Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Ben hap kullanmıyorum canım. İdare edilir bulantılarım vardı. Bir şey farkettim. Buraya bulantım çok diyinca azalıyor. Bulantım yok diyince artıyor 🤣🤣🤣 son bir saattir bulantım var 🤣🤣🤣🤣

Cinsellik 10. haftaya kadar yasakladı doktorum,sizin nasıl ? Mazur görün🤭
İlk gebelilte doğuma kadar yasaktı ilk 3 ay düşük sonra erken doğum ihtimali olduğu için yeni evlidim bende 2.de de eşim istememişti ilkden ötürü bunda da bekliyorız bakalım zaten midem kötü aman diyorum 🤣🤣

Günaydınnn ben de senin gibiyim, bu sabah kusma raddesine geldim ama hala kusmadım. Ayran yaptım gevrekle (biz gevrek diyoruz simit yani) yiyorum o iyi geliyo bilgin olsun bi de soğuk meyve
ay gidiyimde ayran stoklayayım eve bari bıktım gerçekten yataktan kafamı kaldıramıyorum. sürekli bi kusma düşüncesi mide bulantısını düşünüp duruyorum yiyip içemiyorum hiç bişey

kızlar ben gittim nöbetciden prilam aldım öğlen 1 akşam 2 dedi siz bu sekıldemı alıyorsunuz

ay gidiyimde ayran stoklayayım eve bari bıktım gerçekten yataktan kafamı kaldıramıyorum. sürekli bi kusma düşüncesi mide bulantısını düşünüp duruyorum yiyip içemiyorum hiç bişey
Ben de öyleyim ya karnım acıkıyor yemek düşününce midem bulanıyor soğan sarımsak zaten hak getire 10 gündür kokusundan tiksindim dokunamıyorum, koca gün meyve yedim

Benim hiç tiksinmem olmadı ya bende gariplik mi var tam tersi tuzlu şeyler aşırı lezzetli geliyor😔
Ben kızartılan her gıdadan tiksindim yağ kokusu yüzünden, balık severim tam bir denizden babam cıksa yerim insanıyım balık yiyemiyorum, sarımsak soğan kokusundan tiksindim yemek içinde iyice pişmiş olunca yiyorum bi şekilde. Ama genel olarak aklıma gelince yiyesim gelmiyor 😅 tuzlu baharatlı her seyi seven ben yiyemez oldum tatlı sevmem tatlıcı oldum 😅 her hamilelik farklı derler doğruymuş bence hassas olmamayı kendine yarar say hayatım 😘

Al benden de o kadar hiç böyle mahvolacağımı tahmin etmiyordum
Off ben de öyleyim 17. Haftadayiz hala kahverengi akıntı ve pihti geliyor gördükçe moralim bozuluyor evden çıktığım yok hep yatmak istiyorum zaten sıcak dışarı çıkmak istiyorum ama bir taraftan içimden gelmiyor

Ben kızartılan her gıdadan tiksindim yağ kokusu yüzünden, balık severim tam bir denizden babam cıksa yerim insanıyım balık yiyemiyorum, sarımsak soğan kokusundan tiksindim yemek içinde iyice pişmiş olunca yiyorum bi şekilde. Ama genel olarak aklıma gelince yiyesim gelmiyor 😅 tuzlu baharatlı her seyi seven ben yiyemez oldum tatlı sevmem tatlıcı oldum 😅 her hamilelik farklı derler doğruymuş bence hassas olmamayı kendine yarar say hayatım 😘
Ben normalde daha çok her şeyden tiksinen bi insandım ya her şeye öğürürdüm hamilelikten önce. benim ferritinim aşırı düşük çıktı o yüzden bence protein vs yemek yemek istiyor canım tansiyonum hep düşük. Tatlı mesela istemiyorum resmen ki aşırı severdim. Tansiyonunuz nasıl?

Ben normalde daha çok her şeyden tiksinen bi insandım ya her şeye öğürürdüm hamilelikten önce. benim ferritinim aşırı düşük çıktı o yüzden bence protein vs yemek yemek istiyor canım tansiyonum hep düşük. Tatlı mesela istemiyorum resmen ki aşırı severdim. Tansiyonunuz nasıl?
Tansiyonum 10/6 11/7 falan canım, zaten hep tersi olurmuş ben de hep her seyi severdim genel olarak ki adanalıyım salça baharat soğan sarımsak benim kanımda olan bişey 😅 sevdiğini sevmez, sevmediğini severmişsin hamilelikte öyle dediler bana

Yolundadır Allahın izniyle ☺️🙏 ben böyle endişe ettikçe komşumuz bir abla diyor ki kaderinde doğmak varsa, alacak nefesi varsa bebeğin doğacak. Boşuna stres oluyoruz aslında🥹
Kesinlikle çok doğru. Doğacak bebeği kimse durduramıyor 😅 bizim taraflarda da yiyecek ekmeği varsa doğar derler. Nasip herşey bakalım

Back
X