2015 Temmuz Anneleri

Canım maşallah oğluşuna ne güzel valla sevindim sen kilo almadan oğluşunun aşmasına. Diyetisyen kontrolünde mi besleniyorsun. Belli bir listen var mı?
Teşekkür ederim canım sağol.Diyetisyene gitmedim canım ama acayip kilo takıntısı olan bir doktorum var.Benim de bulantılarım var o yüzden çok yemek yiyemiyorum.Doktorun etkisi de var tabi korkuyorum:))

çok güzeller çok beğendim güle güle kullan inşaallah.Nerden aldın cicilerini
E

n ennüstteji çok nefis CNm zarif hangi siteden aldın
saolun kızlar daha güzelleri sizin olsun.sadece mint yeşili uzun kollu takımı gittigidiyordan aldım (kumaş olarak en kalitelisi o,fiyatı da daha tuzlu) diğerlerinin hepsi lohusa sepetinden fiyatları da uygun .ben kapalı olduğum için en üsttei kısa kol kapriliyi eve gelen bayan misafirlere giyerim diğer 2sini hastaneye götüreyim diyorum yeterli mi sizce?

Kızlar bebek magnetlerimi yapmaya başladım çok zevki nasıl olmuş teyzeleri oğluşumun magnetleri:))Eki Görüntüle 1510057
oy maşallah çok şeker olmuş yaaa böyle kendi yapanlara imreniyorum canım sen de mi okulöncesi öğrt niydin? ben öyle olunca okulda kes,kırp,yapıştır sıkılıyorum galiba böyle şeylerle hiç uğraşasım gelmiyo

Nasıl bi tedavi merak ettim benimkide her muayenede paralel duruyor acaba dönmezmi

Bence yeterli canım.Ben de kapalıyım kızımda normal doğum yaptım o zaman doğuma girmeden önce doğumhane için pembe kıyafet verdiler kolları kısa boyu da dizlerimde mecbur bir de yürüyüş yaptırdılar başım kapalı kollarım ve bacaklarım açık bir garip oldu.Doğumdan sonra lohusa takımımı giydirdiler o da aynı temmuzda olduğu için kısa kollu almıştım üstüneuzun kollu sabahlık giymiştim.Seninkiler de gayet güzel ve yeterli bence. Mint yeşili olanını fiyati ne kadar ben bir takım aldım relax modedan sabalıklı 190 tl idi

Teşekkür ederim canım evet ben de okulöncesi öğretmeniyim eşimin sebebine atanamamış:)))Ben şimdi evde olduğum için enerjimi çocuklarıma ayırdım onlar için yapıyorum.

İyi akşamlar kızlar gündüz işte çok yoruldum arazideydim yılan gördükk
Çok korkunçtuu ewe geldim yemek yaptım çok yedim 5 km yürüyüş yaptım huzurla uyuyabilirim

Canım annende halletsen bu işi. Taşınınca tertemiz alır yerleştirirsin.

Güle güle kullan canım. Üstekki çok şık özellikle ama penyeler günlük daha rahat oluyor

Kızlar bebek magnetlerimi yapmaya başladım çok zevki nasıl olmuş teyzeleri oğluşumun magnetleri:))Eki Görüntüle 1510057

Çok tatlı olmuşlar ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…