2015 Temmuz Anneleri

cnm eşinle faşan cıkmyrmsn geldiği zamn dışarı yani yürüyş yapabşcgnz yerlere. istanbul'da mı yaşayrsn. evde oyalanablck bişeyler bulsan

canlarım ıstanbulda yaşıyorum evet ama burası pek merkezi bir yer değıl.eşimi bekliyorum zaten eşimle cıkıcaz artık. Dışarı.Allah'ın izniyle bebek dogunca koyucam arabasına gezdırcem inşallah.eltılerım var gorumcem yok.fakat hep akraba evliliği yapmışlar bir ben yabancıyım.hanı ben hep sıcak davrandım onlara ama hepsi akraba oldukları için eltıler eşimin abılerı hepsi birbirleriyle çok yakın akrabalar bende katılım sağlamaya çalıştım ama cagırmıyorlar yabancıladılar galiba beni.eşimle konuscam evi satıp yada kiraya verip merkezi bir yere gitmek istiyorum.çok bunaldım.yada esım ailesiyle konuşacak benim burada geçici biri olmadığımı aralarına almaları gerektiğini.kafam çok karışık kızlar

sünger mi canım içi süngerdir heralde...filedense süngerler daha kullanışlı oluyor

Allah yardimciniz olsun ve de bol sanslar, minik kizin döner insallah. Bu sefer normal dogumu da yasrsin insallah.

hadi canım inşallah döner kuzun..ay benimde paralel duruyo hala bakalım şimdi de ya dönmezse korkusu başladı :) illa takacak bir şey buluyoruz
Canim sen korkma benim durum farkli. Bir kere donmeyince ikincininde donmeme olasiligi buyuk ki donmedi bu da . Bir kere bile mideme tekne atmadi zaten kontrol ediyorum hep midemin alti bombos kizimla birebir ayni pozisyonda duruyor. Rahmin oyle sekillenmis bebekler yana dogru buyuyor

aynen cnm bende vermk istmyrm büyük çantada alrm diorm şık biryere gidilcgi zamn olur biter. bunun içini gösteren bir foto yok ama artk ben şansa aldm içini çekerm size gelsınde :)

Evet canım mantıklı. Hiç görmedim içini bende. Gelince atarsın bize. Bu arada aklıma geldi sen düğüne gidebildin mi

http://www.n11.com/chicco-bebegimin-bakim-cantasi-P12841843
BUNU TAVSİYE EDEEİM KIZLAR...BEN ALDIM ÇANTA ÇOK GÜZEL

Fiyatı çok uygunmuş. Ben kullanım kolaylığı açısından sırt çantası bakıyorum Ama fiyatlar uçmuş.

Canım doğumda dağıtacaklarını filan yapsan oyalanırsın. Ailen uzakta mı. Gün içinde arkadaşın ailen filan oturmaya gelemez mi

Canim vok konustuk bu konuda. File tepede kaliyor cocuk suya degmiyor buyuyuncede tehlikeli hareketlenince dusme riski var. sunger kullandim ben hep cok rahat cocuk kaymiyor yumusak ve temizlemesi kurumasi cok kolay.
Kacirmisim ben o kısmı :) tamamdır sağolasın. Bebeğin inşallah uygun yerine yerleşir en kisa zamanda

Canım dualarımız seninle.Rabbim yar ve yardımcın olsun.

direkt prima alsak göbek için çok mu zorlyr
Yok kız göbek öyle hassas bişey değil
Ben çıtçıtlı badi kullandım normal bez kullandım banyo yaptırdım. Önemli olan hergün pansuman yap Gazlı bez sar temiz tutulacak yani. Bide mandal gibi bişey oluyo yani bezin altında kalmıyo göbek bezin ucunu katladığın zaman

Onlar istedigi kadar öyle yapsin canim sen kendini zorla kabul ettirmeye calis.Yine de kabul etmezlerse aralarina esin de farkina varacaktir.Bebek olunca daha farkli olur bekli hersey, daha aileden hissedersin kendini...

Cnm biz sevi bebe aldık ıcıkopuklu olandan.açıkçası öyle bilinçli almadım.aldık gitti yanı.bez olarak molfıx aldım göbek bağı oyuntusu olduğu için.prima biraz daha pahalı sanırım.

inş. canım dua etmzmyz tabiki ederz. güzel haberler alcksn inş. olck

Canım ailem uzakta maalesefama onu düşündüm evet bebek şekerini falan yapsammı diye.dışarısı o kadar guzel kı.sıcak hava.eşimle konuscam bir çözük bulmalıyız.

http://www.e-bebek.com/babyjem-kopu...?OM.zn=homepage_widget-53&OM.zpc=BJE-BJ164-BE
cnm ben bundn aldm bugun geldı içinde tane tane köpuk var küvete tam oldu ama baktm üşüyr kuvete takmadn tabanına sererde kullanrm dedm yumuşak bişey :)

Eminim bunalmışındır canım. Ama yerinde olsam 15 dakika hiç bişey Yürü biraz iyi gelir ordan bin vesaite çarşıya git dolan bi yerde otur bişeyler ye gez yani. Kendi kendine yetersin ama evde oturmaya devam edersen daha çok bunalır eve kapanırsın. İlk kızımda senin gibi hemen hamile kaldım o bunalmayı iyi bilirim ama inan ki bi çık Yürü dinlene dinlene nasıl iyi gelicek.

Bügünde küçük kızım ateşlendi eğer öyle birşey olmasaydı kızım okuldan gelince otobüse binip eyübe geçicektim (30 dakika) ordan vapura binip Üsküdar'a (25-30 dakika yanlışım yoksa) çocukları gezdirmek için gidicektim kesin. Dönüşte vapurla Eminönü'ne geçip eşime gel al dicektim iş yeri yakın oraya ama bugün plan kaldı. Yani sende yapabilirsin sadece hamileyiz hasta değiliz cesaret güven çok önemli pozitif düşün.

canm anlyrm seni onlarn yaptıgı yanlş sahiplnp arkdş olmaları gerekr daha çok. birde hamılesın bunlarada üzülyrsn. alışmak yabancı aileye uyum sağlamak zor gerçektn heleki bunlar böyle yapyrlrsa. canm kaç yaşndsn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…