- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.381
cnm eşinle faşan cıkmyrmsn geldiği zamn dışarı yani yürüyş yapabşcgnz yerlere. istanbul'da mı yaşayrsn. evde oyalanablck bişeyler bulsan
canlarım ıstanbulda yaşıyorum evet ama burası pek merkezi bir yer değıl.eşimi bekliyorum zaten eşimle cıkıcaz artık. Dışarı.Allah'ın izniyle bebek dogunca koyucam arabasına gezdırcem inşallah.eltılerım var gorumcem yok.fakat hep akraba evliliği yapmışlar bir ben yabancıyım.hanı ben hep sıcak davrandım onlara ama hepsi akraba oldukları için eltıler eşimin abılerı hepsi birbirleriyle çok yakın akrabalar bende katılım sağlamaya çalıştım ama cagırmıyorlar yabancıladılar galiba beni.eşimle konuscam evi satıp yada kiraya verip merkezi bir yere gitmek istiyorum.çok bunaldım.yada esım ailesiyle konuşacak benim burada geçici biri olmadığımı aralarına almaları gerektiğini.kafam çok karışık kızlarSikici bi durum ama sen yine de moralini yüksek tutmaya calis canim, etrafi da bosver Allah islah etsin.Elti veya görümcen yok mu birlikte vakit gecirebilecegin, zaman öldürebilecegin. Ben de burada aile binasinda yasiyorum ama Allah tan eltilerimle cok iyi anlasiyoruz, kayinvalidem de keza öyle. Birlikte cikip dolaniriz hic olmadi kapinin önüne inip laflar otururuz. Bu bile bazen yetiyo insana.
Esinle cikip zaman gecirmeye calis veya bikac arkadas edinsen, birlikte parka cafe ye filan gidip laflayabilecegin.Bebegin dogana kadar idare et sonra o sana arkadas olacak zaten.
Merhaba kızlar bebek kuveti için file yerine şu minderler daha mi pratik olur acaba ilk bebegi için falan kullanan var mi? Sevi bebe ve ya baby jem marka küvet minderi diye geçiyor.
Bu arada prima beyaz bebek bezi almıştım en iyisi o gibi düşündüm üniversitede stand hostesligini yapmıştım. Ama pek iyi yorum okumadım ben de o bitsin molfix alayım diyorum. Hem İsrail markası da kullanmamis olurum
Allah yardimciniz olsun ve de bol sanslar, minik kizin döner insallah. Bu sefer normal dogumu da yasrsin insallahKizlar ben birazdan tedaviye gidiyorum bebegi dondurmek icin. Daha erken ama zaten birkac seans gitmem gerekecek erken baslayinca daha iyi oluyormus. Lutfen bana bir dua edin insallah donsun bebegim bu sefer nolur. Sizin dualariniz kabul olir biliyorum:) simdiden cok tesekkurler:)
Canim sen korkma benim durum farkli. Bir kere donmeyince ikincininde donmeme olasiligi buyuk ki donmedi bu da . Bir kere bile mideme tekne atmadi zaten kontrol ediyorum hep midemin alti bomboshadi canım inşallah döner kuzun..ay benimde paralel duruyo hala bakalım şimdi de ya dönmezse korkusu başladı :) illa takacak bir şey buluyoruz
aynen cnm bende vermk istmyrm büyük çantada alrm diorm şık biryere gidilcgi zamn olur biter. bunun içini gösteren bir foto yok ama artk ben şansa aldm içini çekerm size gelsınde :)
http://www.n11.com/chicco-bebegimin-bakim-cantasi-P12841843
BUNU TAVSİYE EDEEİM KIZLAR...BEN ALDIM ÇANTA ÇOK GÜZEL
Kızlar ben hem yeni gelinim hem hamile.evlenelı 7 ay oldu hamılelıgım 6 buçuk ayı bir hafta geçti.yanı rabbım bize hemen nasıp etti.daha önce çalışıyordum.evlendikten sonra isten ayrıldım.calısmadıgım zamanlarda ise evde tek kalmıyordu kardeşim oluyordu annem oluyordu babam oluyordu.ama aylardır evde tekım ve aile binasında oturuyorum ama daha önceden okuyanlar bilir kv ile aramızda çok sıcak bir ilişki yok.2 kere kanama geçirdim doktor kesinlikle ev ışı yapmayı yasakladı kv den yardım istedim.yorulurum yapamam demişti.şimdi havalar ısındı.çok merkezi bir yerde oturmuyoruz.yanı bir yere gıdebılmem için hamile yürüyüşü ile 15 dk yürüyüp otobüse bınmem lazım.sanki evde tıkalı kalmış gibiyim çok bunaldım.tek basına evde yapayalnız hissediyorum kendimi
Kacirmisim ben o kısmı :) tamamdır sağolasın. Bebeğin inşallah uygun yerine yerleşir en kisa zamandaCanim vok konustuk bu konuda. File tepede kaliyor cocuk suya degmiyor buyuyuncede tehlikeli hareketlenince dusme riski var. sunger kullandim ben hep cok rahat cocuk kaymiyor yumusak ve temizlemesi kurumasi cok kolay.
