- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.421
burda konusu gecti bi ara prima koku yapiyomus molfix daha iyiymis ben molfix almayi dusunuyorumAnnelerrrrrr.... Bebek bezi ne düşünüyosunuz??? Bebek hemşiresi kuzenim ya prima ya molfix kullan dedi. Hangisini almalıyım acaba karar veremedimki
Canim onceki nikin neydi ya ben bu olayi kacirmisim :)olsn sonradan aklina geliyo ya ben oldugum :)
zeynep2307 onceki gorumcelerm burda paylasm yaptigimi bilmiyolar girerken ismi gorduler diye degismistim yazdiklarimi okumasnlar diye :)Canim onceki nikin neydi ya ben bu olayi kacirmisim :)
a bende bakıyorum buna ama emin değilim canım çanta boyutu içi nasıl çekip atarmısın biyere giderken kullanılırmı büyükmuhttp://www.n11.com/chicco-bebegimin-bakim-cantasi-P12841843
BUNU TAVSİYE EDEEİM KIZLAR...BEN ALDIM ÇANTA ÇOK GÜZEL
gittim cnm sadece gittim yerımden bile kalkmadm eşimn talimatı üzerine onuda zorla yani pek gitmk istemdm öyle olunca yata yata gittm saylr .
Evet canm oyle yapms oldm :) gormyrm seni evet artk islerdn dolayidr die yazmyrm sana cok yorma kendinide kizcemizideNEYSE CANIM GÖNÜL YAPMIŞ OLDUN KENDİNİDE YORMADIN. GİREMİYORUM ÇOK ESKİSİ GİBİ YA. KAÇIRDIM GİDİP GİTMEDİĞİNİ :)
abla konunun basini bulamadm.ne aliyosunz ne yapiyosunz neye bakip yapiyosunz nasil yapiyosunz bana da soyleyinnn bulamdm ben :)cnm keceyi kalıpla mı çızcksn ben o olayı anlamyrm ben magnet gibi ucuz bişey alcm cnm çükü birsüre sonra yağ olyr buzdlobı üstünde atlyr zaten. güzel magnetlerde var bakablrsn asnlnda
Bebek sekeri gibi magnetli bisey cnm birmax die bir sitede malzmlri satlyrabla konunun basini bulamadm.ne aliyosunz ne yapiyosunz neye bakip yapiyosunz nasil yapiyosunz bana da soyleyinnn bulamdm ben :)
bende bakm yaparm belki hemen tesekkur ederimmm.Bebek sekeri gibi magnetli bisey cnm birmax die bir sitede malzmlri satlyr
ayyy çok şeker maşallah.Allah içinde yattığı günleri de göstersin inşallah. (hepimize de)Kızımın odası teyzeleriçok iyi çekemedim ama idare edin. Küçücük odamız, evimiz gibi
aslında haklısın canım ben hastaymışım gibi yar kendini dinle sevmem zatencanım eğer iyisen takma sonuçta hasta değiliski geçici bir dönem bu sen içini rahat tut.. bende girişicem bu hafta sonu inşallah tabi gelen giden olmazsa ne zaman temizlik yapmak istesem biri geliyor bende perdeler halılar felan var ve bunları ancak eşimle yapabilirim bunun için haftasonunu ayarlıyorum eşimin babası annesi geliyor pat diye kalıyor işlerim sıkıldım artık perdelere camlara kirden bakılmıyor sinirleniyorum..
canım hemen kadın doğumcuna gitsen iyi olur belkide gitmişsindir inşallah iyi haberlerle gelirsin
günaydın canım iyim hamd olsun.. ellerine sağlık canım çoğunu bitirmişsin prensesin odasıda hayırlı olsun güle güle kullansın..
günadın canım amin :))
günaydın canım iyim hamd olsun sen nasılsın..
günaydın maşallah tombik bebişe.. kolay gelsin sanada canım yavaş yavaş yapıcaz artık başka çaresi yok..
Amin canim inşayyy çok şeker maşallah.Allah içinde yattığı günleri de göstersin inşallah. (hepimize de)
rica edermbende bakm yaparm belki hemen tesekkur ederimmm.
Masallah canm kucuk kizin minik odasi :) gule gule kullaninKızımın odası teyzeleriçok iyi çekemedim ama idare edin. Küçücük odamız, evimiz gibi
Ters bir hareke yaparımda bebek etkilenirmi diye:) gerçi eskiler tarlada çalışırmış,maya bu arada şu korsanın linkimversene tekrr,birde ben gebelik öncesi 40 bedendim L beden m mi sipariş varcemCanim sen beni okumuyormusun neler yapiyorum:) 3 katli evi tek basima temizliyorum ben birde yaninda esantiyon kizla ilgileniyorum. Niye vicdan azabi duydun anlamadim canim:)
Çocukken bana da var demişlerdi geçti ama şimdi geçer inş ufaklıpında , bu arada Türkiye'de memlekete geliş görünmüyorum canım sizin tatil içinSagol canim ama neyseki hasta degil canavar gibi kosup oynuyorda surekli
Disarda bir burun akintisi oluyor oda alerjik iste herhalde! Polen sezonu cok agir butada herkes alerji ama az kaldi bitiyir bir hafta on gune o zaman benim kizinda musluklat kapanacak umarim:)
Çocukken bana da var demişlerdi geçti ama şimdi geçer inş ufaklıpında , bu arada Türkiye'de memlekete geliş görünmüyorum canım sizin tatil içinSagol canim ama neyseki hasta degil canavar gibi kosup oynuyorda surekli
Disarda bir burun akintisi oluyor oda alerjik iste herhalde! Polen sezonu cok agir butada herkes alerji ama az kaldi bitiyir bir hafta on gune o zaman benim kizinda musluklat kapanacak umarim:)
orda temizliğe kadın alınmıyormu canım almanlar kendi mi yapıyor o adar titizlik mi:)Alman kadınları dip köşe girmeli düşünemiyorum :)dolaplar yataklar bodrum çok iş varHimm dogrudur, türkiye de belki internetten siparis yoktur onu tam olarak bilmiyorum.Aman hepsi hallolur dert etme.Sag salim dogsunlar da bi parca beze de sarariz, simdiki insanlar biraz pimpirikliyiz zaten...
Ben de o da ise yaramiyo malesef, denemedigim kalmadi.Dr um da ilac taraftari degil, aksamlari daha da kötü oluyorum ya nasil gececek bu
.
Ay siz yine sanslisiniz yahu, bizim burada temizlikci getirme gibi bi lüksümüz de yok. Her isimizi kendimiz yapiyoruz, polenlerin azalmasini bekliyorum, cam perde girisicem ben de. hem de dogum zamani yaklasmis olur, en sona da Haliflexlerimi yikadim mi ohhhh, kizim mis gibi eve gelir
Benm en az 1 ay sürer canım yavaş yavaş ağır yapıyrmSorma canım benim de içimi sıkıyo perde cam temizliğini yapamamak.Uzun zamandır yapılmadı.Ben de önce halılarımı yıkamaya vericem sonra yerler boşken yardımcı alıcam inşallah cam temizliği,perdeler yıkanıp asılacak,yerde halı vs yokken herşeyin altı çekilip silinecek inşallah.Hem bebişin beşiğini de kurarım belki o zaman yatak odamı düzenlemem gerekiyo halı yokken yatağı biraz çekmek lazım.19 mayıs günü tatilini bekliyorum ben bahar temizliği için inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?