- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.441
çok güzel canım şirinim , yerinde olsam pembe bir perdede ayarlarım o kadar değiştiriyor ki odanın havasını birde pembe avize uygun fiyatı bişi alabilirsinKızımın odası teyzeleriçok iyi çekemedim ama idare edin. Küçücük odamız, evimiz gibi
Beni hala aylık çağırdıKızlar kaç haftada bir gitmeye başladınız doktora 27. Haftadan sonra?
Kendine oyalanacak bişi bulaşana canım , bebek lavantası yap netten sipariş verip,dikiş dik elinden gelirse,büyük saksıda çiçek ya da tam zamanı nane maydonoz domates Biber ne sana uygunsa dik,eşine söyle evin şeklini eşyaların yerini değiş, maske yap,onları düşünürsen kafayı kırarsın , kurabiye yemk yap ikramlık sarma vs buzluğa at doğuma lazım olcakkızlar destegınız için çok saolun.eşimle konuşup çözüm bulmalıyız.ailesiyle abılerıyle yengelerıyle konuşup bunun böyle gitmeyeceğini anlatmalı.gerçi Allah'ın izniyle bebek dogunca koyarım arabasına vınn :)
Tertemiz çarşafa aç koy canım bohça gibi, ordan da valize koyabilirsin ama çarşafda hiç bişi olmaz mis gibiKizlar ya ben oglanin kiyafetlerini yikycm ama tasncgm.icin yikyp kendi dolabmda yer acsmda kaldrmk zorunda kalcm ama ozamana kadrda yikamam lazm cunku haziran sonu gobo tasncz simdi ben uikasam neye koyaym kiyafetleri yani nasl saklym ki tekar kirisp kirlenmesn toz olmasn yani.
Gmiş olsun canım naptın uFaklıpa nasıl yapıldı dönmesi içinCok sagol canim. Ben dogumu filan gectimde sonrasindaki problemler olmasin diye ugrasiyorum yoksa bi sekilde dogurucaz zaten orasi kolay kismi:)
Canm hurc die dusundm.ben ama tasnrken nasl olur onu tasimak bilmyrmTertemiz çarşafa aç koy canım bohça gibi, ordan da valize koyabilirsin ama çarşafda hiç bişi olmaz mis gibi
Ben daha yikamadim beyaz bi hurca koydum niye beyaz onu da bilmiyorum melek geliyo ya ondan herhalde :) yikarsan iki kucuk hurc al onlara ayir onu da bir boy buyuk hurca koy ŞÖyle ince hurclardan degil onlar toz geciriyo kalinlardan al tasininca onu elde goturursun ozel birsey sonucta melegin giyecek gizemmm :) ♡Canm hurc die dusundm.ben ama tasnrken nasl olur onu tasimak bilmyrm
Aklımızda cnm perde almakta ama yaz sonuna doğru diyorum. Çünkü odasında yatmayacak kızım. Beşiğinii yatak odasına alacağım. Beşiğimizi değiştirdiktan sonra perde yaptırayım istiyorum.çok güzel canım şirinim , yerinde olsam pembe bir perdede ayarlarım o kadar değiştiriyor ki odanın havasını birde pembe avize uygun fiyatı bişi alabilirsin
Cnm hurç çok iyi fikir. Ama öncesinde çarşafa sararsan daha da iyi muhafaza etmiş olursun. Ne İle yıkayacaksın peki bebişin eşyalarınu?Kizlar ya ben oglanin kiyafetlerini yikycm ama tasncgm.icin yikyp kendi dolabmda yer acsmda kaldrmk zorunda kalcm ama ozamana kadrda yikamam lazm cunku haziran sonu gobo tasncz simdi ben uikasam neye koyaym kiyafetleri yani nasl saklym ki tekar kirisp kirlenmesn toz olmasn yani.
Bnce pembe çok güzelKızlar bebek odamıza karar vermiştik ama dün bu takıma baktık . Çok hoşuma gitti ,kararsız kaldım. Pembe pembe aklıma çeldi :)) Sizce hangisi ?
https://caploonba.com/mobilyalar/bebek-odalari/lilya-bebek
http://www.cilek.com/softy
Ben birkaç gün önce aynını yazmıştım canım, benimde var o ağrı, eşimle bastırılma üstüne şiş geliyor ama bişi değil dedilergünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgüzel bir hafta olsun inşş hepimizeee...31.haftaya da giriş yaptıkk,çok şükür bugünümüzü göstereneee....haftaya randevum varrr iple çekıyorummm,oğluşumlaaa buluşcaz 5 mayısda bende mıde problemı hıc olmuyor çok şükür,arada nadir olursada gelip geçiyor hemen...sadece bişi sorucam size,bikini bölgem çürük gibi acıyor bazen ve sanki hafıf şişlik dolgunluk gıbı oluyor,özellıkle ayakda çok kalıncamı oluyor anlayamadım...
