- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.401
canım dışarıya at kendini yavaş yavaş yürüyebildiğin kadar yürü. bebek mağazalarını dolaş. rahatlat kendini sıkıntı yapma canım.Kızlar ben hem yeni gelinim hem hamile.evlenelı 7 ay oldu hamılelıgım 6 buçuk ayı bir hafta geçti.yanı rabbım bize hemen nasıp etti.daha önce çalışıyordum.evlendikten sonra isten ayrıldım.calısmadıgım zamanlarda ise evde tek kalmıyordu kardeşim oluyordu annem oluyordu babam oluyordu.ama aylardır evde tekım ve aile binasında oturuyorum ama daha önceden okuyanlar bilir kv ile aramızda çok sıcak bir ilişki yok.2 kere kanama geçirdim doktor kesinlikle ev ışı yapmayı yasakladı kv den yardım istedim.yorulurum yapamam demişti.şimdi havalar ısındı.çok merkezi bir yerde oturmuyoruz.yanı bir yere gıdebılmem için hamile yürüyüşü ile 15 dk yürüyüp otobüse bınmem lazım.sanki evde tıkalı kalmış gibiyim çok bunaldım.tek basına evde yapayalnız hissediyorum kendimi
Ev işi farklı insanı cidden yorar ama sakin yavaş bi yürüyüşün hiçbi zararı olmaz doktorun kesinlikle yatıcaksın demediyse dinlenerek sakin yürüyüşler hatta iyi gelirKızlar ben hem yeni gelinim hem hamile.evlenelı 7 ay oldu hamılelıgım 6 buçuk ayı bir hafta geçti.yanı rabbım bize hemen nasıp etti.daha önce çalışıyordum.evlendikten sonra isten ayrıldım.calısmadıgım zamanlarda ise evde tek kalmıyordu kardeşim oluyordu annem oluyordu babam oluyordu.ama aylardır evde tekım ve aile binasında oturuyorum ama daha önceden okuyanlar bilir kv ile aramızda çok sıcak bir ilişki yok.2 kere kanama geçirdim doktor kesinlikle ev ışı yapmayı yasakladı kv den yardım istedim.yorulurum yapamam demişti.şimdi havalar ısındı.çok merkezi bir yerde oturmuyoruz.yanı bir yere gıdebılmem için hamile yürüyüşü ile 15 dk yürüyüp otobüse bınmem lazım.sanki evde tıkalı kalmış gibiyim çok bunaldım.tek basına evde yapayalnız hissediyorum kendimi
Kizlar ben birazdan tedaviye gidiyorum bebegi dondurmek icin. Daha erken ama zaten birkac seans gitmem gerekecek erken baslayinca daha iyi oluyormus. Lutfen bana bir dua edin insallah donsun bebegim bu sefer nolur. Sizin dualariniz kabul olir biliyorum:) simdiden cok tesekkurler:)
gittim cnm sadece gittim yerımden bile kalkmadm eşimn talimatı üzerine onuda zorla yani pek gitmk istemdm öyle olunca yata yata gittm saylr .Evet canım mantıklı. Hiç görmedim içini bende. Gelince atarsın bize. Bu arada aklıma geldi sen düğüne gidebildin mi
Fiyatı çok uygunmuş. Ben kullanım kolaylığı açısından sırt çantası bakıyorum Ama fiyatlar uçmuş.
Canım doğumda dağıtacaklarını filan yapsan oyalanırsın. Ailen uzakta mı. Gün içinde arkadaşın ailen filan oturmaya gelemez mi
Evet canım mantıklı. Hiç görmedim içini bende. Gelince atarsın bize. Bu arada aklıma geldi sen düğüne gidebildin mi
Fiyatı çok uygunmuş. Ben kullanım kolaylığı açısından sırt çantası bakıyorum Ama fiyatlar uçmuş.
Canım doğumda dağıtacaklarını filan yapsan oyalanırsın. Ailen uzakta mı. Gün içinde arkadaşın ailen filan oturmaya gelemez mi
Onlar istedigi kadar öyle yapsin canim sen kendini zorla kabul ettirmeye calis.Yine de kabul etmezlerse aralarina esin de farkina varacaktir.Bebek olunca daha farkli olur bekli hersey, daha aileden hissedersin kendini...
Coook sagol canim! Sende bozma moralini . Bir mesgale bulsan. Bebek sekerlerini suslerini filan yapmaya baslasan kendin? Oyalanirsin belki hemde bebegini dusunursun moralin yerine gelir:)
Eminim bunalmışındır canım. Ama yerinde olsam 15 dakika hiç bişey Yürü biraz iyi gelir ordan bin vesaite çarşıya git dolan bi yerde otur bişeyler ye gez yani. Kendi kendine yetersin ama evde oturmaya devam edersen daha çok bunalır eve kapanırsın. İlk kızımda senin gibi hemen hamile kaldım o bunalmayı iyi bilirim ama inan ki bi çık Yürü dinlene dinlene nasıl iyi gelicek.
