2015 Temmuz Anneleri

canım dışarıya at kendini yavaş yavaş yürüyebildiğin kadar yürü. bebek mağazalarını dolaş. rahatlat kendini sıkıntı yapma canım.

Ev işi farklı insanı cidden yorar ama sakin yavaş bi yürüyüşün hiçbi zararı olmaz doktorun kesinlikle yatıcaksın demediyse dinlenerek sakin yürüyüşler hatta iyi gelir

Dualarımız seninle ve kızınla. Benimkide henüz yatay bence. Haftaya görcem artık

gittim cnm sadece gittim yerımden bile kalkmadm eşimn talimatı üzerine onuda zorla yani pek gitmk istemdm öyle olunca yata yata gittm saylr .

Onlar istedigi kadar öyle yapsin canim sen kendini zorla kabul ettirmeye calis.Yine de kabul etmezlerse aralarina esin de farkina varacaktir.Bebek olunca daha farkli olur bekli hersey, daha aileden hissedersin kendini...

Coook sagol canim! Sende bozma moralini . Bir mesgale bulsan. Bebek sekerlerini suslerini filan yapmaya baslasan kendin? Oyalanirsin belki hemde bebegini dusunursun moralin yerine gelir:)

kızlar destegınız için çok saolun.eşimle konuşup çözüm bulmalıyız.ailesiyle abılerıyle yengelerıyle konuşup bunun böyle gitmeyeceğini anlatmalı.gerçi Allah'ın izniyle bebek dogunca koyarım arabasına vınn :)

iyi bari canm için rahat içersn artık sakın ihmal etme cnm bide su iç bol bol
içmeye calışıyorum canım ishal vücutta su kaybı yaratıyomuş doktor taze sıkılmış portakal suyu iç pirinc lapası ye dedi annemden allah razı olsun o yanımda bakıyo bana annem yavrusuna ben yavruma kıyamıyorum bu annelik ne güzel bi okadar da zor

Canım ailem uzakta maalesefama onu düşündüm evet bebek şekerini falan yapsammı diye.dışarısı o kadar guzel kı.sıcak hava.eşimle konuscam bir çözük bulmalıyız.

Eşin izinli olunca birlikte gezersiniz. Diğer günlerde 15dk yürü bin otobüse günler uzun. çıkmadığın günlerde şekerleri yaparsın. İnsan hem keyif alıyor gem oyalanıyor. Tacını trrliğini filanda yaparsın

Allah yardımcınz olsun canım.

Ev işi farklı insanı cidden yorar ama sakin yavaş bi yürüyüşün hiçbi zararı olmaz doktorun kesinlikle yatıcaksın demediyse dinlenerek sakin yürüyüşler hatta iyi gelir
Çok yurumek yasak cnm 2 kere kanama oldu o yüzden az dinlenerek dedi.doktorum bol istirahat verdi ama insan devamlı yatmaktan bunalıyor

cnm ben bundn aldm bugun geldı içinde tane tane köpuk var küvete tam oldu ama baktm üşüyr kuvete takmadn tabanına sererde kullanrm dedm yumuşak bişey :)
her kuvete uygun olabilecek fix bişey mi yoksa kuveti de mi baby jem almak lazım acaba. Güle güle yıka oglusunu

neyse kuzun doğsun sana arkadaş olur inşallah..ama o doğana kadar kendi kendine yetersin canım..bugün ben baktım hava güzel bindim otobüse 40 dkk merkeze gttm 1,5saat gezdim geldim maksat hava almak rahatlamak iyi de geldi..sende 15-20 dkk bile olsa markete veya yürüyüş e çıkabilirsin..

Cnm tek mı gidip gezdın? Valla ben tek korkuyorum ama Allah korusun bırsey olur diye

Cnm bnmkide hep yan yatiyo hic yukarida degil ya .haftama gore normlmi bikmiorm yarin doktora sorcm.oda 20 gune gidiyomus onada cnm skldi.

canm bunu calismayan annelerede veriyolar mi yoksa sadece calisanlara mi veriyolar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…