Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Hahaha ben de öyle😂
Ve canım aşırı tuzlu et falan çekiyor anlatamam 😢 bu aşerme mi😂 sucuk yasak biliyorum ama o kadar canım istedi ki sabah iyice pişirip yedim🤭
Ben de ara ara yiyorum ya 🙈🙈 tuzlu olayı bende de var. Tuzlu şeyler ve soğuk şeyler canım istiyor. Soğuk çaya sardım. Zararlı ama mideme çok iyi geliyo 🙈
Benimde 8+4 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu ama hiçbir belirtim kaybolmamıştı mide bulantısı yorgunluk hali kürtaj olana kadar devam etmişti.
Ben de boş gebelikte bütün belirtileri yasıyodum. Sonra bir anda belirtiler çok azaldı. Eşime de dedim kendimi hamile gibi hissetmiyorum. USG ye girdim boş gebelik dendi. 2 gün sonra kürtaj oldum o 2 gün keseyi görmeseydim ne işim var burda derdim. Öyle bir normallik vardı. Bence tamamen beta HCG ile alakalı. Yükselince belirtiler yaşanıyor. Benim son zamanlarda düşmeye başlamıştı muhtelemen belirtilerin kayboldu. Arkadasım o zaman benden 2 hafta önce boş gebelikten kürtaj olmuştu. O hiç belirti yaşamadı. Sonra çok geçmeden 2. Hamile kaldı. Şuan 27 haftalık falan. Hala bulantıları devam ediyor 😅 tabi bir de belirtisiz hamilelik gecirenler var. Onlar için bir şey demiyorum. Allah daim etsin 🥰
Normaldir canım 12 haftada tamamen yok olacak inşallah 🤣 benimde durdu durdu 9 haftalık olunca başladı. Kokulara karşı aşırı hassasim ve tiksiniyorum. Sabah eşim işe giderken parfüm sıktı lavaboya zor attim kendimi 😀
İnşallah. Belki o yüzden azalmaya başladı. Zaten aşırı olmuyordu. Bazen çok zorluyor bazen yok gibiydi. Bugün yine bir ara kötü oldum ama şuan iyiyim. Gelip gidiyor.
Olmayip olmayıp 9. Hafta da olmakta kötü ya 🤣 teğet geçecek derken yakalanmışsın

Ben de ara ara yiyorum ya 🙈🙈 tuzlu olayı bende de var. Tuzlu şeyler ve soğuk şeyler canım istiyor. Soğuk çaya sardım. Zararlı ama mideme çok iyi geliyo 🙈

Ben de boş gebelikte bütün belirtileri yasıyodum. Sonra bir anda belirtiler çok azaldı. Eşime de dedim kendimi hamile gibi hissetmiyorum. USG ye girdim boş gebelik dendi. 2 gün sonra kürtaj oldum o 2 gün keseyi görmeseydim ne işim var burda derdim. Öyle bir normallik vardı. Bence tamamen beta HCG ile alakalı. Yükselince belirtiler yaşanıyor. Benim son zamanlarda düşmeye başlamıştı muhtelemen belirtilerin kayboldu. Arkadasım o zaman benden 2 hafta önce boş gebelikten kürtaj olmuştu. O hiç belirti yaşamadı. Sonra çok geçmeden 2. Hamile kaldı. Şuan 27 haftalık falan. Hala bulantıları devam ediyor 😅 tabi bir de belirtisiz hamilelik gecirenler var. Onlar için bir şey demiyorum. Allah daim etsin 🥰

İnşallah. Belki o yüzden azalmaya başladı. Zaten aşırı olmuyordu. Bazen çok zorluyor bazen yok gibiydi. Bugün yine bir ara kötü oldum ama şuan iyiyim. Gelip gidiyor.
Olmayip olmayıp 9. Hafta da olmakta kötü ya 🤣 teğet geçecek derken yakalanmışsın
Benim de bulantım azaldı. Göğüslerim şiş ama eskisi kadar acımıyor. Sadece çok halsizim. Başım ağrıyor. Ben de korkuyorum ister istemez.

Benim de bulantım azaldı. Göğüslerim şiş ama eskisi kadar acımıyor. Sadece çok halsizim. Başım ağrıyor. Ben de korkuyorum ister istemez.
Seninle de günlerimiz yakın mıydı?
Çoğu kişi yaşıyor sanırım ya. Yani ara ara belirtiler kayboluyor. Şubat annelerine de sordum. Geçti sanmıştık tekrar daha kötü geldi diyorlar 😅 ya da 12. Haftaya az kaldı o yüzden de olabilir. Benim yarın randevum var bakalım doktor ne diyecek 😅

Benim de böyle hatta dün doktorum belirtilerin olması iyi sağlıklı gelişim vs dedi ama benim bugün halsizlik ve aşerme dışında bulantı göğüs hassasiyeti falan yok. Ama annemin de mide bulantisi olmamiş hiç benim gelip gidiyor

Cinsellik 10. haftaya kadar yasakladı doktorum,sizin nasıl ? Mazur görün🤭
Benim ilk gittiğimden beri serbest, yasaklamadı doktor. Ama bizim evde yasak var hahaha cesaret edemedik arkadaş gibi takılıyoruz şimdilik 😄😄😄😄
Senin bi lekelenmen olmuştu ya, ondan dolayı yasaklamış olabilir

Benim ilk gittiğimden beri serbest, yasaklamadı doktor. Ama bizim evde yasak var hahaha cesaret edemedik arkadaş gibi takılıyoruz şimdilik 😄😄😄😄
Senin bi lekelenmen olmuştu ya, ondan dolayı yasaklamış olabilir
Lekelenmeden önce de yasaktı ama iyi ki eşimle yanyana değiliz bir aydır😂 10. Haftaya kadar önermedi çoğu doktor. Nasıl cesaret edicrm 10dan sonra bile bilmiyorum😂😂

Lekelenmeden önce de yasaktı ama iyi ki eşimle yanyana değiliz bir aydır😂 10. Haftaya kadar önermedi çoğu doktor. Nasıl cesaret edicrm 10dan sonra bile bilmiyorum😂😂
12 den sonra biraz daha kolay olur bence her şey ya. Yani öyle olur diye düşünüyorum. Yoksa doğurana kadar askerlik arkadaşı hahahahahaha 😄

Benim de böyle hatta dün doktorum belirtilerin olması iyi sağlıklı gelişim vs dedi ama benim bugün halsizlik ve aşerme dışında bulantı göğüs hassasiyeti falan yok. Ama annemin de mide bulantisi olmamiş hiç benim gelip gidiyor
Acaba doktora gidince biraz stresim düşüyor bulantı azalıyor mu, benim de kontrolden sonra hafifledi bilmiyorum

10+0 oldum önceki gebelikte 17 de geçmişti ama doktor moralimi bozdu her gebelik farklı bu sefer 17 de geçebilir de geçmeyebilir de daha az da sürebilir daha fazla da belli olmaz diyor😢😢😢😢geçmemesi ihtimalini düşünmek bile istemiyorum .9 ay hasta gibi geçmez yani sürekli yatmak istiyorum inşallah geçer bir an önce.Başka sıkıntım yok şükür de şu bulantılar yüzünden hayattan soğudum yani.
Al benden de o kadar hiç böyle mahvolacağımı tahmin etmiyordum

Back
X