Canm saten guzel beyaz hurclardn var onlardan alymda onlara koyaym canm tasnck ya yerlestrmyrm ama icim gidyr simdi bile masamin ustune carsaf serdim arasina yaydm.oglsmn kiyaftlerini daha yikamdn :) posetlerde durmasn dedm :)) sevdm sevdim durdm :))Ben daha yikamadim beyaz bi hurca koydum niye beyaz onu da bilmiyorum melek geliyo ya ondan herhalde :) yikarsan iki kucuk hurc al onlara ayir onu da bir boy buyuk hurca koy ŞÖyle ince hurclardan degil onlar toz geciriyo kalinlardan al tasininca onu elde goturursun ozel birsey sonucta melegin giyecek gizemmm :) ♡
Canm baby me'nin deterjanini aldm bugun geldi cok tatli hafif kokusu var onunla yikcm ins.Aklımızda cnm perde almakta ama yaz sonuna doğru diyorum. Çünkü odasında yatmayacak kızım. Beşiğinii yatak odasına alacağım. Beşiğimizi değiştirdiktan sonra perde yaptırayım istiyorum.
Cnm hurç çok iyi fikir. Ama öncesinde çarşafa sararsan daha da iyi muhafaza etmiş olursun. Ne İle yıkayacaksın peki bebişin eşyalarınu?
çok sağol tatlım.deneyimlerinin maşallahı var faydalan faydalan bitmiyor :)Canim ben bu 45'lik olani kullandim gayette isini gorur. Zaten genis olani alma yaz aylarinda o kadar kakali bez biriktirmek istemezsin icinde:) igrenc olur:) kisinda sicak oda zaten. Kucuk olan bayagi bir bez aliyor sakin buyugu alma.
Geçmiş olan cabımGünaydın kızlarrr. Biz bugün çok daha iyiyiz. Rahim girişine halka takıldı kısa süreli bir işlem ama biraz acılıydı. İleride çatı muayenesi falan hakgetire yani hiç korkum yok hepsini yaşadım sayılır :)Artık doğuma kadar bu halka benimle olacak, bebeğim artık daha yukarıda bu sayede :) çok ama çok rahatladım tehlikem geçti Allaha çok şükür. Yüzde 90 işe yararmış çünkü :)
güzel canı kullanışlı bişeye benzıyorhttp://www.hepsiburada.com/liste/st...3&SKU=AILESTYTURT-SYH&propertyname=Renk#ileri
kızlar bunu sipariş ettm bugün nasıl sizce ?
canım ben prima kullanıcam kızımdada prima almıştım hatta yenidoğanlar küçük oluyor 2 numara almıştım ben..Annelerrrrrr.... Bebek bezi ne düşünüyosunuz??? Bebek hemşiresi kuzenim ya prima ya molfix kullan dedi. Hangisini almalıyım acaba karar veremedimki
canım göbek bağını gözümüzde fazla büyütmeyelim zaten 1 hafta içinde düşüyor hatta bir hafta bile sürmüyor bazen.. ama fazla almayın şimdilik bir paket yeter sonra duruma göre hareket edersinYENİ DOĞANI ÇOK KALIN DEĞİL...NUMARA BÜYÜDÜKÇE KALINLAŞIYOR... YENİ DOĞANIN SARI PAKETİ GÖBEK BAĞI OYUNTULU...
BU GÖBEK BAĞI OLAYI BAŞKA MARKDA YOK VE GERÇEKTEN İYİ BİR DETAY. BEBEĞİN GÖBEK BAĞI DÜŞENE KADAR KORUMASI ZOR OLUYOR YOKSA
bende kızımda prima aldım gene onu alacam bakalım bi sorun yaşamazsa bebiş ona devam ederimBez konusu geçmiş kızlar ben hep ilk başta prima aldım ama bi paketten sonra molfixe geçtim benim kızlara iyi gelmedi yani siz ne alıcaksanız bi paket alın bi sorun olmazsa aynı beze devam edersiniz.
bir suru sabn kaliplari buldm mevlit icin cik sekerler onlardan yapcam yarin alcam carsidan ablamada dugun icin yapicm geln damatli kaliplarda var onlardanda yapcm hatira kalsn diye :)R
rica ederm
Canm saten guzel beyaz hurclardn var onlardan alymda onlara koyaym canm tasnck ya yerlestrmyrm ama icim gidyr simdi bile masamin ustune carsaf serdim arasina yaydm.oglsmn kiyaftlerini daha yikamdn :) posetlerde durmasn dedm :)) sevdm sevdim durdm :))
37;36+kar mı yoksa,37+karnı CNm herkes bişi siyorgünaydın canım.. darısı başıma dicem daha çook var. ben 37 ye kadar çalışacağım Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?