok saolun

canım bende kararsızım buzdolabı üstünde yag kir oluyo atılıyo onu istemiyorum ama kararda veremiyorum.sen ne yapacaksın karar verdinmi
cnm en ucuz ve uygun olanlrı onlar ben nekadr iyi bişey yapsmda özene bezene herkes benm gibi düşünp saklycgnı düşünmyrm atılck birsüre sonra o yuzden hem iyi para verpte masref etmym diom yaparm en ucuz magntlerden bişyler atlrsada okdr üzülmem bari. belki kendı yakınlarm için ayrı güzel bişeyler yapablrm.

Canm deminden ilac cekmecrsine bakarken doktoru yazdigi ilactan gördüm daha önce kendi doktorum vermisto yine iltihap icin ozamnlar 4 aylk hamileydim unutmusum icim rahatladi biraz smdi ictim ilacimi cok saolun
iyi bari canm için rahat içersn artık sakın ihmal etme cnm bide su iç bol bol

Canim ben bu 45'lik olani kullandim gayette isini gorur. Zaten genis olani alma yaz aylarinda o kadar kakali bez biriktirmek istemezsin icinde:) igrenc olur:) kisinda sicak oda zaten. Kucuk olan bayagi bir bez aliyor sakin buyugu alma.

Kızlar ben hem yeni gelinim hem hamile.evlenelı 7 ay oldu hamılelıgım 6 buçuk ayı bir hafta geçti.yanı rabbım bize hemen nasıp etti.daha önce çalışıyordum.evlendikten sonra isten ayrıldım.calısmadıgım zamanlarda ise evde tek kalmıyordu kardeşim oluyordu annem oluyordu babam oluyordu.ama aylardır evde tekım ve aile binasında oturuyorum ama daha önceden okuyanlar bilir kv ile aramızda çok sıcak bir ilişki yok.2 kere kanama geçirdim doktor kesinlikle ev ışı yapmayı yasakladı kv den yardım istedim.yorulurum yapamam demişti.şimdi havalar ısındı.çok merkezi bir yerde oturmuyoruz.yanı bir yere gıdebılmem için hamile yürüyüşü ile 15 dk yürüyüp otobüse bınmem lazım.sanki evde tıkalı kalmış gibiyim çok bunaldım.tek basına evde yapayalnız hissediyorum kendimi

cnm eşinle faşan cıkmyrmsn geldiği zamn dışarı yani yürüyş yapabşcgnz yerlere. istanbul'da mı yaşayrsn. evde oyalanablck bişeyler bulsan

Gecmis olsun canim, bittigi günleri de böyle yazarsin insallah, son 2- 3 diye:).Biz de 60 li sayilardayiz

Canim benim kizda bu da paralel zaten baska pozisyon bilmiyorum ben. Bi kere bile mideme tekme yemedim uzuluyorum zaten cok cunku benimkiler donmuyor paralel kaliyorlar sonuna kadar. Fakat bu demek degil ki seninki donmeyecek. 34. Haftaya kadar yolu var fakat 34'ten sonra hala paralelse donmeleri az bir ihtimal cunku donmeye yer kalmiyor simdiden endise etme ama sakin. Daha zaman var.

Normal canim oyle olmasi galiba. Kizimda benimde oyle olmustu diye hatirliyorum.

Sikici bi durum ama sen yine de moralini yüksek tutmaya calis canim, etrafi da bosver Allah islah etsin.Elti veya görümcen yok mu birlikte vakit gecirebilecegin, zaman öldürebilecegin. Ben de burada aile binasinda yasiyorum ama Allah tan eltilerimle cok iyi anlasiyoruz, kayinvalidem de keza öyle. Birlikte cikip dolaniriz hic olmadi kapinin önüne inip laflar otururuz. Bu bile bazen yetiyo insana.
Esinle cikip zaman gecirmeye calis veya bikac arkadas edinsen, birlikte parka cafe ye filan gidip laflayabilecegin.Bebegin dogana kadar idare et sonra o sana arkadas olacak zaten.

Kizlar ben birazdan tedaviye gidiyorum bebegi dondurmek icin. Daha erken ama zaten birkac seans gitmem gerekecek erken baslayinca daha iyi oluyormus. Lutfen bana bir dua edin insallah donsun bebegim bu sefer nolur. Sizin dualariniz kabul olir biliyorum:) simdiden cok tesekkurler:)

Merhaba kızlar bebek kuveti için file yerine şu minderler daha mi pratik olur acaba ilk bebegi için falan kullanan var mi? Sevi bebe ve ya baby jem marka küvet minderi diye geçiyor.
Bu arada prima beyaz bebek bezi almıştım en iyisi o gibi düşündüm üniversitede stand hostesligini yapmıştım. Ama pek iyi yorum okumadım ben de o bitsin molfix alayım diyorum. Hem İsrail markası da kullanmamis olurum

Eklentiler

• Screenshots_2015-04-27-16-31-47.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 117

hadi canım inşallah döner kuzun..ay benimde paralel duruyo hala bakalım şimdi de ya dönmezse korkusu başladı :) illa takacak bir şey buluyoruz

Canim vok konustuk bu konuda. File tepede kaliyor cocuk suya degmiyor buyuyuncede tehlikeli hareketlenince dusme riski var. sunger kullandim ben hep cok rahat cocuk kaymiyor yumusak ve temizlemesi kurumasi cok kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…