Bügünde küçük kızım ateşlendi eğer öyle birşey olmasaydı kızım okuldan gelince otobüse binip eyübe geçicektim (30 dakika) ordan vapura binip Üsküdar'a (25-30 dakika yanlışım yoksa) çocukları gezdirmek için gidicektim kesin. Dönüşte vapurla Eminönü'ne geçip eşime gel al dicektim iş yeri yakın oraya ama bugün plan kaldı. Yani sende yapabilirsin sadece hamileyiz hasta değilizcesaret güven çok önemli pozitif düşün.
kızlar destegınız için çok saolun.eşimle konuşup çözüm bulmalıyız.ailesiyle abılerıyle yengelerıyle konuşup bunun böyle gitmeyeceğini anlatmalı.gerçi Allah'ın izniyle bebek dogunca koyarım arabasına vınn :)canm anlyrm seni onlarn yaptıgı yanlş sahiplnp arkdş olmaları gerekr daha çok. birde hamılesın bunlarada üzülyrsn. alışmak yabancı aileye uyum sağlamak zor gerçektn heleki bunlar böyle yapyrlrsa. canm kaç yaşndsn ?
içmeye calışıyorum canım ishal vücutta su kaybı yaratıyomuş doktor taze sıkılmış portakal suyu iç pirinc lapası ye dedi annemden allah razı olsun o yanımda bakıyo bana annem yavrusuna ben yavruma kıyamıyorum bu annelik ne güzel bi okadar da zoriyi bari canm için rahat içersn artık sakın ihmal etme cnm bide su iç bol bol
Canım ailem uzakta maalesefama onu düşündüm evet bebek şekerini falan yapsammı diye.dışarısı o kadar guzel kı.sıcak hava.eşimle konuscam bir çözük bulmalıyız.
Allah yardımcınz olsun canım.Kizlar ben birazdan tedaviye gidiyorum bebegi dondurmek icin. Daha erken ama zaten birkac seans gitmem gerekecek erken baslayinca daha iyi oluyormus. Lutfen bana bir dua edin insallah donsun bebegim bu sefer nolur. Sizin dualariniz kabul olir biliyorum:) simdiden cok tesekkurler:)
Çok yurumek yasak cnm 2 kere kanama olduEv işi farklı insanı cidden yorar ama sakin yavaş bi yürüyüşün hiçbi zararı olmaz doktorun kesinlikle yatıcaksın demediyse dinlenerek sakin yürüyüşler hatta iyi gelir
her kuvete uygun olabilecek fix bişey mi yoksa kuveti de mi baby jem almak lazım acaba. Güle güle yıka oglusunucnm ben bundn aldm bugun geldı içinde tane tane köpuk var küvete tam oldu ama baktm üşüyr kuvete takmadn tabanına sererde kullanrm dedm yumuşak bişey :)
yok cnm küveti a101 den aldm ben filede onu almştm öglen arası evde denedk eşimle oldu yaniher kuvete uygun olabilecek fix bişey mi yoksa kuveti de mi baby jem almak lazım acaba. Güle güle yıka oglusunu
Kızlar ben hem yeni gelinim hem hamile.evlenelı 7 ay oldu hamılelıgım 6 buçuk ayı bir hafta geçti.yanı rabbım bize hemen nasıp etti.daha önce çalışıyordum.evlendikten sonra isten ayrıldım.calısmadıgım zamanlarda ise evde tek kalmıyordu kardeşim oluyordu annem oluyordu babam oluyordu.ama aylardır evde tekım ve aile binasında oturuyorum ama daha önceden okuyanlar bilir kv ile aramızda çok sıcak bir ilişki yok.2 kere kanama geçirdim doktor kesinlikle ev ışı yapmayı yasakladı kv den yardım istedim.yorulurum yapamam demişti.şimdi havalar ısındı.çok merkezi bir yerde oturmuyoruz.yanı bir yere gıdebılmem için hamile yürüyüşü ile 15 dk yürüyüp otobüse bınmem lazım.sanki evde tıkalı kalmış gibiyim çok bunaldım.tek basına evde yapayalnız hissediyorum kendimi
Hımm ben de alcam hemenyok cnm küveti a101 den aldm ben filede onu almştm öglen arası evde denedk eşimle oldu yani
Benimde arkadasim yapiyor oglumun bebek sekerini o da lavantayla yapmis yaza denk geldigi icin seker uygun olmaz zaten :)canm birmax die bir site var orda satlyr mazlemeler ben şeker değilde lavanta koycm
Cnm tek mı gidip gezdın? Valla ben tek korkuyorum ama Allah korusun bırsey olur diyeneyse kuzun doğsun sana arkadaş olur inşallah..ama o doğana kadar kendi kendine yetersin canım..bugün ben baktım hava güzel bindim otobüse 40 dkk merkeze gttm 1,5saat gezdim geldim maksat hava almak rahatlamak iyi de geldi..sende 15-20 dkk bile olsa markete veya yürüyüş e çıkabilirsin..
Cnm bnmkide hep yan yatiyo hic yukarida degil ya .haftama gore normlmi bikmiorm yarin doktora sorcm.oda 20 gune gidiyomus onada cnm skldi.Kizlar ben birazdan tedaviye gidiyorum bebegi dondurmek icin. Daha erken ama zaten birkac seans gitmem gerekecek erken baslayinca daha iyi oluyormus. Lutfen bana bir dua edin insallah donsun bebegim bu sefer nolur. Sizin dualariniz kabul olir biliyorum:) simdiden cok tesekkurler:)
olsn sonradan aklina geliyo ya ben oldugum :)cnm nik değişnce sen oldugunu untyrm :)
canm bunu calismayan annelerede veriyolar mi yoksa sadece calisanlara mi veriyolar ??Cnm bu paralar bı kerelik,adam kandırıyorlar...300-400 lirayla bı evın hangı eksiği,hangi ihtiyacı kapanı rallah askınaa...bebek2-3 yasına gelene kadar her ay verseler anlarımda.bebeğin aylık krem,bez parası bıle dunyaalar tutuyor....kendılerı bolluk ıcınde yüzdüklerınden ufak hesapları bılmıyorlar tabhi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?