- Konu Sahibi Hedef65tir
- #40.881
Eh ondan canm :) oyle yazmslrdi ben ilkkez duydm amaperineal masaj Diye geçiyo sanırım 36dan sonra felan haftada 2kez yaparak rahim kaslarını yumuşatma amaçlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eh ondan canm :) oyle yazmslrdi ben ilkkez duydm amaperineal masaj Diye geçiyo sanırım 36dan sonra felan haftada 2kez yaparak rahim kaslarını yumuşatma amaçlı
Çok geçmiş olsun canımKızlar bize bi nazar duası lazım valla. Gece 3te kasılmalar ve ağrıyla uyandım. Geçer diye bekledim dayanamadım 4te eşimi uyandırdım. Afedersiniz ishal kusma karın ağrısı mahvoldum. Acile gittik nst ye bağladılar sancı çıkmadı. Ağrı kasılma bağırsaklardaymış. Bide alttan muayene etti açılma yokmuş. Serum takıldı antibiyotik verdi. Sabah 7de evdeydik. Şimdi uzanıyorum
aman dikkat et canım sürekli tansıyonunu öl kontrolün altında olsun yemeklerin tuzunu azalt işe yarar banada tuzlu şeyler yasak ayrıntılıda bir damar tıkalı çıktıGunaydin canim. Buraya sicaklar geleli oldu iki hafta filan odem hat safhada artti tabi bende:) etkisi pek hos olmadi yani:) bol
Su iciyorum haftada 3 kez 6 km yuruyorum zaten butun gun kosturuyorum ama banamisin demiyor aksamlari patates gibiyim
Ellerim
Bacaklarim sis hep![]()
Kot yasak değil ni canımoyy cnm topğklu mu ben ilk günden beri spor gıyıyrm birde rahat olsn die jean bile aldm ben tam gaz modda gelyrm işe :)
B'nde düz hiç sevmyrm canım,Giyilen hiç bir şeyi göstermiyorYok annem, eşim, abim, kız kardeşim, eşimin abisi doktorum kızıyordu.
Sabah baktım ayağım aksıyor dedim spor ayakkabı giyeyim iyiki giymişim yoksa düşerdim bugün kesin. İlk defa bu kadar ağrı çekiyorum bacağımda
evet ama onu doğumdan sonra yapsan daha iyi bende ilk gebelikte doktorum yoga hocası getirtmişti ordada yaptırdılarda
doğumda ıkınmayı bilmekten başka hiç birşey işe yaramıyoo
Canım bana da atlatmışınız bilgilerini bende o markayı biliyorum ve almak isterim bu şekilde. Sen memnun kaldıysan benim için referans olur.Bir de lohusa takımi almayan arkadaşlar ben facebookta bebeklerle ilgili bi grupta bi bayan arkadaşla tanıştım 1 pijama takımı,gecelik ve sabahlık 75tlye aldım yerleri cok iiyi.markası haluk bayram ..baya pahalı normalde ama fabrika fiyatıyla cok az bi karla satıyor cok yardımcı da oluyor isteyene özelden whatsappını atabilirim ..yanlıs anlasilmasin şahsen tanımıyorum cok yardımcı oldu Allah razı olsun sizde cok para vermeyin diye söylemek istedim
baska istediginiz ürünler varsa sorabilirsiniz
idrar yaparken tutmanı sağlayan kas grubunu çalıştırmak canim... Gun icinde de sanki tutuyormuş gibi yapman gerekiyormuşnasıl bişeyki o ???