Canım dualarımız seninle.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Kizlar ben birazdan tedaviye gidiyorum bebegi dondurmek icin. Daha erken ama zaten birkac seans gitmem gerekecek erken baslayinca daha iyi oluyormus. Lutfen bana bir dua edin insallah donsun bebegim bu sefer nolur. Sizin dualariniz kabul olir biliyorum:) simdiden cok tesekkurler:)
Cok sagol canim. Ben dogumu filan gectimde sonrasindaki problemler olmasin diye ugrasiyorum yoksa bi sekilde dogurucaz zaten orasi kolay kismi:)Allah yardimciniz olsun ve de bol sanslar, minik kizin döner insallah. Bu sefer normal dogumu da yasrsin insallah.
Cok sagol canim:)Kacirmisim ben o kısmı :) tamamdır sağolasın. Bebeğin inşallah uygun yerine yerleşir en kisa zamanda
Yok kız göbek öyle hassas bişey değildirekt prima alsak göbek için çok mu zorlyr
Onlar istedigi kadar öyle yapsin canim sen kendini zorla kabul ettirmeye calis.Yine de kabul etmezlerse aralarina esin de farkina varacaktir.Bebek olunca daha farkli olur bekli hersey, daha aileden hissedersin kendini...canlarım ıstanbulda yaşıyorum evet ama burası pek merkezi bir yer değıl.eşimi bekliyorum zaten eşimle cıkıcaz artık. Dışarı.Allah'ın izniyle bebek dogunca koyucam arabasına gezdırcem inşallah.eltılerım var gorumcem yok.fakat hep akraba evliliği yapmışlar bir ben yabancıyım.hanı ben hep sıcak davrandım onlara ama hepsi akraba oldukları için eltıler eşimin abılerı hepsi birbirleriyle çok yakın akrabalar bende katılım sağlamaya çalıştım ama cagırmıyorlar yabancıladılar galiba beni.eşimle konuscam evi satıp yada kiraya verip merkezi bir yere gitmek istiyorum.çok bunaldım.yada esım ailesiyle konuşacak benim burada geçici biri olmadığımı aralarına almaları gerektiğini.kafam çok karışık kızlar
Coook sagol canim! Sende bozma moralini . Bir mesgale bulsan. Bebek sekerlerini suslerini filan yapmaya baslasan kendin? Oyalanirsin belki hemde bebegini dusunursun moralin yerine gelir:)Canım dualarımız seninle.Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Cnm biz sevi bebe aldık ıcıkopuklu olandan.açıkçası öyle bilinçli almadım.aldık gitti yanı.bez olarak molfıx aldım göbek bağı oyuntusu olduğu için.prima biraz daha pahalı sanırım.Merhaba kızlar bebek kuveti için file yerine şu minderler daha mi pratik olur acaba ilk bebegi için falan kullanan var mi? Sevi bebe ve ya baby jem marka küvet minderi diye geçiyor.
