2015 Temmuz Anneleri

Benm gorumcmde ondn kullanms canmda birde goryrm surekkinnette merak ettm sagolsn

Kesik denen sey mi oda cnm .

Of kızlar kötüyüm işten erken çıktım dinleneyim belim iyi olsun diye. Geldim uzandım uyumuşum biraz lavaboya gitmek için kalktım kalkmaz olaydım bir anda bir acı ve agrıyla geri yattım hemen doktoru aradım gel dedi gittik eşimle. Çocukta bi problem yok. Rahimde açılma kasılma yok dedi. Belimde ya tutulma yada böbrekle alakalıymış iki gün rapor verdi. Yarın bir de idrar tahlili yaptırıcam. Yatınca iyiyim ama ayağa kalkınca fena oluyor sol tarafım

Kızlaaar neler neler konuşmuşsunuz , oku okuanca bitirdim :)) bugün kızım beni deli etti :)) Sabahtan beri doğru düzgün hareket hissedemedim. Normalde sabah uyandığımda ve kahvaltıdan snra kıpır kıpır olur. Biraz hareket etti ama belli belirsiz. Gün boyu ben de ayakta olduğum için takip edemedim. Akşamüstüne doğru biraz dinledim, yine hareketyok. İyice panik olmaya başlamıştım ki hıçkırık tuttu da rahatsız oldu :)) Çok şükür oynamaya başladı. Şimdi de durduramıyoruz
Artık büyüdükleri için mi böyle oluyor acaba ? Normalde çok hareketli , bugün böyle olunca inanılmaz tedirgin oldum. Hareketleri kaçıncı haftadan sonra kısıtlanmaya başlıycak ?

Bravo canım ben lierac aldım ve sürmeyi bıraktım eserse sürüyorum.çok zor geliyor sürmek, hemde genetik dediler napsanda olur falan
Lierac da sürüyorum. Dermatoloğa gittim başka bir şey için dr da hamileydi şansıma sordum o da lierac kullanıyomuş. Lierac ı 20. Haftadan beri kullanıyorum. Bence ihmal etme çünkü olacaksa bile ufak çizgilerle atlatma şansın var. Bir de doğum sonrası çabuk toparlıyor bu kremler. Üşenme sür bence ne kaldı ki şurda?

Canım çokgeçmiş olsun. Neyse ki bebişte bi sorun yokmuş. Artık her gün biyerlerimiz ağrıycak sanırım. Bebişler büyüyor,rahim büyüyor,ağırlaşıyoruz. Sen dinlenmene bak. Umarım hemen atlatırsın.

canım benimde 1 gün önce açlık tokluğa bakıldı normaldi.ama ertesi gün yüklemede şeker çıktı yani sadece tokluk belirleyemiyo onu
Geçmiş olsun canm doktor birşey demedi isteseydi bende yaptırırdım evde arada ölçüm yapıyorum normal gibi ne diyelim Allah yardımcımız olsun...

Çok sevimli şeyleri bir an evvel zamanı
Gelse doğsalar da büyütsek,büyümelerini evlenmelerini filan görsek:)

Evet canım ya inşallah o zamanları da görürüz :)) sonra da hep bebek kalsalardı keşke deriz :)) hatta ben bazen şimdi doğunca nolcak diye düşünüyorum. Bütün gün karnımın içinde , benimle , kıpır kıpır bebeğim. Doğunca onu herkesle paylaşmak zorunda kalıcakmışım gibi gelio. Kıskanıyorum sanırım biraz :)) Annelik garip bi duygu , tarifsiz

Canm ges olsn ya yat dinlen yormssn sen kendini.bende bacagma bisey oldu isten gelirken bocak saplanyr sanki

Cati muayenesi mi yapyr neden ki
Her kontrole gittigimde bi elle muayene ediyo, bebegin yerlesimini de elle kontrol ediyo sürekli. Hic sormadim niye herseferinde bakiyo diye ama baskalarindan da duymustum böyle yapildigini ondan yadirgamadim hic.
Dogmamis cocuga don bicmek bu olsa gerek, biz anneler ne hayalciyiz yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…