Canım yaşın kaç senin? Abla diyince :) merak ettimyedm abla yedm gozumun onu acildi valla :)
Play Storeda bununla ilgili programlar var kızlar indirebilirsiniz telinizin ya da tabletinizin markasına göre pelvik egzersiz yada Kegel egzersizler i yazdıgınızda cıkîyoridrar yaparken tutmanı sağlayan kas grubunu çalıştırmak canim... Gun icinde de sanki tutuyormuş gibi yapman gerekiyormuş
Iyi günlerde kullansin minik kizin, saglikla büyüsün icerisindeKızımın odası teyzeleriçok iyi çekemedim ama idare edin. Küçücük odamız, evimiz gibi
![]()
Yok yahu almanlar ne anlar temizlikten, en temizi bile pasakli benceÇocukken bana da var demişlerdi geçti ama şimdi geçer inş ufaklıpında , bu arada Türkiye'de memlekete geliş görünmüyorum canım sizin tatil için
orda temizliğe kadın alınmıyormu canım almanlar kendi mi yapıyor o adar titizlik mi:)Alman kadınları dip köşe girmeli düşünemiyorum :)dolaplar yataklar bodrum çok iş var
Bravo canım ben lierac aldım ve sürmeyi bıraktım eserse sürüyorum.çok zor geliyor sürmek, hemde genetik dediler napsanda olur falankızlar az önce bir deney yaptımkatı kakao yağı kullanıyorum çatlak için ama sürmesi uzun sürüyo. Ondan benmari nusulü erittim içine biraz saf zeytinyağı, biraz bir zamanlar aktardan selülit için aldığım yağ karışımı ( 2 yemek kaşığı kdr) birazda body shoptan aldığım shea yağını karıştırdım, bir kaseye döktüm şu an dolapta hafif donmayı bekliyo, krem kvamına gelmek için. Bakalım sonuç neye benziyecek.
![]()
Bencede canım, bebek çevreye uyum sağlamalı çevre bebeğe değil,ama kendim için süt banyosu yapmak isterdim :))cnm bende cok hassas yetştrme taraftarı değilm çünkü çevremde nekadr pimprklı davranan varsa bişeyler oldu hep. o yüzden herçocuk gibi büyütcm oğlumu sonçta bizi annelermz nasl büyütmş bişeyde olmamş maşallah. birde içme suyuyla yıkamş yok artk valla güldm bu duruma elını yüzünü neyle yıkadı bu cocuk buyunce içme suyu ile mi ? :)) çok fazla abartmş
Güzel bi marka tavsiye ederim benbide bu marka nasıl şampuan kram vs için : Bübchen alman markası sanrm
Aynen burada da öyle, daha dogumun ertesi günü hastanede bebek arabasi veriyorlar, bebegi bahcede dolastirip gelin diyorlar.Halbuki bizde yapabilseler 40 ina kadar disari yüzü göstermeyecekler yavrucaklara.Karda kista cikarip hava aldiriyorlar, cocuklar turp gibi, bizim narin kuzularsa hemen sümükleniyoAy bunuda ilk defa duydum bir yasima daha girdim, icme suyuyla cocuk yikamak nedir ya:):) aynen dedigin gibi nasil alistirirsan oyle gidiyor canim. Kat kat giydirirsen, pamuklar icinde buyutursen hicbir mikroba magruz kalmazsa cocuk surekli alerjik astimmis, alerjiymis hastalikmis hayat boyu citkirildim bir insan oluyor maalesef. Bizim Turkiye'de de hep cevredekiler ay cocuk hasta olur filan diye korkutuyirlar halbuki yurtdisinda cocuklara buyuk insan muamelesi yapiliyor bebeklere bile. Bizde bebegi bir kat daha kalin giydir diyorlar burada bebegi kendi giydigin hatta bir kat incesini giydireceksin diyorlar cocuklar canavar gibi vallahi:) ben kizimi hep ince giydirdim simdide hep sicaklar hic kat kat giyemez okula baslayana kadar da bir kere bile hasta olmadi kis bebegi olmasina ragmen. Okula baslayinca tabi yeni mikroplar geliyor maalesef hastalaniyor ama hemencecik ilacsiz filan atlatiyor kuzum sogan bal filan gecistiriyoruz:)
Bence umurlarında bile değildr canım doktorların, ayda kaç tane muayene düşünseneçek o piss ellerini üzermdn lanet pislk desydn :))) aman tanrm nasl durcm yahu utanmdm. bunada alışrm ya acıp muayene ettrmeye alştm zaten artk :)
Ay alemsiniz yahu, bunu mu dert ediyonuz.Benim dr her gidisimde yapiyo o muayeneyi,alistim artikBence umurlarında bile değildr canım doktorların, ayda kaç tane muayene düşünsene
Eh ondan canm :) oyle yazmslrdi ben ilkkez duydm ama
Ben hamile kaldığımı öğrendiğimde kardeşimin kitaplarını karıştırmıştım kadım doğum bölümünde hem kegel hemde perine masajı epizyotomiyi engellemek için yapılmalı diyodu. Epizyotomi dedikleri şeyide öğrenmiş olmuştum acıgerçek![]()