Bu arada prima beyaz bebek bezi almıştım en iyisi o gibi düşündüm üniversitede stand hostesligini yapmıştım. Ama pek iyi yorum okumadım ben de o bitsin molfix alayım diyorum. Hem İsrail markası da kullanmamis olurum
Icin strafomus şu boncuk boncuk köpukler oluyor ya ondan alayım memnun kalırım insallahsünger mi canım içi süngerdir heralde...filedense süngerler daha kullanışlı oluyor
inş. canım dua etmzmyz tabiki ederz. güzel haberler alcksn inş. olckKizlar ben birazdan tedaviye gidiyorum bebegi dondurmek icin. Daha erken ama zaten birkac seans gitmem gerekecek erken baslayinca daha iyi oluyormus. Lutfen bana bir dua edin insallah donsun bebegim bu sefer nolur. Sizin dualariniz kabul olir biliyorum:) simdiden cok tesekkurler:)
Evet çevremde herkes tek seferlik gibi düşünme en az 2 sene alacaksın fiyata da dikkat edin dedi.Cnm biz sevi bebe aldık ıcıkopuklu olandan.açıkçası öyle bilinçli almadım.aldık gitti yanı.bez olarak molfıx aldım göbek bağı oyuntusu olduğu için.prima biraz daha pahalı sanırım.
Canım ailem uzakta maalesefEvet canım mantıklı. Hiç görmedim içini bende. Gelince atarsın bize. Bu arada aklıma geldi sen düğüne gidebildin mi
Fiyatı çok uygunmuş. Ben kullanım kolaylığı açısından sırt çantası bakıyorum Ama fiyatlar uçmuş.
Canım doğumda dağıtacaklarını filan yapsan oyalanırsın. Ailen uzakta mı. Gün içinde arkadaşın ailen filan oturmaya gelemez mi
http://www.e-bebek.com/babyjem-kopu...?OM.zn=homepage_widget-53&OM.zpc=BJE-BJ164-BEMerhaba kızlar bebek kuveti için file yerine şu minderler daha mi pratik olur acaba ilk bebegi için falan kullanan var mi? Sevi bebe ve ya baby jem marka küvet minderi diye geçiyor.
Eminim bunalmışındır canım. Ama yerinde olsam 15 dakika hiç bişey Yürü biraz iyi gelir ordan bin vesaite çarşıya git dolan bi yerde otur bişeyler ye gez yani. Kendi kendine yetersin ama evde oturmaya devam edersen daha çok bunalır eve kapanırsın. İlk kızımda senin gibi hemen hamile kaldım o bunalmayı iyi bilirim ama inan ki bi çık Yürü dinlene dinlene nasıl iyi gelicek.Kızlar ben hem yeni gelinim hem hamile.evlenelı 7 ay oldu hamılelıgım 6 buçuk ayı bir hafta geçti.yanı rabbım bize hemen nasıp etti.daha önce çalışıyordum.evlendikten sonra isten ayrıldım.calısmadıgım zamanlarda ise evde tek kalmıyordu kardeşim oluyordu annem oluyordu babam oluyordu.ama aylardır evde tekım ve aile binasında oturuyorum ama daha önceden okuyanlar bilir kv ile aramızda çok sıcak bir ilişki yok.2 kere kanama geçirdim doktor kesinlikle ev ışı yapmayı yasakladı kv den yardım istedim.yorulurum yapamam demişti.şimdi havalar ısındı.çok merkezi bir yerde oturmuyoruz.yanı bir yere gıdebılmem için hamile yürüyüşü ile 15 dk yürüyüp otobüse bınmem lazım.sanki evde tıkalı kalmış gibiyim çok bunaldım.tek basına evde yapayalnız hissediyorum kendimi
canm anlyrm seni onlarn yaptıgı yanlş sahiplnp arkdş olmaları gerekr daha çok. birde hamılesın bunlarada üzülyrsn. alışmak yabancı aileye uyum sağlamak zor gerçektn heleki bunlar böyle yapyrlrsa. canm kaç yaşndsn ?canlarım ıstanbulda yaşıyorum evet ama burası pek merkezi bir yer değıl.eşimi bekliyorum zaten eşimle cıkıcaz artık. Dışarı.Allah'ın izniyle bebek dogunca koyucam arabasına gezdırcem inşallah.eltılerım var gorumcem yok.fakat hep akraba evliliği yapmışlar bir ben yabancıyım.hanı ben hep sıcak davrandım onlara ama hepsi akraba oldukları için eltıler eşimin abılerı hepsi birbirleriyle çok yakın akrabalar bende katılım sağlamaya çalıştım ama cagırmıyorlar yabancıladılar galiba beni.eşimle konuscam evi satıp yada kiraya verip merkezi bir yere gitmek istiyorum.çok bunaldım.yada esım ailesiyle konuşacak benim burada geçici biri olmadığımı aralarına almaları gerektiğini.kafam çok karışık kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?