- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #40.461
n ennüstteji çok nefis CNm zarif hangi siteden aldınKızlar lohusa cicilerim de geldi nasıllar?
Eki Görüntüle 1510033 Eki Görüntüle 1510034 Eki Görüntüle 1510035 Eki Görüntüle 1510036
Teşekkür ederim canım sağol.Diyetisyene gitmedim canım ama acayip kilo takıntısı olan bir doktorum var.Benim de bulantılarım var o yüzden çok yemek yiyemiyorum.Doktorun etkisi de var tabi korkuyorum:))Canım maşallah oğluşuna ne güzel valla sevindim sen kilo almadan oğluşunun aşmasına. Diyetisyen kontrolünde mi besleniyorsun. Belli bir listen var mı?
çok güzeller çok beğendim güle güle kullan inşaallah.Nerden aldın cicileriniKızlar lohusa cicilerim de geldi nasıllar?
Eki Görüntüle 1510033 Eki Görüntüle 1510034 Eki Görüntüle 1510035 Eki Görüntüle 1510036
Çok güzel odası mışıl mışıl uyusun güzel odasındaKızımın odası teyzeleriçok iyi çekemedim ama idare edin. Küçücük odamız, evimiz gibi
çok güzeller çok beğendim güle güle kullan inşaallah.Nerden aldın cicilerini
saolun kızlar daha güzelleri sizin olsun.sadece mint yeşili uzun kollu takımı gittigidiyordan aldım (kumaş olarak en kalitelisi o,fiyatı da daha tuzlu) diğerlerinin hepsi lohusa sepetinden fiyatları da uygun .ben kapalı olduğum için en üsttei kısa kol kapriliyi eve gelen bayan misafirlere giyerim diğer 2sini hastaneye götüreyim diyorum yeterli mi sizce?E
n ennüstteji çok nefis CNm zarif hangi siteden aldın
oy maşallah çok şeker olmuş yaaa böyle kendi yapanlara imreniyorum canım sen de mi okulöncesi öğrt niydin? ben öyle olunca okulda kes,kırp,yapıştır sıkılıyorum galiba böyle şeylerle hiç uğraşasım gelmiyoKızlar bebek magnetlerimi yapmaya başladım çok zevki nasıl olmuş teyzeleri oğluşumun magnetleri:))Eki Görüntüle 1510057
Kizlar ben birazdan tedaviye gidiyorum bebegi dondurmek icin. Daha erken ama zaten birkac seans gitmem gerekecek erken baslayinca daha iyi oluyormus. Lutfen bana bir dua edin insallah donsun bebegim bu sefer nolur. Sizin dualariniz kabul olir biliyorum:) simdiden cok tesekkurler:)
Bence yeterli canım.Ben de kapalıyım kızımda normal doğum yaptım o zaman doğuma girmeden önce doğumhane için pembe kıyafet verdiler kolları kısa boyu da dizlerimde mecbur bir de yürüyüş yaptırdılar başım kapalı kollarım ve bacaklarım açık bir garip oldu.Doğumdan sonra lohusa takımımı giydirdiler o da aynı temmuzda olduğu için kısa kollu almıştım üstüneuzun kollu sabahlık giymiştim.Seninkiler de gayet güzel ve yeterli bence. Mint yeşili olanını fiyati ne kadar ben bir takım aldım relax modedan sabalıklı 190 tl idisaolun kızlar daha güzelleri sizin olsun.sadece mint yeşili uzun kollu takımı gittigidiyordan aldım (kumaş olarak en kalitelisi o,fiyatı da daha tuzlu) diğerlerinin hepsi lohusa sepetinden fiyatları da uygun .ben kapalı olduğum için en üsttei kısa kol kapriliyi eve gelen bayan misafirlere giyerim diğer 2sini hastaneye götüreyim diyorum yeterli mi sizce?
çok güzeller canım güzel gülerde kullanKızlar lohusa cicilerim de geldi nasıllar?
çok tatlı olmuşlar canım ellerine sağlıkKızlar bebek magnetlerimi yapmaya başladım çok zevki nasıl olmuş teyzeleri oğluşumun magnetleri:))Eki Görüntüle 1510057
Teşekkür ederim canım evet ben de okulöncesi öğretmeniyim eşimin sebebine atanamamış:)))Ben şimdi evde olduğum için enerjimi çocuklarıma ayırdım onlar için yapıyorum.oy maşallah çok şeker olmuş yaaa böyle kendi yapanlara imreniyorum canım sen de mi okulöncesi öğrt niydin? ben öyle olunca okulda kes,kırp,yapıştır sıkılıyorum galiba böyle şeylerle hiç uğraşasım gelmiyo
Yap canm ne guzel istebir suru sabn kaliplari buldm mevlit icin cik sekerler onlardan yapcam yarin alcam carsidan ablamada dugun icin yapicm geln damatli kaliplarda var onlardanda yapcm hatira kalsn diye :)
İkizlerKiz senin burcun ne ?
Cok guzellerms cnm gule.gule.kullan nerden almstnKızlar lohusa cicilerim de geldi nasıllar?
Teşekkür ederim canım sağolçok güzeller canım güzel gülerde kullan
çok tatlı olmuşlar canım ellerine sağlık
Canm cok tatli olmslr :) ben keceden yapmaya guvenemyrm ya kaliptqm ciz kes sıkarsa beni dieKızlar bebek magnetlerimi yapmaya başladım çok zevki nasıl olmuş teyzeleri oğluşumun magnetleri:))Eki Görüntüle 1510057
Cnm tek mı gidip gezdın? Valla ben tek korkuyorum ama Allah korusun bırsey olur diye
Kızlar lohusa cicilerim de geldi nasıllar?
Kizlar ya ben oglanin kiyafetlerini yikycm ama tasncgm.icin yikyp kendi dolabmda yer acsmda kaldrmk zorunda kalcm ama ozamana kadrda yikamam lazm cunku haziran sonu gobo tasncz simdi ben uikasam neye koyaym kiyafetleri yani nasl saklym ki tekar kirisp kirlenmesn toz olmasn yani.
Kızlar lohusa cicilerim de geldi nasıllar?
Kızlar bebek magnetlerimi yapmaya başladım çok zevki nasıl olmuş teyzeleri oğluşumun magnetleri:))Eki Görüntüle 1510057
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?