2015 Temmuz Anneleri

gittim cnm sadece gittim yerımden bile kalkmadm eşimn talimatı üzerine onuda zorla yani pek gitmk istemdm öyle olunca yata yata gittm saylr .

NEYSE CANIM GÖNÜL YAPMIŞ OLDUN KENDİNİDE YORMADIN. GİREMİYORUM ÇOK ESKİSİ GİBİ YA. KAÇIRDIM GİDİP GİTMEDİĞİNİ :)

cnm keceyi kalıpla mı çızcksn ben o olayı anlamyrm ben magnet gibi ucuz bişey alcm cnm çükü birsüre sonra yağ olyr buzdlobı üstünde atlyr zaten. güzel magnetlerde var bakablrsn asnlnda
abla konunun basini bulamadm.ne aliyosunz ne yapiyosunz neye bakip yapiyosunz nasil yapiyosunz bana da soyleyinnn bulamdm ben :)

aslında haklısın canım ben hastaymışım gibi yar kendini dinle sevmem zaten
Birde aslında hareket oluyor, normal doğum için çok faydalı otur kalk

Canim sen beni okumuyormusun neler yapiyorum:) 3 katli evi tek basima temizliyorum ben birde yaninda esantiyon kizla ilgileniyorum. Niye vicdan azabi duydun anlamadim canim:)
Ters bir hareke yaparımda bebek etkilenirmi diye:) gerçi eskiler tarlada çalışırmış,maya bu arada şu korsanın linkimversene tekrr,birde ben gebelik öncesi 40 bedendim L beden m mi sipariş varcem

Çocukken bana da var demişlerdi geçti ama şimdi geçer inş ufaklıpında , bu arada Türkiye'de memlekete geliş görünmüyorum canım sizin tatil için

Çocukken bana da var demişlerdi geçti ama şimdi geçer inş ufaklıpında , bu arada Türkiye'de memlekete geliş görünmüyorum canım sizin tatil için
orda temizliğe kadın alınmıyormu canım almanlar kendi mi yapıyor o adar titizlik mi:)Alman kadınları dip köşe girmeli düşünemiyorum :)dolaplar yataklar bodrum çok iş var

Benm en az 1 ay sürer canım yavaş yavaş ağır yapıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…