- 7 Ekim 2020
- 2.628
- 3.529
- 83
Ben de ara ara yiyorum yaHahaha ben de öyle
Ve canım aşırı tuzlu et falan çekiyor anlatamambu aşerme mi
sucuk yasak biliyorum ama o kadar canım istedi ki sabah iyice pişirip yedim
![]()

Ben de boş gebelikte bütün belirtileri yasıyodum. Sonra bir anda belirtiler çok azaldı. Eşime de dedim kendimi hamile gibi hissetmiyorum. USG ye girdim boş gebelik dendi. 2 gün sonra kürtaj oldum o 2 gün keseyi görmeseydim ne işim var burda derdim. Öyle bir normallik vardı. Bence tamamen beta HCG ile alakalı. Yükselince belirtiler yaşanıyor. Benim son zamanlarda düşmeye başlamıştı muhtelemen belirtilerin kayboldu. Arkadasım o zaman benden 2 hafta önce boş gebelikten kürtaj olmuştu. O hiç belirti yaşamadı. Sonra çok geçmeden 2. Hamile kaldı. Şuan 27 haftalık falan. Hala bulantıları devam ediyorBenimde 8+4 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu ama hiçbir belirtim kaybolmamıştı mide bulantısı yorgunluk hali kürtaj olana kadar devam etmişti.

İnşallah. Belki o yüzden azalmaya başladı. Zaten aşırı olmuyordu. Bazen çok zorluyor bazen yok gibiydi. Bugün yine bir ara kötü oldum ama şuan iyiyim. Gelip gidiyor.Normaldir canım 12 haftada tamamen yok olacak inşallahbenimde durdu durdu 9 haftalık olunca başladı. Kokulara karşı aşırı hassasim ve tiksiniyorum. Sabah eşim işe giderken parfüm sıktı lavaboya zor attim kendimi
![]()
Olmayip olmayıp 9. Hafta da olmakta kötü ya